ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted November 5, 2014 δεν εχει μονο ο καρδαράς φαγητο...Ευτυχώς... αν και γκουρμέ σκύλο και γάτα μόνο στο συγκεκριμένο καταγώγιο μπορείς να "απολαύσεις"... οι κατ απτ τα αυλακι να μην μιλάνε... Τσιμουδιά... κάποιος να τους κλείσει το στόμα... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 5, 2014 να φερω και καμμια ομάδα καρατε μαζι μου? <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted November 5, 2014 (edited) σωστα, αλλωστε αναμεσα στο κλειστο ή στο μονοπώλιο καλύτερα το μονοπώλιο. Απο την άλλη αν ανοιγε εστω και μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ καντίνα μάλλον θα ηταν καλύτερα για μας. άντε για να σου γίνει το χατίρι φρόντισε το αγαπημένο σου κράτος ∆) Το ∆ιοικητήριο πλην των χώρων που έχουν παραχωρηθεί στον ∆ασικό Συνεταιρισµό Πισοδερίου (ισόγειο) και αυτών που έχουν παραχωρηθεί στον Σ.Ο.Χ. Φλώρινας (µέρος του ισογείου και του υπογείου) µε τον όρο της υποχρεωτικής λειτουργίας, καθ΄ όλη τη διάρκεια της σύµβασης, ως καφέ εστιατόριο του ενιαίου χώρου του πρώτου ορόφου του ∆ιοικητηρίου τώρα μπορείς να έρθεις... Edited November 5, 2014 by Dolomites Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 5, 2014 εδω δεν μπόρεσε ολόκληρος νομαρχης να καθαρίσει... δεν κανουμε κατι πιο ευκολο? να <καταχτησουμε> το Κ2? να βάλουμε αποσυμπλεκώμενο στο πισοδερι? <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 5, 2014 dolomites μαυρο χαλι η αναρτηση ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ???? ανάσταση, τωρα μπορει να πέσει η χιονοστιβάδα <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
yannisnm 734 Report post Posted November 5, 2014 (edited) Ο Τοττης έχει όλα τα δικια με το μέρος του! Τι επένδυση να κάνεις με δύο (2) χρόνια μίσθωση! Οι επενδύσεις απαιτούν μακροχρόνια μίσθωση για να υπάρξει απόσβεση και κέρδος! Edited November 5, 2014 by yannisnm Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 6, 2014 Ο Τοττης έχει όλα τα δικια με το μέρος του! Τι επένδυση να κάνεις με δύο (2) χρόνια μίσθωση! Οι επενδύσεις απαιτούν μακροχρόνια μίσθωση για να υπάρξει απόσβεση και κέρδος! :yes ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 6, 2014 χωρις απαραίτητα να ειναι και η αλήθεια. απλά να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. τι ανάγκη εχει ο καθε <τόττης> να μπει σε <μακροχρόνιους> μπελάδες? Μια χαρά δεν ειναι, απο επιχειρηματικής σκοπιάς, η κατάσταση τώρα? 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 7, 2014 χωρις απαραίτητα να ειναι και η αλήθεια. απλά να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. τι ανάγκη εχει ο καθε <τόττης> να μπει σε <μακροχρόνιους> μπελάδες? Μια χαρά δεν ειναι, απο επιχειρηματικής σκοπιάς, η κατάσταση τώρα? οταν !! και αν!! ερθεις ποτε στο πισοδερι ελα να με βρεις και θα παμε μαζι στου τοττηδες να τους αναλυσεις τις ιδεες σου -γνωμες παρε και αυτη την φωτο ..για να με γνωρισεις ευκολα 5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 7, 2014 όταν και ΑΝ???? φτου-φτου που να φας την γλώσσα σου. Παντρεμένος ειπα ΟΧΙ πεθαμένος. Θαρθω, αλλά να ξερεις τζαμπα δεν δουλεύω και αμφιβάλλω αν οι <τόττηδες> μου δώσουν φραγκο να τους πω τα αυτονόητα. Μια χαρα την έχουν δεσει την δουλειά. Οι επιχειρηματίες πεινάνε δεν ειναι ώρα να φευγουν ευρώπουλα σε συμβούλους και καρεκλάκια. Αλλωστε το γαιδούρι τον φορολογουμενο να μην του δωσουμε την χαρα να χαρίσει ενα ακομα τετραθεσιο? Γι αυτο σου λεω, ασε τις μπυρες και πιασε τα τσιπουρα, μην φουσκωσουμε και δεν μπορουμε να κατεβουμε τους πυλωνες. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 9, 2014 epistrofh απο πισοδερι αυτο το σκ μας υποδέχτηκε ..