Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Dim

Χ.κ. Πισοδέρι - Βίγλα 2014 - 2015

Recommended Posts

καλα μιλαμε για σουπερ καταστσεις

10632609_1502499586665815_3684786428546207033_n.jpg?oh=a1465c1460ddf62363ef2529d9dafe62&oe=54F82A1B

• Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

O Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συμμετείχε με πολυμελή ομάδα στελεχών στην ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο. Οι εργασίες της συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1 / 11 / 2014 στο Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας και σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία με τα τακτικά θέματα σχετικά με το χειμερινό εθνικό πρωτάθλημα πολλά θέματα και συμμετοχή από αντιπροσωπείες από όλους τους χιονοδρομικούς Συλλόγους της Χώρας.

Τον Σύλλογο Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας εκπροσώπησε τετραμελής ομάδα του διοικητικού συμβουλίου, που αποτελούνταν από τους Γεωργίου Λάζαρο , Δάφα Ευάγγελο και Δούμτση Κυριάκο. Ο πρόεδρος του Σ.Ο.Χ. Γιαζιτζίδης Σάββας συμμετείχε στην συνεδρίαση ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και της επιτροπής Εθνικού Πρωταθλήματος.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γιαζιτζίδης Σάββας

Αναρτήθηκε απ

• Like 1

Μακάρι ξενοδοχεία να ήταν τόσο όμορφα όσο αυτό το καταφύγιο!!!

Εξωτερικές φωτό υπάρχουν;

sinox-0.jpeg

Πολύ-τέλεια.... :yes :yes

Και απ'έξω δεν του φαίνεται.......

www.zermatt.ch

Ήταν ριμάδι και έριξαν πολλά λεφτά για να το ανακαινήσουν, ενώ μάλιστα το έχουν μισθώσει από τον Ορειβατικό της Φλώρινας, δεν είναι δικό τους. Απλά οι άνθρωποι, έχουν μεράκι και αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό που τους δίνει ψωμι!

• Like 1

carpe diem

Ήταν ριμάδι και έριξαν πολλά λεφτά για να το ανακαινήσουν, ενώ μάλιστα το έχουν μισθώσει από τον Ορειβατικό της Φλώρινας, δεν είναι δικό τους. Απλά οι άνθρωποι, έχουν μεράκι και αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό που τους δίνει ψωμι!

Έτσι όπως διαβάζω τα σχόλια, μάλλον παντεσπάνι. Δεν πληρώνουν συντηρήσεις (για την ακρίβεια πληρώνονται για αυτές), δεν κάνουν επένδυση σε εξοπλισμό, το εκχιονισμό του δρόμου τον πληρώνει η περιφέρεια. Αλήθεια, το ρεύμα τουλάχιστον το πληρώνουν; Τα καύσιμα των διαστρωτικών τα αγοράζουν στην ελεύθερη αγορά;

Καπιταλισμός αλά ελληνικά.

Εσύ θα τα πλήρωνες αυτά, αν σου το έδιναν για 2 χρόνια; Να είμαστε δίκαιοι.

1. Ο δρόμος αποτελεί τμήμα του εθνικού δικτύου Φλώρινα - Αλβανία και Φλώρινα - Καστοριά.

2. Στη σύμβαση, όπου είναι αναρτημένη στη διάυγεια, αναφέρεται το θέμα της συντηρήσης. Στο σπίτ που νοικιάζει κάποιος, όταν χαλάει ο θερμοσύφωνας και τα κοινόχρηστα ιδιοκτητών, ποιος τα πληρώνει;

3. Επένδυση σε κάτι που δε σου ανήκει και δεν έχεις αίσθηση μονιμότητας για τα επόμενα 10 χρόνια κάνεις;

Αν μένεις με ενοίκιο, θα πληρώσεις εσύ για να μπει φυσικό αέριο στο σπίτι και δε δεχόταν ο ιδιοκτήτης να το αφαιρέσει από το μίσθωμα;

Δεν υπερασπίζομαι τους Τόττηδες, αλλά την απλή λογική και δε μου αρέσουν οι αφορισμοί και οι απολυτότητες.

• Like 4

carpe diem

ola !! θελετε να τα μαθαίνετε αναγωγη ..κουτσομπολιδες !! :evil:

τις συντηρήσεις εκτος τον ελενχων απο την ιταλικη εταιρεια τις αναλαμβανουν η αφοι τοττη με το συνεργειο τους ,,μιας και εχουν πλέον και την τεχνωχνωσια τον λιφτ αλλα και τις πιστοποιισεις

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει....

η υποκρισία ως χρόνια κατάσταση...

τάχα γινεται διαγωνισμός,τάχα ειναι ιδιωτικό, τάχα τηρούνται τα νόμιμα, τάχα εχουμε καπιταλισμό και όχι φεουδαρχία....

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

DIM για το καταφύγιο του ΣΧΟ μιλάς ή για το χιονοδρομικό?

μπορει να εχω χάσει επεισόδιο αλλά απο οτι θυμαμαι το καταφυγιο το <νοικιάζει> χρόνια τωρα απο τον σχο, συγκεκριμένη οικογενεια, κατι σαν μονιμη κατασταση.

Είχε ή και εχει εξαιρετική κουζίνα (εχω χρόνια να πάω) και σ/κ και αργίες γινεται χαμός, αλλωστε το ισογειο ειναι ταβέρνα. Παραπονα εχουν ακουστει για καθαριότητα και τσιγαρο αλλά μπορει να ειναι και υπερβολές απο κόσμο που δεν εχει συνηθήσει σε καταστασεις με κοινή τουαλέτα. Το γεγονος ειναι οτι για να βρεις κρεβάτι πρεπει να βάλεις μέσο... δυστυχως συνήθως καθημερινες ήταν (ειναι?) κλειστό.

Ειναι κλασικο ski in-ski out, διπλα ακριβως στο σαλε των τοτηδων και στο σκανδαλο-ερημο διοικητηριο του χιονοδρομικου (οχι θα αφήσουν οι τότηδες το σαλε τους που ειναι η χρυσοφορα ορνηθα να πανε στο διοικητηριο...).

DIM για το καταφύγιο του ΣΧΟ μιλάς ή για το χιονοδρομικό?

μπορει να εχω χάσει επεισόδιο αλλά απο οτι θυμαμαι το καταφυγιο το <νοικιάζει> χρόνια τωρα απο τον σχο, συγκεκριμένη οικογενεια, κατι σαν μονιμη κατασταση.

Είχε ή και εχει εξαιρετική κουζίνα (εχω χρόνια να πάω) και σ/κ και αργίες γινεται χαμός, αλλωστε το ισογειο ειναι ταβέρνα. Παραπονα εχουν ακουστει για καθαριότητα και τσιγαρο αλλά μπορει να ειναι και υπερβολές απο κόσμο που δεν εχει συνηθήσει σε καταστασεις με κοινή τουαλέτα. Το γεγονος ειναι οτι για να βρεις κρεβάτι πρεπει να βάλεις μέσο... δυστυχως συνήθως καθημερινες ήταν (ειναι?) κλειστό.

Ειναι κλασικο ski in-ski out, διπλα ακριβως στο σαλε των τοτηδων και στο σκανδαλο-ερημο διοικητηριο του χιονοδρομικου (οχι θα αφήσουν οι τότηδες το σαλε τους που ειναι η χρυσοφορα ορνηθα να πανε στο διοικητηριο...).

ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ για 3 χρονια ητανε εγκατελειμενο απο τον προηγουμενο ενοικιαστη

κατοπιν το πειραν η τοττιδες σε τραγικη κασταση

εχω φωτο πριν και μετα εριξαν πολλη δουλεια και χρημα δικο τους για να ειναι και παλι στολιδη και οχι ερειπιο οπως ητανε

ειμαι εκει και τα εβλεπα και βλεπω

αλληθεια ρε φιλε μου εχεις κατι να πεις για τα παντα και για ολα τα χκ η εισαι φαντης μπαστουνης και τα παρακολουθεις ολα και παντου

δεν ειδα να πεις κουβεντα θετικη για κανενα χκ //αλλα ολα τα λες εδω μεσα στο φορουμ τουλαχιστον στο πισοδερι η αφοι τοττη ειναι εκει μπροστα και μποριες να πεις ..οτι θελεις κανωντας διαλογο μαζι τους

τι θα πει γιαννης πινει γιαννης κερνα

ποιος ειναι περισσοτερο γνωστης τον αναβατηρων απο τους ιδιους που τα δουλευουν αυτο ειναι για ολα τα χκ τις συντηρήσεις περα απο τα συρματοσχοινα τις κανουν η εργαζομένη τον χκ ,,που εχουν πια και την εμπειρια - τεχνογνωσία και αγαπη για το χκ που ειναι εργαζωμενη

αυτα τα ολιγα απο εμενα φιλε φρο και μην μου βγεις τωρα και σκιζεις τα ρουχα σου απο την αγανακτιση διοτι δεν σε ειδα πουθενα να λες κατι θετικο για τιποτα ...αλλα!! δεν λες και καποια λυση, και για τιποτα

πολλη φιλοκα νικος

• Like 2

Να είμαστε δίκαιοι. Πολλές φορές τα σχόλια των vro και aab είναι δυστυχώς εύστοχα. Δυστυχώς λέω γιατί πάντοτε περιγ΄ραφουν κακές καταστάσεις. Απλά, πρέπει να μιλάμε απόλυτα, όταν γνωρίζουμε όλες τις πτυχές και τις παραμέτρους. Στο συγκεκριμένο, είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Νίκος.

carpe diem

χανεις το δίκιο σου...

οταν κριτικάρεις με επιχειρήματα τοτε το μπράβο σου εχει ένα καποιο νόημα...δεν συμφωνείς?

κρατησα μια επιφύλαξη, χρόνια εχω, δυστυχως, να σας επισκεφτώ.

κατα τα αλλα, απο οτι καταλαβαίνω, οι τόττηδες εχουν το σαλέ, νοικαζουν το χιονοδρομικο, νοικιαζουν το καταφύγειο , νοικιάζουν το <μοδέστειο> (?)...

σαν να λέμε μονοπώλιο ή μονο- καλιεργεια...

να ανάβουμε κανα κερακι μην παθουνε τίποτα οι ανθρώποι..

υγ. κάνουν και την συντήρηση.

τοττηδοδέρι :shysterical:

Edited by vro
  • Like 1

1. Να έρθεις να μας δεις

2. Γενικά, οι Τόττηδες, διατηρούν ένα άτυπο μονοπώλιο στις τουριστικές παροχές και υποδομές στην περιοχή, αλλά και κάνεις άλλος δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει κάτι. Σεφτείτε πως το Πισοδέρι, δίπλα στο ΧΚ, δεν έχει ούτε ένα καφε - μπαρ κα μια ταβέρνα, απλά συμπαθητική. Οι δε χιονοστρωτήρες, ανήκουν στους Τόττηδες. Νομίζω ένας μόνο είναι του ΧΚ.

Πάντως, τα τελευταία χρόνια, σφίχτηκαν και κάνουν καλές προσπάθειες. Να δούμε και τι αναφορά κατάστασης θα έχουμε για τη λειτουργία του ΧΚ και πόσο έγκαιρη και έγκυρη θα είναι.

carpe diem

σωστα, αλλωστε αναμεσα στο κλειστο ή στο μονοπώλιο καλύτερα το μονοπώλιο.

Απο την άλλη αν ανοιγε εστω και μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ καντίνα μάλλον θα ηταν καλύτερα για μας.

Πουλάνε φασόλια και άιβαρ έξω από το σαλέ!!!!! Ό,τι πρέπει. (άιβαρ=τοπικός πελτές από πιπεριά φλωρίνης με λίγη ντομάτα και ενίοτε σκόρδο - σούπερ)

carpe diem

Όποιος με παρεξηγήσει... πρόβλημά του. Δέ μου καίγεται καρφί...

Όσοι θέλετε να συνεχίσετε και στο topic του Πισοδερίου τις οικονομοτεχνικές-πολιτικές-ιδεολογικές σας προσεγγίσεις ΕΛΕΟΣ. Κάντε το στο χ/κ Παρνασσού ρε παιδιά. Αφήστε και 'μάς που ξέρουμε λίγα να λέμε καμιά κουταμάρα κι ας πέφτει κάτω...

• Like 3

μου τρεχουν τα σαλια...

καλά ετσι και πουλανε φασολάδα (και μιλάμε... για τα φασόλια), το σβησανε το σαλέ.

να πέσεις στο λιβαδι πισω απο την τουριστική με εναν τενεκε φασολάδα, τσιπουρο, αντε και μια τηγανιά...

θα μας βρουν την ανοιξη.

οι κατ απτ τα αυλακι να μην μιλάνε...

δεν εχει μονο ο καρδαράς φαγητο...

Edited by vro

χανεις το δίκιο σου...

οταν κριτικάρεις με επιχειρήματα τοτε το μπράβο σου εχει ένα καποιο νόημα...δεν συμφωνείς?

κρατησα μια επιφύλαξη, χρόνια εχω, δυστυχως, να σας επισκεφτώ.

κατα τα αλλα, απο οτι καταλαβαίνω, οι τόττηδες εχουν το σαλέ, νοικαζουν το χιονοδρομικο, νοικιαζουν το καταφύγειο , νοικιάζουν το <μοδέστειο> (?)...

σαν να λέμε μονοπώλιο ή μονο- καλιεργεια...

να ανάβουμε κανα κερακι μην παθουνε τίποτα οι ανθρώποι..

υγ. κάνουν και την συντήρηση.

τοττηδοδέρι :shysterical:

μπορεις να ερθεις και εσυ , οπως και εγω ,και να νοικιασουμε οτι απο ολα αυτα ειναι για ενοικιαση δεν μας το απαγορευη κανενας

το σαλε ειναι για ενοικίαση? :thumbup:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Christos ?
      Christos ?
      (44 years old)
    2. ls555
      ls555
      (45 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts
      460,944