Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
bujinkan

Χ.κ. Καλαβρύτων 2013 - 2014

Recommended Posts

Ο φίλος μας έχει δηλώσει ότι είναι αρκετά αρχάριος και συν τοις άλλοις σανιδάς, πράγμα που μπορεί να τον δυσκολέψει αρκετά με την άγκυρα.

Επίσης, ανεβαίνοντας εκεί οι πίστες που θα αντιμετωπίσει είναι από λίγο (κόκκινη πριν το αυγό) έως πολύ δύσκολες (Μαύρη), εξαιρουμένης της περίπτωσης να πάρει τον δρόμο που βγάζει στη μέση της Στύγας.

Οπότε, αξίζει το ρίσκο? Εν τοιαύτη περιπτώσει, ας πάρει το καρεκλακι για τη κορυφή της Στύγας.

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Παιδια η αγκυρα είναι δυσκολη να.την.παρει ένας αρχαριος οπως εγω? Το κατω πιατακι εχω παρει μονο. Μη με βρισετε απλα ρωταω για να μην το παιζω εξυπνος

Πρέπει να εξετάσεις και το ενδεχόμενο της πτώσης η οποία μπορεί να συμβεί στον καθένα. Οπότε θα πρέπει κατ' αρχήν να προστατέψεις αυτούς που σε ακολουθούν και κατά δεύτερον να μπορείς να βγεις απο τον διάδρομο και να επιστρέψεις, να περάσεις δηλαδή απο ένα κομμάτι το οποίο ειναι απάτητο και να βγεις στην πίστα Αντιγόνη ( μαύρη ) και να την κατέβεις. Αν νοιώθεις έτοιμος για κάτι τέτοιο ( δύσκολο μου ακούγεται για αρχάριο ), δοκίμασε.

• Like 1

Μια ερώτηση εχω για την Δευτέρα που μας πέρασε.

Μήπως είδε κανείς το επίπεδο επικινδυνότητας για χιονοστιβάδα που έδινε ο πίνακας του χιονοδρομικού;

αν την παρεις μονος σου θεωρω ειναι πιο ευκολο
Ο φίλος μας έχει δηλώσει ότι είναι αρκετά αρχάριος και συν τοις άλλοις σανιδάς, πράγμα που μπορεί να τον δυσκολέψει αρκετά με την άγκυρα.

Επίσης, ανεβαίνοντας εκεί οι πίστες που θα αντιμετωπίσει είναι από λίγο (κόκκινη πριν το αυγό) έως πολύ δύσκολες (Μαύρη), εξαιρουμένης της περίπτωσης να πάρει τον δρόμο που βγάζει στη μέση της Στύγας.

Οπότε, αξίζει το ρίσκο? Εν τοιαύτη περιπτώσει, ας πάρει το καρεκλακι για τη κορυφή της Στύγας.

Πρέπει να εξετάσεις και το ενδεχόμενο της πτώσης η οποία μπορεί να συμβεί στον καθένα. Οπότε θα πρέπει κατ' αρχήν να προστατέψεις αυτούς που σε ακολουθούν και κατά δεύτερον να μπορείς να βγεις απο τον διάδρομο και να επιστρέψεις, να περάσεις δηλαδή απο ένα κομμάτι το οποίο ειναι απάτητο και να βγεις στην πίστα Αντιγόνη ( μαύρη ) και να την κατέβεις. Αν νοιώθεις έτοιμος για κάτι τέτοιο ( δύσκολο μου ακούγεται για αρχάριο ), δοκίμασε.

Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις. Θα κατσω στα αυγα μου λοιπον και όταν θα ειμαι σιγουρος και με εμπειρους θα ανέβω ισως την.επομενη σεζον να ειμαστε καλα

• Like 1

Θοδωρής.......με αγάπη!

Παίζει να φάμε ήτα πανηγυρικη αύριο μιας και αρρώστησε ο ενας...

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Πέφτουμε ένας-ένας σαν τα κοτόπουλα βλέπω... :hope:

• Like 1

sinox-0.jpeg

Αυριο θα ανεβω με σκιμπας κλαουδατος. Ραντεβου στις 12 βαθια λακκα καντινα το κλαμπ.!

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Θα ειμαι και εγω αυριο στα Καλαβρυτα. :animier:

ΥΓ Ψαχνω σε κουποναδικο να δω εαν εχουν τιποτα σε προσφορα επιδεσμους, γυψους, δεκανικια :)

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

Δεν θα τα χρειαστείς! Καλή διασκέδαση σε όλους. PMR στο 8/20 και ίσως τα πούμε από τον Παρνασσό!

H αλήθεια μια ευθεία είναι αλλα φτάνει;;; :dizzy: :dizzy:

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

H αλήθεια μια ευθεία είναι αλλα φτάνει;;; :dizzy: :dizzy:

Χιονοδρομικοί μύθοι λένε ότι έχει μιλήσει κορυφή Αυγού με κορφή Οδυσσέα! ;)

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sinox-0.jpeg

Λοιπόν ο κόσμος να χαλάσει εγώ θα είμαι επάνω αύριο!!!! :evil: :evil: :evil:

• Like 1

mr Lappas θα σηκωσω μπατον απο κορυφη αυγου στις 12 το νου σ

Δεν μου κολλάει ύπνος με τίποτα :(

post-3558-0-71373900-1391041170.jpg

• Like 3

Καλιμερα παιδιά !!!!

Είμε καινούργιος στο κλαμπ ,θα είμε σήμερα καλαβρυτα,πείτε μου πος να σας βρω και να γνοριστουμαι,φοράω μαύρο κράνος και μαύρο -κόκκινο μπουφάν violkl ,κάνω σκι!!!!

Καλιμερα παιδιά !!!!

Είμε καινούργιος στο κλαμπ ,θα είμε σήμερα καλαβρυτα,πείτε μου πος να σας βρω και να γνοριστουμαι,φοράω μαύρο κράνος και μαύρο -κόκκινο μπουφάν violkl ,κάνω σκι!!!!

Σημείο συνάντησης στη πλατεία της βαθειάς Λάκας στις 12. Τωρα να σου πω χρωματα... Εγώ ενα άσπρο μαύρος μπουφαν φοράω κ μαύρο παντελόνι.

Συχνότητα 446.09375, υπότονος CTCSS 131,8

Ok αιντε να δουμε θα με ακους.......

Sent from my XT910 using Tapatalk

post-3558-0-37297200-1391053696.jpg
  • Like 1

Οκ,εκεί θα είμαστε :))

Πος να σας γνωρίσω ?

Από τα πέδιλα! Δεν νομίζω να τα έχει αλλος

http://www.klaoudatos-skishop.gr/product_images/slingshot1.jpg

• Like 2

Δυστιχώς σήμερα το 9,30 ηταν αργά που φτάσαμε επάνω στο ΧΚΚ για τα δεξια αριστερά της άγκυρας. Τα είχαν γαζώσει από νωρίς. Η ακγυρα ήταν ανοιχτή απο την εναρξη και η Στυγα δώθηκε κατα τις 10.

Πλάκωσαν παιδάκια στο βουνό με αποτέλεσμα να στουμπώσουν τα λιφτ εκτώς της άγκυρας και έτσι όλη μέρα λιώσαμε άγκυρα και δεν παραπονέθηκε και κανένας μας.

Δοκιμάσαμε και εμείς μερικά παρθενα κομματάκια δίπλα στην μαύρη πίστα και μετά κατευθυνθήκαμε πουδροπεινασμένοι προς το Αυγό...

Και κάπου εκεί άρχισε μια ιδιαίτερη ξενάγηση από το Γιώργη (Alcatraz) παρέα με τον Γιάννη (αν θυμαμαι καλα το ονομα του)...

Είχε περάσει νωρίτερα ο Hellbent με τις τάβλες του και μας άνοιξε το δρόμο

post-3558-0-71590700-1391103575.jpg

post-3558-0-18101900-1391103579.jpg

Ο Γιώργης στην απογείωση...

post-3558-0-01515900-1391103582.jpg

post-3558-0-94761400-1391103584.jpg

Παρουσίες επάνω πήραν over-poulover, OldSpy,Hellbent, pierre7, και Bjorg. Δεν νομίζω να μου διαφεύγει κανεις;

Υ.Γ. Τα είδα ολίγον κωλυόμενα χαμηλά στο αυγό με τις κλίσεις της πλαγιάς μετά τους δασικούς...

Edited by Blackman
  • Like 18

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...