Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
over-poulover

Χ.κ Μαινάλου 2014 - 2015

Recommended Posts

Και περι προβατινας που θα πανε Χρηστο....για βοσκη;;;;;;

Οι συγκεκριμένες προβατίνες τρώνε στο Μαίναλο. Άρα, δέν είναι off topic.

Το κατάλαβες ή θέλεις να στο ζωγραφίσω ;

• Like 4

Καλα κρασια

Ρε σύ... δέ βάζεις μυαλό τελικά... πάλι θα μάς πετάξουν έξω... μή μιλάς για κρασί.

Η εκφραση δεν εχει σχεση με το κρασι....

• Like 1

Η εκφραση δεν εχει σχεση με το κρασι....

Εχει και παραέχει. Το μυαλό σας μόνο εκεί το έχετε.

Σας βαρέθηκα θα φύγω μακριά θα πάω σε άλλο χιονοδρομικό στα βόρεια να μη με ενοχλήτε.......

• Like 2

9-2-05020.jpg

...θα φύγω μακριά
Μάς απειλείς ;
  • Like 2

Εχει και παραέχει. Το μυαλό σας μόνο εκεί το έχετε.

Σας βαρέθηκα θα φύγω μακριά θα πάω σε άλλο χιονοδρομικό στα βόρεια να μη με ενοχλήτε.......

Καλα σου λεει ρε τετι μποη, μας απειλεις, ειδες Μαλλια, εγω το μερος σου παιρνω.... B)

• Like 2

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Για όποιον ενδιαφέρεται σήμερα είδα ότι ξεκίνησε προσφορά ετήσιας κάρτας για το Χ.Κ. Μαινάλου μέσω του deal site cheapis.gr. Περισσότερα στο ακόλουθο link:

https://cheapis.gr/deal/diaskedasi/4891-hionodromiko-mainaloy-etisia-karta-hionodromias-sezon-2014-2015

• Like 2

Ποσρς πιθανοτητες δινουν τα λοκαλια ωστε να βγει η ετησια φετος;

μου αρέσει που σε απασχολεί...

αν με 90 μιλάμε για πιθανότητες με 180???

μόνο για αρκάδες που δεν παν καλάβρυτα...

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

ετσι απο περιέργεια μπηκα στην ιστοσελίδα του χιονοδρομικου, στον τιμοκαταλογο.

απλά δεν υπάρχει...

αρα οσο λιγωτερα διαρκειας πουλησει τοσο θα πέσουν οι τιμές. Λεω τωρα ο απαισιώτατος... :LMAO:

Τις παλιές καλές εποχές από 2004 έως το 2008 περίπου η κάρτα τις αργίες είχε 10 ευρώ και η ετήσια 100 ευρώ. Το ότι εγινε φέτος ενα ρετουσάρισμα στις πίστες δε νομίζω ότι κάνει την τόσο μεγάλη διαφορά που να δικαιολογεί 180 ευρώ χωρίς την εκπτωση. Πρέπει να καταλάβουν κάποια στιγμή ότι για να τραβήξουν κόσμο (χιονοδρόμους) πρεπει να είναι πολύ ανταγωνιστικοί στις τιμές και πολύ καλοί στην λειτουργία του χιονοδρομικού.

• Like 5

9-2-05020.jpg

κάτι λιγωτερο απο 9 ωρες για να τελειωσει η προσφορα και βρεθηκανε 3 ατομα να δωσουν 90 ευρω.

ομολογω δεν περιμενα τοσα πολλά.

Αυτες τις ειδα εγω την πρωτη μερα.τυχαιο;

Καθώς έχω δουλέψει κι εγώ προσωπικά με deal sites (παλιότερα για μια εμπορική δουλειά που είχα στήσει), μπορώ να πω ότι οι αγορές που βλέπετε ΔΕΝ ανταποκρίνονται ακριβώς στις πωλήσεις που γίνονται. Στο τέλος υπάρχει εκκαθάριση μεταξύ επιχείρησης και deal site και φαίνονται ακριβώς ποιοί έχουν αγοράσει.

:shuriken:

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Μεγαλύτεροι χώροι στάθμευσης, νέος δρόμος εξόδου απο το μεγάλο παρκινγκ στο μικρό, αν το επιτρέψει ο καιρός θα γίνει ασφαλτόστρωση των χώρων στάθμευσης και του νέου δρόμου. Διάστρωση όλων των πιστών, η βορεινή πλέον θα πατιέται απο την κορυφή της, νέοι δρόμοι προσέγγισης σε ανατολική και βορεινή πίστα μεγάλωμα και δρόμος εξόδου για την τουριστική, και η περιφεριακή φάρδυνε πλέον κατά δύο μέτρα. Μέσα σε όλα αυτά τα έργα αγοράστηκε και ενας χιονοστρωτήρας pistenbully ο οποίος θα βοηθήσει πολύ στο πάτημα και την ποιότητα των πιστών.

IMG_0790_zps1f34fa03.jpg

IMG_0789_zps90bc29a0.jpg

• Like 8

9-2-05020.jpg

εντυπωσιακα (για μαιναλο) τα πλάνα.

ειδες αν σε καλύπτουν οι τοπικές αρχες... οχι δασαρχεία και λοιπές μ@λ@κιες...

μου αρεσει το μονοπατακι- τραβερσα για την βαση του αετου, αν μπουν και πάσαλοι, τέλεια.

Δεν υπάρχει θέμα καλυψης , ελατα δεν έχουν κοπεί και είναι από τα ελάχιστα χκ στην Ελλάδα που εχει λυθεί το θέμα ιδιοκτησιακό σε πίστες κτλ αλλά και σε θέματα αδειών.

• Like 4

9-2-05020.jpg

δηλαδη υπαρχει αδεια απο το δασαρχειο για τα χωματουργικά?

(το δασαρχειο ειναι και για τα ιδιωτικα δαση, δεν αφορα μονο την κοπη δενδρων)

Εννοείτε ότι υπάρχουν άδειες , δεν ξέρω τι γίνεται στα δικά σου μέρη αλλά εδώ στα δικά μας έχει κατασχέσεις και αυτόφορα.

• Like 5

9-2-05020.jpg

αν υπάρχουν θα ειναι πανελλαδική πρωτοτυπία (δηλαδη να προηγείται η αδεια του εργου), επισεις να επιτρεπει μπουλντωζα, σου υπενθυμιζω πως τα χωματουργικα στον παρνασσο γινωνται ταχα λογω λιφτ, με τον περιορισμο οτι-ταχα- θα επανερθει στην φυσικη κατασταση με το περας των εργασιων.

αν εχεις πρόχειρη την αδεια, παρακληση πόσταρε την.

να δουν και οι αλλοι πως τα κανετε νομιμα στην τροπολιτσα.

Εκεί που βλέπεις μηχανήματα τυχαίνει να είναι ιδιοκτησίες γιατί τα παλιά τα χρονια ήταν χωράφια. Δηλαδή τάχα λόγω λιφτ στον Παρνασσό ισοπεδωθηκαν Αφροδίτη και Βάκχος; Με το σκεπτικό που έχεις τα χωματουργικά που έγιναν στα Καλάβρυτα δεν έπρεπε να γίνουν όπως και οι λιθοτριψίες πριν λίγα χρόνια στον Παρνασσό, και με λίγα λόγια δεν θα έπρεπε να υπάρχει χιονοδρομικό στην Ελλάδα.

Στη Ντροπολιτσά έχουμε το δικό μας τρόπο, μην ξεχνας από εδώ ξεκίνησε ο Κολοκοτρώνης :)

Edited by mainalo
  • Like 5

9-2-05020.jpg

τα πολλα λογια ειναι φτωχεια...

χαρηκα αν ειναι ιδιοκτησίες, αν ειναι μαγκες, αν, αν...

αυτο το μπάζωμα αριστερα του αετου, ειναι ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ και δειχνει ανθρωπους ασχετους.

Ο τουρίστας χιονοδρόμος εχει συνείδηση. Απαιτεί το αποτυπωμα του να ειναι, στα μετρα του δυνατου, ελάχιστο. Δεν παίρνει ενα γκρέηντερ και άντε οποιον πάρει ο χαρος. Μελετάει, ζυγίζει, αλαφροπαταει, αν χρειαστει μαζευει με τα χερια τις πέτρες.

Αλλα αυτα χρειαζωνται επιπεδο.

εμεις εχουμε περίσευμα μαγκιάς.

Edited by Δεν Ξενερώνω!

Οπως ακριβώς το λες, χαρηκα και εγω για την αποψή σου αν δε σου αρέσει μην έρχεσαι να το δεις και τράβα όπου δεν υπάρχουν αθλιότητες κατά την αποψη σου.

Το επιπεδό σου επειδή είχα την ατυχία να μας γνωρίσει πριν χρόνια κοινός γνωστός το έχω δει οπότε άσε να έχω άποψη.

Και για την ιστορία αυτός ο δρόμος παλαιά υπήρχε πιο ψηλά και εβγαινε στο 2ο πυλώνα του βορεινού ο οποίος καλυφθηκε από έλατα. προκειμένου λοιπόν να κοπούν τα έλατα έγινε αυτός ο δρόμος για τον οποίο πολύς κόσμος έκανε παράπονα .

Edited by Δεν Ξενερώνω!
  • Like 3

9-2-05020.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...