zox 746 Report post Posted May 24, 2014 Πολύ γρήγορη εξόρμηση στα Βαρδούσια, η τελευταία ευκαιρία για εμένα φέτος, να τσουλήσω στο Πιτιμάλικο. Από γραμμές ακόμα υπήρχαν επιλογές. Ανεβαίνοντας την κλασσική γραμμή για Πόρτες, και το δεξιά λούκι (Λιοντάρι, Αετός, δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται. Απέναντι les soufles. Πολύ όμορφο σκι σχεδόν μέχρι το κάτω καταφύγιο (εντάξει, έκανα και λίγο τραβέρσα από χιονούρα σε χιονούρα...) , σε φοβερής ποιότητας χιόνι....τολμώ να πω καλύτερη από Παρνασσού. Στην επιστροφή εντελώς τυχαία, συναντήθηκα και με ορεσίβιους φίλους, οι οποίοι προηγούνταν και κινήθηκαν σε παράπλευρη πιο τιγκαρισμένη λουκο-γραμμή. Αυτά τα ωραία από Ρούμελη. Για φέτος την άνοιξη, δεν με κόβω για άλλο σκι. Από καλοκαίρι βλέπουμε..... 13 Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted May 26, 2014 . Αυτά τα ωραία από Ρούμελη. Για φέτος την άνοιξη, δεν με κόβω για άλλο σκι. Από καλοκαίρι βλέπουμε..... Ρε φιλε οσο αργησες να ξεκινησεις φετος το σκι, βλεπω δεν σταματιεσαι, εγω εχω να κανω απο τοτε μαζι σου, και με δικαιολογουσα τον απριλιο οτι ειχε χαλια συνθηκες εδω πανω, τον μαιο με αυτα που βλεπω κακως δεν δοκιμασα....αν κετεβω τον ιουνιο να φερω παλι σκι ή μονο μαγιο? 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites