Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
tsakozzz

Χ.κ. Παρνασσου 2013-2014

Recommended Posts

Οσοι πανε πανω λιγο προσοχη κοντα στο lift του Ηρακλη απο την πλευρα του Αιολου οπου ειναι το μοναδικο σημειο που εχει πετρες.

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Φιλοι συγνωμη αλλα δεν εχω πολυ χρονο. Στις επομενες μερες θα ετοιμαστουν και τα υπολοιπα

• Like 10

Την ίδια μέρα πάρθηκαν και τα κλειδιά του ολοκαίνουργιου Δια!!!

Οι διάλογοι ειναι ολα τα λεφτα!

http://www.youtube.com/watch?v=F2oyftBg-TY

Edited by ilias-zak
  • Like 9

101277.jpg

Φιλοι συγνωμη αλλα δεν εχω πολυ χρονο. Στις επομενες μερες θα ετοιμαστουν και τα υπολοιπα

Αναμένουμε Γιάννη, έχω τάξει ντοκουμέντα με την αφεντιά μου από την Κυριακή :)

Edited by itiotis

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Παγοδρομιες χθες στον Παρνασσο μέχρι τις 13.00 που γύρισε ο ήλιος και λιωσαμε ευχάριστα μέχρι τις 16.00

Το χιόνι είναι πάντως ελάχιστο!!!!!!

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Οσοι πανε πανω λιγο προσοχη κοντα στο lift του Ηρακλη απο την πλευρα του Αιολου οπου ειναι το μοναδικο σημειο που εχει πετρες.

Γιάννη τελικά για να ξέρουμε ποιός μας δουεύει.... Βάκχος και Δίας λειτουργούσαν εχθές????????

Edited by vangelis_k

www.zermatt.ch

Μία από τα ίδια σήμερα στο βουνό. Καταπληκτικός Περικλής και μετά μέτριο χιόνι. Η είσοδος στο lift του Ηρακλή πλέον πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή, αφού έχει βγεί χώμα ((((. Ψηλά πέτρες γιόκ, αλλά όσο πιο πολύ κατεβαίνεις προς το 1950 αρχίζουν να πετάγονται. Ήλιος, ζέστη ((((, και λιγοστός αέρας. Απρίλης δηλαδή και καλό καλοκαίρι.

Αύριο και ΣΚ εκτος χοντρού απροόπτου δεν ανεβαίνουμε για σκί. Θα τσεκάρουμε αντοχές στο ποδήλατο ))).

• Like 4

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Σκεφτομαι τι να κανω το Σ/Κ και αν αξιζει τελικα..... Αν ανεβω μαλλον για ΧΚΚ το κοβω.....

Δειτε εδω http://penteli.meteo.gr/stations/parnassos/ (κορυφη Ηρακλη)

Θετικες Τ ΟΛΟ το 24ωρο......... που μεσημερι εφτασε κ σχεδον 10οC :crybaby:

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

“Συμπεριφερόμαστε με Περιβαλλοντικά

Υπεύθυνο τρόπο κατά την Επίσκεψή

μας στο Χιονοδρομικό Κέντρο.

Προστατεύουμε το Βουνό.

Ο Παρνασσός είναι το σπίτι μας,

Είναι κομμάτι της ζωής μας.”

Για αυτό το λόγο το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ να χρησιμοποιείται το Ι.Χ για την μετάβαση σας σε αυτό #ώστε το οικολογικό αποτύπωμα της επίσκεψής μας στο βουνό να είναι περιορισμένο# ενώ τα ΣαββατοΚύριακα που ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος να χρησιμοποιείται τα Ski Bus για τη μετάβασή σας σε αυτό!!

Τα παραπάνω δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση επίσημη ή ανεπίσημη ανακοίνωση του Χ/Κ απλά σχολιαμό απο μέρους μου!

Kantzos | Ski & Snow Bus Καρπενησίου & Παρνασσού

Facebook: https://www.facebook.com/KantzosTravel

Twitter: https://twitter.com/KantzosTravel

You Tube: Kantzos AGN Travel

Web Site: www.kantzos.gr

Web Site Ski Bus Καρπενησίου:http://www.kantzos.gr/skibuskarpenisi.aspx

Web Site Ski Bus Παρνασσού: http://www.kantzos.gr/skibusparnassos.aspx

Live Update for Karpenisi Ski Resort: http://www.kantzos.g...iskiresort.aspx

Φαινεται και το καινουργιο λιφτ της Σαχαρας Σαββατο 4-1-14

• Like 7

101277.jpg

Στο 1.25 και μετά, το παλιό λοκάλι Blackman δείχνει στην αρχή την διαδρομή για τα newbια, και μετά, που θα στήσει το νέο του kicker για το drop στα βράχια απέναντι! Υο! :shuriken::respect:

Edited by wraith
  • Like 3

sinox-0.jpeg

Ηλία από το 2:17 και μετά έχεις χάσει την φωνή σου! :P

Δεν εχω πληρωσει ip o κακομοιρης! :-D

• Like 1

101277.jpg

Παιδιά, κανένας από πάνω σήμερα Παρασκευή να μας πει πως ήταν; Πέτρες στο ίδιο επίπεδο με αυτό του περασμένου Σ/Κ;

Επίσης τιμή να υποθέσω στα 24€; Δεν είδα να αναφέρεται τίποτα για τo τελευταίo στο site.

Επίσης το site δίνει εδώ λειτουργία μέχρι τις 4:00. Οπότε δεν έχει sunset λόγω θερμοκαρσιών.

Τι λέτε λοιπόν, αξίζει άνοδος αύριο ή πρέπει να έχεις ...ασφαλισμένα για ζημιές πέδιλα;

Τα Κελαρια ειναι κυριλε. Ελαχιστα παγωμενο το πρωι με το που κατεβεις απο Ηρακλη και απο τη μεση της Διηανειρας. Πετρες ελαχιστες και διασπαρτες στο λιφτ του Ηρακλη. Οι υπολοιπες φαινοται και μπορεις να τις αποφυγεις. Σηκωθειτε απο καναπεδες, καρεκλες, πολυθρονες, πουφ, πατωματα, παγκακια, κρεββατια και ελατε πανω να σκιαρετε. Χιονια υπαρχουν!!!!!!

• Like 6

Γιάννη, στη βάση Ηρακλή βοήθησε το χιόνι που χαζοέπεσε προχθές ή μετέφεραν από αλλού;

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sinox-0.jpeg

Χρηστο, παρε νοικιασε κανα ζευγαρι και ελα πανω

Ξύπνημα πριν το ξυπνητήρι με κοιλόπονο, μαμώ την ατυχία μου. Γιατροσόφια μέχρι τις 9 δεν απέδωσαν συνεπώς χάθηκε η μέρα.

Τι τιμή έπαιζε σήμερα Σάββατο; 24άρι;

Και μία φιλική παρατηρήση προς το ΧΚΠ για την σελίδα "Κατάσταση Λειτουργίας": στο "ΣΗΜΕΡΑ" και στο "ΑΥΡΙΟ" ρε παιδιά γιατί δεν βάζετε ημερομηνίες να καταλαβαίνει ο κόσμος στο πότε αναφέρεστε; Αν την ενημερώσατε χθες το απόγευμα την σελίδα, το "ΑΥΡΙΟ" που διαβάζω είναι "σήμερα". Επίσης βάλτε κάπου εκεί και την τιμή, ok το αναφέρετε (συνήθως) στην δημοσίευση της προηγούμενης μέρας που φαίνεται στην αρχική σελίδα, αλλά η ενημέρωση μπορεί να γίνει ακόμη πιο φιλική στον χρήστη βάζοντας την τιμούλα και εδώ, να μην χρειάζεται να διαβάζω όλο το κατεβατό του post. Και αν η τιμή δεν είναι αποφασισμένη αφήστε την σχετική εγγραφή κενή μέχρι η τιμή να καθοριστεί. Νομίζω θα βοήθαγε τους Internet χρήστες, ειδικά από τους mobile.

Edited by itiotis

Μήπως να είχαμε ένα καινούργιο τόπικ για τις ενημερώσεις του ΧΚΠ μόνο; οι mobile χρησιμοποιούν όλοι tapatalk οπότε θα τους είναι εύκολο να πάνε κατευθείαν στο ζουμί

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

...σε συνεχεια της ενημερωσης

Ανοιξιατικα απο τις 13:00 και μετα με πολυ ελαφρυ σουπιασμα. Πετρες χαμηλα στον Ηρακλη αλλα ενα ρατρακ πιστευω οτι μπορει να τις καλυψει. Αν δε χιονισει (που δε νομιζω) τοτε το επομενο Σ/Κ ειναι οριακο

• Like 1

Μια πρωτόγνωρη επιχείρηση (για τα ελληνικά δεδομένα) έλαβε χώρα σήμερα στο ΧΚΠ. Μεταφορά με τη βοήθεια φορτωτή και φορτηγού στα δύσκολα σημεία όπου το χιόνι ήταν ελάχιστο! Τα σημεία αυτά αφορούν τις αφετηρίες των αναβατήρων Ηρακλής και Αίολος. Το φορτηγό μετέφερε αρκετές ποσότητες χιονιού, τις οποίες ανέλαβαν τα διαστρωτικά και μπάλωσαν τα προβληματικά μέρη. Το ΧΚΠ σεβόμενο τους πελάτες του έκανε αυτή την μοναδική επιχείρηση για να αντέξει το βουνό μέχρι τις επόμενες χιονοπτώσεις στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Σας υπενθυμίζουμε ότι τα προβλήματα αφορούν μόνον τις αφετηρίες των συγκεκριμένων αναβατήρων. Κατά τα άλλα οι πίστες οι οποίες δίνονται σε χρήση στα Κελλάρια έχουν χιόνι για ασφαλή χιονοδρομία!

post-6183-0-68103200-1389462701.jpg

post-6183-0-00957700-1389462735.jpg

post-6183-0-04760100-1389462770.jpg

• Like 19

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...