Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
gioand

Απρίλιος 2014

Recommended Posts

καλως να έρθουν, το Σ/Κ όμως ετοιμάσου για σκι!

Λες να βάλω φωκιες;

Ποτε δεν ειναι αργα...

• Like 1

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Φρεσκαρισμάτων συνέχεια τις επόμενες 2-3 ημέρες για τα χιονοδρομικά μας.

Καλή σας μέρα!

• Like 3

www.YouWeather.com

Λες να βάλω φωκιες;

Ποτε δεν ειναι αργα...

Βάλε να μας ενημερώσεις και μας για τα καθέκαστα στα ELANάκια Δημήτρη. Ή θα τα βάλεις σε άλλα πέδιλα;

• Like 1

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Στο Φαλακρο δεν λειτουργουν οι καμερες καμια δεκαρια μερες τωρα, αλλα 5κμ σε ευθεια πιο βορεια και λιιιιιγο πιο χαμηλα....................post-69-0-75237200-1397125407.jpg :yes :yes :yes :yes :yes :yes :yes :yes :yes :yes :yes :yes Μιχαααααααληηηηηηηη να ανεβω σαββατο ???????? Θα εχει ακομη χαμηλες Τ ή το χιονι ηδη θα κολαει????? Πιο σημαντικο θα βλεπω εστω και λιγο????? Πιος θα ερθει για παρεα????? χαρτοπετσετες ριχνει τωωωωωρα ....... http://www.pamporovolive.bg/index.php?id=170

Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Like 3

Βάλε να μας ενημερώσεις και μας για τα καθέκαστα στα ELANάκια Δημήτρη. Ή θα τα βάλεις σε άλλα πέδιλα;

Αν τελικά πάμε θα ενοικιασω...

Τα πέδιλα μας Χρήστο ειναι για αλλά κόλπα...

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Xαμηλές t θα έχει, άσε που λογικά το Φαλακρό κάθε μέρα πάει για χιονοκαταιγίδες. Μολαυατάυτα οφείλω να τονίζω ότι τα χιόνια του Απρίλη τρώγονται φρέσκα γιατί μετά συνήθως κολλάνε λόγω τροχιάς ήλιου και μόνο. Μέχρι να φας απίστευτες πούδρες Απρίλη και να έχεις να το λες...και μέχρι να κάθε μεσημέρι να στις ρίχνει για 3-4 μέρες και να μας τρελάνει το Φαλακρό...Μέχρι και Τρίτη καλά είναι οι θερμοκρασίες εκεί. Μοιάζει καταιγιδόκαιρος οπότε το πιο πιθανό είναι να βλέπεις, να κλείνει για την καταιγίδα κλπ κλπ. Το νου σου ε μη πας μακρυά...

Η αίσθησή μου είναι ότι θα έχει εξαιρετική πούδρα το σκ σε αρκετά βουνά, μακάρι να καταφέρουμε να τη φάμε.

Με αυτά που γράφονται σε διάφορα thread αρχίζω να αναρωτιέμαι ποιος αγαπάει το σκι...Αν ζούσα στην ευρύτερη περιοχή Καιμάκ...

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το νου σου ε μη πας μακρυά...

Με προβληματισες.....μονος θα ειμαι και ειχα σκοπο για μεγαλη γυρα.....Φαλακρο-πουδριτσα, χωρις φωκιες, με τα σημερινα δεδομενα λιφτ και χιονιου, δεν υπαρχει περιπτωση να χαρω!!! Τι κινδυνος λες να υπαρχει?? Να ριξει τοσο χιονι και να μεινει "αερατο" να ξεκολαει, χλωμο μου φαινεται? ή οχι?

Προς τους κυρίαρχους και γνώστες των καιρικών συνθηκών, Mik και Δημήτρη(you weather):

Το σουκου Καιμάκ να ανέβωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :yes :yes

Edited by Koumparos

Στο Φαλακρο δεν λειτουργουν οι καμερες καμια δεκαρια μερες τωρα, αλλα 5κμ σε ευθεια πιο βορεια και λιιιιιγο πιο χαμηλα....................post-69-0-75237200-1397125407.jpg :yes :yes :yes :yes :yes :yes :yes :yes :yes :yes :yes :yes Μιχαααααααληηηηηηηη να ανεβω σαββατο ???????? Θα εχει ακομη χαμηλες Τ ή το χιονι ηδη θα κολαει????? Πιο σημαντικο θα βλεπω εστω και λιγο????? Πιος θα ερθει για παρεα????? χαρτοπετσετες ριχνει τωωωωωρα ....... http://www.pamporovo...ndex.php?id=170

η αγκυρα στο πανποροβο...νομιζα οτι ειχε σταματησει να χιονιζει πια εκει...

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Προς τους κυρίαρχους και γνώστες των καιρικών συνθηκών, Mik και Δημήτρη(you weather):

Το σουκου Καιμάκ να ανέβωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :yes :yes

Εγω ψήνομαι για σαββατο πρωι.πιστευω θα ειναι ιδανικα....

Αν τελικά πάμε θα ενοικιασω...

Τα πέδιλα μας Χρήστο ειναι για αλλά κόλπα...

Ψήνομαι και γω για Σ/Κ, αναρωτιέμαι όμως ποια μέρα?

Ελπίζω να τα (ξανα)πούμε πάνω (ΧΚΠ εννοώ έτσι?)

Edited by itiotis

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

"Με αυτά που γράφονται σε διάφορα thread αρχίζω να αναρωτιέμαι ποιος αγαπάει το σκι...Αν ζούσα στην ευρύτερη περιοχή Καιμάκ... "

οπως και συ ,οι της ευρυτερης περιοχης καιμακ εχουμε πολλες αγαπες

o τρελος του χωριου......

Με προβληματισες.....μονος θα ειμαι και ειχα σκοπο για μεγαλη γυρα.....Φαλακρο-πουδριτσα, χωρις φωκιες, με τα σημερινα δεδομενα λιφτ και χιονιου, δεν υπαρχει περιπτωση να χαρω!!! Τι κινδυνος λες να υπαρχει?? Να ριξει τοσο χιονι και να μεινει "αερατο" να ξεκολαει, χλωμο μου φαινεται? ή οχι?

Nα σε πιάσει η καταιγίδα ρε, η σημερινή πρόγνωση έχει κάθε μέρα καταιγίδα αστάθειας

Κουμπάρε λυπάμαι αλλά για Καιμάκ δε τολμάω. Μολαταύτα και οι δυο μέρες ξεκινάνε με καλό καιρό (αλλά Καιμάκ είναι αυτό) και λογικά θα έχει απίθανα καλό σκι. Επίσης λογικά το Πάσχα θα σας έρθω.

Όλοι αγάπες έχουμε αλλά το σκι θα φύγει σε δυο βδομάδες...

Για Παρνασσό και τις δύο μέρες θα ανέβαινα μια χαρά καιρός μοιάζει όπως και Δευτερα που μάλλον θα ανέβω

(Αχαχαχα: γεια Παρνασσό για όσους το πρόλαβαν edit)

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Με αυτά που γράφονται σε διάφορα thread αρχίζω να αναρωτιέμαι ποιος αγαπάει το σκι...Αν ζούσα στην ευρύτερη περιοχή Καιμάκ...

Μιχάλη δική μου αίσθηση ειναι οτι υπαρχει πολύς κόσμος που λατρεύει το σκι και τα βουνά μας, μισεί ομως καταστάσεις σε αυτα, ποσο μάλλον οταν χρειάζεται κάποιος 2,5 οδήγηση για να τις βιώσει.

Δεν πρόκειται ποτε πχ να βγάλω απ την καρδιά μου τον Αθηναϊκό που πρωτομαθαινα σκι η το πολιτισμικό σοκ της πρώτης φοράς στα Κελλαρια αλλα δεν μπορω να χωνέψω οτι πέρασαν τόσα χρονια για καινουρια λιφτ η οτι δεν εχει μπει ενα κανόνι σε μια δεκαπενταετία που πέρασαν πολλα χρήματα απο τη χώρα.

Και νομιζω οτι σε αυτο πρεπει με επικεντρωθεί π Σύλλογος

(Καραοφ τοπικ)

• Like 1

Ναι ρε αλλά χιονίζει ΤΩΡΑ, δουλεύει όλο, έχει άφθονο χιόνι και το δεν θα ανέβουν για ένα τελευταίο δεν το χωράει το μυαλό μου

Αν θες ναι Παρνασσό καταλαβαίνω όποιον δεν ανέβει για μια Σαχάρα και 6 με κοτρώνες, ρίξει δε ρίξει

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μαζι σου! Πόσοι το ξέρουν ομως; Πόσοι απ'οσους δεν μπαίνουν καθημερινά εδώ μεσα ξέρουν οτι στα ανοιξιάτικα βγαίνει οτι γουστάρεις και πόσοι ξέρουν οτι το βουνό ειναι εκει με χιονι που φυσάει και μειωμένες τιμες; Οι βόρειοι το ξέρουν λιγο περισσοτερο απο εμάς εδώ κατω και συμφωνώ.

Εχει ξαναειπωθει απο πολλούς, μετα τις πουδρες, τα ελληνικά ΧΚ πρεπει να διαφημίζουν το ανοιξιάτικο σκι (το οποίο δεν κοστίζει κιόλας, ενώ το λιφτ κοστίζει)

Εγω Δευτέρα του Πάσχα παντως που ειναι η πρώτη μερα που μπορω, θα μαι πάνω εαν υπαρχει τιποτα να τσουλησουμε εστω για τρεις ωρες.