με βροχη οποτε ολοι μεσα στα τροχοσπιτα με κοτσομπολιο και φυσικα μπιριμπα χιονι εμεινε μονο για δείγμα ,,και με αναμνήσεις περιμενοντας το νεο χιονι το ρολοι στην θεση του σταθερα στην εισοδο του σαλε και μεσα στο σαλε απαντες να κουβεντιάζουν τα του νεου λιφτ αχ!! υπομονη το καταφυγιο το εχουμε κρατήσει ολο για το τελευταιο σκ του Ιανουαρίου για τα μελοι του συλλογου μας, και οχι μονο ολιγες συνεφιασμενες φωτο αυριο 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 9, 2014 καποτε στην καστορια 5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted November 10, 2014 Εσύ θα τα πλήρωνες αυτά, αν σου το έδιναν για 2 χρόνια; Να είμαστε δίκαιοι. 1. Ο δρόμος αποτελεί τμήμα του εθνικού δικτύου Φλώρινα - Αλβανία και Φλώρινα - Καστοριά. 2. Στη σύμβαση, όπου είναι αναρτημένη στη διάυγεια, αναφέρεται το θέμα της συντηρήσης. Στο σπίτ που νοικιάζει κάποιος, όταν χαλάει ο θερμοσύφωνας και τα κοινόχρηστα ιδιοκτητών, ποιος τα πληρώνει; 3. Επένδυση σε κάτι που δε σου ανήκει και δεν έχεις αίσθηση μονιμότητας για τα επόμενα 10 χρόνια κάνεις; Αν μένεις με ενοίκιο, θα πληρώσεις εσύ για να μπει φυσικό αέριο στο σπίτι και δε δεχόταν ο ιδιοκτήτης να το αφαιρέσει από το μίσθωμα; Δεν υπερασπίζομαι τους Τόττηδες, αλλά την απλή λογική και δε μου αρέσουν οι αφορισμοί και οι απολυτότητες. Και εγώ την κοινή λογική υπερασπίζομαι - ότι δεν μπορεί να πληρώνει ο άνεργος το χόμπι μας. Η ειδοποιός διαφορά με το παράδειγμα σου (και αυτά που λέω εγώ) είναι ότι στο σπίτι που νοικιάζω ΠΛΗΡΩΝΩ εύλογο ενοίκιο. Επίσης, αν έχω μείνει 5-6 χρόνια στο ίδιο σπίτι έτσι και χαλάσει ο θερμοσίφωνας τον αλλάζω εγώ. Στα σίγουρα, την καθαριότητα του σπιτιού και την κοινόχρηστη την πληρώνω εγώ. Η διαφωνία μου ξεκίνησε με το ότι πολλοί κρίνουν το ενοίκιο των 30.000 / έτος υπερβολικό. Δεδομένης της επένδυσης της περιφέρειας στο ΧΚ, εγώ το θεωρώ μικρό (30.000/1.800.000<1,7% όταν στις εμπορικές μισθώσεις το σύνηθες είναι πολύ υψηλότερο). Επίσης, εσύ αναρτησες από τη διαύγεια τη μελέτη βελτίωσης για συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Γενικότερα, απλή ανάγνωση των εφημερίδων δείχνει ότι αν οι Τόττηδες θέλαν 30ετία αυτή θα ήταν η διάρκεια της σύμβασης. 100ετία; Ομοίως. Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted November 10, 2014 καποτε στην καστορια με τα .......jj armada στα ποδια δεν πρεπει να ναι και πολυ παλια φωτογραφια. o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted November 10, 2014 Well spotted! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 10, 2014 σαββατο πρωι ,και εξω ο καιρος ειναι για κλαματα αλλα η κυρια αννα σταθερη στη ετοιμασία του φαγητού πατατουλες με μπριζολες στον φουρνο χαλια πραγματα ζαλιστικε η γειτονία απο τις μυρουδιε ς .. εξω ο καιρος !!!! αλλα απο μηχανακια ειμαστε ετοιμη και εχουμε και χιονι κρυμενο στην ακρη για τους κακους φετος εχουμε λιγοτερα τροχοσπιτα αισθητη διαφορα και ητανε ολοι φιλοι 3 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 10, 2014 (edited) το βραδυ του σαββατου το σαλε ειχε δεξιωση γαμου οποτε πιτα στον κοσμο και στα οργανα και επι τις ευκαιρειας τα εδωσα και λιγο απο λαο μπολικο εεε!! τα εδωσα και λιγο παρα-πανω Edited November 10, 2014 by PRESIDENT 7 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted November 10, 2014 Βλέπω ότι τις ασκήσεις γυμναστικής για την τελειοποίηση της φυσικής σου κατάστασης δεν τις ξεχνάς ούτε στα γλέντια..... 3 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 10, 2014 και κατι που ξεχασα η καμερες λητουργουν κανονικά και μαλιστα η μια ειναι μπροστα απο εμενα στο τροχοσπιτο οποτε εχουμε ολοι την πιστα ΠΙΑΤΟ 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 11, 2014 (edited) παλαιότερες αναμνήσεις ειμαι θαμενος Edited November 11, 2014 by PRESIDENT 7 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 11, 2014 αλλα εχουμε και τετοια 4 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 11, 2014 5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 11, 2014 8 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted November 12, 2014 Είναι τη χρονιά που εξαφανίστηκε από το πολύ χιόνι, το πρώτο απότομο κομμάτι της κεντρικής!!!!! νομίζω 2011!!!! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 15, 2014 αχχχ!!! 5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites