skimad 665 Report post Posted December 7, 2014 Παιδιά ελάτε όποτε θέλετε το μόνο που θα ζητήσω είναι να μην φωνάξετε το μαλλιά από το Αργος. Οποτε έρχεται πάνω μετά το χιόνι λιώνει. δε μπορω να βρω την φωτογραφια που τα εξηγει ολα ...... αν την βρω ο καθενας θα μπορεσει να βγαλει τα συμπερασματα του... 2 DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 7, 2014 Πρέπει να ξεκινήσουμε τους αποκλεισμούς για να χαλαρώσουν τα πράγματα? 1 Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 7, 2014 Όχι να χιονίσει πρέπει!! Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 7, 2014 (edited) Προσβαλα κανεναν και σβησατε τα ποστ; 'Η σας αρεσει η μιρλα του Vrο και την προμοταρετε; Edited December 7, 2014 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted December 7, 2014 ναι <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted December 7, 2014 (edited) το ποστ του γρηγορη απο την Κομοτηνή με κάλυπτε απολυτά και ας εγινε αορατο ειπε αυτο που ολοι θελουμε να πουμε ... φιλε βρο μας έπρηξες ... δεν σε σηκωνει αλλο ΤΟ ΚΛΙΜΑ τις αθηνα και εχεις απελπιστεί, και γραφεις παντου , για ολα, και για τιποτα .. οπότε ελα προς τα βορεια να σε γνωρισουμε και να μας γνωρίσεις ,,μπορώντας ετσι να ξεφύγεις απο την πίεσή τον αθηνων ελα την αλλη βδομαδα που θα παμε ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ Edited December 7, 2014 by PRESIDENT 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 7, 2014 Όχο όχι όχι... πρώτα να έρθει Μαίναλο να καούν τα κάρβουνα. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 7, 2014 Όχο όχι όχι... πρώτα να έρθει Μαίναλο να καούν τα κάρβουνα. Εχει πολλά διόδια, μόνο από Κολοσούρτη και μη νομίζεις ισχύει και εσένα αυτό 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 7, 2014 Εγω παντως επειδη δεν τον προσβαλα και το εγραψα χιουμουριστικα απαιτω μια απαντηση απο αυτον που το εκανε αορατο , τον λογο. Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 7, 2014 Παιδιά καλό είναι να το περάσετε το ποστ αν δε θίγει κάποιον. Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 7, 2014 Γρηγορη οταν πρεπει να γινει αορατη μια συζητηση συνηθως φευγει ενα συμπλεγμα στο οποιο απαρτιζονται κι αλλες απαντησεις μελων.εαν παλι αφησουμε την απαντηση σου μετεωρη καταλαβαινεις οτι θα ειναι ενα ποστ ξεκαρφωτο στο πουθενα και χωρις νοημα υπαρξης.για παραπανω εξηγησεις στη διαθεση σου. 3 Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 7, 2014 Γρηγορη οταν πρεπει να γινει αορατη μια συζητηση συνηθως φευγει ενα συμπλεγμα στο οποιο απαρτιζονται κι αλλες απαντησεις μελων.εαν παλι αφησουμε την απαντηση σου μετεωρη καταλαβαινεις οτι θα ειναι ενα ποστ ξεκαρφωτο στο πουθενα και χωρις νοημα υπαρξης.για παραπανω εξηγησεις στη διαθεση σου.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, αλλα πουθενα και στις αλλες απαντησεις δεν υπηρχε η παραμικρη προσβολη στον Βασιλη, εκτως απο καποιες αστειες απαντησεις για την γκρινια-αποψη που εχει για τα παντα. Θα πρεπει να τα επανφερεις αμεσα κακ να σνησεις ολη αυγη την μετεπειτα κουβεντα που καναμε Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 7, 2014 Να κάνετε Αόρατο τον mainalo. Αυτός φταίει για όλα. Να φάει ban. Να πάει και να μήν ξανάρθει. Να μπορεί να βλέπει και να μή μπορεί να γράφει. Να διαβάζει τα μηνύματά μου και να του ανεβαίνει η πίεση. 2 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 7, 2014 Γρηγορη για να ξεκαθαρισω την κατασταση,δεν σβηνω εγω τπτ διοτιδεβ εχω τετοια δικαιωματα σαν μελος του ΔΣ.απλα σε αναλογες διαφωνιες που εχουν ξανασυμβει,ειναι αυτη η απαντηση που εχει μια βαση και μια λογικη.ενημερωτικα εχω πεσει και εγω σε τετοια κατασταση και σαν αμαχος πληθυσμος αλλα και στην πρωτη γραμμη πολεμου. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 7, 2014 Να κάνετε Αόρατο τον mainalo. Αυτός φταίει για όλα. Να φάει ban. Να πάει και να μήν ξανάρθει. Να μπορεί να βλέπει και να μή μπορεί να γράφει. Να διαβάζει τα μηνύματά μου και να του ανεβαίνει η πίεση. Προς μοντεράτορες...... νομίζω βλέπετε τι συμβαίνει με προκαλεί για να γίνει η μαχη των Αρδεννών εδω πέρα. Τις πατάτες με σάλτσα που σου αρέσει να τρως κόκκινο λάδι 10αρι από υδραυλικό θα έχουν μέσα...... 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 7, 2014 Δέχομαι απειλές... Δέν θα με προστατέψει κάποιος ; Δέν υπάρχει κάποιος να τον πετάξει έξω ; Γιατί δέν τον διώχνετε ρε παιδιά ; 3 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted December 7, 2014 πως να τον διώξουμε !!! εχει λενε την καλυτερη ταβερνα τις περιοχης ..οποτε 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 7, 2014 Η καλή ταβέρνα είναι η απέναντι. Όχι η δική του. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 7, 2014 Θα ήθελα να συμμετέχω στην ωραία κουβέντα σας αλλά είμαστε παντελώς off topic :yes. υ.γ. Ξενερώστε τώρα!!! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 7, 2014 Θα ήθελα να συμμετέχω στην ωραία κουβέντα σας αλλά είμαστε παντελώς off topic :yes. υ.γ. Ξενερώστε τώρα!!! Μα δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό είναι το τελετουργικό μπας και ρίξει χιόνι !!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted December 7, 2014 να βαλουμε διοδια και στο πανω Καρδαρα 1 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 7, 2014 να βαλουμε διοδια και στο πανω Καρδαρα Πες μου σε παρακαλώ μήπως ρίχνει εστω χιονόνερο στο άνω μαντρί; Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 7, 2014 Ωχχχχχ... ζεί ο γεράκος... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 7, 2014 να βαλουμε διοδια και στο πανω Καρδαρα Έξω απο την ταβέρνα του θέλει τι σου φταίνε οι γείτονες του ..... τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 7, 2014 Ρε Γιώργο τον δρόμο απο Βυτινα ποιος θα τον ανοίγει φέτος τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites