7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted October 10, 2013 Καλως ήλθες στο forum Κώστα, με βάση το πως περιγράφεις τον εαυτό σου και με βάση αυτά που έχω διαβάσει για το K2 Impact (δεν το έχω φορέσει ποτέ, ούτε ξέρω κάποιον που να το έχει), νομίζω ότι είναι ιδανικό πέδιλο για εσένα. Παρ' όλο που το δίνουν intermediate-to-advanced, θεωρείται αρκετά εύκολο στα χειρισμό του. Φιλικά 7ψυχος 1 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
qotsa 6 Report post Posted October 10, 2013 Ευχαριστώ πολυ παιδια. Ναι, στην θεωρία δείχνουν ιδανικά για το επίπεδο μου. Αν βρεθεί και κάποιος που τα εχει η τα εχει δοκιμάσει να μας πει μια γνωμη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
oddin 24 Report post Posted October 10, 2013 (edited) Eχω εγώ το K2 rictor το προηγούμενο (13') με 80αρα μέση που είναι το ίδιο αλλα πιο σκληρό. Αν θες δοκιμή εδώ είμαστε Edited October 10, 2013 by oddin 1 Quote Scripta Manent Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις...... Share this post Link to post Share on other sites
qotsa 6 Report post Posted October 10, 2013 Ευχαριστω oddin. Η δοκιμή θα πρέπει να περιμένει κάτι μήνες και ίσως ειναι και το πιο σοφό (να τα τεσταρω πρώτα). Αν δεν τα έχω αγοράσει ως τον Γενάρη, τότε ναι, κανονιζουμε. Ευχαριστω και παλι Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted October 10, 2013 Καλησπέρα Κώστα, και καλώς ήλθες στο forum του Ε.Σ.ΤΟΥ.Χ.. Γλυκές οι σκοτούρες σου, μη σκας. Θα ήταν καλό να είχες ήδη δοκιμάσει κάποιο άλλο πέδιλο, πέρα των δικό σου ski, πριν κάνεις την επιλογή σου. Τα τελευταία 10 χρόνια τα ski έχουν αλλάξει αρκετά (πέρα των marketing λόγων...). Καβαλώντας ένα πιο σύγχρονο πέδιλο θα δεις αρκετές διαφορές στο τρόπο που σκιάρεις. Θα ήταν τουλάχιστον άστοχο να σου λέγαμε πάρε αυτό ή εκείνο είναι αυτό που ψάχνεις. Δεν υπάρχει κακό πέδιλο. Σχεδόν όλες οι εταιρίες βγάζουν καλά πέδιλα για όλες τις κατηγορίες & τα βαλάντια. Οι περισσότεροι δε, από ΄μας, δεν θα εξαντλήσουν ποτέ τις δυνατότητες τους. Εμείς καλούμαστε να βρούμε αυτό ανάμεσα τους, αφού έχουμε καταλήξει στο: το τι θέλουμε να κάνουμε, το τι μπορούμε πραγματικά να κάνουμε, βάση του επιπέδου μας, τι ποσό μπορούμε να διαθέσουμε αν θα είναι το μοναδικό μας ζευγάρι ski τι προτιμάμε να "θυσιάσουμε", "κερδίζοντας" σε κάποιο άλλο τομέα και διαλέγοντας το σωστό μέγεθος για τον σωματότυπο μας Γενικά, υπάρχουν πέδιλα που μας ταιριάζουν περισσότερο ή όχι. Σύμφωνα με αυτά που μας λές, ψάχνεις για ένα πέδιλο All Terrain, μέσω επιπέδου, με κύριο προσανατολισμό τη πίστα. Σε αυτή τη κατηγορία παίζουν δεκάδες αξιόλογα ski, μιας και είναι αυτό που ταιριάζει / προτιμά ο μέσος τουρίστας χιονοδρόμος σήμερα. Απ΄ότι κατάλαβα, κάνεις ski (και ; ) στα Καλάβρυτα. Τόσο το Snowshop (Κοσμόπουλος) που αντιπροσωπεύει την Κ2, όσο και το SkiBill (Κοκότης) που μάλλον είχες αγοράσει τα Kneissl έχουν πέδιλα σειράς "Ski - Test" προς δοκιμή. Κάτι που ισχύει και σε άλλα καταστήματα βεβαίως... Αν δεν έχεις άλλη εμπειρία με κάποιο άλλο πέδιλο, σαν και αυτό που έχεις βολιδοσκοπήσει, θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή, να δοκιμάσεις αρκετά πέδιλα και μετά θα ξέρεις πιο πέδιλο είναι καταλληλότερο για ΄σένα. Τα τελευταία χρόνια γίνονται αρκετά συχνά ski test στα χιονοδρομικά μας. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρίες για να έχουμε μια πρώτη γνώμη για νέα πέδιλα, κατηγορίες και καινοτομίες γύρω από αυτά. Με όσα γνωρίζω, στα Χ.Κ.Καλαβρύτων θα έχουμε ski - snb test και μέσα στον Ιανουάριο. 2 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
qotsa 6 Report post Posted October 10, 2013 Ευχαριστω για το καλωσόρισμα Γιώργο; , Ναι, ευχάριστες σκοτούρες όντως και έχεις δίκιο για τα ski tests. Απλα έχοντας διαβάσει τόσο καλα λόγια για το συγκεκριμένο πεδιλο,είπα να τσεκαρω καταθέσεις εμπειριών. Κάτι τελευταίο. Οι τιμές τώρα που ειναι off season δεν ειναι πιο χαμηλές; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted October 11, 2013 Μέσα Οκτώβρη Off Season για χιονοδρομικό εξοπλισμό δε το λες. Θα βρεις όμως καλές τιμές και κάποιες καταπληκτικές ευκαιρίες σε πέδιλα προηγούμενων ετών. Προσωπικά αυτές τις ευκαιρίες τις τιμώ. Λίγο με νοιάζει αν δεν κυκλοφορώ με το πιο φρέσκο ski. Ειδικά όταν, σε πολλές περιπτώσεις, 2 ski διαφορετικών ετών έχουν μοναδικές αλλαγές στα γραφικά τους. Σε πέδιλα σειράς 13-14 οι τιμές λογικότατα θα είναι στο ταβάνι τους. Σιγά σιγά όλοι οι αντιπρόσωποι αρχίζουν και κάνουν παραλαβές από αυτά τα πέδιλα. Αξίζει μια βόλτα στα καταστήματα. 3 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites