kaps 2,736 Report post Posted March 7, 2013 Χαλαρωστε παιδια........ μπορει ο ΜΙΚ να πινει πλεον τον καφε του στο μπαλκονι αλλα η σαιζον εχει πολυ ψωμι ακομα............ 4 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted March 7, 2013 MIK, μαχαιριά στην καρδιά οι προβλέψεις σου για τα τριήμερα. Χη σαιζον εχει πολυ ψωμι ακομα............ Η σεζόν μπορεί να έχει... Εμείς δεν μπορούμε να "αρρωστήσουμε" πολλές μέρες ακόμα. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 7, 2013 Ρε παιδιά λέω, ότι τόσο καιρό έγραφα "και μάλλον το σκ θα είναι καλό", "ελπίδες για το σκ" και τι καταφέραμε? Χάλια ήταν. Ας γράψουμε τώρα χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα ότι θα είναι χάλια τα τριήμερα μπας γυρίσει το γούρι. Αλήθεια δεν εχουμε ιδέα. Σαν τάση μόνο είναι προφανές ότι από τις 13-14 ξαναέχουμε χειμώνα. Για αύριο Παρνασσό θα πήγαινα, Καλάβρυτα φοβάμαι ότι το χιόνι θα είναι λάσπη. Σαν καιρός δεν έχει κάτι το κακό πιθανές τοπικές ομίχλες πρέπει να είσαι πάρα πολύ γκαντέμης για να φας πολύ ομίχλη. Ξαναλέω ότι και ο Παρνασσός μπορεί να φάει βροχή και κοιτάξτε καμιά webcam, θα το ξαναδούμε και το απόγευμα. Με fl 2100 σήμερα και και 2400 αύριο Όλυμπο κάνεις καλο σκι, Καλάβρυτα άντε ψηλά με λίγη τύχη να έχει κάτι καλό. Τώρα βρέχει Καλάβρυτα από ότι βλέπω, Παρνασσό θα μάθουμε το απόγευμα. Το Σάββατο μοιάζει μέρα που πας για σκι, με μικρές ελπίδες για καλό χιόνι και βάσιμες να βγάλει ανοιξιάτικα. Μια μικρή διόρθωση για την Κυριακή που μοιάζει να κόβει ο αέρας και πάλι είναι μακρυά, όπως και την Δευτέρα. Όταν λέμε κόβει απλά έχει ελπίδες να είναι ανοιχτό. Η σεζόν έχει πάρα πολύ ψωμία ακόμα 6 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 7, 2013 Βαθια λακα χιονιζει αυτη την στιγμη Στυγα 2100με 2330 παιζει αυριο να ειναι τουμπανο και ειναι μεγαλο το πεδιο ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted March 7, 2013 Αν ανοιξει :dizzy: :dizzy: Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 7, 2013 είναι για πολύ τζογαδόρους αύριο αλλά ψηλά μπορεί να βγάλει ωραία χιόνια. Μπορεί και να κάτσει η μέρα και παρνασσό χιόνιζε και καλάβρυτα το γύρισε σε χιόνι. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 8, 2013 (edited) Δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν αύριο και μεθαύριο θα θέλετε να ανέβετε ΠαρνασσόΚαλάβρυταΚαρπενήσι για σκι. Aπό αέρα αύριο είμαστε σε ταχύτητες πολύ πιο κάτω από αυτές που άνοιξε τα πάντα πριν δυο βδομάδες, ενώ είμαστε κοντά στον αέρα που είχε Στύγα κλειστή και η Άρτεμη δούλευει. Πιθανότητες για ομίχλη έχει, θα ανέβαινα για σκι μου φαίνεται εντελώς απίθανο να είναι whiteout όλη μέρα αλλά και σήμερα το ίδιο μου φαινόταν και η μέρα περνάει. Είναι πιθανό κάποιες στιγμές να χιονονερίζει/βρέχει οπότε για ποιότητα χιονιού μη ρωτάτε. Μπορεί να είναι και καλό όμως με λίγη τύχη να βγάλει ανοιξιάτικα. disclaimer warning: Έχει μπει η άνοιξη, σε πρόβλεψη ομίχλης θα πέσει πόλύ κουβάς από εδώ και μπρος. Καρπενήσι ξαναγράφω ότι μου είπαν 3 διαφορετικοί άνθρωποι ότι έκαναν σκι με κλειστό Ηρακλή ενώ το snowreport τα έδινε ανοιχτά οπότε ξαναγράφω την άποψη μου ότι το snowreport είναι εντελώς αναξιόπιστο, είναι σαν την Moodys και την Fitch που έδιναν ΑΑΑ στην Lehman Brother και στην Ελλάδα το 2008 και δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν αξίζει να πας. Νίκο μιας και μιλάς με τους ανθρώπους του χιονοδρομικού πέστους ότι πρέπει να το διορθώσουν αυτό. Για την Βόρεια Ελλάδα φοβάμαι ότι στην Βασιλίτσα θα βρέχει και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρέξει για λίγο και στα άλλα. Κυριακή έχουμε λιγότερα σύννεφα, λιακάδα μοιάζει αλλά έχουμε αέρα που έχει κλείσει και Στύγα και Άρτεμη. Όσα χκ πιάνει ο ΔΝΔ φοβάμαι ότι θα έχει θέμα με τον αέρα. Τρισάθλιες συνθήκες με θερμοκρασίες adbul Δευτέρα Τρίτη, αλλά και πάλι μια από τις δύο μέρες θα ανέβαινα, εκεί σίγουρα θα αρχίσει να βγάζει ανοιξιάτικα. Από Τετάρτη σοβαρή πτώση της θερμοκρασίας με την έλευση της Σβετλάνας, πούδρες και χειμώνας κομπλέ. Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τριήμερο. Edited March 8, 2013 by ΜΙΚ 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted March 8, 2013 Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τριήμερο. Έχουμε, μη λες ψέματα!! Χάλια θα είναι, δε θα μπορεί να ανέβει κανένας πουθενά καμία από τις 3 μέρες!! Θα κάτσουμε όλοι σπίτια μας! Γιώργος 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 8, 2013 Δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν αύριο και μεθαύριο θα θέλετε να ανέβετε ΠαρνασσόΚαλάβρυταΚαρπενήσι για σκι. Aπό αέρα είμαστε σε ταχύτητες πολύ πιο κάτω από αυτές που άνοιξε τα πάντα πριν δυο βδομάδες, ενώ είμαστε κοντά στον αέρα που είχε Στύγα κλειστή και η Άρτεμη δούλευει. Πιθανότητες για ομίχλη έχει, θα ανέβαινα για σκι μου φαίνεται εντελώς απίθανο να είναι whiteout όλη μέρα αλλά και σήμερα το ίδιο μου φαινόταν και η μέρα περνάει. Είναι πιθανό κάποιες στιγμές να χιονονερίζει/βρέχει οπότε για ποιότητα χιονιού μη ρωτάτε. Μπορεί να είναι και καλό όμως με λίγη τύχη να βγάλει ανοιξιάτικα. disclaimer warning: Έχει μπει η άνοιξη, σε πρόβλεψη ομίχλης θα πέσει πόλύ κουβάς από εδώ και μπρος. Μαλιστα........... και οπως ελεγε κ ο Παπαγιανοπουλος στην ταινια με την κουδουνα........ εγω τωρα μενω ή βγαινω....... ανεβαινω η δεν ανεβαινω...... Χμμμμμμμμμμμμ :shuriken: Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted March 8, 2013 εγω παντος ανεβαινω.......βουνο ειναι οτι θελει ας κανει !!!!!!!!! Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted March 8, 2013 Καλημέρα σε όλους, Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο 09/10-03-2013 Άστατος καιρός το Σάββατο με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινότερα τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Καλύτερες καιρικά συνθήκες στα βορειοανατολικά με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Βελτιωμένος ο καιρός την Κυριακή με βροχές στα δυτικά καθώς και στην ανατολική νησιωτική χώρα. Άνεμοι το Σάββατο από Δ/ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, την Κυριακή θα στραφούν σε ΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία σε άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Πιο αναλυτικά: Σάββατο 09-03-2013: Νεφώσεις με βροχές και παροδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την δυτική Στερεά, την κεντρική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο, το βόρειο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα εκδήλωσης παροδικών βροχών κυρίως στην ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Καλύτερες καιρικά συνθήκες στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Άνεμοι στο Ιόνιο από Δ/ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΝΔ διευθύνσεις μέτριο και τοπικά στο δυτικό Κρητικό έως ισχυροί και θερμοκρασία σε άνοδο. Αττική: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια του νομού όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές ή τοπικές ψεκάδες. Νεφώσεις αστάθειας στην Λαυρεωτική. Άνεμοι από ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις και πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών ή τοπικών ψεκάδων προς το μεσημέρι. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο). Κυριακή 10-03-2013: Βροχές και παροδικές μπόρες στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και τον Έβρο και πιθανότητα εκδήλωσης παροδικών βροχών ή τοπικών ψεκάδων. Άνεμοι από ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο δυτικό Κρητικό έως ισχυροί και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Άνεμοι από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε Ν με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο). Προγνωστικός χάρτης Αττικής Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών Επόμενη βδομάδα: Η επόμενη βδομάδα (11 έως 17 Μαρτίου) ξεκινάει με πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία όμως αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού την Πέμπτη 14 Μαρτίου με κύρια χαρακτηριστικά τα έντονα φαινόμενα και την πτώση της θερμοκρασίας η οποία μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι της τάξης των 12-14 βαθμών Κελσίου. Πηγή: YouWeather.com 3 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted March 8, 2013 ΡΕΕΕΕ ΦΤΕΡΟΛΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ Θα μιλήσουμε σε λίγο με πάνω να δούμε σε τι κατάσταση είναι το χιόνι Aν κάνεις κλικ δίπλα θα δεις ότι οι χαμηλές νεφώσεις είναι που σε προκαλούν να είσαια αισιόδοξος ότι θα είναι μια καλή μέρα. Βέβαια και σήμερα έτσι έδιχναν... Να γράφουμε στο thread του Μάρτη τα καθαρά καιρικά παιδιά. 10 Ηρακλή αριστερά όπως κοιτάς την ουρά από το σαλέ ναι αλλα με 0-7oC και ψιλοβροχο εχω αλλα να με νοιαζουν εκτος της ομιχλης.. ή μηπως εσυ δεν το βλεπεις ετσι και θα γλιτωσουμε τη φολα; Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 8, 2013 Μικ Αυριο να ρισκάρω για Καρπενησι? Ή με τιποτα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 8, 2013 (edited) Ναι αμέ θα πήγαινα αλλά από ομίχλη δε ξέρω για Καρπενήσι. Ούτε Παρνασσό το υπογράφω ότι θα έχει λιακάδα εδώ που τα λέμε. Άπό την άλλη και σήμερα θα ανέβαινα και (υποθέτω) θα περνάγαμε από καλή έως διαστημική μέρα στη Φτερόλλακα ενώ κάποιοι άλλοι χαρακτηρίζουν τη μέρα φόλα. Edited March 8, 2013 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 8, 2013 Ευχαριστώ ρε Γίγαντα!!!! Θα το ρισκαρω. Οποιος θελει ας ακολουθησει.Θα ανεβω με Καντζο. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted March 8, 2013 ΜΙΚ γκουρού της φυλής για πες κι από δω. Καλάβρυτο φαντάζομαι αυτό το Σ/Κ δεν είναι και ό,τι καλύτερο για πρώτη επίσκεψη. Παρνασσό αγαπημένο λοιπόν, για Σάββατο λες ή Κυριακή να ρίξουμε το ζάρι? Thanks εκ των προτέρων. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 8, 2013 (edited) Σ μάλλον πάει να φτιάξει ο καιρός μεσημεράκι. μια στις 2 το πρωί να έχει ομίλχη. Κ θα φυσάει αλλά πιο πολλές πιθανότητες για λιακάδα. Το πόσο θα φυσάει Κ θα το δούμε αύριο σήμερα μου μοιάζει 14/14 open Ποιος θέλει για ψάρεμα αύριο Καρπάθιο? disclaimer warning: Έχει μπει η άνοιξη, σε πρόβλεψη ομίχλης θα πέσει πόλύ κουβάς από εδώ και μπρος. Edited March 8, 2013 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 8, 2013 Σημαντικό αυτές τις μέρες... Πείτε αν "βλέπετε" το βράδυ αρνητικές θερμοκρασίες ή ακόμα καλύτερα καμιά ξαστεριά. Χτες το βράδυ στο Καλάβρυτο, παρά του ότι στο χωριό είχαμε 5°C, πάνω στο χιονοδρομικό το χιόνι δε πάγωσε, με αποτέλεσμα να έχουμε σουπίτσα με το καλημέρα... Κολονοτιάς παρέα με Abdul... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 8, 2013 παιδες !! οτι και να κανουμε ,και να λεμε ,ο καιρος γυρισε στην αυλη μου άνθισαν η βερικοκιές , και ανοιξαν τα κρινακια , βαδισουμε προς το τελος , , εμειναν 4 σβκ ,,και αν τα προλάβουμε κιολας ,, και μην μου πειτε οτι εχουμε ακομα ,, διοτι θα με πιασουν τα γελια ,, γιατι αν χτυπηση την κυριακη το 20 που δινουν ,,,,, τοτε παρτε μια σουπα χιονι και για το σπιτι !! 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
bloom2 1 Report post Posted March 9, 2013 Η εμπειρια μου ειναι περιορισμενη σχετικα με το θεμα του καιρου στα Ελληνικα χιονοδρομικα, αλλα φετος που το κοιτουσα πολυ συχνα το θεμα λογω του οτι ειχα χρονο και την ευκαιρια να ανεβω να κανω σκι, ηταν λες κ δεν ηθελε ο καιρος. Ειναι που ειναι δυσκολα τα πραγματα εν μεσω κρισης, ειναι που ειναι μακρυα η Αθηνα απ τα περισσοτερα χιονοδρομικα, ε ο καιρος το αποτελειωσε. Απο τα μεσα Γεναρη κοιταω τον καιρο κ ελπιζα να κανω 5-6 φορες σκι μεχρι σημερα, τελικα κατεληξα με μονο 2 μερες. Ομως επειδη Τριτη ή Τεταρτη το σκι τελειωνει οριστικα και αμετακλητα για μενα φετος (με φωναζει η μαμα πατριδα) ήθελα να ρωτήσω την γνώμη των ειδικών ( ΜΙΚ είσαι εδώ?). Να ανέβω Καλάβρυτα μέχρι την Τρίτη? Βλέπω απο διάφορα sites ότι την Τρίτη είναι ίσως η τελευταία μου ελπίδα. Απ την αλλη όμως την Τρίτη είναι πιθανόν να μην πάει κανένα λεωφορείο αφού το ένα θέλει ενα μινιμουμ αριθμό συμμετοχών για να ξεκινήσει κ το άλλο δεν ανεβαίνει Τρίτες- Πέμπτες. Ακόμα, το χιόνι μετά απο μια εβδομάδα βροχών και με θερμοκρασίες σταθερά πάνω απο το μηδεν μέχρι κ 15 βαθμούς, υποθέτω οτι θα είναι σε ψιλοχάλια κατάσταση.Κ η φωτο της webcam που είδα σήμερα δείχνει να επιβεβαιώνει αυτή την υπόθεση. Άρα....υπάρχει ελπίδα ή τέλος για φέτος γιατρέ μου? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 9, 2013 φίλε δεν θα ανεβαινα καλάβρυτα μέχρι την τρίτη λόγω αέρα και όχι τόσο λόγω χιονιού η αίσθησή μου είναι ότι παρνασσσό θα έχει εξαιρετικά ανοιξιάτικα χιόνια και αύριο και δευτέρα τρίτη με άγχος μόνο για αέρα επίσης η αίσθησή μου είναι ότι θα έχουμε 2 - 3 πουδρομέρες ακόμα και για όποιον ανεβαίνει τουλάχιστον 15 ακόμα και 25 υπέροχες μέρες κοτλέ πίστας και ανοιξιάτικα η θερμοκρασία ξαναέρχετε σε χειμωνιάτικα επίπεδα τη πέμπτη 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted March 9, 2013 Εγώ πιστεύω πως φέτος θα κάνετε σκι χαλαρά μέχρι τα μέσα Απριλίου σε κανονικές πίστες και όχι διαδρόμους. 8 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
bloom2 1 Report post Posted March 10, 2013 Παρνασσο λες MIK? Ομως κ στο youweather κ στο snow-forecast και στο meteo.gr δινουν πιο δυνατους ανεμους στον Παρνασσο απο τα Καλαβρυτα αυριο κ την Τριτη! Kabman ορκιζομαι μεσα Απριλιου.Λες να προλαβω να κανω σκι δηλαδη? Ετσι που τον βλεπω ανοιξιατικο απο τωρα τον καιρο κ με βαση την περυσινη εμπειρια υπεθεσα οτι μονο 10-15 μερες ακομα καλου σκι (με καλο χιονι εννοω) θα υπαρξουν ακομα. Μετα μονο σουπες που λιωνουν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 10, 2013 (edited) Nαι η αλήθεια είναι ότι δεν θα ανέβαινα για σκι μέχρι το επόμενο Σάββατο ΠΡΟΣΟΧΗ με την πρόβλεψη που βλέπω σήμερα ούτε Παρνασσό ούτε Καλάβρυτα. Η πρόβλεψη άνετα μπορεί να αλλάξει. Φοβάμαι μόνο τον αέρα και καθόλου την ποιότητα χιονιού, θα έχει πολύ όμορφα χιόνια. Θα μου επιτρέψεις την παρατήρηση ότι ο Έλληνας σκιερ μόλις δει καφέ το χιόνι νομίζει ότι δεν είναι καλό χιόνι. Κούνια που τον κούναγε σήμερα είχε πάρα πολύ ωραίο σκι ο Παρνασσός πχ Πρέπει κάτι να κάνουμε να μάθει ο κόσμος τα ανοιξιάτικα χιόνια, δε μπορεί στις Άλπεις ο Στέρκος να είναι κλεισμένος πχ από γκρουπάκια να τους βρει ανοιξιάτικα και εμείς να τα έχουμε δίπλα στα λιφτ και να είμαστε 10 νοματαίοι στο χιονοδρομικό. Ανεβείτε στο βουνό Άνοιξη, τα καλύτερα σκι... μετά τα πουδροντόινγκ. Συμφωνώ με το Δημήτρη η τάση είναι για ΠαρνασσοΚαλάβρυτα μέχρι 15 Απριλίου με πολύ και καλό χιόνι. Ο χειμώνας πήρε μια μικρή αναβολή μέχρι τη Παρασκευή η Σβετλάνα είχε μια δουλίτσα, θα έρθει όμως και μάλιστα με πούδρες. Πουδροτριήμερο Καθαράς Δευτέρας ενόψει(πάλι, αν δε κάνω λάθος είναι 4 σερί), πχ Βασιλίτσα θα κανόνιζα να ανέβω. Γκαστόνε θα έχει παλιόκαιρο και τα δύο τριήμερα Η μαμά πατρίδα έχει τιμητικές που συμπέφτουν με πούδρα να την προσέξεις να σε προσέξει. Σε λίγες μέρες θα ορκιστείς και σου αξίζει άδεια για την προσφορά σου... Edited March 10, 2013 by ΜΙΚ 8 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
giannis_an 45 Report post Posted March 10, 2013 Θα συμφωνησω απολυτα με το ΜΙΚ, σημερα το βουνο ειχε τρομερα χιονια και ειδικα αναμεσα σε συρομενο Οδυσσεα και την κοκκινη πιστα του θα τα χαρακτηριζα λουκουμι..( το μονο αρνητικο ο αερας εκει πανω). Πηγε 3.30 και δν θελαμε να φυγουμε.. Quote Share this post Link to post Share on other sites