nmech1984 77 Report post Posted December 27, 2012 Πως σας φαίνονται?? Σχόλια? Τα σκέφτομαι! http://www.evo.com/skis/k2-hellbent.aspx Quote SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted December 28, 2012 Που κάνεις συνήθως σκι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 28, 2012 (edited) Κάποιο λάθος πρέπει να έχεις κάνει με το Link.Μόλις το πατάω μου βγάζει ένα πέδιλο της K2 με όνομα Hellbent.Ένα πέδιλο που χρησιμοποιούν σκιέρ κατηγορίας expert, professionals κλπ. Με απλά λόγια πολύ λίγοι, μα πάρα πολύ λίγοι έχουν το ειδικό βάρος για να το κοιτάξουν στα ίσα. Πάρε και μια φωτο του φίλου Alcatraz για να το δεις λίγο καλύτερα.Το Hellbent είναι το δεξιά όπως κοιτάμε τη φωτο. Καλές γιορτές. Edited December 28, 2012 by Velissarios 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted December 28, 2012 Μόνο αν σκοπεύεις να μετακομίσεις στον καναδά πάρε πέδιλο με μέση με 132. Για Ελλάδα μέχρι 100 κατα την γνώμη μου Quote http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted December 28, 2012 Που κάνεις συνήθως σκι? Παντού κάνω! Δε μου αρέσουν οι περιορισμοί. Δηλαδή εκεί που είμαι πίστα βγαίνω σε τούνελ ανάμεσα από βράχια εκεί που δεν χωράει καν καρβάρισμα. Ή όπως ήταν προχθές η μαύρη η στύγα υπέροχη με βράχια και να κάνω jumps στα βράχια. απλά υπέροχο. Κάποιο λάθος πρέπει να έχεις κάνει με το Link.Μόλις το πατάω μου βγάζει ένα πέδιλο της K2 με όνομα Hellbent.Ένα πέδιλο που χρησιμοποιούν σκιέρ κατηγορίας expert, professionals κλπ. Με απλά λόγια πολύ λίγοι, μα πάρα πολύ λίγοι έχουν το ειδικό βάρος για να το κοιτάξουν στα ίσα. Πάρε και μια φωτο του φίλου Alcatraz για να το δεις λίγο καλύτερα.Το Hellbent είναι το δεξιά όπως κοιτάμε τη φωτο. Καλές γιορτές. Ha!! Κανένα λάθος, σκέφτομαι για το hellbent μιας και γουστάρω τα βαθιά εκτός με τεράστιες κλίσεις! Μόνο αν σκοπεύεις να μετακομίσεις στον καναδά πάρε πέδιλο με μέση με 132. Για Ελλάδα μέχρι 100 κατα την γνώμη μου Πιστεύεις δεν υπάρχουν χιόνια στην Ελλάδα στυλ Καναδά?? Το σκέφτομαι για να το έχω σαν το καλό μου ακόμα και όταν πηγαίνω εξωτερικό. Quote SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 28, 2012 Παντού κάνω! Δε μου αρέσουν οι περιορισμοί. Δηλαδή εκεί που είμαι πίστα βγαίνω σε τούνελ ανάμεσα από βράχια εκεί που δεν χωράει καν καρβάρισμα. Ή όπως ήταν προχθές η μαύρη η στύγα υπέροχη με βράχια και να κάνω jumps στα βράχια. απλά υπέροχο. Ha!! Κανένα λάθος, σκέφτομαι για το hellbent μιας και γουστάρω τα βαθιά εκτός με τεράστιες κλίσεις! Μήπως έχεις πρόχειρο κάποιο video δικό σου που να απεικονίζονται όλα τα παραπάνω; Φιλικά πάντα 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 28, 2012 Με τη πρώτη ευκαιρία ρώτα τον Κώστα, που τα φορά! Μιας και πας Καλάβρυτο, μπορεί να τα πείτε και από κοντά. Δεν έχω να σου πω πολλά. ... Παντού κάνω! Δε μου αρέσουν οι περιορισμοί. Δηλαδή εκεί που είμαι πίστα βγαίνω σε τούνελ ανάμεσα από βράχια εκεί που δεν χωράει καν καρβάρισμα. Ή όπως ήταν προχθές η μαύρη η στύγα υπέροχη με βράχια και να κάνω jumps στα βράχια. απλά υπέροχο. ... Αυτά που περιγράφεις δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του HellBent. Στη πίστα απλά θα τσουλας, για να φτάσεις στα lift. Ξέχνα λέξεις όπως καρβάρισμα... Εσύ μάλλον θες κάτι σε All Mountain με παιχνιδιάρικο προσανατολισμό. Όπως και να ΄χει με τα HellBent περιορίζεσαι! Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted December 28, 2012 Μήπως έχεις πρόχειρο κάποιο video δικό σου που να απεικονίζονται όλα τα παραπάνω; Φιλικά πάντα Βελισάριε δεν έχω κάτι αλλά μπορώ να στου περιγράψω μια κατεβασιά μου. Παίρνω Στύγα αναβατήρα φτάνω κορυφή σκεπτόμενος να κατέβω την κόκκινη Βλέπω πέτρες και κόσμο λέω άστο θα κατέβω από τα τούνελ ανάμεσα από τα βράχια Πουδρίτσα (οχι floatless βέβαια) και αφού περάσω το τούνελ αρχίζω και σκέφτομαι πως να το πάρω περιφερειακά μέχρι άνω σαλέ Πάω γύρω γύρω κοιτώντας πάντα και την πίσω μεριά του βουνού και να είμαι στο τσακ να χαθώ!!! Τελικά μέχρι κάποιο σημείο πήγα περιφερειακά και μετά έκοψα κάθετα για σαλέ Γενικά προχωράω σταματάω και σκεφτομαι να κάνω τις πιο άκυρες καταβασιές που δεν έχει πατήσει άνθρωπος και αν γίνεται και πιο απότομες. Με τη πρώτη ευκαιρία ρώτα τον Κώστα, που τα φορά! Μιας και πας Καλάβρυτο, μπορεί να τα πείτε και από κοντά. Δεν έχω να σου πω πολλά. Αυτά που περιγράφεις δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του HellBent. Στη πίστα απλά θα τσουλας, για να φτάσεις στα lift. Ξέχνα λέξεις όπως καρβάρισμα... Εσύ μάλλον θες κάτι σε All Mountain με παιχνιδιάρικο προσανατολισμό. Όπως και να ΄χει με τα HellBent περιορίζεσαι! Έχει αρκετό camber για οριακό καρβάρισμα. Τι λες?? Απλά δεν τα σκέφτομαι για να καταργήσω τα πιστιάρικά μου, δλδ δε θα τα βάλω σε δεύτερη μέρα. Σκεφτούμουν ένα καθαρό εκτός. Τα πιστιάρικά μου περσινά απλά από τέλος σεζόν πέρσι και πιο έντονα φέτος βλέπω τα εκτός και λιγουρεύομαι!! Επίσης νομίζω ότι τα Hellbent φοράνε και φώκιες κάτι που το σκέφτομαι να ξεκινήσω του χρόνου!! Quote SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted December 28, 2012 αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως τα φετινά γραφικά δεν μου αρέσουν καθόλου και θα κοιτούσα τα περσινά που έχουν την ίδια γεωμετρία (νομίζω) και σαφώς καλύτερη τιμή Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted December 28, 2012 Βελισάριε δεν έχω κάτι αλλά μπορώ να στου περιγράψω μια κατεβασιά μου. Παίρνω Στύγα αναβατήρα φτάνω κορυφή σκεπτόμενος να κατέβω την κόκκινη Βλέπω πέτρες και κόσμο λέω άστο θα κατέβω από τα τούνελ ανάμεσα από τα βράχια Πουδρίτσα (οχι floatless βέβαια) και αφού περάσω το τούνελ αρχίζω και σκέφτομαι πως να το πάρω περιφερειακά μέχρι άνω σαλέ Πάω γύρω γύρω κοιτώντας πάντα και την πίσω μεριά του βουνού και να είμαι στο τσακ να χαθώ!!! Τελικά μέχρι κάποιο σημείο πήγα περιφερειακά και μετά έκοψα κάθετα για σαλέ Γενικά προχωράω σταματάω και σκεφτομαι να κάνω τις πιο άκυρες καταβασιές που δεν έχει πατήσει άνθρωπος και αν γίνεται και πιο απότομες. Που είναι όλα αυτά; που είναι τα τούνελ; τι έχεις ανακαλύψει στο Χελμό μικρέ εξερευνητή; 3 Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 28, 2012 (edited) Φίλε μου σύμφωνα με τα λεγόμενά σου έχεις κάνει σκι περίπου 10-15 φορές.Με αυτές τις φορές πίστεψέ με δεν υπάρχει περίπτωση ούτε καν να σηκώνεις τα πέδιλά σου από το χιόνι.Επειδή λοιπόν βρίσκεσαι στο στάδιο που βρεθήκαμε όλοι μα όλοι,(σαν να λέμε είμαι έτοιμος να κατακτήσω το βουνό) προσπάθησα να σε προστατέψω-αποτρέψω από μια άστοχη αγορά. Επίσης γι αυτό σου ζήτησα και video για να δω αν πραγματικά καταφέρνεις κάποια από τα παραπάνω. Φιλική συμβουλή, μάθε αξιοπρεπές σκι και μετά κινήσου για πέδιλα τύπου Hellbent Edited December 28, 2012 by Velissarios 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted December 28, 2012 Που είναι όλα αυτά; που είναι τα τούνελ; τι έχεις ανακαλύψει στο Χελμό μικρέ εξερευνητή; Όταν λέω τούνελ δεν εννοώ τούνελ εννοω ότι ειναι σα λούκι. Σορρυ αν δεν ασχολούμαι με όρους βουνίσιους. Φίλε μου σύμφωνα με τα λεγόμενά σου έχεις κάνει σκι περίπου 10-15 φορές.Με αυτές τις φορές πίστεψέ με δεν υπάρχει περίπτωση ούτε καν να σηκώνεις τα πέδιλά σου από το χιόνι.Επειδή λοιπόν βρίσκεσαι στο στάδιο που βρεθήκαμε όλοι μα όλοι,(σαν να λέμε είμαι έτοιμος να κατακτήσω το βουνό) προσπάθησα να σε προστατέψω-αποτρέψω από μια άστοχη αγορά. Επίσης γι αυτό σου ζήτησα και video για να δω αν πραγματικά καταφέρνεις κάποια από τα παραπάνω. Φιλική συμβουλή, μάθε αξιοπρεπές σκι και μετά κινήσου για πέδιλα τύπου Hellbent Πως κατάλαβες ακριβώς ότι έχω κάνει 10-15 φορές, με ενδιαφέρει η σκέψη σου. Quote SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 28, 2012 Πως κατάλαβες ακριβώς ότι έχω κάνει 10-15 φορές, με ενδιαφέρει η σκέψη σου. http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=14534 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted December 28, 2012 Lol αστυνόμε μπέκα την πάτησες γτ το ποστ το έγραψα για τον αδερφό μου που πέρσι τον έβαλά στο μαγικό κόσμο του σκι!! Καλά θα ήταν λοιπόν να ρωτήσεις στο ποστ μου τι επίπεδο είμαι χωρίς να προτρέχεις! Quote SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 28, 2012 (edited) Lol αστυνόμε μπέκα την πάτησες γτ το ποστ το έγραψα για τον αδερφό μου που πέρσι τον έβαλά στο μαγικό κόσμο του σκι!! Καλά θα ήταν λοιπόν να ρωτήσεις στο ποστ μου τι επίπεδο είμαι χωρίς να προτρέχεις! Στο συγκεκριμένο τόπικ αναφέρεσαι στον εαυτό σου.Διάβασέ το και θα το καταλάβεις και συ.Από εκει και πέρα οι συμβουλές ήταν απολύτως καλοπροαίρετες. Το επίπεδό σου φαίνεται από τις απαντήσεις σου.Κατά τα άλλα ...video. Καλές αγορές. Edited December 28, 2012 by Velissarios 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted December 28, 2012 Στο συγκεκριμένο ποστ αναφέρομαι στον εαυτό μου σε προηγούμενα ίσως και στον αδερφό μου. Δε μου ζήτησε κανείς στο forum ταυτοπροσωπεία ή επίδειξη ταυτότητας. Γι αυτό να είσαι πιο προσεκτικός όταν γίνεσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου και κρίνεις με σιγουριά και άλλους χωρίς να τους γνωρίζεις. Γιατί ήσουν πολύ βιαστικός στα λεγόμενά σου. Αν δεις άλλο ποστ θα δεις πως αναφέρω ότι βαρέθηκα Ηνίοχο, Αετό και Στύγα. Εκεί τι έχεις να πεις κύριε προπονητή? Quote SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 28, 2012 Εκεί τι έχεις να πεις κύριε προπονητή? Οτι πίσω από το πληκτρολόγιο είμαστε όλοι μεγάλοι σκιέρ. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted December 28, 2012 Γενικά προχωράω σταματάω και σκεφτομαι να κάνω τις πιο άκυρες καταβασιές που δεν έχει πατήσει άνθρωπος και αν γίνεται και πιο απότομες. Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου extreme skier ; Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 28, 2012 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!! Φέτος ξεκίνησα το σκι λίγο πριν τις γιορτές και τρελάθηκα, και από τότε μέχρι τώρα έχω πάει 9 φορές. Κατεβαίνω εύκολα τις μπλε πίστες με ταχύτητα αρκετή κάνοντας carving, κάνω και λίγο ανάποδα. Έχω βγει λίγο εκτός πίστας και κατέβηκα τον ηνίοχο, με αρκετή δυσκολία βέβαια. Πιστεύω ότι βοηθάει και το γεγονός ότι έκανα παλιότερα ημι-επαγγελματικά πατινάζ. Σκέφτομαι τώρα να αγοράσω πέδιλα να εξασκούμαι σε κάτι πιο σταθερό. Είμαι 27 χρονών 1.66 ύψος, 76 κιλά. Μέχρι στιγμής βολευόμουν πολύ με τα monster της HEAD με ύψος 147. Θέλω όμως να πάρω κάτι λίγο πιο τεχνολογικά ανεβασμένο που θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος σε λογικά πλαίσια βέβαια τιμής. Οι ερωτήσεις μου λοιπόν: 1) Τι ύψος πρέπει να έχει το πέδιλο συναρτήσει των χαρακτηριστικών μου? 2) Σκέφτομαι να αγοράσω το head iXRC 300 + RF 11 με αυτές τις δέστρες. Τι λέτε?? (Αυτό όμως έχει ύψος 156cm μόνο) Γενικά αν μπορείτε λίγο να με βοηθήσετε θας σας ήμουν ευγνώμων..! Όλα αυτά ήταν για τον αδελφό σου; Η ηλικία, τα κιλά, η ημιεπαγγελματική ενασχόληση με το πατινάζ; Αυτά τα έγραψες εσύ για τον εαυτό σου. Εν πάση περιπτώσει, το τι κάνει κανείς είναι δικό του θέμα. Ζήτησες συμβουλή για ένα πέδιλο και από την στιγμή που κανείς από το forum δεν έχει δει πως κατεβαίνεις, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προτείνουμε πέδιλα βάσει των πληροφοριών που μας έχεις ήδη δώσει. Βάσει αυτών που είχες γράψει, τα hellbent δεν είναι για εσένα, ούτε κατά διάνοια και ο μόνος λόγος που στο έγραψε ο Άρης είναι για να σε βοηθήσει ώστε να μην προβείς σε μια κακή αγορά. Κανείς δεν προσπαθεί να σου "την πει".Είναι χαρά μας να βλέπουμε ανθρώπους στο βουνό που χαίρονται την χιονοδρομία και απολαμβάνουν τον εξοπλισμό τους αντί να παλεύουν με αυτόν. 8 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted December 28, 2012 Οτι πίσω από το πληκτρολόγιο είμαστε όλοι μεγάλοι σκιέρ. Και μεγάλοι προπονητές διαβάζοντας το επιπέδο των άλλων χωρίς να του ξέρουμε. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι μεγάλος σκιέρ παρά μόνο εκφράστηκα στο τι γουστάρω να κάνω. Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου extreme skier ; Θα ήθελα να ήμουν αλλά προσπαθώ κάθε στιγμή να βρώ ευκαιρία να κάνω αυτό που μου αρέσει. Όλα αυτά ήταν για τον αδελφό σου; Η ηλικία, τα κιλά, η ημιεπαγγελματική ενασχόληση με το πατινάζ; Αυτά τα έγραψες εσύ για τον εαυτό σου. Εν πάση περιπτώσει, το τι κάνει κανείς είναι δικό του θέμα. Ζήτησες συμβουλή για ένα πέδιλο και από την στιγμή που κανείς από το forum δεν έχει δει πως κατεβαίνεις, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προτείνουμε πέδιλα βάσει των πληροφοριών που μας έχεις ήδη δώσει. Βάσει αυτών που είχες γράψει, τα hellbent δεν είναι για εσένα, ούτε κατά διάνοια και ο μόνος λόγος που στο έγραψε ο Άρης είναι για να σε βοηθήσει ώστε να μην προβείς σε μια κακή αγορά.Κανείς δεν προσπαθεί να σου "την πει".Είναι χαρά μας να βλέπουμε ανθρώπους στο βουνό που χαίρονται την χιονοδρομία και απολαμβάνουν τον εξοπλισμό τους αντί να παλεύουν με αυτόν. Αυτό είναι το πρώτο ποστ αν θυμάμαι καλά για τα κιλά και το προφίλ αρχικά το άνοιξε ο αδερφός μου μιας και δε με ενδιέφερε αρχικώς να ασχολούμαι με το forum γιατί βαριέμαι να γράφω σε forums. Μέσα από το forum σας προσπάθησε να ανακτήσει πληροφορίες. Στην πορεία έμπαινα και εγώ καμιά φορά και έγραφα. Επίσης δεν ρώτησα ποτέ αν τα σκι αυτα είανι για μένα, ξέρω τι επίπεδο είμαι. Ρώτησα τη γνώμη σας μόνο για τα πέδιλα και όχι συναρτήσει με το επίπεδό μου. Δηλαδή ένα είδος review, αλλά εσείς στοχεύσατε στο επίπεδο μου. Χρήστο Λάππα αν πιστεύεις ότι αυτά δεν κάνουν για μένα, καλή η άποψη σου αλλά άκυρη αφου δεν αναπτύσσεις επιχειρήματα. Τελικώς προσέξτε ότι περίμενω ένα είδος review για τα πέδιλα. Δεν με ενδιέφερε και δεν ζήτησα ποτέ την άποψή σας για το αν μου ταιριάζουν. Μάθετε να διαβάζετε καλύτερα και να μη λαικίζετε, Quote SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 28, 2012 Μάθετε να διαβάζετε καλύτερα και να μη λαικίζετε, Εσύ, μάθε να εξηγείς καλύτερα! Συνήθως όταν κάποιος ρωτάει στο φορουμ γνώμη για ένα πέδιλο - σανίδα, κατά κύριο λόγο μιλάει για τον εαυτό του κ αν όχι, αναφέρει το επίπεδο κ τα χαρακτηριστικά για αυτόν που πρόκειται. 4 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted December 28, 2012 Εσύ, μάθε να εξηγείς καλύτερα! Συνήθως όταν κάποιος ρωτάει στο φορουμ γνώμη για ένα πέδιλο - σανίδα, κατά κύριο λόγο μιλάει για τον εαυτό του κ αν όχι, αναφέρει το επίπεδο κ τα χαρακτηριστικά για αυτόν που πρόκειται. Συνήθως, γιαυτό δεν είναι κακή μια δεύτερη σκέψη. Τα περίπου είναι αρνητικό χαρακτηριστικό. Οι ακριβείς απαντήσεις πάντα εκτιμώνται. Συνεπώς απαντήστε όποιος θέλει σε αυτό που ρώτησα και αν θέλω και το παραπάνω θα ξαναρωτήσω. Quote SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 28, 2012 Χρήστο Λάππα αν πιστεύεις ότι αυτά δεν κάνουν για μένα, καλή η άποψη σου αλλά άκυρη αφου δεν αναπτύσσεις επιχειρήματα. Τελικώς προσέξτε ότι περίμενω ένα είδος review για τα πέδιλα. Δεν με ενδιέφερε και δεν ζήτησα ποτέ την άποψή σας για το αν μου ταιριάζουν. Μάθετε να διαβάζετε καλύτερα και να μη λαικίζετε, Τα Hellbent είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και ο σωστός αναβάτης θα τα απολαύσει όσο κανένα άλλο πέδιλο. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα. 7 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted December 28, 2012 Τα Hellbent είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και ο σωστός αναβάτης θα τα απολαύσει όσο κανένα άλλο πέδιλο. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Σ ευχαριχτώ για το χρόνο σου Χρήστο Λάππα αλλά το review σου είναι πολυ φτωχό. Quote SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 28, 2012 Είχα εφορία προηγουμένως. 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites