sermak 361 Report post Posted January 6, 2014 Αλήθεια τις πληρώνουν ακόμα τις καρέκλες; Κάτι πάγκους και τραπέζια που υπήρχαν πέρσι που πήγαν φέτος; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted January 7, 2014 Αλήθεια τις πληρώνουν ακόμα τις καρέκλες; Ρώτησα κάποιους που καθόντουσαν και μου είπαν ότι τις νοίκιασαν τις καρέκλες!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 7, 2014 Ναι τις πληρώνουν ακόμα τις καρέκλες, απίστευτο. Φρεσκαρίστηκε καλά το βουνό, δεν κάνουμε πια στο παλιό χιόνι. 4 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 7, 2014 αληθεια? οι καρεκλες εξω απο το 1950 ειναι επι πληρωμη????? τα παγκακια ηταν free παντως (η ξεχασαν να ζητησουν λεφτα) Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 7, 2014 Απιστευτο δεν ειναι οτι χρεωνουν τις ξαπλωστρες αλλα που δεν εχει απλα τραπεζοκαθισματα για να ξαποστασεις (εξω). Τα χουμε ξανασυζητησει νομιζω!!! Τι χες Γιαννημ? Τι χα παντα!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 7, 2014 Απιστευτο δεν ειναι οτι χρεωνουν τις ξαπλωστρες αλλα που δεν εχει απλα τραπεζοκαθισματα για να ξαποστασεις (εξω). Τα χουμε ξανασυζητησει νομιζω!!! Τι χες Γιαννημ? Τι χα παντα!!! δεν το ηξερα καν ... Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 7, 2014 Έτσι απο περιέργεια το εισητήριο σήμερα πόσο έχει?????? Για αύριο το σκέφτετε κανείς???? 1 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Master Chief 95 Report post Posted January 7, 2014 Για αύριο το σκέφτεται κανείς???? Με βάση αυτά που λένε για ποιότητα χιονιού κλπ έχω ψηθεί αρκετά.. Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 7, 2014 Σαν καλός #$@%@!# έχω αφήσει τα πάντα πάνω...αλλίως θα με έψηνε αρκετά κι εμένα! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 7, 2014 Ατυχία, αύριο ξεκινάω δουλειά. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 7, 2014 Ρώτησα κάποιους που καθόντουσαν και μου είπαν ότι τις νοίκιασαν τις καρέκλες!! Δεν φταίνε αυτοί που τις νοικιάζουν. Φταίνε αυτοί που τις πληρώνουν!!!!! Πτυσσόμενο καρεκλάκι από Lidl και όλα καλά!!!!!! 5 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 7, 2014 Όταν οι αλήτες τρώγανε απάτητα... 7 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 7, 2014 Αυριο εχει γλυκακι. Σας περιμενω στο 1750 7 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 7, 2014 Αυριο εχει γλυκακι. Σας περιμενω στο 1750 Τρουφάκι;! Χρόνια πολλά Γιαννιό!!! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 7, 2014 Αυριο εχει γλυκακι. Σας περιμενω στο 1750 Χρονια πολλα Τζώνη! <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 7, 2014 το βιδεο του phaethon Που ειναι? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 7, 2014 το βιδεο του phaethon Που ειναι? Τι γεύση είχε η πίστα; 1 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Master Chief 95 Report post Posted January 7, 2014 ΜΙΚ, αναμένουμε γενικό πρόσταγμα! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 7, 2014 Πολύ καφέ στα 1950 ! Τίποτα δεν έριξε ρε γμτ? Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Master Chief 95 Report post Posted January 7, 2014 http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG667 Δυστυχώς πέρασε κι αυτή η κακοκαιρία χωρίς να αφήσει χιόνι στο βουνό Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 7, 2014 ΤΕΡΑΣΤΙΑ αναντιστοιχία μεταξύ site ΧΚΠ και Snowreport στην κατάσταση λειτουργίας του κέντρου για σήμερα και αύριο, τελικά πιό είναι το σωστό.... με μία λέξη μπανανία .... μας έφαγαν οι δηλώσεις περί ιστορικών στιγμών........ δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα...... ενημέρωση σε όλο το μεγαλείο της...... δυστυχώς πέρνουμε αυτό που μας αξίζει..... www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 7, 2014 Που θα παει αυτη η κατασταση ρε παιδια .Επαναληπτικες τζουφιες? Ζουμε την απολυτη κριση αφραγκιας και αχιονιας. Κανε κατι παππου !!! Αρχιζει η οξιδωση των αρθρωσεων. Καπς τη γ@#$σες . Θα σε κυνηγανε ολοι οι εγγεγραμμενοι! Σε βλεπω αναποδα κρεμασμενο στο τελευταιο πυλωνα του Βακχου. 3 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 7, 2014 Eγω παντως αν μπορουσα θα ανεβαινα αυριο......... Κλαψ κλαψ λυγμ λυγμ........ Καλα να περασετε οσοι πουδροντοινγκ........ Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
afrodite 894 Report post Posted January 7, 2014 Που θα παει αυτη η κατασταση ρε παιδια .Επαναληπτικες τζουφιες? Ζουμε την απολυτη κριση αφραγκιας και αχιονιας. Κανε κατι παππου !!! Αρχιζει η οξιδωση των αρθρωσεων. Καπς τη γ@#$σες . Θα σε κυνηγανε ολοι οι εγγεγραμμενοι! Σε βλεπω αναποδα κρεμασμενο στο τελευταιο πυλωνα του Βακχου. Και το Οσλο το ιδιο δραμα ζει. Ιανουαριος και δεν λεει να ριξει νιφαδα #@$%#%$. Το χιονοδρομικο εχει κατι, αλλα πιο πολυ τεχνητο και την μεγαλη και τρανη πιστα που εχει (δεν την εχω δοκιμασει ακομα) θα την κλεισουν τωρα γιατι δεν επαρκει η χιονοκαλυψη ουτε με τεχνητό χιονι. Προχτες ειδα πασχαλιτσα και το δασος εχει αρχισει και πρασινιζει. Σου λεει ανοιξη ειναι.... My Life In Oslo-Norway: http://oslomylove.blogspot.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 7, 2014 (edited) Από μεθαύριο χειμώνα θα έχεις φιλενάδα. Μη σε δω να παραπονιέσαι ότι κρυώνεις Βαγγέλη τι ακριβώς έκαναν λάθος? Σούπερ θα είναι αύριο Edited January 7, 2014 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites