kaps 2,736 Report post Posted February 13, 2013 4 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 13, 2013 7 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Παντελής 47 Report post Posted February 14, 2013 Τηλεφωνεί ένας πιτσιρίκος στην αστυνομία 100 εκεί? Μάλιστα Μαλώνει ο μπαμπάς μου με τον γείτονα εδώ και μια ώρα Και γιατί δεν μας καλούσες πιο νωρίς? Μέχρι τώρα τον νικούσε 2 Quote Με χώρισε για θρησκευτικούς λόγους... δε μπορούσε να αποδεχθεί ότι είμαι θεός... Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 14, 2013 Μπαίνει ένας τύπος σε ένα κατάστημα δώρων για να αγοράσει κάτι για του Αγίου Βαλεντίνου : - Μήπως έχετε καρτούλες που να λένε "Για σένα, την μοναδική μου αγάπη"; -Βεβαίως κύριε. -Ωραία! Δώστε μου 5...!!! 3 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted February 14, 2013 (edited) ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΘΕΟ Ένα μικρό αγόρι ήθελε 100 ευρώ για κάτι πολύ ιδιαίτερο. Προσευχήθηκε για εβδομάδες, αλλά τίποτα δεν συνέβη. Τότε αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στον Θεό ζητώντας τά 100 ευρώ. Όταν οι ταχυδρομικές αρχές έλαβαν την επιστολή προς τον Θεό, αποφάσισαν να στείλουν το γραμμα στον Πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός ήταν τόσο συγκινημένος πού ανέθεσε στην γραμματέα του να στείλει στο μικρό αγόρι 5 ευρώ. Ο πρωθυπουργός σκέφτηκε αυτό θα είναι αρκετό γιά ένα αγοράκι. Το μικρό αγόρι ενθουσιάστηκε με τα 5 ευρώ, κάθισε να γράψει ένα ευχαριστήριο σημείωμα προς τον Θεό, ως εξής: Θεέ μου: Σε ευχαριστώ πολύ για την αποστολή των χρημάτων. Ωστόσο, παρατήρησα ότι για κάποιο λόγο τα έστειλες μέσω της κυβέρνησης, και οι μακάκες πήραν 95 ευρώ σε φόρους. Edited February 14, 2013 by itiotis 8 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 14, 2013 7 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Παντελής 47 Report post Posted February 14, 2013 Μπαίνει ένας τύπος σε ένα κατάστημα δώρων για να αγοράσει κάτι για του Αγίου Βαλεντίνου : - Μήπως έχετε καρτούλες που να λένε "Για σένα, την μοναδική μου αγάπη"; -Βεβαίως κύριε. -Ωραία! Δώστε μου 5...!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ετρωγα και με επνιξες ρε συ :D Στο κλεβω επιτοπου 1 Quote Με χώρισε για θρησκευτικούς λόγους... δε μπορούσε να αποδεχθεί ότι είμαι θεός... Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 14, 2013 Μπαίνει ένας τύπος σε ένα κατάστημα δώρων για να αγοράσει κάτι για του Αγίου Βαλεντίνου : - Μήπως έχετε καρτούλες που να λένε "Για σένα, την μοναδική μου αγάπη"; -Βεβαίως κύριε. -Ωραία! Δώστε μου 5...!!! Ο Μάνθος Φουστάνος ήταν....? http://www.youtube.com/watch?v=Ybz-Xf-zh3c Ε....? http://www.youtube.com/watch?v=QePEudj7vHY :shysterical: 3 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 14, 2013 6 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 14, 2013 (edited) Ακομα κ οσοι Δεν γιορταζουν σημερα ειναι μεσα στο κλιμα της "εορτης"......... - (Εκεινη): Χρονια Πολλα αγαπη μου Ειναι του Αγιου Βαλεντινου!!!! - (Εκεινος τσατισμενος): Βρε δε γ!##!στε λεω εγω.......... Βαλεντινος κ πρασινα αλογα...... Edited February 14, 2013 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Dimi23 182 Report post Posted February 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QePEudj7vHY Παρατήρηση Νο1: Τα ηχητικά εφέ από τα χαστούκια είμαι σίγουρος ότι από δυναμιτάκια θα τα κάνανε Παρατήρηση Νο 2: Η αντίδραση του Μάνθου με το που τρώει τα χαστούκια μου θυμίζει πάντα αυτό: Quote “You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.” Share this post Link to post Share on other sites
Dimi23 182 Report post Posted February 14, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=QePEudj7vHY Παρατήρηση Νο1: Τα ηχητικά εφέ από τα χαστούκια είμαι σίγουρος ότι από δυναμιτάκια θα τα κάνανε Παρατήρηση Νο 2: Η αντίδραση του Μάνθου με το που τρώει τα χαστούκια μου θυμίζει πάντα αυτό: Edited February 14, 2013 by Dimi23 1 Quote “You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.” Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 15, 2013 ένα πρεζάκι στην Ομόνοια μου ζήτησε 100 δρχ. ή είναι πολύ πίσω ή είναι πολύ μπροστά… Υπολογίζεται ότι το 2013 στην Ελλάδα 190.000 μαγαζιά θα βάλουν λουκέτο… Μάγκα μου! Αυτό είναι! θ’ ανοίξω μαγαζί να πουλάω λουκέτα! Μαζεύω λεφτά να πάω κάποια μέρα… στο βενζινάδικο Πίστευα πως όλοι πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας με χαμόγελο… Το προσπάθησα, αλλά εκείνοι επέμειναν ότι θέλουν μετρητά! 4 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 16, 2013 5 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 16, 2013 -Θέλω να χωρίσουμε.. -Γιατί γαμώ το κέρατο μου? -Βλέπω ξέρεις ήδη το λόγο... 4 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
thiosjohn 54 Report post Posted February 16, 2013 (edited) http://youtu.be/R5mMRiiCwak Edited February 16, 2013 by thiosjohn Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 17, 2013 (edited) http://youtu.be/R5mMRiiCwak χαχαχ!! καταπλικτικος μαεστρος βλεπε λαππα να μαθαινεις που πηγες και πηρες ντοκτορα [γιου σπιτιτικλις] αν μαθαινες , κρουστα ,θα ειχες τωρα δικια σου ορχηστρα τυμπανων !!! :shysterical: Edited February 17, 2013 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 17, 2013 Λόγω του διατροφικού σκανδάλου ρώτησα το χασάπη αν ο μοσχαρίσιος κιμάς είναι καλός κ μου είπε: μόνο καλός? Γκανιάν! 5 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted February 17, 2013 :shysterical: :shysterical: Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 18, 2013 Το νέο απορρυπαντικό που διαφημίζει η κυβέρνηση: Καθαρίζει, λευκαίνει, απολυμένοι… Το ποσοστό ανεργίας αυξήθηκε κι αυτόν τον μήνα… Η ανεργία των νέων μεγάλωσε! Μα τι διάολο;;; δε γερνάει ποτέ;;; Περάσαμε πρώτοι σε ανεργία σ’ ολόκληρη την Ευρώπη! Λες να μας βρουν ντοπέ και να ξεφτιλιστούμε πάλι;;; 2 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 18, 2013 Όταν βαριέμαι παίρνω τηλέφωνο σε φούρναρη και του λέω: "φιλαράκο, τα ψωμιά σου είναι μετρημένα". 2 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
thiosjohn 54 Report post Posted February 18, 2013 (edited) Edited February 18, 2013 by thiosjohn 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
thiosjohn 54 Report post Posted February 18, 2013 Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 19, 2013 Αυτό που τα κουτιά της πίτσας είναι τετράγωνα, οι πίτσες στρογγυλές και τις κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια είναι πολύ ύποπτο... Μη μου λέτε για μαθηματικά! εδώ οι 3 σωματοφύλακες και ήταν 4! 3 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 19, 2013 5 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites