Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
wraith

Οστικό Οίδημα Ποδοκνημικής

Recommended Posts

Είναι ένας φίλος της ευρύτερης χιονοπαρέας από τα βόρεια, που έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα στο εξωτερικό.

:shuriken:

Είναι καλά; αν επιτρέπεται, τι έπαθε; πως αντιμετωπίστηκε στο εξωτερικό;

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Θα προτιμούσα να μην αναφερθώ εκτενώς και δημόσια, καθώς δεν ανήκω στον στενό του κύκλο ώστε να έχω τέτοιο θάρρος. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί αυτό :hope:

• Like 3

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Θα προτιμούσα να μην αναφερθώ εκτενώς και δημόσια, καθώς δεν ανήκω στον στενό του κύκλο ώστε να έχω τέτοιο θάρρος. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί αυτό :hope:

Εμένα με συγχωρεις που σε έφερα σε δύσκολη θέση. Περαστικά να είναι κ καλή αποκατάσταση να έχει.
  • Like 3

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Περαστικά Κουμπάρε, σιδερένιος. Νομίζω κάτι παρόμοιο είχε πάθει κ η Λίνα την δεύτερη μέρα της εκδρομής τότε στη cervinia, αλλά τώρα είναι μια χαρα. Έκανε αυτά που είπε ο γιατρός κ της φυσιοθεραπειες κ είναι μια χαρά.

Περαστικά να είναι όλα παιδιά κ όταν μπορεί να διορθωθεί, υγεία πάνω απ'ολα όλα. Και η αλήθεια το σκι κ το Snowboard είναι extream sports φτηνά την έχω γλιτώσει με τόσα βουτες που έχω φάει. Κάτι πλευρά ,χέρια, ποδιά, αλλά πέρασαν. Το χειρότερο είναι όταν προκύπτει κάποια μόνιμη ζημιά κ τέλος το σκι κ το βουνό.

Όλα καλά θα πάνε κ του χρόνου δεν θα αφήσεις βουνό για βουνό [emoji6][emoji4]

Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 4

Μόλις τώρα διάβασα τις λεπτομέρειες.
Περαστικά, υπομονή κι επιμονή Γιώργο και θα γίνεις περδίκι!

Ελπίζω ότι του χρόνου θα ξανακάνουμε σκι μαζί, γιατί φέτος ...

• Like 2

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Περαστικά Γιώργο θα επανελθεις γρηγορα τουμπανο εισαι :D

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 3

1162895.jpg

Περαστικα Γιωργο! Υπομονη και ολα θα πανε καλα, τα χει αυτα δυστυχως η χιονοδρομια! Τυχερος στην ατυχια ας πουμε καλυτερα!

• Like 1

Καλησπέρα σας! 
Αν και δεν ασχολούμαι με τα χειμερινά σπορ, πήρα το θάρρος να γράψω γιατί είναι το μόνο ποστ που έχω βρει και σχετίζεται με τον τραυματισμό μου. παίζοντας τέννις πάτησα ένα μπαλάκι και μετά από 1 μήνα που δεν υποχωρούσαν τα συμπτώματα η μαγνητική εδειξε οστικο οιδημα σε αστράγαλο κ φτέρνα. Έχω ενα μηνα που δεν πατάω το πόδι καθόλου. Μπορείτε να μου πείτε μετά από ποσο καιρο ειδατε βελτίωση και αρχίσατε να περπατάτε; και τι ασκήσεις κανατε για ενδυνάμωση/αποκατάσταση; Γνωρίζετε αν οι θεραπείες με διαμαγνητική αντλία μπορούν να βοηθήσουν; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για το χρόνο σας.