Και αυτο χάρη σε σένα πχ η στο snowclub που τα δυο τελευταία χρονια μου το μάθατε και οχι στο ίδιο το χιονοδρομικο του οποίου ειμαι πελάτης.

• Like 2

οι αλλες αγαπες παρεξηγηθηκαν μαλλον....

εννοουσα την αναδουλεια,ανεργια,μειωση μισθων με τον "τσαμπουκα",πληρωμες σε ασφαλεια,εφορια,δανεια και αλλα πολλα,

ολα τα παραπανω εχει κανει τον κοσμο να απομακρυνεται απο τα χομπυ του,τα οποια ειναι φυσικα δευτερευοντα στην χωη τους.

Αμα ανεβηκα 9-10 φορες φετος και υπαρχουν ατομα που ουτε καν το σκεφθονται πλεον ...αν και ειναι μεγαλη τους αγαπη ως χομπυ

Τωρα χιονισει δεν χιονισει στα βουνα λιγοι θα ανεβουν ειδικα τωρα.

υ.γ

εχω καταλαβει οτι το φορουμ του κλαμπ απευθυνεται σε 30-40 ατομα που μπαινουμε μεσα και οι μισοι που δεν μπορουν βλεπουν τους αλλους μισους που μπορουν ακομη

και ερχονται στο μυαλο μου λιγα λογια του Προεδρου μας Αλεξη ....."για το εαν εχει λογο υπαρξης ο συλλογος"

Edited by Gavis
  • Like 3

και ερχονται στο μυαλο μου λιγα λογια του Προεδρου μας Αλεξη ....."για το εαν εχει λογο υπαρξης ο συλλογος"

Gavis σε αυτό που ανέφερα εγώ ότι ο το κοινό δεν ξέρει πχ για το υπέροχο ανοιξιάτικο σκί που βγαίνει, ο σύλλογος έχει να κάνει πολλά παρέα με τα χιονοδρομικά. Από μόνο του αυτό αποτελεί έναν απ'τους πολλούς λόγους.

Θα τα πούμε στη ΓΣ ή στο forum του Συλλόγου, γιατί είμαστε εντελώς off και ας παρέμβουν οι τροχονόμοι του forum.

Έχω ξαναπεί ότι το οικονομικό το καταλαβαίνω απόλυτα. Από την άλλη το σκι φέτος μου κόστισε το ένα πέμπτο από όσο οι ασφαλιστικές μου εισφορές και το χαράτσι. Και εδώ και πολύ καιρός είμαι άνεργος και τα σπίτια ξενοίκιαστα.

gavis ο Παρνασσός είχε 6.000 άτομα σε μια μέρα. Πολλοί μπορούν ακόμα να κάνουν σκι ευτυχώς. Αποκλείεται να μην έχει 1.000 ανθρώπους η Βόρεια Ελλάδα που μπορούν να κάνουν σκι.

Το Σάββατο μια χαρά καιρό θα έχει Παρνασσό και πιθανότατα σε όλα τα βουνά. Όποιος μπορεί ας ανέβει.

Μετά φυσικά νέο φρέσκο χιόνι, τι ερώτηση... Απρίλη έχουμε φοβερά χιόνια θα έχει και φυσικά πούδρες για τους τυχερούς.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

gavis ο Παρνασσός είχε 6.000 άτομα σε μια μέρα. Πολλοί μπορούν ακόμα να κάνουν σκι ευτυχώς. Αποκλείεται να μην έχει 1.000 ανθρώπους η Βόρεια Ελλάδα που μπορούν να κάνουν σκι.

εκεινη την ημερα που ο Παρνασσος ειχε 6000 ατομα, σιγουρα υπηρχαν και στην Β.Ελλαδα 1000 ερασ.χιονοδρομοι αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι οι επισκεπτες φετος εχουν μειωθει δραματικα σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια και οπως παμε με τον αγαπητο τροπο διακυβερνησηςτου τοπου μας, του χρονου οι 10 φορες σκι θα γινουν πολυ λιγοτερες.

οχι οτι δεν θα αθλουμαστε αλλα δεν θα παμε για σκι 20 φορες με 30e αλλα για τρεξιμο η ποδηλατο στον λοφο μας που ειναι τζαμπα.

• Like 1

Καλημέρα σε όλους,

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 12/13-04-2014

Παροδικές βροχές το Σάββατο στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες την Κυριακή στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε πτώση.

Αναλυτική πρόγνωση και σχολιασμός για το Πάσχα:

http://www.youweather.com/article.php?id=200&cid=13

Edited by Kabman
  • Like 1

www.YouWeather.com

Για σκι και η Μεγάλη Βδομάδα με σουπερ φρεσκαρίσματα!

• Like 5

www.YouWeather.com