Blackman 2,613 Report post Posted January 17, 2014 (edited) Τελική λίστα αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Zox Beacon: Arva Neo Alcatraz Beacon: Arva Neo Miltos Beacon: Arva Neo Kaps Akisp Vanzel Beacon: Arva Neo / Σόντα: Probe-Alp System / Σακίδιο: Dynafit RC 20 Green Ilias-Zak Pitboul Velissarios Jokey Kavali Και εγώ εκτός δυστυχώς δεν βρήκα αυτό που έψαχνα Edited January 17, 2014 by Blackman Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
PITBOUL 161 Report post Posted January 17, 2014 Τελική λίστα αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Zox Beacon: Arva Neo AlcatrazBeacon: Arva Neo Miltos Beacon: Arva Neo Kaps Akisp Vanzel Beacon: Arva Neo / Σόντα: Probe-Alp System / Σακίδιο: Dynafit RC 20 Green Ilias-Zak Pitboul Beacon: Arva Neo Velissarios Jokey Kavali Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 18, 2014 Τελική λίστα αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Zox Beacon: Arva Neo AlcatrazBeacon: Arva Neo Miltos Beacon: Arva Neo Kaps Beacon: Arva Neo Akisp Vanzel Beacon: Arva Neo / Σόντα: Probe-Alp System / Σακίδιο: Dynafit RC 20 Green Ilias-Zak Pitboul Beacon: Arva Neo Velissarios Jokey Kavali Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 18, 2014 Τελική λίστα αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Zox Beacon: Arva Neo Alcatraz Beacon: Arva Neo Miltos Beacon: Arva Neo Kaps Beacon: Arva Neo Akisp Vanzel Beacon: Arva Neo / Σόντα: Probe-Alp System / Σακίδιο: Dynafit RC 20 Green Miscelano Ilias-Zak Pitboul Beacon: Arva Neo Velissarios Jokey Kavali Blackman Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted January 19, 2014 δυστυχώς και εγώ προς το παρόν είμαι εκτός . Γιώργο ευχαριστώ προσωπικά για το τρέξιμο σου για χάρη μας . 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 19, 2014 Γιωργο υπαρχει περιπτωση να τα παρουμε αυτη την εβδομαδα? Με βολευει το καταστημα στο περιστερι...... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 19, 2014 Τελική λίστα αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Zox Beacon: Arva Neo Alcatraz Beacon: Arva Neo Miltos Beacon: Arva Neo Kaps Beacon: Arva Neo Akisp Vanzel Beacon: Arva Neo / Σόντα: Probe-Alp System / Σακίδιο: Dynafit RC 20 Green Miscelano Ilias-Zak Pitboul Beacon: Arva Neo Velissarios Jokey Kavali Blackman Υπάρχουν ήδη κάποια άτομα που έχουν δηλώσει εκ των υστέρων ενδιαφέρον για αγορά εξοπλισμού. Αν προκύψει ότι πράγματι θέλουν να συμμετέχουν στην ομαδική αγορά μας μπαίνουν σε λίστα αναμονής, μέχρι να δούμε ότι ο αντ/πος μπορεί να καλύψει την ποσότητα που τελικά θα του ζητήσουμε. Λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα. - - - - - - - - - - - - - - ... Γιωργο υπαρχει περιπτωση να τα παρουμε αυτη την εβδομαδα? ... Από αύριο θα έχουμε νεώτερα. Θα σας στείλω σχετικό email. Λογικά αυτή τη βδομάδα θα τα έχουμε στα χέρια μας... και ύστερα σπάει η κατάρα και έρχονται οι πούδρες :animier: 4 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 19, 2014 Λογικά αυτή τη βδομάδα θα τα έχουμε στα χέρια μας... και ύστερα σπάει η κατάρα και έρχονται οι πούδρες Αλλιώς θα σας βάλουμε να τις ψάχνετε με το Arva! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 19, 2014 Τελική λίστα αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Zox Beacon: Arva Neo Alcatraz Beacon: Arva Neo Miltos Beacon: Arva Neo Kaps Beacon: Arva Neo Akisp Vanzel Beacon: Arva Neo / Σόντα: Probe-Alp System / Σακίδιο: Dynafit RC 20 Green Miscelano Ilias-Zak Beacon:Arva Neo / Σοντα:probe-alp system / Σακίδιο:Arva patroller 16l backpack (red-black) / Shovel:Arva ovo compact 2014 Pitboul Beacon: Arva Neo Velissarios Jokey Kavali Blackman Υπάρχουν ήδη κάποια άτομα που έχουν δηλώσει εκ των υστέρων ενδιαφέρον για αγορά εξοπλισμού. Αν προκύψει ότι πράγματι θέλουν να συμμετέχουν στην ομαδική αγορά μας μπαίνουν σε λίστα αναμονής, μέχρι να δούμε ότι ο αντ/πος μπορεί να καλύψει την ποσότητα που τελικά θα του ζητήσουμε. Λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα. - - - - - - - - - - - - - - Από αύριο θα έχουμε νεώτερα. Θα σας στείλω σχετικό email. Λογικά αυτή τη βδομάδα θα τα έχουμε στα χέρια μας... και ύστερα σπάει η κατάρα και έρχονται οι πούδρες :animier: 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 22, 2014 Σε όλους όσους από τη παρακάτω λίστα έχουν δηλώσει για αγορά εξοπλισμού, έστειλα νέο email, πριν από λίγο. Αν κάποιος δεν το έχει λάβει, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Περιμένω τα mail σας, για να ξεκινήσουμε τη παραγγελία μέσα στην ημέρα. - - - - - - - - - - - - - - Τελική λίστα αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Zox Beacon: Arva Neo Alcatraz Beacon: Arva Neo Miltos Beacon: Arva Neo Kaps Beacon: Arva Neo Akisp Vanzel Beacon: Arva Neo / Σόντα: Probe-Alp System / Σακίδιο: Dynafit RC 20 Green Miscelano Ilias-Zak Beacon: Arva Neo / Σόντα: Probe-Alp System / Σακίδιο: Arva patroller 16l backpack (red-black) / Shovel: Arva ovo compact 2014 Pitboul Beacon: Arva Neo Velissarios Jokey Kavali Blackman Υπάρχουν ήδη κάποια άτομα που έχουν δηλώσει εκ των υστέρων ενδιαφέρον για αγορά εξοπλισμού. Αν προκύψει ότι πράγματι θέλουν να συμμετέχουν στην ομαδική αγορά μας μπαίνουν σε λίστα αναμονής, μέχρι να δούμε ότι ο αντ/πος μπορεί να καλύψει την ποσότητα που τελικά θα του ζητήσουμε. Λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα. - - - - - - - - - - - - - - 1 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 22, 2014 Πρέπει από σήμερα το μεσημέρι να έχετε δεχθεί αρκετά email μου. Όσοι έχετε δώσει τα στοιχεία σας και αυτά που θέλετε να αγοράσετε, από το απόγευμα θα μπορείτε να προχωρήσετε κανονικά την παραγγελία σας. Διαβάστε τα σχετικά email. 2 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 23, 2014 Γιωργο ευχαριστουμε. Ελαβα τα mail. Θα το προχωρησω μολις γυρισω απο Αυστρια. Τωρα δυστυχως δεν προλαβαινω!!! Ελπιζω να μην υπαρχει καποιο προβλημα!!!! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 23, 2014 Μάνο πρόβλημα δεν θα υπάρχει. Αλλά σίγουρα δεν προλαβαίνεις; Μιλάμε και στο τηλέφωνο... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
PITBOUL 161 Report post Posted January 24, 2014 Σήμερα παρέλαβα το Arva και αναμένουμε τις πούδρες... Η εξυπηρέτηση απο Αλέκο, υπεύθυνος στο μαγαζί Κλαουδάτου στο Καρπενήσι, εξαιρετική και πολύ φιλική. Ευχαριστίες στον Γιώργο Alcatraz για το τρέξιμο, τον συντονισμό και το όλο νοιάξιμό του. Ευχαριστίες και στον Γιώργο Κλαουδάτο που υποστηρίζει πάντα τον σύλλογο. Προτείνω να συμμετάσχουμε στο camp που οργανώνει ο Γιώργος Κλαουδάτος στις 22/2 και 23/2 στον Παρνασσό, για τεχνικές off-piste και για εκπαίδευση και εξάσκηση στην χρήση του Arva. Καλές εξορμήσεις σε όλους, με ασφάλεια και ...αχρείαστα να είναι τα νέα μπιμπλίκια. 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 24, 2014 εχεις μνμ στο φεις Νικο (για να τεσταρεις το arva σου την Κυριακη ) sorry gia to off topic Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted January 30, 2014 Παρέλαβα εδώ και κάτι μέρες Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ και δημόσια για την προσπάθεια που έκανες για όλους μας 4 Quote http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 31, 2014 Καλώς το παρέλαβα κι εγώ, με εντυπωσιακή ανταπόκριση στο χρόνο παραγγελίας-παράδοσης. Super thanx στον Γιώργο για την ενημέρωση-κανονίσματα-συνεννοήσεις. Τώρα απομένει να προπονηθούμε σε αυτά που πήραμε, ειδάλλως δώρον άδωρον. 2 Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 20, 2014 Καλώς το παρέλαβα κι εγώ, με εντυπωσιακή ανταπόκριση στο χρόνο παραγγελίας-παράδοσης. Super thanx στον Γιώργο για την ενημέρωση-κανονίσματα-συνεννοήσεις. Τώρα απομένει να προπονηθούμε σε αυτά που πήραμε, ειδάλλως δώρον άδωρον. Μπορει να κανονιστει κατι σχετικα?........ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 20, 2014 μπορουμε να κανονισομε μια εκπαιδευση με τον Κοτρωναρο ξανα αν θελετε. γραψτε οσοι ενδιαφερεστε 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
PITBOUL 161 Report post Posted February 20, 2014 μπορουμε να κανονισομε μια εκπαιδευση με τον Κοτρωναρο ξανα αν θελετε. γραψτε οσοι ενδιαφερεστε Δηλώνω ενδιαφέρον, μπορούμε να το οργανώσουμε και κάποιο απογευμα μέσα στην εβδομάδα για να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 20, 2014 Νικο, το σεμιναριο γινεται στο βουνο διοτι θα θαψουμε σακιδια (με ARVA μεσα) στο χιονι και θα τα αναζητησουμε. δεν γινεται σε αιθουσα στην αθηνα δυστυχως προπερσι ηταν ΣΚ το σεμιναριο 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites