Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Καλησπερα παιδιά.

Έκλεισα ενα διαμερισμα απο το www.banskoapartments.com για την περιοδο 20-23/12 για το ξενοδοχείο Mont banc. Μου στείλανε ενα email στο οποίο μου λένε οτι πρέπει να πληρώσω μέσω πιστωτικής ολο το ποσό προκαταβολικώς για ολες τισ μέρες. αυτά γίνονται μέσω του πρακτορείου silky holidays.

έχει κανεις καμία ιδέα? πόσο έγκυρο μπορεί να είναι?

ευχαριστώ

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ Κ ΚΑΛΕΣ(ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ..ΚΑΘΑΡΕΣ !!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

οταν λες οικονομικες το εννοεις?

πες μου ενα οριο

αν μεχρι 15 και να φας του σκασμου BARIAKOVA στη πλατεια διπλα στην εκκλησια

αν μεχρι 10 με τα ποτα σου και δυνατη ξενη μουσικη AMICO κεντρικος δρομος στο ποταμι 300 μετρα απο το ΜΑΧ SHOPPING

ριξε ομως και μια ματια γιατι εχουν γραφτει πολλα πραγματα απο πολλους φιλους για να μην επαναλαμβανουμε τα ιδια και γινονται βαρετα

καλη διασκεδαση

Χτες μου είπε φίλος να σταματάω για φαγητό μετά το Σαντάνσκι (πηγαίνοντας) στο πρώτο χωριό που έχει ταβέρνες στη σειρά. Μπαίνοντας στο χωριό στη πρώτη αριστερά (μπριζόλες, φιλέτα κλπ 6-10 ευρώ).

Κάντε μια δοκιμή (πρώτα) εσείς. ;)

ΥΓ Το φαγητό στο Μπάνσκο είναι χάλια.

Board.jpg

ΥΓ Το φαγητό στο Μπάνσκο είναι χάλια.

πλάκα κάνεις μάλλον ε...

κοιτα μάτι ο BMW και στοχασμό ο κοστακιςκαλ...

post-592-1197529827_thumb.jpg

Εσείς εκεί κάτω έχετε χαμηλά κριτήρια για το καλό φαγητό, σχεδόν όλα σας φαίνονται καλά. Χώρια που πληρώνετε αδιαμαρτύρητα τα απίστευτα λεφτά που ζητάνε τα εστιατόριά σας. :);)

Board.jpg

Μήπως υπονοείς ότι έχουμε συνηθίσει να μας "τον πιάνουν"; :P (Standard!)

Καλό φαγητό βρίσκεις και στην νότια χώρα. Ή αλήθεια είναι πάντως ότι ακόμα θυμάμαι τις επικές μασαμπούκες του snowclub στον Άγιο Αθανάσιο πέρσι... :)

Make Parnassos Great Again!

Εσείς εκεί κάτω έχετε χαμηλά κριτήρια για το καλό φαγητό, σχεδόν όλα σας φαίνονται καλά. Χώρια που πληρώνετε αδιαμαρτύρητα τα απίστευτα λεφτά που ζητάνε τα εστιατόριά σας
15 χρονια βγαζουν ειρωνικα ανεκδοτα για τις μπουγατσες και δεν καταφεραν ακομα να κανουν ενα μπουγατσατσιδικο εκει χαμω.......ζητας μπουγατσα με τυρι και ανοιγουν τα στοματα διαπλατα λες και ζητησες στηθος παπιας με καρυ και δαμασκηνα.................

ORDEM E PROGRESSO

επικές μασαμπούκες του snowclub στον Άγιο Αθανάσιο πέρσι...

Άγιο Αθανάσιο Δράμας?

olimpiadb_1905.jpg

olimpiadb_1905.jpg.9013c398d60fc49f8757583c8c1b6ccd.jpg

bmw εκεί που μασουλάτε δεν είναι η ταβέρνα με εξωτερικό ντεκόρ ένα κομμένο βαρέλι κρασιού? Αν είναι εκεί έχω φάει και ήταν πολύ καλά και πολλά τα κρέατα.

Άλλο ένα σαββατοκύριακο γεμάτο σκι δυστυχώς τελείωσε !

Χιόνι έπεσε πολύ ακόμα και μέσα στο Μπάνσκο!!

Το Σάββατο χιόνιζε ακατάπαυστα όλη την ημέρα.

Με πίστες γεμάτες φρέσκο χιόνι και σε συνδυασμό με την απουσία χιονοδρόμων, είχε σαν αποτέλεσμα να βιώσουμε απίστευτη πουδροκατάσταση.

Την Κυριακή η κατάσταση διαφορετική.

Ηλιόλουστη μέρα και πίστες χαλιά, στην καλύτερη τιμή οπως πάντα, που θα έλεγε και η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια (ρε λες να ήταν αυτή η οδηγός του ρατράκ? μπα μάλλον λάθος θα είδα....)!!!

Το κρύο τσουχτερό και τις δυο ημέρες στο βουνό.

Εντύπωση αυτή την φορά μου έκανε το ότι το χιονοδρομικό ήταν γεμάτο Έλληνες που χωρίς υπερβολή πρέπει να ήταν περισσότεροι και από τους Βούλγαρους σκιέρ!!!

Οσοι τυχεροί περάσετε τις γιορτές στο Μπάνσκο, προετοιμαστείτε για τρελά γούστα!!!

Προσοχή στα όρια ταχύτητας όσοι από εσάς πάτε με το ΙΧ σας, γιατί τα μπλόκα τις τροχαίας είναι συχνά ακόμα και κατά τις βραδινές ώρες.

CIMG2555.JPG

CIMG2564.JPG

CIMG2574.JPG

CIMG2594.JPG

CIMG2579.JPG

Υπάρχουν και βιντεάκια αλλά δεν τα ανεβάζω γιατί δεν θέλω να βλέπω τον φίλο μου τον Σπύρο να κλαίει! :)B)

Που είσαι ρε κολλητέ?

Εντάξει, και ο Σπύρος έβγαλε γούστα. Τον έχω σε βιντεάκι να αλαλάζει από την χαρά του στα απάτητα του Χελμού! :)

Για άλλη μια φορά πάντως διαπιστώνω ότι αν υπήρχε ένα Bansko σε απόσταση κάτω των 300 χλμ από Αθήνα, πολλοί θα έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ...

Make Parnassos Great Again!

Αν χρησιμοποιήσεις το τρένο για να μετακινηθείς από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη προς Αθήνα την Παρασκευή και την Κυριακή αντίστοιχα, τόση είναι η απόσταση φίλε Χρήστο.

Το μόνο που μένει είναι να το δούμε πιο ζεστά εμείς οι νότιοι .

Εκεί να δεις πως μαζί με το κλάμα πέφτουν και πολλά άλλα πράγματα!!!

Που είσαι ρε κολλητέ?

εσυ χρηστο εξεταζεις τα χιλιομετρα η το κοστος??

για μενα το κοστος ειναι σημαντικοτερο

Μια ημερα πληρους δραστηριοτητας μολις εφτασε στο τελος της. Ολες οι εγκαταστασεις φοβερες και σε αποσταση '' βολης '' για εμενα που μενω στην Καβαλα. Μολις μιση ωρα παραπανω απο το Φαλακρο.Μπορει να ειχε 3 μερες να χιονισει αλλα οι πιστες ηταν φοβερες. Ο κοσμος παααααρα πολυς και ετσι φτασαμε κατα τις 12 επανω. Παντως ηταν φανταστικα. Επιπλεον νομιζες οτι ησουν Ελλαδα γιατι μονο Ελληνικα ακουγες παντου γυρω σου.

Επιπλεον νομιζες οτι ησουν Ελλαδα γιατι μονο Ελληνικα ακουγες παντου γυρω σου.

Από τη μια καλό γιατί νιώθεις οικεία από την άλλη δεικνύει την αιμαρραγία που υφίστανται τα ελληνικά χιονοδρομικά. Ας ελπίσουμε να βάλουν μυαλό κάποιοι αλλά πλέον είμαι απαισιόδοξος με την κατάσταση που εκρατεί εν γένει στον ελλαδικό χώρο.

Πάντως είναι πολύ καλή επιλογή για κοντινές αποδράσεις.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΤΟ BANSKO ΣΤΙΣ 10-13/1.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΩ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Υ.Γ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΩ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ(Π.Χ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΥΓΑ 2 ΑΝΕΤΑ).

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΙΟΝΑΚΙ!!

ski is talking to god!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΤΟ BANSKO ΣΤΙΣ 10-13/1.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΩ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Υ.Γ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΩ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ(Π.Χ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΥΓΑ 2 ΑΝΕΤΑ).

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΙΟΝΑΚΙ!!

T-driver καταρχην να σε συμβουλευσω απο τα συνορα και μετα να πηγαινεις με το οριο διοτι εχει αρκετα μπλοκα,καλυτερα με το οριο αντε λιγο παραπανω ουτως η αλλως ειναι αρκετα κοντα.Κατα δευτερον στο Βανσκο πλεον αν μενεις σε ξενοδοχειο μεγαλο που διαθετει change χαλασε λεφτα εκει συνηθως εχουν καλυτερες τιμες απ οτι στην καμπινα.3ον βγαλε 3μερη καρτα και αν εχει κοσμο πολυ στην καμπινα που δεν πιστευω παρε ταξακι θα σου βγει γυρω στα 20λεβα τα 4 ατομα και θα σ αφησει στο πρωτο καρεκλακι.4ον εχει αρκετο κρυο πανω στην κορυφη περιπου -7 με -10 με αποτελεσμα να ξυριζει οποτε θελει και καλο ρουχισμο

ενδεχομενως σε καποιο σακο αν παιρνεις μαζι σου.5ον σουπερ η πιστα Τομπα αλλα συνηθως εχει παγο και χρειαζεται προσοχη απ ολους τους σκιερ.Βεβαια με το τελευταιο χιονακι και τα 5 κανονια στην πιστα θα ειναι

τελεια.Κατα τ αλλα ολες οι πιστες ειναι τελειες.Α και κατι τελευταιο να πας με την παρεα σου να φατε στν ταβερνα boirakova, ειναι στο κεντρο.

Sorry gia ta agglika alla kati exei to pc+tis teleutaies meres+den grafei se alli glwssa.Tin Deytera 8a anebw Bansko me 1 filo gia 1i fora(me diko mas auokinito apo A8ina).Lew na paw yaxnontas epitopou gia dwmatio.Yparxei kapoio aplo+ka8aro(gia nanai+ftino)pou na protimisw?Oi times pou paizoun?Gia fagito ektos aptin gnwsti taberna boirakova?

amico

στον κεντρικο

υπνο ποσα διαθετεις??

to polu 25,alliws paw+austria(pou oytws i allws 8a paw meta alla logw xioniou eipame na doume+to Bansko).2 krebbatia xwrista fantazomai exoun...giati ta perissotera hotels deixnoun mono dipla krebbatia.Gia fagito posa dinoume panw katw

Το πολύ 25, αλλιώς πάω και Αυστρία (που ούτως, ή άλλως θα πάω μετά αλλά λόγω χιονιού είπαμε να το δούμε και το Bansko). 2 κρεβάτια χωριστά φαντάζομαι έχουν... γιατί τα περισσότερα ξενοδοχεία δείχνουν μόνο κρεβάτια. Για φαγητό πόσα δίνουμε πάνω κάτω;

Παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε Λατινικούς χαρακτήρες για Ελληνικό κείμενο.

Την παραμονη της πρωτοχρονιας κατα τις 6 το απογευμα σκοτωθηκε ενας Ρωσος πεφτοντας, μαλλον μεθυσμενος, πανω σε ενα ρατρακ που εστρωνε την πιστα...... Ο οδηγος του ρατρακ ντοπιος απο το Μπανσκο (πολυ καλο παιδι τον γνωριζω προσωπικα) ηταν 3 μερες με ενεσεις για να αντιμετωπισει το σοκ, παρολο που δεν εφταιγε σε καμια περιπτωση ουτε και ειχε τα περιθωρια να αντιδρασει.......και ακομα δεν εχει επιστρεψει στην δουλεια του.

Αν τυχον μεινετε αργουτσικα στο χιονοδρομικο προσεξετε και σταματησετε το σκι στις πιστες εγκαιρα και επισης κατεβειτε προσεκτικα τον σκι δρομο (μοναδικο μεσο που μπορει να σας κατεβασει κατω...) επισης βρειτε το τηλεφωνο της σπασιτελνα σλουζμπα (διασωστικη υπηρεσια) και επικοινωνηστε να ενημερωσετε για οτιδηποτε.....

Το πατημα ξεκιναει γυρω στις 6 το απογευμα και πατανε μεχρι τις 4 -5 το πρωι.........

ORDEM E PROGRESSO

Μολις γυρισα απο Μπανσκο και ηταν ενα εκπληκτικο τριημερο!(απο χιονι-καιρο!)

Αλλα ακουστε το κουφο!Μου λασκαρησε μια βιδα απο τις δεστρες του σνοουμπορντ και ζητησα ενα κατσαβιδι για να την σφιξω και μου ζητησαν 5 λεβα(2,5 ευρω)....τρελαθηκα και πηγα να μανουριαστω και μπηκε στην μεση ο αδελφος μου και τους πεταξε ενα 5λεβο στα μουτρα!!!!!!!

και συ εκανες τοσα χιλιομετρα για snowboard χωρις κατσαβιδι

ειναι σα να πηγες ξεβρακωτος λολ