over-poulover 7,010 Report post Posted December 3, 2013 Παιδιά, πως συμπληρώνουμε το όνομα στην λίστα? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Αντιγράφεις το παρακάτω και προσθέτεις το όνομά σου αλλά και αυτό που θα σε ενδιάφερε να πάρεις προσφορά. Λίστα πρόθεσης αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Η λίστα θα είναι ανοιχτή έως 25/12/2013. Vanzel (Beacon, σόντα) Zox (Beacon) Ilias-Zak (Beacon, φτυάρι, σόντα, σακίδιο) Alcatraz (Beacon) Miltos (Beacon, φτυάρι, σόντα) Kaps (Beacon) Miscelano (Beacon, φτυάρι, σόντα) Pitboul (Beacon, φτυάρι, σόντα) 2 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 3, 2013 ... Όσο όμως γίνεται το όλο εγχείρημα από δικιά μας πρωτοβουλία ας μην βγάλουμε τις προσφορές προς τα έξω. Άποψη μου. ... ... ισως ειναι κινητρο να μαζευτουν κι'αλλοι που δεν σκεφτονται να δηλώσουν ... Προσωπικά την άποψη μου την κατέθεσα ακριβώς για αυτό τον λόγο. Για να δηλώσουν εξ΄ αρχής πρόθεση αγοράς, περισσότεροι. Όλοι ξέρουμε πόσο περίπου κοστίζει μια τέτοια αγορά, αν πάμε μεμονωμένα. Αν όμως πάμε στον Χ αντιπρόσωπο λέγοντας του ότι είμαστε τόσοι που ενδιαφερόμαστε να αγοράσουμε τόσα beacons, τόσα φτυάρια, τόσες σόντες μπορεί να μας βγάλει σε μια ρεαλιστική βάση τις προσφορές του, και όχι μιλώντας υποθετικά με τον αριθμό που ίσως μαζευτεί... Γιατί λοιπόν να μην είμαστε από την αρχή ένας ικανός αριθμός ενδιαφερόντων και να προστεθούν κάποιοι μετά? Εις βάρος μας βγαίνει. Και συν της άλλης, δεν θα ήταν σωστό για την "αγορά" να λέμε ότι ο τάδε τόσο μας το άφησε ενώ ο άλλος (βλέποντας ΄τα) το κατέβασε εκεί. Όποια προσφορά επιλέξουμε οι πραγματικά ενδιαφερόμενοι, να την ανακοινώσουμε και αν θέλει κάποιος εκ των υστέρων και αν υπάρχει δυνατότητα από τον έμπορο, ας αγοράσει κι αυτός, δεν έχω πρόβλημα. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 4, 2013 Και συν της άλλης, δεν θα ήταν σωστό για την "αγορά" να λέμε ότι ο τάδε τόσο μας το άφησε ενώ ο άλλος (βλέποντας ΄τα) το κατέβασε εκεί. Ακριβώς αυτό! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted December 4, 2013 (edited) Πακετάκια http://www.telemark-pyrenees.com/en/all/c-offpistesafetypackages/f/?showall=true Edited December 4, 2013 by Blackman 1 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 4, 2013 132€;!;!;! Πλάκα μας κάνουν;! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted December 5, 2013 Με αυτά αγοράζεις το pieps freeride = 1 αντεννα Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 5, 2013 Οντως αυτα με την μια Αντεννα ειναι πολυ φθηνα. Νομιζω ομως οτι ειναι ξεπερασμενα τεχνολογικα..... Δεν ξερω τι δυνατοτητες εχουν αλλα φανταζομαι οτι η εκπομπη τους δεν θα εχει διαφορες με αυτα των 3 κεραιων (δλδ. σε βρισκουν) αλλα εχουν τεραστια διαφορα στην ληψη και στην ευρεση.... Νομιζω οτι καλο ειναι να παρουμε κατι τεχνολογικα συγχρονο κ αξιοπιστο σε οσο το δυνατο καλη τιμη. Δεν πρεπει να κανουμε οικονομια για κατι τοσο σημαντικο οσο η ζωη μας........ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted December 25, 2013 παίδες τι γίνεται? Quote http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 25, 2013 Καλημέρα Μίλτο & Χιόνια Πολλά. Μέχρι το Σάββατο θα έχω την πρώτη προσφορά. Ό,τι νεώτερο θα σας ενημερώσω με p.m. 1 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 31, 2013 Καλημέρα & χρόνια πολλά. Έχω ήδη μια προσφορά (και είναι καλή ). Όσοι είστε στη παραπάνω λίστα, στείλτε μου με ένα p.m. το mail σας για σας περάσω τη προσφορά 2 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
skydiver 69 Report post Posted December 31, 2013 Ισως εκτος θεματος, απλα μια προσπαθεια για την χρησιμοτητα της συσκευης και γενικα του πακετου: //www.youtube.com/watch?v=WmfQ-LsjeLs Ως παθον εμαθα κραταμε αποσταση απο τον προηγουμενο για να μην τον θαψουμε απο την χιονοστιβαδα που θα ξεκολησουμε και για να εχουμε καλυτερη αποψη που εχει βρεθει αν εχει παρασυρθει απο χιονοστιβαδα. Καλο ειναι να σκεφτομαστε πιο πολλυ να βρουμε τους αλλους απο το να μας βρουν οι αλλοι! Η συσκευη μας πρεπει να ειναι τετοια που να βοηθαει προς αυτην την κατευθυνση. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 31, 2013 Πριν λίγο έστειλα email σε όλους όσους είχαν δηλώσει πρόθεση αγοράς. Αν κάποιος από τη παρακάτω λίστα δεν έχει λάβει email μου, ας μου ξαναστείλει με ένα p.m. το email του ή ένα τηλ. επικοινωνίας. Η λίστα έχει διαμορφωθεί ως εξής: Λίστα πρόθεσης αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Η λίστα θα είναι ανοιχτή έως 25/12/2013. Vanzel (Beacon, σόντα) Zox (Beacon) Ilias-Zak (Beacon, φτυάρι, σόντα, σακίδιο) Alcatraz (Beacon) Miltos (Beacon, φτυάρι, σόντα) Kaps (Beacon) Miscelano (Beacon, φτυάρι, σόντα) Pitboul (Beacon, φτυάρι, σόντα) Velissarios (Beacon, φτυάρι, σόντα) Akisp (Beacon) Jokey (Beacon, φτυάρι, σόντα) Kavali (Beacon, φτυάρι, σόντα) Blackman (σακίδιο) 1 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted December 31, 2013 Ας περιμένουμε να δούμε τις τιμές και των υπολοίπων εγώ να ενημερώσω ότι πλέον ενδιαφέρομαι για αγορά μόνο beacon καθώς τα υπόλοιπα τα αγόρασα τελικά 1 Quote http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
PITBOUL 161 Report post Posted January 1, 2014 Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο Alcatraz για το τρέξιμο και το ενδιαφέρον του για όλους μας 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 4, 2014 Σε σχετική τηλεφωνική συζήτηση που είχα προ ημερών με τον Βαγγέλη, δύσκολα θα μπορέσουμε να έχουμε κάποια άλλη προσφορά από Ελλάδα. Στις επόμενες μέρες θα είμαστε 100% σίγουροι. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 4, 2014 εγω ενδιαφερομαι μονο για σοντα και beacon (μπεικον?) μιας και φτυαρακι πηρα 1 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 4, 2014 Λίστα πρόθεσης αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Η λίστα θα είναι ανοιχτή έως 25/12/2013. Zox (Beacon) Alcatraz (Beacon) Miltos (Beacon) Kaps (Beacon) Akisp (Beacon) Vanzel (Beacon, σόντα) Miscelano (Beacon, σόντα) Ilias-Zak (Beacon, φτυάρι, σόντα, σακίδιο) Pitboul (Beacon, φτυάρι, σόντα) Velissarios (Beacon, φτυάρι, σόντα) Jokey (Beacon, φτυάρι, σόντα) Kavali (Beacon, φτυάρι, σόντα) Blackman (σακίδιο) Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 16, 2014 Φήμες λένε ότι αν δεν ολοκληρωθεί η ομαδική αγορά μας πούδρες δεν θα πέσουν φέτος... Λοιπόν, είμαστε εδώ και μια βδομάδα σε αναμονή ακόμα μιας προσφοράς, που τη περιμένει ο Βαγγέλης από μέρα σε μέρα... . Επίσης έχουμε λάβει το τι υπάρχει άμεσα διαθέσιμο σε σόντα & φτυάρι από τον πρώτο που μας έκανε την προσφορά. Για τους πομποδέκτες δεν υπάρχει θέμα, καλυπτόμαστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Με το που λάβει τη προσφορά, θα σας τα προωθήσω άμεσα και τα 2. 3 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 16, 2014 Αντε θα πεσουν οι πουδρες και μεις θα κοιταζομαστε:-D 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 17, 2014 Λογικά, πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι της παρακάτω λίστας να έχετε λάβει σημερινό μου email. Αν κάποιος δεν το έχει λάβει ας μου το πει για να το ξαναστείλω. Μπήκαμε στη τελική ευθεία... Παρακαλώ συμπληρώστε. Λίστα πρόθεσης αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Η λίστα έκλεισε. Αν κάποιος ενδιαφέρετε, ας μου στείλει p.m. για το αν υπάρχει διαθεσιμότητα για αυτό που ενδιαφέρεται. Zox (Beacon) Alcatraz (Beacon) Miltos (Beacon) Kaps (Beacon) Akisp (Beacon) Vanzel (Beacon, σόντα, σακίδιο) Miscelano (Beacon, σόντα) Ilias-Zak (Beacon, φτυάρι, σόντα, σακίδιο) Pitboul (Beacon, φτυάρι, σόντα) Velissarios (Beacon, φτυάρι, σόντα) Jokey (Beacon, φτυάρι, σόντα) Kavali (Beacon, φτυάρι, σόντα) Blackman (σακίδιο) Τελική λίστα αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Zox Alcatraz Beacon: Arva Neo Miltos Kaps Akisp Vanzel Miscelano Ilias-Zak Pitboul Velissarios Jokey Kavali Blackman Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted January 17, 2014 Zox Alcatraz Beacon: Arva Neo Miltos Beacon: Arva Neo Kaps Akisp Vanzel Miscelano Ilias-Zak Pitboul Velissarios Jokey Kavali Blackman 1 Quote http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 17, 2014 Zox Alcatraz Beacon: Arva Neo Miltos Beacon: Arva Neo Kaps Akisp Vanzel Beacon: Arva Neo,Σόντα: Probe-Alp System,Σακίδιο: Dynafit RC 20 Green Miscelano Ilias-Zak Pitboul Velissarios Jokey Kavali Blackman [ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 17, 2014 Τελική λίστα αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Zox Alcatraz Beacon: Arva Neo Miltos Beacon: Arva Neo Kaps Akisp Vanzel Beacon: Arva Neo / Σόντα: Probe-Alp System / Σακίδιο: Dynafit RC 20 Green Miscelano Ilias-Zak Pitboul Velissarios Jokey Kavali Blackman Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 17, 2014 Τελική λίστα αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Zox Alcatraz Beacon: Arva Neo Miltos Beacon: Arva Neo Kaps Akisp Vanzel Beacon: Arva Neo / Σόντα: Probe-Alp System / Σακίδιο: Dynafit RC 20 Green Ilias-Zak Pitboul Velissarios Jokey Kavali Blackman τα οικονομικα μου μεσα...ειμαι εκτος Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 17, 2014 Τελική λίστα αγοράς για Beacons και για τον συμπληρωτικό εξοπλισμό (φτυάρι, σόντα, σακίδιο). Zox Beacon: Arva Neo Alcatraz Beacon: Arva Neo Miltos Beacon: Arva Neo Kaps Akisp Vanzel Beacon: Arva Neo / Σόντα: Probe-Alp System / Σακίδιο: Dynafit RC 20 Green Ilias-Zak Pitboul Velissarios Jokey Kavali Blackman 1 Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites