Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
bujinkan

Χ.κ. Καλαβρύτων 2013 - 2014

Recommended Posts

...

Ο αμφιτρυωνας εκλεισε συμμετοχες!!

Εαν δεν βρεθει κατι θα κλεισω αναγκαστικα με κλαουδατο.

...

Να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τα snowbus του Αμφιτρίωνα;

Από τις 8.30 το βράδυ είχαν κλείσει όλες οι θέσεις του;;;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει μέσα από το site του, δέχεται κρατήσεις μέχρι τις 23:00 το βράδυ!

Πόσα πούλμαν βάζει max καθημερινές & πόσα τα ΣΚ;

Γιατί από την στιγμή που το ίδιο το κέντρο το προμοτάρει μέσα από τα δικά του κανάλια επικοινωνίας (Site, FB, Blog),

και καλά κάνει αφού έχουν επίσημη συνεργασία,

θεωρώ ότι μπορεί να βάλει, αναλόγως των κρατήσεων και αρκετά λεωφορεία...

Το βρίσκω οξύμωρο να σου λένε από τις 8 το βράδυ τέλος, δεν δεχόμαστε άλλους.

Εν το μεταξύ υπάρχει μια διχογνωμία

σχετικά με το πόσα άτομα min. χρειάζονται για να γίνει το δρομολόγιο:

Στο site του χιονοδρομικού λένε:

Είναι Σταθερό και ξέρετε ότι θα πάτε στα σίγουρα (ανεξάρτητα με το πόσα άτομα θα μαζευτούν),

με δρομολόγια από Αθήνα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

και στο site του Αμφιτρίωνα λένε:

Το δρομολόγιο πραγματοποιείται με ελάχιστο αριθμό 15 συμμετεχόντω,ν

Ο Αμφιτρίωνας έχει 2 πλεονεκτήματα σε σχέση με τα Ski Bus του Κλαουδάτου.

Οι πελάτες του παίρνουν μεγαλύτερη έκπτωση στα skipass.

Ανεβαίνει κατευθείαν χιονοδρομικό.

Ειδικά ως προς την έκπτωση, είναι άδικο να μην την παίρνεις

λέγοντας σου από τις 8 το βράδυ ότι έχουν κλείσει οι συμμετοχές,

ενώ εσύ θες να πας πάνω με τα λεωφορεία τους και αυτοί αδυνατούν να σε μεταφέρουν...

• Like 4

δεν θα αρχισω τωρα με τα ski bus και των 2 εταιριων που τελικα καταφεραν να με εκνευρισουν πολυ ασχημα ...

οχι θα τα πω !!!!!

ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΧΘΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ 10 . με εναν οδηγο αστα να πανε και με ενα ski bus του 50 . ελεος δηλαδη

Αμφητριων η πως λεγεται ... οταν τους απειλησεις περι νομικων δεχοντσι τα κουπονια και κανουν τουμπεκι . συν οτι δεν ξερουν τις εκπτωσεις που δινουν τυπου snowclub η snowreport

Τι πέδιλα προτείνετε για αυριο σαββατο? φαρδιά ή πίστας?

How you stand is how you ski

Πολυ ωραια η ημέρα σημερα. Φουλ ηλιο και απο το πρωι δουλεύουν τα πάντα. Εντος πιστας το χιονι μου φανηκε σκληρο σε σχεση με την.αλλη φορα που πηγα. Ειχα καποιες δυσκολιες σημερα και σταματησα κατα τη μια και μιση για ενέργεια.

Αρκετος κόσμος επανω και πολλα παιδιακια. Ορίστε και καποιες φωτογραφίες.

post-4785-13917773719199.jpg

post-4785-13917773907059.jpg

• Like 7

Θοδωρής.......με αγάπη!

Χμ... Καλαβρυτα .. Την Κυριακη????

ανεβα αυριο να σκιαρουμε παρεα!!

• Like 2

elan primetime 33.jpg

ανεβα αυριο να σκιαρουμε παρεα!!

Αυριο δεν προλαβαινω ... Παιζει εξοδο .. Σημερα

Αλλα Κυριακη το σκεφτομαι πολυ σοβαρα αντι Παρνασου ....

Εχω να ερθω και 10 χρονια στα μερη σας !!!!!!!

Αυριο δεν προλαβαινω ... Παιζει εξοδο .. Σημερα

Αλλα Κυριακη το σκεφτομαι πολυ σοβαρα αντι Παρνασου ....

Εχω να ερθω και 10 χρονια στα μερη σας !!!!!!!

Κυριακή παίζει να έχει πολλά μποφόρ..

Sent from xperia z using smoke signals

elan primetime 33.jpg

δεν θα αρχισω τωρα με τα ski bus και των 2 εταιριων που τελικα καταφεραν να με εκνευρισουν πολυ ασχημα ...

οχι θα τα πω !!!!!

ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΧΘΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ 10 . με εναν οδηγο αστα να πανε και με ενα ski bus του 50 . ελεος δηλαδη

Αμφητριων η πως λεγεται ... οταν τους απειλησεις περι νομικων δεχοντσι τα κουπονια και κανουν τουμπεκι . συν οτι δεν ξερουν τις εκπτωσεις που δινουν τυπου snowclub η snowreport

φιλε μου πεσε σε παρακαλω τι παιζει με τα κουπονια των 7.5ευρω για αμφιτρυωνα γιατι εχω αγορασει 4 και θελω να ξερω. Ενδιαφερει και αλλους σιγουρα που διαβαζουν.

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Εγώ το βλέπω για Κυριακή..Δηλαδή Κυριακή φαίνεται να μπορώ, θα το δω μέχρι αύριο απόγευμα για καιρό γιατί πολύ φοβάμαι μην μας βγει μάπα το καρπούζι! (Μανάβης εδώ θα απαντούσε "εδώ γυναίκα διαλέγεις, τη βλέπεις, την κουβεντιάζεις και σου βγαίνει σκάρτη, για το καρπούζι/μέρα σκι σκάζεις?")

ολα καλα με τα κουπονια. απλα και σηνερα που εκλεισα και την προηγουμενη φορα πηγαν να κανουν μανουρα .

Την πρωτη φορα μου λενε δεν ισχυει πριν το φλεβαρη . Η απαντηση μου ηταν κατεγιστικη . Της λεω ακουστε να δειτε με εσας μιλησα πριν τα κλεισω και μου ειπατε οτι ολα καλα . Δεν μπορειτε τωρα να μου λετε απο φλεβαρη . Στην συνεχεια της λεω , επισης το site εχει ακομα την προσφορα και εφοσον μου λετε πως εγινε λαθος θα επρεπε να το εχετε αλλαξει χωρις να το εχετε κανει ακομα . τελος θα λαβω οτι ειναι αναγκαιο καθως νομικα ειμαι καλυμενος καθως εχω και την σελιδα της προσφορας και εκτυπωμενο το κουπονι .

Σημερα της λεω εχω κουπονι και μου λεει απο που. Της λεω c****is και μου λεει μισο να ρωτησω . Η απαντηση μου ηταν οτι δεν εχει μισο και πτι το εχουμε ξανασυζυτησει οτι οι οροι ειναι αυτοι που αναγραφονται στην σελιδα.

Ολα καλα δηλαδη . το παραπανω μου απο αυτη την εταιρια και καθε εταιρια ειναι α) αν ειστε ΣΤΟΚΟΙ και δν ξερετε να χρησιμοποιειται το νε τ αφηστε το εκει που ειναι και β) οτι θα επρεπε να εχουν πουλμαν τις μερες που λενε και εχουν ως ελαχιστο τα 15 ατομα

• Like 1

Οποιος ανεβει αυριο θα με δει να φοραω την σηματαρα της εικονας σε μπλουζα με κοκκινο(καφε) παντελονι :) τα λεμε αυριο !!

• Like 3

Guys τα παλικάρια δεν.αφησαν τιποτα ορθιο επανω σήμερα. Ολα τα σημεια στο βουνο γραμμες. Δεν.ξερω τι θα βρειτε αυριο αληθεια.

Σταματήσαμε οι περισσότεροι στις 2 σημερα μιας και ειχαμε γεμάτη ημερα με ηλιο και ζεστη και αρκετα καλο χιονι εντος πιστας για εμενα

Θοδωρής.......με αγάπη!

Το καλυτερο ηταν που αποφασισα να κατεβω τη Στυγα μια τελευταια φορα κατα τις 1500..Δεν υπηρχε πιστα κυριοι!! Το βουνο διπλα,στα πλαι,απο κατω,απο πανω,ολα ηταν ομοιομορφα απατητα.Τοσοι πολλοι χιονοδρομοι ειχαν περασει,εκαντονταδες σιγουρα,που εξαφανιστηκε η πιστα πραγματικα..

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Απίστευτη μέρα σήμερα.

Ο καιρός υπέροχος με αρκετό ήλιο.

Το χιόνι το πρωί ήταν παγωμένο και μετά άρχισε να μαλακώνει.

Στύγα και Άγκυρα από αρκετά νωρίς είχαν μπουκώσει .

Εκτός αυτών σήμερα είχα την χαρά και την τιμή να δω να προπονείται στο ΧΚ ο Ολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς.

Γενικά πάντως το βουνό δέχτηκε αρκετό κόσμο σήμερα που όργωσε το μεγαλύτερο μέρος του βουνού εκτός πιστών.

Το άσχημο για μένα ήταν ότι το 70-80% των χιονοδρόμων δεν χρησιμοποιούσαν προστατευτικά και μεγάλο μέρος από αυτών έβγαιναν και εκτός. Το πιο "αστείο" που είδα ήταν ένας snowboarder με κάμερα των 200-300 ευρώ off-piste να τρώει σαβούρα και να είναι χωρίς κράνος.

Οπότε απορώ του / τους λείπανε τα 40-80 ευρώ για ένα κράνος ή το θεωρούν φλώρικο και ότι χαλάει το στυλ σε όλους αυτούς τους σκιερ/snowboarders ?

1j3wxx.jpg

2j5ndvq.jpg

jagl8h.jpg

Edited by MisterEsko
  • Like 6

ngpxdc.jpg

Ειδα και το απίστευτο. Ενα τυπας κατέβαινε τη μαυρη λογικα κατω απο τη στυγα και απο πισω ετρεχε ενα σκυλακι ντυμενο κλπ. Εκλαψα. Φαδη ειχε

Θοδωρής.......με αγάπη!

Ειδα και το απίστευτο. Ενα τυπας κατέβαινε τη μαυρη λογικα κατω απο τη στυγα και απο πισω ετρεχε ενα σκυλακι ντυμενο κλπ. Εκλαψα. Φαδη ειχε

Τον εχω έχω πετύχει αρκετές φορές το τυπά. Ο σκύλος κατεβαίνει καλύτερα από εμένα παντως και ας ειναι μισός από τα ανεμοσούρια :D

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Τον εχω έχω πετύχει αρκετές φορές το τυπά. Ο σκύλος κατεβαίνει καλύτερα από εμένα παντως και ας ειναι μισός από τα ανεμοσούρια :D

Φατσα ηταν ο σκυλακος. Κοπηδι το πηγαινε. Τεσπα αυτο που εγινε παντως σημερα το εχω δει μια φορα ακομα αλλα δεν θυμάμαι ποτε. Ξετρυπωναν τα παλικαρια μεσα απο τα ελατα καθε γωνια του χελμου ειχε και χαραξια. Respect σε ολους σας χαζευουμε εμεις να ξερετε.

