vperle 1,172 Report post Posted November 10, 2011 (edited) Aθάνατη Ελληνική γλώσσα!!!! Τα 46 είδη του ΜΑΛΑΚΑ! 1. Ο ορατός: κοίτα ένα μαλάκα 2. Ο τεφάλ: ξεκόλλα ρε μαλάκα 3. Ο ακίνητος: έμεινε μαλάκας 4. Ο αδιόρθωτος: πάλι ρε μαλάκα; 5. Ο επώνυμος: ο γνωστός Μαλάκας 6. Ο νυχτωμένος: ξύπνα μαλάκα 7. Ο χαμένος: που σε ρε μαλάκα; 8. Ο φευγάτος: την έκανε ο μαλάκας 9. Ο βαθμοφόρος: O αρχιμαλάκας 10. Ο αμφίβολος: καλά, είναι μαλάκας; 11. Ο ευρεσιτέχνης: μαλάκας με πατέντα 12. Ο εμετικός: τα ξέρασε όλα ο μαλάκας 13. Ο καλοδεχούμενος: καλώς τον μαλάκα 14. Ο εξακριβωμένος: είναι τελικά μαλάκας 15. Ο επιρρεπής: μη γίνεσαι μαλάκας τώρα 16. Ο εκνευριστικός: άει γ#$%^ου ρε μαλάκα 17. Ο ανεκδιήγητος: δεν περιγράφεσαι ρε μαλάκα 18. Ο αργοκίνητος: κουνήσου ρε μαλάκα 19. Ο φαφλατάς: μιλάμε για πολύ χοντρομαλάκα 20. Ο επαναλαμβανόμενος: την είπε πάλι ο μαλάκας 21. Ο απίστευτος: τι λες ρε μαλάκα; 22. Ο κυριολεκτικός: μαλακίζεσαι, ρε μαλάκα; 23. Ο προβλέψιμος: ο αιώνιος μαλάκας 24. Ο άξιος: μπράβο μαλάκα 25. Ο αγαπητός: μαλάκα μου! 26. Ο υπέρβαρος: Xoντρομαλάκας 27. Ο όμορφος: Ωραίος μαλάκας 28. Ο άπαιχτος: Δεν παίζεσαι ρε μαλάκα 29. Και ο κοπρολάγνος: Mαλακοπίτουρας!! 30. Ο διαιρέσιμος: κόψε έναν μαλάκα . 31. Ο εδώδιμος: φάε έναν μαλάκα . 32. Ο μη εδώδιμος: δεν τρώγεσαι με τίποτα ρε μαλάκα 33. Ο αμφίχειρας: και με τα δύο χέρια ρε μαλάκα; 34. Ο αυτόχειρας: τον έφαγε η μαλακία! 35. Ο εκατόγχειρας: (βλ. νούμερο 33 ) Επί 50. 36. Ο τραυματίας: τον χτύπησε η μαλακία στο κεφάλι 37. Ο κλασματικός: ένας μαλάκας και μισός !! 38. Ο αυτοπαθής: γ@#$%^&ες πάλι ρε μαλάκα 39. Ο καρυοθραύστης: η μαλακία του σπάει καρύδια 40. Ο εστεμμένος: μαλάκας με περικεφαλαία 41. Ο στάσιμος: μια ζωή μαλάκας 42. Ο ψαράς: μαλάκας με τόνο 43. Ο μετεωρολογος: η μαλακία πάει σύννεφο 44. Ο γεωμετρικός: μαλάκας εις το τετράγωνο 45. Το εργαλείο: ρε μαλακιστήρι 46. : Έλλην ψηφοφόρος: Οοοοοο μαλάκας! Edited November 10, 2011 by vperle Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 11, 2011 και μια που τ'αναφεραμε... Αν είχε χιούμορ... Αν είχε, λοιπόν, από αυτό ο Γιώργος (αυτό το τόσο απαραίτητο για όσους επιλέγουν να είναι Ελληνες...), όταν ο Αντώνης του είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού, με δύο λέξεις θα μπορούσε να τον στείλει στο ψυχιατρείο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες: Ντόρα Μπακογιάννη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted November 11, 2011 Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 12, 2011 Ο Παπανδρέου ξεκινά περιοδεία στην Ελληνική επαρχία και σε κάποιο χωριό, το αυτοκίνητό του σκοτώνει μια κότα. - Μην στεναχωριέσαι, λέει στον οδηγό του. Θα πάω εγώ να καθαρίσω με τον ιδιοκτήτη της και σε λίγο επιστρέφω... Μετά από 10λεπτά βγαίνει καταματωμένος, με σκισμένα ρούχα από το αγροτόσπιτο, μπαίνει στο αυτοκίνητο και σχολιάζει εκνευρισμένος: ... -Μα τι χωριάτες που είναι αυτοί! Τόση φασαρία... για μια κότα και δεν σηκώνανε και κουβέντα! Με σμπαραλιάσανε στο ξύλο οι αγροίκοι. Πάμε να φύγουμε από δω. Σε κάποια άλλη πόλη, το αυτοκίνητο πατάει ένα γουρούνι και το σκοτώνει. ... Ο Παπανδρέου τρομοκρατημένος λέει στον οδηγό του. Να πας εσύ τώρα, να τους πληρώσεις όσα θέλουν και να φύγουμε γρήγορα. Πράγματι ο οδηγός πηγαίνει, περνά 1 ώρα, περνάνε 2 ώρες και κάποια στιγμή βγαίνει ο οδηγός, αγκαλιά με τους κατοίκους, σιγοτραγουδώντας, γεμάτος δώρα και μέσα στην καλή χαρά. - Τι έγινε; ρωτάει ο Παπανδρέου. Πως το κατάφερες αυτό και δεν θύμωσαν; - Δεν ξέρω πρόεδρε. Εγώ μπήκα στο σπίτι και τους είπα με σοβαρό ύφος: "Καλημέρα σας! Είμαι ο οδηγός του πρωθυπουργού Παπανδρέου. Το ΓΟΥΡΟΥΝΙ είναι νεκρό... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted November 12, 2011 (edited) Και όμως είναι δυνατόν.Αν δεν είναι ο ίδιος ...είναι ο δίδυμος αδελφός του. YouTube Video -> Ο τίτλος απολύτως επίκαιρος Edited November 12, 2011 by Velissarios Quote Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted November 16, 2011 REPLACEMENT WINDOWS Last year I replaced all the windows in my house with that expensive double-pane energy-efficient kind, and today, I got a call from the contractor who installed them. He was complaining that the work had been completed a whole year ago and I still hadn't paid for them. Hellloooo ....... just because I'm blonde doesn't mean that I am automatically stupid. So, I told him just what his fast-talking sales guy had told me last year, that in ONE YEAR these windows would pay for themselves! Helllooooo? It's been a year! I told him. There was only silence at the other end of the line, so I finally just hung up. He never called back. I bet he felt like an idiot. Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted November 22, 2011 Aίτηση απαλλαγής από τον στρατό Κύριε Υπουργέ Άμυνας, επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου. Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου. Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Άρα ο γιος μου είναι θείος μου. Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου. Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου. Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό. Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 27, 2011 Phishing scam: Το συγκεκριμένο έχει γέλιο γιατί είναι πολύ πρόχειρη δουλειά από το Google Translate. Άλλα όμως είναι πολύ πιο προσεγμένα και είναι σχετικά εύκολο να την πατήσει ο μη υποψιασμένος. Μια αιώρηση του κέρσορα μας πάνω από το link μας αποκαλύπτει την πραγματική διεύθυνση του συνδέσμου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted November 28, 2011 (edited) Επειδή οι γιορτές πλησιάζουν... Edited November 28, 2011 by arcas Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted November 29, 2011 Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 3, 2011 Μπαίνει η Χίλλαρυ Κλίντον σ ένα μαγαζί για ζώα. (Σιγά, ρε παιδιά, μη μου καταλογίζετε πράματα που δεν είπα. Μαγαζί που πουλάει κατοικίδια ζώα εννοώ, όχι ότι είναι ζώο η γυναίκα). Βλέπει έναν όμορφο παπαγάλο και ρωτάει: - Μιλάει ο παπαγάλος; - Ναι, μιλάει της λέει ο καταστηματάρχης Και γιατί έχει μόνο ενώ οι άλλοι κάνουν από #500 και πάνω; ξαναρωτάει η Χίλλαρυ. - Ξέρετε, μαντάμ, εξηγεί ο καταστηματάρχης, δεν είναι ο παπαγάλος που θα παιρνε κανείς για το σπίτι του, γιατί τον είχαν σ ένα μπορδέλο και η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι κάπως άσχημη. - Μ αρέσει και τον θέλω λέει η Χιλλαρυ. - Δική σας η επιλογή, δική σας κι ευθύνη, της λέει ο μαγαζάτορας. Τον παίρνει, τον πάει στο Λευκό Οίκο, ξεσκεπάζει το κλουβί και θαύμαζε το πουλί (τον παπαγάλο, έτσι Ο παπαγάλος ρίχνει μια ματιά δεξιά, μια άλλη αριστερά και λέει: - Καινούργιο μπορδέλο, καινούργια τσατσά. Γέλασε η Χίλλαρυ. Λίγο μετά μπαίνει η κορούλα της, η Τσέλσι και μια φίλη της. (Μα τι ηλίθιο χαμόγελο έχει αυτό το κορίτσι! Λέτε να είναι έτσι εκ γενετής ή κάνει πρόβες στο σπίτι - Καινούργιο μπουρδέλο, καινούργιες π@#$%€ς, παρατηρεί ο παπαγάλος. Η Χίλλαρυ τους εξηγεί την ιστορία και τα δυο κορίτσια πήρανε τα ίσια τους πάλι. Τότε μπαίνει στο δωμάτιο κι ο πρόεδρος. (Α, εδώ τα χαλάμε! Είναι εκλεγμένος και δεν μπορώ να πω τίποτα). Ο παπαγάλος του ριξε μια ματιά και είπε αδιάφορα: - Γεια σου Μπιλ! Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 4, 2011 Παλιο αλλα καλο....... Γυναικείες Ορμόνες Πέρα από τις γνωστές ορμόνες, όπως είναι η οιστραδιόλη, η προγεστερόνη, κ.λ.π, υπάρχουν ακόμη κάποιες ορμόνες, που ανακαλύπτουμε δυστυχώς σταδιακά στις γυναίκες. Εχουμε λοιπόν: Χοντοσεντερόνη Βασική γυναικεία ορμόνη, χάρη στην οποία μια γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών μιλίων. Φερτηκαρταρεκαργιόλη Ορμόνη, που εκκρίνεται ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί, και διεγείρει την γυναίκα έτσι ώστε να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα, αφού η δική της έχει καταστραφεί από την χοντοσεντερόνη. Ευρωχλωρίνη Με την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την πιστωτική κάρτα και στρέφεται στα μετρητά του άντρα, τα οποία και "καθαρίζει" σε χρόνο ρεκόρ. Εφόσον συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, ασ'τα να πάνε. Τηλεφωνίνη Ορμόνη, που δίνει στη γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται καθημερινά σε σταθερή ποσότητα, αλλά παρατηρείται υπερέκκριση όταν η φερτηκάρταρεκαριόλη και η ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα. Νυφουλίνη Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στη γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άντρες, αφού μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον αιφνίδιο γάμο. Πονοκεφαλίνη Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε ύπτια θέση (=ξαπλωμένη). Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στα γεννητικά όργανα των ανδρών. Η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να αποφύγει άλλες δραστηριότητες. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την φερτηκάρταρεκαργιόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται με την μουρμουρόνη. Μουρμουρόνη Βασική γυναικεία ορμόνη, αφού εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Διακρίνεται στη γενικομουρμουρόνη (η γυναίκα μουρμουρίζει γενικά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί βασανιστική κρεβατομουρμούρα). Σε συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή και ως τηλεγκρίνια). Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος περιορισμού της μουρμουρόνης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί άμεσα κατά 15-20 χρόνια. Ανδρικές Ορμόνες Βοδινόλη Τυπική αντρική ορμόνη. Εκκρίνεται μονίμως και έχει ως αποτέλεσμα ο άντρας να τρώει σαν βόδι ανεξάρτητα αν βρίσκεται σπίτι του, σε ταβέρνα ή στο Vardis και με γυναικεία συντροφιά. Παρότι τα βόδια είναι χορτοφάγα, η βοδινόλη ανοίγει την όρεξη για κάθε είδους ψητά, για ψαρομεζέδες, για σάλτσες και λαδομπούκια. Δεν έχει επιπτώσεις στις πράσινες σαλάτες και στα ραδίκια. Μπεκρουλίνη (ή κουνουπιδόλη ή χωματόλη ή αυγουλίνη ή λιωματίνη ή κοκκαλίνη) Ορμόνη που εκκρίνεται οποαδήποτε ώρα του 24ώρου, αρκεί να υπάρχει η σωστή παρέα. Δημιουργεί τάση προς το μπεκρούλιασμα και συνήθως ακολουθεί χρονικά την βοδινόλη. Συχνές επιπτώσεις είναι ο ύπνος με ρούχα, παπούτσια και ανοιχτά τα φώτα, σπάσιμο καθρέφτη με το κεφάλι κλπ. Αν συνδυαστεί με ατυχία, μπορεί να οδηγήσει σε ξύπνημα δίπλα σε γκόμενα-κουασιμόδο. Η ακατάσχετη έκκριση της μπεκρουλίνης οδηγεί τον άντρα σε σίγουρη καραγκιοζοποίηση. Ποδοσφαιρίνη Πανίσχυρη αντρική ορμόνη. Εκκρίνεται τα βράδια του Champions League, Mundial καθώς και τις Κυριακές. Συνηθισμένο αποτέλεσμα είναι η απώλεια συνείδησης και η πλήρης αδιαφορία για οτιδήποτε συμβαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου. Συνοδεύεται από εκφράσεις όπως "γκ.... οοόχι ρε πο*στη", "πουτ*να μπάλα", "πουλημένο κοράκι", "πάρτε το γκολάκι και μόκο", "γαμώ τον άξονα της Γης" κ.ά. Στις γυναίκες προκαλεί αντίστοιχη αύξηση της μουρμουρόνης. Διπλανόλη Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται σε όλους τους άντρες και πιο πολύ σε αυτούς με μόνιμη σχέση. Έχει ως αποτέλεσμα να γουστάρει περισσότερο κάποια άλλη γυναίκα από αυτή που έχει, όπως εκείνη στο διπλανό γραφείο, στο διπλανό διαμέρισμα, στην διπλανή ομπρέλα της παραλίας, στο διπλανό αμάξι στο δρόμο, την κολλητή της φίλης του ή την αδελφή της κλπ. Αυτό συμβαίνει ακόμη και αν η δική του είναι αντικειμενικά πιο ωραία από τις άλλες. Δεν υπάρχει τρόπος καταστολής αυτής της ορμόνης. Μο*νοδουλίνη Πρόκειται για ορμόνη που υπάρχει σε πολλούς άντρες και επιφέρει την πλήρη και άνευ όρων υποδούλωσή του σε κάποια γυναίκα. Η δράση της είναι ύπουλη γιατί ποτέ ο ασθενής δεν έχει επίγνωση της καταστάσεώς του αντίθετα πιστεύει ότι ελέγχει πλήρως τη γυναίκα. Τυπικές ενδείξεις είναι η απομάκρυνση από παλιούς φίλους, η αποχή από αγαπημένες συνήθειες και δραστηριότητες, καθώς και άλλες πιο περίπλοκες. Η ύπαρξη της μο*νοδουλίνης μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο με την βοήθεια τρίτων, κυρίως φίλων αλλά σπάνια αντιμετωπίζεται. Καληνυχτίνη Πρόκειται για ειδική περίπτωση ορμόνης που συναντάται σε ορισμένους άντρες. Συνέπεια αυτής είναι ο άντρας να γυροφέρνει κάποια γυναίκα αλλά ποτέ να μην προχωράει παραπάνω. Αρκείται στο να τη συνοδεύει έξω και να την γυρνάει το βράδυ σπίτι, γι'αυτό και λέγεται "καληνύχτας". Κάποια στιγμή η καληνυχτίνη αντικαθίσταται από τη μουνοδουλίνη. Μπακουρόλη ?λλη εξειδικευμένη ορμόνη. Χτυπά ορισμένους άντρες και έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουν "πεϊνιρλί" μόνο στα everest , στο filmnet και στο sirocco. Συνήθως οι ασθενείς αυτοί πάνε πολλοί μαζί, τουλάχιστον τρεις, και το καλό τους χέρι είναι πολύ πιο δυνατό από το άλλο. Το τέλος της μπακουρόλης έρχεται χάρη στη νυμφουλίνη. Φιγουρατζίνη Πρόκειται για συνηθισμένη ορμόνη, η επίδραση της οποίας εχει ως αποτέλεσμα ο άντρας θύμα να επιδεικνύει ό,τι νομίζει πως ζηλεύουν οι άλλοι σε αυτόν. Συγκεκριμένα: Αν πρόκειται για την ωραία φίλη του: Πάει στο κλαμπ, γυρνάει το κεφάλι του σαν περισκόπιο και κοιτάζει να δει αν την κοιτάζουν. Τότε καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι, κάνει high five με τον "κολλητό" μπάρμαν με την αλογοουρά και παραγγέλνει. Αν πρόκειται για αυτοκίνητο: Του βάζει φιμέ ζελατίνα στα τζάμια, μαύρα πίσω φώτα, ψεύτικη extra εξάτμιση, τιμόνι momo, δικτυωτά προσκέφαλα, stereo με subwoofer, πετσετάκι Dewars στο ταμπλό κλπ. Μετά παίρνει σβάρνα τις καφετέριες από το Μικρολίμανο μέχρι τη Νέα Ερυθραία παίζοντας με 120db σκυλοπόπ, κλαψομούνικα ζεϊμπέκικα και όλα τα σουξέ του Village 88. Εδώ πρέπει να τονίσουμε το παράδοξο ότι η φιγουρατζίνη ενισχύει και αποδυναμώνει συγχρόνως την θεωρία του Δαρβίνου. Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 4, 2011 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 8, 2011 YouTube Video ->Original Video Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 8, 2011 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 13, 2011 Τι ονειρεύονται να ακούσουν οι άντρες από μία γυναίκα!!!!!!!!!!! Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά; Μήπως πρέπει να πιεις μία μπύρα ακόμη; Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι. Πάω μια στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε. Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι; Τι κάθεσαι εδώ; Είσαι τόσο sexy όταν είσαι πιωμένος! Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πας σήμερα γήπεδο με τα παιδιά…το ρωτάς; Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις! Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δεις… μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα… δεν είναι πολύ πρόστυχη? Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια. Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μια τσόντα, να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο. Ασε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου άμα θες για δώρο ένα διαρκείας για τον γαύρο/βάζελο/άεκ κτλ. Φυσικά και δε με πειράζει που ξέχασες το καπάκι της τουαλέτας κάτω… Πάω να μαγειρέψω κάτι… Δε παίζεις λίγο με το Playstation όσο θα είμαι στη κουζίνα… Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 13, 2011 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted December 15, 2011 Στη γραμμη του κινηματος Occupy Wall Street image hosting png Μονο που εμεις ειμαστε το 1% και οχι το 99%.... Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted December 27, 2011 YouTube Video -> Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 29, 2011 YouTube Video -> :Just Kidding: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 7, 2012 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 6, 2012 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted March 7, 2012 H πρώτη απόφαση του Χρυσοχοϊδη στο Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη. Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted March 13, 2012 (edited) Edited March 13, 2012 by mil 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted March 13, 2012 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites