viva_ski 2,572 Report post Posted February 22, 2013 (edited) Μήπως ξέρει κανείς τι ώρα περνάει η κιβωτός Κατεχάκη-Μαρκόπουλο;;; :) Δεν λέω ότι βρέχει πολύ, αλλά νομίζω ότι μόλις πέρασε έξω από το παράθυρό μου, ένα κοπάδι αθερίνες... Από FB συντοπίτισσα Μάρω Τζ. που πάντα με κάνει και χαμογελάω :D Αίγλη Κεφαλάρι: "Να εδώ... πίνουμε καφεδάκι με τον Νόε!" και ένα νέο απ' το Μαρούσι σήμερα που το έμαθα όμως, μέσω... Κέρκυρας! γεια σου βρε Λιάνα! "Δεν έχασαν το κέφι τους στο Μαρούσι. Νεαροί αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την πρωινή καταιγίδα, για λίγη... εξάσκηση με κανό. Άγνωστο προς τα πού θέλουν να κινηθούν. Καλή βόλτα και προσοχή στα κύματα! " πηγή: http://bit.ly/X0Aqun #kataklysmos (http://news247.gr/ei...kh.2138536.html) Edited February 22, 2013 by viva_ski 3 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 22, 2013 (edited) Σας μιλάει ο αυτόματος τηλεφωνητής της γιαγιάς: -Καλημέρα, αυτή τη στιγμή απουσιάζω, παρακαλώ αφήστε το μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό ήχο beeeeeppp .. -εάν είσαι ένα από τα παιδιά μου πίεσε 1 ή 2 (ανάλογα ποιο παιδί είσαι) και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τις επόμενες επιλογές : -εάν θέλεις να κρατήσω τα παιδιά πίεσε 2 -εάν θέλεις να σου πλύνω τα ρούχα και να σιδερώσω πίεσε το 3 -εάν θέλεις να κοιμηθούν τα παιδιά εδώ πίεσε 4 -εάν θέλεις να πάρω τα παιδιά από το σχολείο πίεσε 5 -εάν θέλεις φαγητό να στείλω στο σπίτι πίεσε 6 -εάν θέλεις να έρθεις να φας εδώ πίεσε 7 -εάν χρειάζεσαι λεφτά πίεσε 8 -Εάν θέλεις να με καλέσεις για δείπνο ή να με πας στο θέατρο απλά άρχισε να μιλάς Edited February 22, 2013 by den_jenerwnw 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 22, 2013 Μπαίνει ένας μεθυσμένος σ' ένα λεωφορείο, κι αρχίζει να φωνάζει : - Οι μπροστινοί είστε κερατάδες, οι μεσαίοι αδελφές, κι αυτοί που κάθονται πίσω, είστε χ*στηδες, ρεεεεεεε...... Ο οδηγός νευριασμένος, σταματάει απότομα το λεωφορείο, πιάνει τον μεθυσμένο από τους ώμους, και ταρακουνώντας τον, του λέει : - Για πες ξανά, ποιοί είναι οι κερατάδες, οι αδελφές και οι χ*στηδες! - Ε, ρε φιλαράκι, και που να ξέρω εγώ; Με τόσο απότομο φρενάρισμα, τώρα όλοι ανακατεύτηκαν....! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 22, 2013 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimi23 182 Report post Posted February 22, 2013 H μάνα μου από 5 χρονών μου έλεγε ότι έχω πρόβλημα και χρειάζομαι ψυχολόγο. Τελικά δεν είμαι τόσο άσχημα... 4 Quote “You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.” Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 24, 2013 Θα πεθάνουμε και δεν θα έχουμε μάθει.... πόσο κάνει το ώπα συν ανάι και το εμμέσως πλην σαφώς! 2 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 24, 2013 το πρώτο ευκολάκι =γιάβρουμ 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dimi23 182 Report post Posted February 25, 2013 1 Quote “You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.” Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 26, 2013 Το πορτοφόλι μου τώρα τελευταία μοιάζει με κρεμμύδι! Όταν το ανοίγω με κάνει και κλαίω. Κάτι πρέπει να βρούμε να βάζουμε στα πορτοφόλια μας τώρα… κρίμα είναι να τα πετάξουμε! Καλέ! πως αδυνάτισες έτσι;;; Μισθός έμεινες! Αντρούλη μου πάω στο super market, τι θες να σου φέρω; Ρέστα! Συγνώμη αφεντικό! Δεν έχουμε πάρει μισθούς 4 μηνών!!! Δεκτή η συγνώμη… 1 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 26, 2013 http://youtube.com/watch?v=UCzejSt8s7I 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 27, 2013 Μετά τον Βλαστό …και ο Λάκης Γαβαλάς προσπάθησε να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού... Τα λαγωνικά της ΕΛ.ΑΣ όμως, εντοπίσανε το ελικόπτερο του! 10 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 27, 2013 Βασανίζομαι 3 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 27, 2013 Τα 5 μεγέθη του πέους: -small -Medium -Large -ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ -Το έχετε και σε λευκό? Βασανίζομαι Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 27, 2013 Όταν βαριέμαι πηγαίνω έξω από τα H&M και συμπληρώνω =L.F.E. Βασανίζομαι 1 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 27, 2013 Ερώτηση: Ποια ελληνική λέξη ξεκινάει από "ζ" και τελειώνει σε "ξ"....? Απάντηση: ζκαταψυξ....! (μετάφραση = Στην κατάψυξη) Ερώτηση: Ποια ελληνική λέξη ξεκινάει με 2 "κ" και δεν είναι το ΚΚΕ? Απάντηση: κκιά (μετάφραση = Κουκιά) Είναι λέξεις από την διάλεκτο της Μυτιλήνης. Τα είχα ακούσει πάλι το καλοκαίρι τελευταία φορά και κλασσικά έλιωνα στα γέλια....! Το θυμήθηκα τώρα με αφορμή το κδούν και είπα να τα γράψω.... υγ: Όλα τα λεφτά ήταν ταμπέλα σε μαγαζί με είδη οικιακής χρήσης που έγραφε με μεγάλα γράμματα βεβαίως βεβαίως, την λέξη: "Πιατουθήκ" (πιατοθήκη εννοούσε)! Το καλύτερο όμως το έχουμε σε φωτογραφία....Θα την βρω να την βάλω, αξίζει....! 5 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted February 27, 2013 Του κακουπόπαθα του ξερς? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 27, 2013 Το ΙΚΕΑ είπε ότι θα φέρει κανονικά κεφτεδάκια από Δευτέρα... Και αυτό είναι ΙΠΠΟΣΧΕΣΗ!!!! 8 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 28, 2013 Όταν βαριέμαι, παίρνω τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και τους ρωτάω αν κάνουν επικίνδυνες αποστολές...! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 28, 2013 Κάθομαι να φάω λαχανοντολμάδες: ο μαϊντανός δεν ακούγεται! ο κιμάς δεν έχει ένταση! το λάχανο δεν έχει κρατήσει τους χυμούς του! την κόβω τη μάνα μου ν’ αποχωρεί απ’ το σπίτι! Είμαστε τρομεροί εμείς οι Έλληνες!!! Μιλάμε για έναν λαό, που όλη μέρα βλέπει φανατικά εκπομπές μαγειρικής και το βράδυ παραγγέλνει delivery Θεωρία του χάους: όταν τρως συνέχεια απ’ έξω… μικραίνουν τα ρούχα σου !! ?? !!! 4 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 28, 2013 3 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 28, 2013 Ερώτηση: Ποια ελληνική λέξη ξεκινάει από "ζ" και τελειώνει σε "ξ"....? Απάντηση: ζκαταψυξ....! (μετάφραση = Στην κατάψυξη) Ερώτηση: Ποια ελληνική λέξη ξεκινάει με 2 "κ" και δεν είναι το ΚΚΕ? Απάντηση: κκιά (μετάφραση = Κουκιά) Είναι λέξεις από την διάλεκτο της Μυτιλήνης. Τα είχα ακούσει πάλι το καλοκαίρι τελευταία φορά και κλασσικά έλιωνα στα γέλια....! Το θυμήθηκα τώρα με αφορμή το κδούν και είπα να τα γράψω.... υγ: Όλα τα λεφτά ήταν ταμπέλα σε μαγαζί με είδη οικιακής χρήσης που έγραφε με μεγάλα γράμματα βεβαίως βεβαίως, την λέξη: "Πιατουθήκ" (πιατοθήκη εννοούσε)! Το καλύτερο όμως το έχουμε σε φωτογραφία....Θα την βρω να την βάλω, αξίζει....! Εμ, μωρελιη μ ετσι ειμαστ εμεις η Μυτιληνιοι!!!!!!! Γιαννς η Δεν ξενερωνουω 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 28, 2013 Εμ, μωρελιη μ ετσι ειμαστ εμεις η Μυτιληνιοι!!!!!!! Γιαννς η Δεν ξενερωνουω Έλα ρε μωρέλιη μ....! Δικός μας είσαι....???! Η Γιάννς είσαι? Προφανώς θα ξέρεις τι σημαίνει και το ξεπκαμσώθκα!!! 2 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 1, 2013 Οχι, αλλα ξερω τι σημαινει το σφουτζιζω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 1, 2013 Το ΙΚΕΑ είπε ότι θα φέρει κανονικά κεφτεδάκια από Δευτέρα... Και αυτό είναι ΙΠΠΟΣΧΕΣΗ!!!! Ιπποσιτιζόμαστε 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 1, 2013 Πως λεγεται ο γυρος απο αλογο? Καρουζελ... 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites