Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Alexandros0077

Εξοπλισμός βουνού στα super market!

Recommended Posts

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΠΕΡΣΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΕΙΧΑΝ 20€ ΜΟΝΟ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Θα μου πείτε σε ποιά lidl; Σε αυτά που έχω κοντά στην περιοχή μου, δεν τα έχουν (Αγ.Δημήτριος-μετρό, Παγκράτι)

JAPOW!!!

Εγω πηγα στο Αγ.Παρασκευης. Στις 10 πμ της Δευτερας τα μισα ειχαν φυγει. :evil::lol:

Σαν τις ακριδες!!! :lol::lol::lol::lol::D

Εδω γιαγιαδες αγοραζανε τις καλτσες του σκι λες και ητανε καλτσες για κιρσους :roll: :roll: :roll: :wink: Η φτηνεια τρωει τον παρα!! :D:D

Φιλικα

ΜακηςΜ

Και στο Ίλιον μια από τα ίδια.Κατά το μεσημεράκι είχαν μείνει μόνο τα μπουφάν και οι μάσκες.

Και οι μασκες καλες φαινονται, με διπλο φακο και αεραγωγους και εκλογη για κιτρινη, πορτοκαλι η γκρι καθρεφτη :evil::lol: (πολυ cool) :lol::lol: ..

Γυρω στα 10 Ε, μονο δεν χωραει γυαλια απο μεσα.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Θα μου πείτε σε ποιά lidl; Σε αυτά που έχω κοντά στην περιοχή μου, δεν τα έχουν (Αγ.Δημήτριος-μετρό, Παγκράτι)

Φίλε Παναγιώτη το LIDL στην Αλίμου τα βρήκα εγώ. Κατά της 10 το πρωί που πήγα ήταν όλα full. Σήμερα αν πας δεν νομίζω να έχει μείνει τίποτα...

Έκανα και εγώ μια επίσκεψη στα εν λόγω καταστήματα & "τσίμπησα" μια θήκη σκι, θεώρησα πως για 6,99 ευρώ τα άξιζε ελπίζω τώρα να αντέξει. Κάλτσες είχε μόνο 35-38 νούμερο (και αρκετά ζευγάρια μάλιστα). Το σκέφτηκα και για στις ski-apres μπότες (στα 23 ευρώ αν θυμάμαι καλά) αλλά φοβάμαι λίγο μην είναι της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη.

Μήπως τις έχει δοκιμάσει κανείς,από περυσι ίσως, να με βοηθήσει :?:

Φιλικά

Ηλίας

Snow to the people!

Εγω δοκιμασα επιτοπου την apres ski και η επενδυση καπου

μαζευε και με ενοχλουσε. Τα υλικα ηταν πολυ καλα η

συναρμολογηση καπου δε μου αρεσε. Θα μεινω λοιπον

με τα ορειβατικα μου μποτακια.

Tex

Σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ :lol: όπως ήταν λογικό δεν βρήκα τίποτα εκτός από τις κάλτσες που δεν με ενδιεφεραν κ πολύ κ τις μπότες που προ-αναφέρθηκαν..Για να μην φύγω με άδεια χέρια πήρα τις μπότες.Αν θέλεις ρώτα με του χρόνου :roll:

Συνήθως το εν λόγο κατάστημα (όπως πέρσι) ξαναφέρνει τα ίδια πράγματα μετά απο λίγες μέρες . Οποτε υπομονή!!! :wink:

''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY.

THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY.

AND STOPPED UP THERE FOREVER''

Το σκέφτηκα και για στις ski-apres μπότες (στα 23 ευρώ αν θυμάμαι καλά) αλλά φοβάμαι λίγο μην είναι της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη.

Τελικά τις αγόρασα στα 20 ευρώ. Δεν μπορώ να πω πως έχουν και την τέλεια εφαρμογή αλλά φοριούνται. Τώρα για το πόσο θα αντέξουν θα σας πω στο τέλος της σαιζόν :lol:

Snow to the people!

Και οι μασκες καλες φαινονται, με διπλο φακο και αεραγωγους και εκλογη για κιτρινη, πορτοκαλι η γκρι καθρεφτη  8)  8) (πολυ cool)  8)  8) ..

Καλησπέρα σε όλους.

Από ότι είδα σήμερα με το Μάκη για τις μάσκες θέλω να τονίσω δύο θέματα:

1) Την ποιότητα των φακών. Όπως δεν πρέπει να αγοράζουμε σκούρα γυαλιά ηλίου από το περίπτερο έτσι και οι μάσκες για το σκι πρέπει να είναι κάποιας ποιότητας. Στο βουνό η ακτινοβολία του ήλιου μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές βλάβες στα μάτια μας. Τα γυαλιά αυτά δεν συνοδεύονται απο πιστοποιητικά ποιότητας για το σωστό φιλτάρισμα της ακτινοβολίας.

2) Μία από τις 3 μάσκες έχει τελείως λάθος σχήμα. Ο σκελετός της είναι απο σκληρό πλαστικό με αιχμές που μπορούν σε μία πτώση να οδηγήσουν σε σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο.

Κατά τα άλλα τσάκισα και εγώ 3 θηκούλες σκι να βρίσκονται και 2 καπελάκια με 5-6 EUR. Φοβερές και οι φλισένιες κουβέρτες.

Τα υπόλοιπα είδη είχαν κάνει φτερά ....

Μα καλά και η γιαγιά σκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:lol::lol:8):D:lol::lol::lol::lol:

...

Πιστοποιηση TUV εχουν αλλα στην Κινα σου φτιαχνουν οτι πιστοποητικο θελεις :lol::lol::lol::lol:

Καποτε ειχα παει για audit στην Σινγκαπουρη σε ενα ναυπηγειο. Τους ρωτησα αν οι seachest valves (οι τελευταιες βανες πριν τη θαλασσα) ηταν πιστοποιημενες.

Φυσικα μου απαντησαν με ενα προσβεβλημενο υφος. (Η πιστοποιηση γινεται για καθε serial number ξεχωριστα απο το εργοστασιο, οχι αυτο που λενε type approval).

Πολυ ωραια λεω εγω, μπορω να δω τα πιστοποιητικα τους; Ειναι στον κομπιουτερ μου λενε!

Να τα δω, επιμενω.

Μαλιστα, τι πιστοποιητικο προτιματε; Lloyds, ABS η DNV? :lol:8):D:lol:8)8)

Koκαλο ο υποφαινομενος! Θα τα τυπωναν εκεινη την ωρα (πλαστα φυσικα). Αυτες οι βαλβιδες στοιχιζουν απο ενα Jimny μεχρι μια Mercedes, αναλογα με το μεγεθος τους...:roll: :roll: :roll: :roll:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Δεν ξέρω πόσοι απο σας τα προσέξατε αλλά εγώ τα τσάκισα ( η κυρία don είναι κρυουλιάρα). Είχε με 1,99€ κάτι μικρά "μαξιλαράκια", χωράνε σχεδόν στη χούφτα, από διάφανο πλαστικό και περιέχουν ένα χρωματιστό υγρό. Αν λοιπόν τσακίσεις ένα μικρό μεταλικό δισκάκι που βρίσκεται μέσα στο υγρό αυτό αρχίζει και στερεοποιήται εκλύοντας θερμότητα που φτάνει μεχρι τους 50-60 βαθμούς και κρατάει για περίπου μισή ώρα. Η χρήση τους περιορίζεται μόνο από την φαντασία. Για προθέρμανση στις μπότες, για ζεστές τσέπες τις πολύ κρύες μέρες, σαν κομπρέσα σε χτυπήματα, μίνι φορητή θερμοφόρα κλπ κλπ.

Παρόμοια προϊόντα πέρυσι σε μαγαζιά εξοπλισμού, είχαν κόστος άνω των 10€.

Φυσικά μετά την χρήση τα βάζεις σε βραστό νερό για 5 λεπτά και είναι έτοιμα για την επόμενη χρήση.

Για να πάρετε μια ιδέα για τί πράγμα μιλάω ρίξτε μια ματιά εδώ όπου υπάρχουν πληροφορίες για τα αυθεντικά αλλά με πολλαπλάσιο κόστος.

http://www.warmup.at/home/index.asp?lg=1

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Kαι δε μου το 'λεγες????? Με το CAMELBACK που πήρες πέρυσι, εγω θα σου τα 'δινα δωρο!!!!! :lol:..είμαι κακός???

Παρεπιπτόντως, έχουμε πει πως η αγορά γενικότερα θέλει ψάξιμο.Εγω στο κατάστημα μου τα Hotpack τα πουλάω 2,5 Ευρω.... :wink:

With great mountains, comes great skiing!

Φίλε spiderman είπα ότι κάναν ~10€ δεν είπα ότι τα αγόρασα :wink:

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Φίλε spiderman είπα ότι κάναν ~10€ δεν είπα ότι τα αγόρασα :wink:

Κι εγω είπα θα σου τα έδινα πέρυσι δώρο....Φέτος οτι και να κανεις θα πλ(ε)ρώσεις.... :D:D:D Just kidding don..... :lol::lol: :wink: Aπλά δεν "επιασα" αυτή τη λεπτομέρεια που αναφέρεις ... :oops:

With great mountains, comes great skiing!

σχετικά με τις κάλτσες:

είχα πάρει τις ίδιες πέρσι και πρόπερσι και αυτές φοράω. Όμως από την πίεση από τις μπότες

αυτό το ανάγλυφο πετσετέ που έχουν από μέσα με ενοχλεί μετά από 4-5 ώρες.

Επειδή δεν έχω φορέσει πότε μου "καλές και ακριβές" κάλτσες των 20+ ευρώ

μπορεί να μου πει κάποιος αν το ίδιο παθαίνεις ακόμα και με αυτές;

Lili εχω παρει 3-4 ζευγαρια καλες καλτσες του σκι και δεν με ενοχλουν καθολου. Η καλτσα για σκι θα πρεπει να μην εχει συνθετικο η' αναγλυφο απο την μεσα πλευρα, για να 'αναπνεει' και να μην ερεθιζει τα ποδια. Νομιζω οτι θα πρεπει να δωσεις κατι παραπανω για να μην εχεις αναλογα προβληματα.

Φιλικα

Στεφανια

''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY.

THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY.

AND STOPPED UP THERE FOREVER''

Καλά, θα κλάψω λίγο και θα πάρω ένα ζεύγος από τις ακριβότερες κάλτσες που θα βρω

και θα σας πω αν είδα διαφορά. Αν δεν δω διαφορά 8α κλάψω ξανά! :lol:

Είχα πάει πέρσι να πάρω τέτοιες κάλτσες και ο πελάτης πριν από μένα που ήταν γνωστός του καταστηματάρχη

πήρε 2 ζεύγη με 20 ευρώ, από αρχική τιμή 20 το 1 ζεύγος.

Εγώ αποφάσισα να μην ψωνίσω, για ευνόητους λόγους.

Μάλλον έπρεπε να του τύπου πω να μου πάρει κι εμένα ένα ζευγαράκι. :lol:

Σχετικό - άσχετο με το θέμα του thread,

αν έχω αντιληφθεί καλά, τα (μικρά ιδίως) μαγαζιά με ορειβατικά έχουν υπερβολικές ονομαστικές τιμές

και πουλάνε με μεγάλες εκπτώσεις στους "γνωστούς τους", εννοώ εκτός περιόδου εκπτώσεων.

Τα έχουμε ξαναπεί νομίζω...

Οπότε είμαι διστακτική όταν πηγαίνω ως "άγνωστη" να πάρω πχ ένα ζευγάρι καλτσούλες και βλέπω 25 ευρώ!

Αντίθετα, πηγαίνω με άνεση στο γνωστό σουπερ μαρκετ όπου δεν χρειάζεται να πάω με τον "κηδεμόνα-γνωστό μου"

για να πετύχω μια πιο λογική τιμή. :lol:

• Like 1

Ξέρω, ξέρω,

γι' αυτό υπάρχει ο σύλλογος, για να πετυχαίνουμε καλύτερες τιμές

και τα λοιπά... :lol:

Γυρνώντας σπίτι πριν από λίγο είδα στο διαφημιστικό φυλάδιο του LIDL πέδιλα HEAD C220I. Βλέπω και τη γιαγιά μου να carvάρει :huh::unsure: και μάλιστα με σύστημα intelligence :)

Φιλικά, KonstantinosV

Όντως,τώρα το είδα κ εγώ..

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.2....p.setpedilaski < Τα σκι

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20061127.index Το φυλλάδιο..

ΥΓ: Έ,ρε γαμώτο..Κ χάρηκα..Είπα θα 'φερε πάλι carrying bags,λουκέτο...Για ski,μπότες κλπ..

Ωραια και ποια ειναι η γνωμη σας γι 'αυτα? Δεν παραειναι καλη η τιμη ?

Tex

Τη Δευτέρα 27 Νοέ το γνωστό μας κατάστημα έχει και τα ισοθερμικά εσώρουχα,

σαν κι αυτά που πήρα πέρυσι και μου βγήκαν τέλεια για τα λεφτά τους.

Θα χτυπήσω 3-4 τεμάχια ακόμα και φέτος!

Δεν ξέρω για τα πέδιλα, είναι μάλλον περσινό μοντέλο?

Πέστε καμιά γνώμη οι πιο έμπειροι, αφού θα πάω εκεί τη Δευτέρα το πρωί έτσι κι αλλιώς

μήπως να χτυπήσω κι ένα πεδιλάκι?

"ΥΓ: Έ,ρε γαμώτο..Κ χάρηκα..Είπα θα 'φερε πάλι carrying bags,λουκέτο...Για ski,μπότες κλπ.."

Όντως πέρυσι είχε τους σάκους μαζί με τα εσώρουχα και τη μάσκα του σκι στις 14/11 οπότε ίσως φέτος δεν τα φέρει.