Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
geotaf

Αγορά Καινούργιων Πεδίλων!

Recommended Posts

@7ψυχος I AM BACK!

Μετά από ώρες internet (video, reviews κτλ), έχω καταλήξει στο εξής 3λημμα:

K2 Shreditor 102

Armada TST

Volkl Kendo

Αρκετοί θα μου πείτε να τα δοκιμάσω πρώτα, αλλά μέχρι να τα δοκιμάσω όλα θα έχει φτάσει 15 Αυγούστου.

Παρακαλώ για τα σχόλιά σας

Ευχαριστώ

Πάντως το συγκεκριμένο πέδιλο 50/50 δεν το λες. Οι κριτικές το αναφέρουν πέδιλο για σκι εκτός πίστας και για πάρκο (κυρίως).

Snow to the people!

Πάντως το συγκεκριμένο πέδιλο 50/50 δεν το λες. Οι κριτικές το αναφέρουν πέδιλο για σκι εκτός πίστας και για πάρκο (κυρίως).

Ηλία, σε ποιο από τα 3 αναφέρεσαι;

Την γνώμη μου σου την είπα παραπάνω : πάρε ένα πέδιλο με μέση το πολύ 80 και μέτριας σκληρότητας.

Αν τώρα επιμένεις να πάρεις ένα από τα 3 που έγραψες, τότε το Volkl Kendo είναι η μόνη επιλογή που έχει πιθανότητες να μην το μετανιώσεις.

Φιλικά

7ψυψος

ΥΓ1. Αν περιμένεις λίγο είναι πιθανόν να τα πούμε και στο βουνό (όποια ημέρα και να ανέβεις, κάποιον/ους snowclub-ίτες θα βρεις) οπότε θα συζητήσουμε σε άλλη βάση και ίσως καταστεί εφικτό να δοκιμάσεις κάποιο από τα θηρία που κοιτάς

ΥΓ2. Κύριε διαχειριστά, με όλο το σεβασμό, τα βλέπετε όλα ως διαχειριστής που είσθε αλλά σας ξέφυγε ότι ο φίλος που ρωτάει, ρωτάει για να αγοράσει το ΠΡΩΤΟ πέδιλο στην χιονοδρομική του ζωή. Το "φιλικό και εύκολο" και μετά η λέξη "πεδιλάκι" δημιουργεί την εικόνα ότι όλοι το πάνε το TST.

• Like 1

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Καλησπέρα σε όλους,

μετά από μέρες, φτάσανε τα Kendo (2014) σε 177 με δέστρες από την Marker (Griffon 13).

Από εμφάνιση, είναι εξαιρετικά!

Την Πέμπτη, έχει κανονιστεί (καιρού επιτρέποντος) εκδρομή στο ΧΚΠ. Με την επιστροφή θα σας ενημερώσω για την εμπειρία που αποκόμισα!

Σας, ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις συμβουλές!

Με ΦΧ

Κωνσταντίνος

• Like 2

Παιδιά καλησπέρα ακαι από εμένα. Είμαι και εγώ καινούργιος στο forum.

Αποφάσισα να πα΄ρω πέδιλα μετά από 12 χρόνια στα οποία κάνω σκι (4-5 φορές την σαιζόν).

Θα ήθελα την βοήθεια όσον αφορά το μήκος και φυσικά κάποιες προτάσεις για τα δικά μου δεδομένα.

Είμαι 1,86 , 100 κιλά και αυτό που μου αρέσει να κάνω στο βούνο έιναι να απολαμβάνω το σκι μέσα στην πίστα χωρίς μεγάλες ταχύτητες με πολλές στροφές. Έχω βρεί ένα πέδιλο απο ιντερνετ http://www.decathlon.de/ski-24h-sport-id_8285476.html και θα και για αυτό την γνώμη σας.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν ξέρω τι σκι κανεις ..αν κανεις carving ,γρήγορα η αργά ,μικρές ,μεσαίες η μεγάλες στροφές ..

Αλλα αν θα τα αγόραζα θα τα αγόραζα στο 172 -175 cm γιατι κ τα 100 κιλά δεν είναι κ λίγα ...

Ενα βιντεακι για το πως κανεις σκι ,θα βοηθούσε άτομα πιο έμπειρα απο εμένα για να σου πρωτεινουν κάτι με σιγουριά

To σκι που κοιτας ειναι για προχωρημενους (advanced)... Απο την περιγραφη σου εισαι μαλλον intermediate. Επειδη εχω κανει αυτο το λαθος παλια και πηρα advanced τα οποια στην αρχη μου φανηκε οτι μου εδωσαν πολλα, αλλα στο τελος ανακαλυψα οτι περιοριζαν την εξελιξη μου, θα σου συνιστουσα intermediate, advanced intermediate.

Προσωπικα, οταν εγκατελειψα τα Fischer RX8 (advanced to expert) για τα Atomic Metron 9, ειδα βελτιωση κυριολεκτικα μετα απο 2 στροφες!... (Αυτα τα μοντελα ειναι σχεδον δεκαετιας πια...).

Προ τριετιας(?) αντικατεστησα τα Metron 9 με τα Nordica Hot Rod τα οποια ειναι λιγο πιο προχω απο τα metron και ειδα επισης σημαντικη βελτιωση, διοτι πλεον εξυπηρετουσαν καλυτερο το επιπεδο που με ανεβασαν το Metron 9.

Τα Hot Rod δεν ξερω πως τα λενε πια, αλλα το μελος Snowhow πρεπει να ξερει αν του στειλεις ΠΜ.

Φιλικα

ΜακηςΜ