Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ALCATRAZ

Δεκέμβρης 2013

Δεκέμβρης '13 και προβλέψεις  

56 members have voted

1. 1. Τι περιμένετε από τον φετινό Δεκεμβρη;

• Πάλι τα ίδια... τα 'παμε: ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ.
      15
    • Να συνεχίσει έτσι ο καιρούλης... καλά μας πάει...
      4
    • Χορτάσαμε μπόρες... ας δούμε και καμιά νιφάδα
      4
    • Χ€σε μας και ΄συ... τελείωσε το Καλοκαιράκι... Μόνο κάτι παππούδια είναι στη παραλία... ΠΟΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΖΕΙ???
      1
    • Χιόνια... βάρκες Πειραιά._
      3
    • Να ξυπνήσω και επιτέλους να δω άσπρη μέρα.
      8
    • Να είναι σχετικά ήπιος στα πεδινά, και να γ@....θεί να ρίχνει στα ορεινά... τις καθημερινές. ΣΚ με λιακαδούρες & πούδρες.
      21
  2. 2. Πιστεύτε ότι o Δεκέμβρης θα κυλίσει σε φυσιολογίκα για την εποχή επίπεδα?

• ΝΑΙ, κομμένα τα αστεία, θα είναι ένας φυσιολογικότατος Δεκέμβρης. Το καλό που του θέλω...
      19
    • Φοβάμαι πως όχι.... και ότι θα μας βγει φλούφλης.
      6
    • Θα είναι βαρύς και θα ψαχνόμαστε με τι θα ζεσταθούμε...
      17
    • Ευχαριστημένος θα ΄μαι, αν θα είναι μια κόπια του περσυνού...
      12
    • Δεκέμβρης...ποιος Δεκέμβρης;;; Μετράμε ήδη αντίστροφα για το Καλοκαιράκι... HALLOOOO!!!
      2
  3. 3. Και ξανά η μεγάλη ερώτηση: Πιστεύετε ότι θα ανοίξουν τα χιονοδρομικά μας μέσα στο Δεκέμβρη;

• Δεν τα ρωτάνε αυτά ρε γκαντέμη, Στανταράκι είναι.
      30
    • Δε με νοιάζει... εγώ ήδη τσούλησα!!! Ας είναι καλά οι φώκιες!!!
      0
    • Δε τους βλέπω ζεστούς να τ΄ ανοίξουν... τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές... και ας έχει χιονι.
      6
    • Να μην ανοίξουν... έτσι κι αλλιώς δε μας έμεινε φράγκο για να ανέβουμε. ΟΥΣΤ.
      2
    • Χ€στηκα για τα χιονοδρομικά σας... πάλι τα ίδια θα λέμε! Γιατί ρωτάτε συνέχεια για χιόνια εδώ μέσα ε;;;;
      3
    • Που τι βρίσκει την όρεξη πρωτομηνιάτικα και μας τραβά πάλι ανάκριση τούτος...?
      7
    • Καλά... κάτσε να μην ανοίξουν και να δεις ποιον θα θυσιάσουμε στον ψηλότερο πυλώνα της Στύγας...
      16

Recommended Posts

Xρήστο το κρύο έρχεται,δεν έχει έρθει ακόμα η ψυχρή εισβολή....ώρα με την ώρα θα πέφτει.

Προχθες είχες 5,5 λόγω αναστροφής.Κι εγώ είχα 2,0c αλλά είναι διαφορετικό κρύο,που προέρχεται μόνο από την αντανάκλαση της ακτινοβολίας στην ατμόσφαιρα.

Ενώ τώρα έχεις συννεφιά και αέρα και η θερμοκρασία θα πέφτει σταδιακά όσο μπουκάρει η ψυχρή εισβολή...

Edited by Vanzel
  • Like 3

15 - 30?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

15 - 30?

Bαθμους? :evil::shuriken:

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Το έστρωσε και στην αραχωβα είχε καιρό να το κάνει...είμασταν άτυχοι θα μπορούσαμε να παίζουμε χιονοπολεμο σήμερα στο κέντρο...δεν μας θέλει καθόλου...σήμερα έχουμε 11 θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 20 του μήνα για να δούμε τι θα κάνει τα Χριστούγεννα...όλοι στις τηλεοράσεις μιλάνε για ήπιο καιρό τα Χριστούγεννα αλλά δεν νομίζω...οποίος θέλει να ευχαριστηθεί χιόνι μπορεί να ανεβεί ορεινή κορινθια και στο χωριό παίζεις και στο χιονοδρομικό τσουλας...

post-5416-0-83879300-1386749411.jpg

• Like 2

Ανοιξε το χκ ζηρειας δηλαδη?

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

με 10εκ βια 15 δεν ανοίγει κανενα χ.κ.

Η μέρα των γλαρων. Γιούπι για 30 δευτερόλεπτα χιόνιζε εδώ (Π. Πεντέλη)

Παρέλαση κούμουλα με 100χλμ την ώρα και φυσικά γλάροι παντού στην Αθήνα. Πως πετάνε έτσι τα άτομα.

Υπέροχες συνθήκες για σκι στη Βασιλίτσα αύριο. Για να δούμε τι έπιασε και το Πήλιο.

Συνοπτικά η τάση είναι για κυριαρχία ενός τεράστιου χαμηλού Αγγλία - Γροιλανδία - μισός Βόρειος Ατλαντικός που ήδη υπάρχει. Οσο υπάρχει αυτό έτσι εμάς είτε μας καταπίνει το αναγκαστικό υψηλό που υπάρχει στην Κεντρική Ευρώπη ή τρώμε κάποιες "Βορινές" κακοκαιρίες αλλά χωρίς πολλά φαινόμενα όπως έγινε. Έτσι όπως φαίνεται στο από κάτω η Μεσόγειος δεν ξυπνάει να μας έρθουν χαμηλά. Σαν προοπτική πότε θα σπάσει μάλλον μπορούμε να μιλάμε με κάποια βεβαιότητα για το διάστημα 20-22, ας πουν και τα παιδιά τη γνώμη τους αλλά λογικά εκεί σπάει.

Recm1681.gif

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δυστυχώς όσο βλέπει το μάτι στα μοντέλα(27 Δεκ) δεν σπάει κατα τη γνώμη μου....δυστυχώς.Αν και είναι μακριά,αλλά δεν βλέπω να φεύγει εύκολα από εκεί.Θα μας ταλαιπωρήσει ποιος ξέρει πόσο.....Μακάρι να σπάσει 22 όπως λες....

Ακόμα και οι όποιες ψυχρές εισβολές με τετοιο χαμηλό θα πηγαίνουν Τουρκία και θα τρώμε απομεινάρια...όπως τώρα δηλαδή.Οπότε πάλι τζίφος!

Μέχρι Δευτέρα- Τρίτη θα ξέρουμε λογικά αν τα Χ.Κ θα χάσουν τα Χριστούγεννα και πάμε για Πρωτοχρονιά....

Ακόμα και η Βασιλίτσα πόσο να αντέξει;;;Εντάξει έχει κρύο αλλα σε καμια βδομάδα τη βλέπω να σπάει στα χαμηλά....

Νομίζω οριακά ότι μπορείς να κανείς σκι...με ένα τηλέφωνο όλα ξεκαθαρίζουν...πάντως όσον αφορά παιδιά για το τι καιρό θα κάνει νομίζω ότι με όσα έχουμε δει στα μοντέλα φέτος και με τις εναλλαγές του καιρού και των διατάξεων δεν μπορείς να ξέρεις...πιστεύω ότι θα έχουμε με εξαίρεση τις επόμενες 7 μέρες διατάξεις για μπόλικο χιόνι στα βουνά με χαμηλά απο δυτικά και πιστεύω ότι θα βγάλει και μια ωραία εισβολή απο βορρά με το low κάπου στο ύψος της Θράκης για να έχουμε και υετο για χιόνι και μέσα στην Αθήνα...

post-5416-0-18444700-1386771721.jpg

post-5416-0-68525800-1386771818.jpg

• Like 3

Απο την επόμενη Τετάρτη παιδια θα αλλάξει ο καιρός...έρχονται ωραία πράγματα θα δείτε...υπομονή...

• Like 2

Φίλε μου και στη Ζήρεια πασπάλα έχει ρίξει.... οριακά για χιονοπόλεμο μπορεί να παίξει

9-2-05020.jpg

Απο την επόμενη Τετάρτη παιδια θα αλλάξει ο καιρός...έρχονται ωραία πράγματα θα δείτε...υπομονή...

Δεν το βλέπω για φέτος να γίνεται τίποτα. Απο Γενάρη τωρα....

12001473193_1a46c8783a_z.jpg

Δεν το βλέπω για φέτος να γίνεται τίποτα. Απο Γενάρη τωρα....

Χεχεχεχεχε, απλά δεν έχουμε ιδέα τι θα γίνει, με ότι ανέβηκε και τώρα το απόγευμα είναι σαφές ότι έχουμε την πιο απρόβλεπτη περίοδο ever. Θα ψηφίσω tsipla και ανεβάζω και 23 με 30 Δεκέμβρη θα φάμε το χιόνι που μας χρωστάει. Το θέμα είναι τι θα κάνει το τερατοχαμηλό.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Λόγω επαγγέλματος έχω διαβάσει άπειρους χάρτες...είμαι καπετάνιος πιστεύω χωρίς όμως να είμαι και ειδικός ότι θα το γυρίσει και θα ανέβουμε στα βουνά να απολαύσουμε χιόνι...πέρα πάντως απο τα βουνά εγώ προσωπικά ψάχνω την χιονόπτωση στην Αθήνα για τους πόλλους δηλαδή...δεν έχουν όλοι την δυνατότητα για βουνό...mike ελπίζω να μην φάμε ξύλο....πρέπει να αλλάξουμε και τους άλλους για να μας βγει...

A.. Σορρυ τοτε :thumbup:

. Νόμιζα οτι στο Φορουμ του ΕΣΤΧ τα θέματα έχουν να κάνουν με τα Χ/Κ μας.

Βρε αστην Αθηνα - εκει ο κόσμος δεν εχει να βαλει ηλεκτρικό το χιονι θα του παμε??!?!?!??!

Edited by evz0nas
  • Like 4

Παρέλαση κούμουλα με .........................

Μήπως μπερδεύτηκες και μιλάμε για χιόνια για τα κούλουμα;;;;;; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αργούν φέτος.

• Like 3

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Πάντως όλα πάνε καλά για το διάστημα που λέγαμε 23 με 30 του μήνα χαμηλά από Μεσόγειο.

• Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Φέτος είναι η χρονιά των μετεορολογικών βομβών. Η σειρά μας θα έρθει...

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Προσεξτε τι λέτε.. μη μας έρθει κανενα τετοιο στο κεφάλι!!!

post-6403-0-05937600-1386843830.jpg

• Like 7

Συμφωνώ με Mik... μόνο που πιστεύω ότι θα ξεκινήσει η αλλαγή του καιρού λίγο πιο νωρίς...τώρα για σήμερα θα έχουμε κρύο πολύ απο το απόγευμα λόγω αέρα πάλι όχι όπως εχθές και μερικά χιονιά στα ανατολικά προσυνεμα απο 12 το βράδυ μέχρι το πρωί και μετά ανοίγει ο καιρός...αυτό που θελουμε τις επόμενες ημέρες αφού δεν θα έχουμε κάτι αξιοσημείωτο στα βουνά μας παρά μόνο μερικές συννεφιές,να έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες κάτι το οποίο φενεται έτσι ώστε με το που ξεκινήσουν τα low ότι ρίχνει να ειναι χιόνι...

post-5416-0-08759600-1386845332.jpg

post-5416-0-24044000-1386845347.jpg

post-5416-0-01612900-1386845362.jpg

post-5416-0-60108500-1386845380.jpg

• Like 1