Jump to content
kantoniou

Χ.κ.ελατοχωρίου

Recommended Posts

Ανταποκρινόμενος στην έκκληση του κομράντ μεσιέ Λαπάς, θα επιχειρήσω ουν ντεκριπσιόν ντε λα σεντρ ντου σκι ντ' Ελατοχωρί Πιεριέν (ου λεζ αλπ πετί γκρεκ).

Διευκρινίζω ότι έχω πάει μόνο τρεις φορές, όλες φέτος, οπότε η άποψη που έχω για το χιονοδρομικό είναι σχετικά περιορισμένη, για τις δε υποδομές της περιοχής εντελώς ανύπαρκτη, συνεπώς διορθώσεις, συμπληρώσεις και παρατηρήσεις είναι όχι απλά ευπρόσδεκτες, αλλά απαραίτητες.

 

Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου

Το χιονοδρομικό βρίσκεται στα Πιέρια όρη, 35 χλμ. δυτικά από την πόλη της Κατερίνης. Απέχει 105 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 470 χλμ. από την Αθήνα. Είναι από τα πιο καινούρια χιονοδρομικά κέντρα, πολύ όμορφο αν και κάπως μικρό.

 

Οδηγίες προς χιονοστερημένους

Ερχόμενος από νότο δεν ξέρω που στρίβεις... :unsure: Υποθέτω στρίβεις δεξιά προς Κατερίνη, πριν το (υπερχρήσιμο και πάμφθηνο και καθόλου περιττό :unsure: ) τούνελ, περνάς τους κυκλικούς κόμβους που έχει εκεί και συναντάς την είσοδο από Βορρά (στην άλλη άκρη του τούνελ).

Ερχόμενος κανείς από βορρά στρίβει από την Εθνική οδό δεξιά στην πινακίδα προς Κατερίνη, ακριβώς πριν από το τούνελ. Αμέσως μετά ξανά δεξιά προς Κατερίνη (στην ουσία κάνεις στροφή 180 μοιρών). Στη συνέχεια δεν στρίβεις αριστερά στο φανάρι προς την πόλη της Κατερίνης, αλλά συνεχίζεις ευθεία μέχρι το επόμενο φανάρι, όπου στρίβεις αριστερά (έχει καφέ πινακίδα για το χιονοδρομικό). Πάνω στη διασταύρωση (αριστερά) έχει ένα μεγάλο μαγαζί με κινέζικα. Διασχίζεις τις παρυφές της πόλης της Κατερίνης (οδός Νικολάου Πλαστήρα, κατεύθυνση προς Ελασσόνα). Ακολουθείς τις πινακίδες για το χιονοδρομικό (ΝΑΙ υπάρχουν, αλλά κατά τη λατρεμένη ελληνική συνήθεια είναι ακριβώς πάνω στις στροφές). Εναλλακτικά ακολουθείς συνάδελφο πουδροβλαμμένο 8P με σκι/σνόουμπορντ στη σχάρα.

Μετά το Μοσχοχώρι στρίβουμε δεξιά προς τα Πιέρια (υπάρχει πινακίδα προς χιονοδρομικό). Περνάμε μέσα από τη Ρητίνη, έξω από το Παλιό Ελατοχώρι και στον (επίσης υπερχρήσιμο) ανισόπεδο κόμβο(!!! :shok: ), ακριβώς ΠΡΙΝ τη γέφυρα στρίβουμε δεξιά στο Ελατοχώρι (η πινακίδα κλασικά πάνω στη στροφή, οπότε πολλοί κάνουν λάθος και ακολουθεί επικίνδυνη όπισθεν). Αναστροφή αριστερά για να περάσουμε πάνω από τη γέφυρα και μετά από 8 χλμ με στροφές φτάσαμε.

Συνολικός χρόνος Κατερίνη-χιονοδρομικό γύρω στα 45-50 λεπτά.

 

Πάρκινγκ ή το Α στο δρομάκι αριστερά (δίπλα στην καρέκλα και τα εκδοτήρια, μακριά από το σαλέ) ή το Β στην ξύλινη πινακίδα Χιονοδρομικό Ελατοχωρίου (κατεβαίνεις με τα σκι κατευθείαν στα εκδοτήρια, αλλά έχει ανηφόρα για την επιστροφή και το σαλέ) ή το Γ, που είσαι πιο κοντά στο σαλέ. Φυσικά θέσεις έχει σε όλο το μήκος του δρόμου, απλά όσο πιο κοντά είσαι σε σημείο πρόσβασης-εισόδου, τόσο λιγότερο περπάτημα έχεις. Τα ΣΚ έχει και παρκαδόρους που βοηθάνε.

image.jpg

Ενοικιάσεις έχει στο Ελατοχώρι πάνω στο δρόμο, στο πάρκινγκ του χιονοδρομικού και δίπλα στο σαλέ. Τιμές δεν ξέρω.

 

Οι κάρτες των ενηλίκων στοιχίζουν τα σαββατοκύριακα 10 Ε και τις καθημερινές 8 Ε και των παιδιών 8 Ε και 6 Ε αντίστοιχα. Υπάρχουν

και οικογενειακές, απογευματινές και άλλες κάρτες. Τιμοκατάλογος εδώ.

http://www.elatohori-ski.gr/index.php?opti...=4&Itemid=4

 

Το σαλέ μου άρεσε πάρα πολύ. Έχει δυο ορόφους και μεγάλη βεράντα με θέα στο απότομο της κεντρικής πίστας. Τζάκι πάνω και κάτω και κάπνισμα μόνο έξω. Τιμές γύρω στα 3,5 Ε με 4 Ε για καφέ και σοκολάτες. Έχει και κάποια σνακς, σάντουιτς κλπ, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Υπάρχει και ένα μικρό snow bar στο τέλος της καρέκλας (δεν πήγα).

 

Οι πίστες και οι αναβατήρες

Εκτός από τον επίσημο χάρτη του χιονοδρομικού, έκανα και ένα σχεδιάγραμμα με βάση το google earth.

Ο επίσημος χάρτης του χιονοδρομικού

ski_map.jpg

 

Ο χάρτης του δορυφόρου

Clipboard_8.jpg

 

Υψόμετρο βάσης 1.410 μ., υψόμετρο κορυφής 1.975 μ. Το "παράξενο" με το Ελατοχώρι είναι ότι οι πιο εύκολες πίστες είναι στην κορυφή. Το χιονοδρομικό στην ουσία εκτείνεται μόνο κατά μήκος, με μια μεγάλη κεντρική πίστα και μια παράλληλη σε αυτή περιφερειακή, τις οποίες εξυπηρετούν οι τρεις αναβατήρες.

Για να ανεβούμε στις πίστες υπάρχει μόνο η επιλογή της διθέσιας καρέκλας (ΔΙΑΣ), που πάντως δεν είναι και από τις πιο παλιές-αργές που έχουμε δει. Στο πρώτο μέρος της η διαδρομή της είναι ανάμεσα στα έλατα με θέα τη θάλασσα (ΜΑΓΕΙΑ) και μετά παράλληλα με την πίστα.

Μόλις κατεβούμε από την καρέκλα μπορούμε να πάμε δεξιά για να κατεβούμε την κεντρική ή να πάρουμε το πρώτο συρόμενο πιατάκι (ΑΠΟΛΛΩΝ), ακριβώς μπροστά μας.

Παίρνουμε το πιατάκι (θα κατεβούμε αργότερα την κεντρική) και στο τέλος του κατεβαίνουμε αριστερά το συνδετικό προς το δεύτερο πιατάκι (ΕΡΜΗΣ). Το τοπίο είναι λίγο πιο γυμνό και ο αέρας ξυρίζει σε σχέση με το πιο προστατευμένο κάτω τμήμα. :coldb:

Από την κορυφή Σαλταπήδα στα 1974 μ. μπορούμε να κινηθουμε:

Επιλογή 1: Αριστερά όπως αφήνουμε το συρόμενο στην (πολύ εύκολη) μπλε ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, που οδηγεί στην πράσινη (μέχρι αηδίας) περιφερειακή-δρόμο ΠΟΛΥΜΝΙΑ. Την περιφερειακή (για να τελειώνουμε με αυτή), που εκτείνεται παράλληλα με την κεντρική και πιο κάτω από αυτήν, μπορεί να πάρει κανείς από την κορυφή όλων των λιφτ και σε κάποια ενδιάμεσα σημεία. Είναι μεγάλη (5.8Ο0 μ., σύμφωνα με το site, το earth τη βγάζει κάπως μικρότερη) και υπερβολικά εύκολη (σπρώξιμο με τα μπατον required -_- ) και για αυτό δεν συνίσταται παρά μόνο για αποφυγή του απότομου (βλ. παρακάτω).

Επιλογή 2: Εκτός πίστας, ανάμεσα στα ελατάκια, αριστερά (κυρίως) και δεξιά του λιφτ (όπως ανεβαίνουμε). Είναι εύκολο εκτός πίστας για αρχάριους (όπως εγώ), σε καλές κλίσεις και όμορφο τοπίο. Μόνο προσοχή σε στενές επαφές με τα έλατα.. Όταν περάσει κανείς την περιφερειακή (με την οποία το απάτητο τέμνεται περίπου στο μισό της διαδρομής), γίνεται λίγο πιο δύσκολο και τέρμα δεξιά δίπλα στο δάσος έχει ένα στενό λούκι. Άλλη διαδρομή εκτός δεν ξέρω αν έχει, ο Aeras και η Eleni σίγουρα μπορούν να μας πουν περισσότερα επί του θέματος. :skiing:

Από τη δεξιά πλευρά του λιφτ (όπως ανεβαίνουμε πάντα) υπάρχει απάτητο ίδιας περίπου μορφολογίας και ένα πολύ μικρό πατημένο κόκκινο κομμάτι (πίστα ΚΑΛΛΙΟΠΗ στον χάρτη).

Επιλογή 3: Δεξιά, ώστε να κατέβουμε την κεντρική πίστα (ΚΛΕΙΩ), συνολικού μήκους 3 χλμ. περίπου. Η κεντρική στο κομμάτι των δύο συρόμενων είναι ιδανική για αρχάριους. Εύκολη μπλε, φαρδιά, καλά πατημένη, χωρίς απότομα κομμάτια. Μοιάζει κάπως με το τριθέσιο της Βασιλίτσας. Στα αριστερά βρίσκουμε λίγο απάτητο και μερικά χειροποίητα αλματάκια.

Στο κομμάτι της καρέκλας αρχίζει μια κλιμάκωση σε κόκκινη και μετά σε μαύρη (σύμφωνα με το χάρτη). Προσωπικά δεν έχω κατέβει άλλη μαύρη στη μακρά χιονοδρομική μου καριέρα και αυτή μου φάνηκε αρκετά εύκολη (είναι βέβαια και μικρό κομμάτι και είμαι και γαμώ τους σκιέρ). Ίσως να είναι μια δύσκολή κόκκινη, δεν ξέρω. Εκεί βγαίνουν κάποια πετραδάκια, υπάρχει όμως σήμανση. Για όσους δεν θέλουν να το δοκιμάσουν, μετά το τέλος του κόκκινου κομματιού υπάρχει δεξιά παράκαμψη του απότομου προς την περιφερειακή (υπάρχει και σχετική ταμπελίτσα). Για να αποφύγεις το απότομο μπορείς επίσης να πάρεις την περιφερειακή από πιο ψηλά ή και να κατέβεις με την καρέκλα.

Υπάρχουν 2 baby lifts μήκους περίπου 200 μ., ένα από τα εκδοτήρια μέχρι το σαλέ και ένα στην κορυφή της καρέκλας.

Για να φύγει κανείς, αν έχει παρκάρει κοντά στο σαλέ, μπορεί να βγει από το δρομάκι πίσω από το σαλέ, φορώντας τα πέδιλα μέχρι το δρόμο. Μόνο προσοχή γιατί εκεί κυκλοφορούν και πεζοί, έλκηθρα κτλ.

 

Ο επίσημος ιστότοπος του χιονοδρομικού είναι αρκετά καλοφτιαγμένος και ενημερωμένος:

http://www.elatohori-ski.gr/

 

Συμπέρασμα

Τα συν:

Πάρα πολύ όμορφο τοπίο, με έλατα και θέα τη θάλασσα και τον Όλυμπο.

Μεγάλη σε μήκος κατάβαση, για κάποιον που δεν θέλει μικρές διαδρομές.

Εύκολο για τους αρχάριους.

Οικονομικό σε κάρτες και σαλέ.

Δεν συνάντησα μεγάλες ουρές.

Κοντά στη Θεσσαλονίκη.

 

Τα μείον:

Μικρό πεδίο, θα είναι υποθέτω εύκολο και βαρετό για τους πιο έμπειρους.

Μικρή δυναμικότητα λιφτ, σε σχέση ας πούμε με το Σέλι.

Χρειάζεται να πάρεις τρία λιφτ διαδοχικά για να φτάσεις στην κορυφή.

Οι λιφτιέρηδες δεν διακρίνονται για την προθυμία τους να βοηθήσουν τους αδαείς.

Το κομμάτι του δρόμου μέχρι Κατερίνη είναι μεγάλο και κουραστικό.

 

Φωτογραφίες θα ακολουθήσουν.

Edited by kantoniou
 • Like 5

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

στην χθεσινη μας συναντιση μα τον κυριο κωστα γκαρο επικεφαλής τις ΑΕ ελατοχουριου ειμασταν τα εξεις μελοι του συλλογου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΛ ΚΛΑΡΕΤ

ΜΠΕΙΚΕΡ

μας ανάπτυξε τα προβληματα του χκ τα οποια ειναι απο την γέννηση του .και θα συνέχισή να εχει ακομα για πολλοί καιρο .παρ-ολη την προσπάθεια που καταβαλουν η ανθρωποι του χκ ελατοχωριου

ειναι σε δυσκολη θεση οικονομικα

χρειάζονται οπωσδήποτε 3 κανονια για να λυσουν το προβλημα απο την έλλειψη χιονιου στα χαμηλα ..πραγμα που φαίνεται δυσκολο να γινη

θελουν να επεκτείνουν το χκ και ακομα ποιο επανω ,,αλλα απο οτι του ειπα το βλεπω αδυνατο μιας και για 2 λιφτ χρειάζονται περιπου 2.500 μυρια ευρο αρα αφου δεν μπορουμε να παρουμε κανονια με 150 χιλ ξεχναμε τα λιφτ

ο συγκεκριμένος κυριος κωστας εχει μεγαλη διαθεση να περπατισει το βουνο μιας και ητανε και απο τους προτεργατες του εργου

αυτο του μερακη τον εχει αναγκαση .μιας και το αφμ του συνδέθηκε με το χκ

να τον εχουν δέσμευση λογαριασμούς .καταθέσεις κλπ .και μαλιστα χωρις να φταιει αυτο και μονο μου εδωσε την ελπιδα οτι το χκ ελατοχωριου θα παρει τα επανω του

φυσικα και εδω εχου το προβλημα με τις γυρο επιχειρήσεις που δεν θελουν να συνδράμουν ουτε 150 ευρο εκαστος για να εχει μια ανασα το χκ

 

επίσης το μοτελ που μειναμε ΠΙΕΡΙΩΝ ΜΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑς ΔΙΝΗ ΕΚΠΤΩΣΕΙ με την παρουσια τις καρτα συλλογου μας

 • Like 6

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Άρχισε η προπώληση ετήσιας κάρτας 2014 - 2015 στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου.

 

 

2014-2015.png

 

elatohori-ski.gr

 • Like 2

moments

 

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

 

 

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kαλησπερα παιδια και καλη χρονια με υγεια ευτυχια κ πολυ χιονι. Εχει χιονι πανω ειναι καλα. στο δευτερο πιατακι εχει καλη πουδρα σε φαση το χιονι αν βουλιαξεις ειναι μεχρι το γονατο. Στο πρωτο πιατακι ειναι καλα εχει κ εκει χιονι κ στο απατητο μερος αλλα θελει προσοχη οχι για πετρες απλα ειναι σχεδον οργωμενο. Η κεντρικη ειναι καλα για σκι αλλα για σανιδι μονο κατω απο το λιφτ. περιφερειακη ειναι κομπλε απο πανω μεχρι κατω. Εκει που στριβουμε απο κεντρικη για περιφερειακη αμεσως αριστερα κατω απο το λιφτ ειναι τερμα κομπλε. Ο δρομος απο σβορωνο για ελατοχωρι ειναι καλα πολυ λιγο προσοχη στα ανηλια. Απο αρωνα εχει ενα κομματι ψιλο ανηφορα 500-600 μετρα παγο πριν το χωριο ελατοχωρι περιπου ενα χιλιομετρο. Αντε παιδες πιστευω να μην κουρασα κανεναν

Edited by Δεν Ξενερώνω!
 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ώπα τον πιάσαμε

 

post-6-0-24373600-1425977390_thumb.png

 

Όποιος και αν είσαι καλό σκι. Και γράψτε για αυτό το πανέμορφο και με γερό σκι χιονοδρομικό, το έχουμε παραμελήσει.

 • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΚ ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ

 

τωρα επιτελους τους εβαλε αξιοπρεπή χιονι και αυτους ..


ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπουφαν snowclub φοράει ο φίλος βρε. Να πας, είναι απίθανα όμορφο και με αξιοπρεπέστατο δυνατό σκι χιονοδρομικό

 • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με το μπλε εσενα μια φορα δεν θα σε προσεχε κανεις.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γι΄αυτο το πήρα! Όχι για ιδεολογικούς λόγους!!!!


carpe diem

Share this post


Link to post
Share on other sites

τελικά ιδιωτες και δημοσιο το ενα και το αυτο...

κανεις δεν πληρωνει το ικα...

 

66ΜΜ4691ΩΓ-7ΧΙ.pdf

 

 


<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

μιας κ βρέθηκα σήμερα φωτο για όποιον ενδιαφέρεται αυριο.Η διθεσια μόνο για μεταφορά γιατί το απότομο της Κεντρικής είναι χώμα.Λειτουργούν τα δυο συρομενα επάνω με όλες τις πίστες κ απατητο φρέσκο μάλιστα γιατί χιόνισε το βράδυ κ την πέτυχα μιας κ δεν είχα ξαναπάει.Ήλιος άπνοια μηδέν ουρές 12 ευρώ.post-5472-0-01610600-1459012018_thumb.jpgpost-5472-0-34702400-1459012046_thumb.jpgpost-5472-0-86321500-1459012078_thumb.jpgpost-5472-0-04873700-1459012160_thumb.jpgpost-5472-0-25126400-1459012780_thumb.jpgpost-5472-0-20458500-1459012852_thumb.jpgpost-5472-0-66400900-1459012888_thumb.jpg

 

Ήταν το μόνο που δεν είχα πάει στην Ελλάδα,πολύ όμορφο με υπέροχη θέα Όλυμπο θάλασσα κτλ αλλά πιο πολύ οικογενειακο,εύκολες πίστες για αρχάριους κ προς μεσους

 • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αδιαμφισβήτητα το πιο όμορφο Χ/Κ με θέα Όλυμπο Αλιάκμονα και σκι μέσα στα έλατα....

Αλλά απευθύνεται σε αρχάριους κυρίως και μέσους χιονοδρόμους....

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πήγε κανένας; Έχει πέτρες;

 

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Απαντάω μόνος μου αν και το ΧΚ αξίζει μεγαλύτερης προσοχής.

Και τώρα που θα ρίξει επιτέλους μπόλικο χιόνι θα αξίζει ακόμα περισσότερο.

 

Καλά που πήγα εκεί!

Φανταστικά για τον μικρό, χωρίς ουρές, εκνευρισμούς και με εκπτωτικές τιμές :)

 

 

AZ4ncce.jpg

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάθε χρόνο το γράφω, έχω να πάω αρκετά χρόνια αλλά το Ελατιχώρι πραγματικά αξίζει. Όσοι μπορείτε να πάτε είναι πολύ πιο όμορφο και κάνεις πολύ πιο καλό σκι από όσο περιμένεις.

 • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πες και αλλα.

 

Τι να πω;

Ότι ήμαστε τυχεροί που στα 100χλμ από Θεσσαλονίκη έχουμε Σελι, Πηγάδια, Ελατοχώρι;

Ότι ντροπή τοσα χρόνια το είχα επισκεφτεί παλιά μόνο δυο φορές (δεν ειχε το πάνω πιάτο τότε) όχι όμως για σκι.

Το σνόμπαρα γιατί έχει εύκολες πίστες.

 

post-225-0-51941900-1484610921_thumb.jpg

 

Ναι μικρό πεδίο. Αλλά έχει πράμα για γύρες κυρίως στα ψηλά...

Άλλωστε το μεγάλο πεδίο είναι Άλπεις.

Ιδανικό για αρχάριους και μέσους σκιερ και κυρίως για παιδιά. Από ότι είδα έχει και σοβαρές σχολές.

Αλλά και για snowboard είναι ωραίο το πάνω μέρος.

Έχει το κατάλληλο υψόμετρο, θέα, ομορφιά, Όλυμπο μπροστά σου, πρόσβαση, οικονομικό, έμπειρο προσωπικό

και ... (ναι περιεργο) υποδομές.

 

Κάποια στιγμή το ΧΚ ακούγονταν πολύ.

Εγώ το θυμάμαι από το 96' να λένε ότι θα γίνει ένα το σουπερ χιονοδρμικό διπλα στον Όλυμπο.

Οπότε να και τα ξενοδοχεία, ταβέρνες, πρόσβαση...

Νομίζω πως η ιστορία τότε με το Βελβεντό που είναι λίιιιγο πιο δίπλα

έκανε κακό στην παραπέρα ανάπτυξη του ΧΚ.

 

Στην φωτό Βέρμιο απέναντι

post-225-0-86865000-1484606794_thumb.jpg

και έχει σημεία που βλέπεις τις γεφυράρες της Εγνατίας και κάτω-κάτω τα φράγματα του Αλιάκμονα.

Από την άλλη μεριά Όλυμπος και Θερμαϊκός κόλπος.

Δεν δουλευε το πάνω πιάτο που σίγουρα από εκεί πρέπει να έχει τρομερή θέα

αλλά και διαδρομές για ασφαλές απάτητο.

Edited by Dolomites
 • Like 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παλιά πήγαινε πάρα πολύ , είναι κοντά από την Θεσσαλονίκη κ πανέμορφο μια μικρή μικρογραφία της Βασιλιτσας. Απλά της προηγούμενες χρονιές δεν είχε αρκετό χιόνι.

Edited by OliaTax
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάποιος μια καλή ιδέα για διαμονή το επόμενο Σ/Κ; Ευχαριστώ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάποιος μια καλή ιδέα για διαμονή το επόμενο Σ/Κ; Ευχαριστώ.

Στο παλιό ελατοχωρι έχει πολύ ωραίους ξενώνες κ δωμάτια έχει κ ταβέρνες.
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

 • Posts

  • Μια μικρή αχνή ελπιδούλα στον χαβαλέ κακοκαιριών που πάει να γίνει στις 14 του μήνα. Δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα τα πράγματα αλλά μπορεί να γίνουν αν αλλάξει λίγο η πρόγνωση.
  • Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν απεγκλωβίστηκαν οι 2 νεαροί, οι οποίοι ως γνωστόν αν ήθελαν γυρνούσαν και με τα πόδια. Το αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκε.  Τζάμπα;  Και να συμπληρώσω ότι αν λέγοντας δρόμο από Φτερόλακα προς Σαχάρα εννοούν τη περιφερειακή, τότε καλά έκαναν και το πήραν. Για να ελευθερώσουν τη πίστα. Αν όμως εννοούν κάποιον άλλο δρόμο τότε κατά τη γνώμη μου έπρεπε να το αφήσουν εκεί να το πάρουν την άνοιξη. Τι είναι η πυροσβεστική; Οδική βοήθεια; 
  • Πωλήθηκε, παρακαλώ να κλειδωθεί. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
  • Πωλήθηκε, παρακαλώ να κλειδωθεί. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
  • Παρακαλώ να κλειδωθεί, ευχαριστώ για την φιλοξενία!
 • Upcoming Events

  No upcoming events found
 • Today's Birthdays

  1. giorgosn_s
   giorgosn_s
   (39 years old)
  2. Romanos
   Romanos
   (47 years old)
  3. xristos77
   xristos77
   (45 years old)
  4. ΤΟΛΗΣ
   ΤΟΛΗΣ
   (48 years old)
 • Who is online

 • Forum Statistics

  • Total Topics
   16,943
  • Total Posts
   454,279
 • Member Statistics

  • Total Members
   9,291
  • Most Online
   208

  Newest Member
  AAAClean
  Joined
×
×
 • Create New...