Αλλο που ηθελα να πω ειναι για τους μικρούς μπομπιρες. Καλα εκτος του οτι ειναι φατσες ολα ντυμενα σαν βομβες πανε και σφαιρα κατω. Τα χαρηκα τα παιδακια σημερα.

Αγνοια κινδύνου και καποια ημερα καταπληκτικοι σκιερ και σανιδαδες.

• Like 1

Θοδωρής.......με αγάπη!

Εαν λεμε για το ιδιο σκυλι,ειναι ενα φοξ τεριε. Ο μιλου δηλαδη που ειχε ο τεντεν καθως και ο σκυλος του αστεριξ. Προτεινα στον ιδιοκτητη του οτι χρειαζεται τζακ ρασελ τεριε για να βρει το δασκαλο του..

• Like 2

Sir Ernest Shackleton

Εαν λεμε για το ιδιο σκυλι,ειναι ενα φοξ τεριε. Ο μιλου δηλαδη που ειχε ο τεντεν καθως και ο σκυλος του αστεριξ. Προτεινα στον ιδιοκτητη του οτι χρειαζεται τζακ ρασελ τεριε για να βρει το δασκαλο του..

Nαι για αυτό λέμε

• Like 1

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Τι σημαίνει έχουν κλείσει οι θέσεις με τα εκπτωτικα κουπόνια.Για το μπας του αμφιτριων μιλάω. Και θα χρειαστεί να πληρωσετε 15ευρα.

Τι είναι τούτο?

Έχει συγκεκριμένες θέσεις? Και πως αποδυκνειεται πως δε με κοροϊδεύουν?

Έκπτωση με τη κάρτα δεν έχουμε μου ειπανε

• Like 3

101277.jpg

χθες ο τεριε αυτος εδωσε ρεστα . κοιταγαμε το αφεντικο του και αυτον ... αυτος παει για χρυσο ( σκυλος )

Τι σημαίνει έχουν κλείσει οι θέσεις με τα εκπτωτικα κουπόνια.Για το μπας του αμφιτριων μιλάω. Και θα χρειαστεί να πληρωσετε 15ευρα.

Τι είναι τούτο?

Έχει συγκεκριμένες θέσεις? Και πως αποδυκνειεται πως δε με κοροϊδεύουν?

Έκπτωση με τη κάρτα δεν έχουμε μου ειπανε

Ηλια μου το ειπανε και εμενα αυτο για τις θεσεις αλλα !! γραφουν ρητα οτι θελουνε επικοινωνια 2 μερες πριν . Αν πηρες τωρα λογικο να σου το ειπαν ( και θες για αυριο) Απο εκει και περα για να δωσω δικιο και σε εσενα , δεν μπορουν ενω ξερουν οτι θα ανεβασουν πολυ κοσμο να βαλουν και 2ο ?? Ειναι λιγο τραγικοι παντως οι τυποι και προσωπικα και οι 2 "εταιριες" των σχι μπας με εκνευριζουν πλεον αφανταστα !!

Edited by Tarbh Dearg

...

Guys τα παλικάρια δεν.αφησαν τιποτα ορθιο επανω σήμερα.

Ολα τα σημεια στο βουνο γραμμες.

Δεν.ξερω τι θα βρειτε αυριο αληθεια.

...

Θα σου αφιερώσω τη πρώτη κατεβασιά μου,

που δεν θα έχει περάσει κανείς...

Αύριο απάνου :shuriken: !!!

• Like 4

Γιωργο δεν θελω να σε στεναχωρησω ,αλλα ειχαμε ανεβει και εμεις.......

πιστοπεδιλα for the win αυριο

ανοιξιατικα στο περιπτερο τερμα ισως βρης μετα τις 11-12 .

• Like 4

ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

χώρια του ότι θα βρω και έτοιμο το μονοπάτι...

THANX Μπαμπαστρουμφ!

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...