Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Tzwrtzhs Stamoulis

Μια Μικρη Βοηθεια παρακαλώ!

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.Καλο χειμωνα να εχουμε.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω για το τι σανίδα snowboard χρειάζομαι.

Κάνω snowboard 3 χρονια σχεδόν και ξοδεύω κάθε χρόνο παρα πολλά λεφτά για ενοικιάσεις και αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω μια

Έχω ύψος 1,84 , 71 κιλά και φοράω 46 νούμερο παπούτσι τι μήκος σανίδα μπορώ να πάρω ?

Μερικοι μου λενε 158-159-160 και δεν ξερω ειμαι λιγο πολυ μπερδεμενος ανοικω στην κατηγορια του Freestyle.

Ευχαριστώ !!!

Που ειναι οι σανιδαδες του φορουμ??Ενα up για μια βοήθεια στον νεο!!Καλωσόρισες και αν θες περνα και από τα νεα μελη να μας συστηθεις!! :innocent:

• Like 1

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Που ειναι οι σανιδαδες του φορουμ??Ενα up για μια βοήθεια στον νεο!!Καλωσόρισες και αν θες περνα και από τα νεα μελη να μας συστηθεις!! :innocent:

Είδος υπό εξαφάνιση....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Από ότι έχω καταλάβει από σανιδαδες εγώ μπαίνω ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Για αυτή την εποχή. Φίλε έχω ποστ και εγώ μιας και στήνω εξοπλισμό και με βοήθησαν τα παιδιά.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά από ότι κατάλαβα για να είσαι freestyler θα πρέπει να πάρεις σανίδι στα κάτω όρια σου. Έτσι μου είπαν και εμένα. Δηλαδή αν το μικρότερο που πρέπει να πάρεις είναι το 158 τότε αυτό να πάρεις για να είναι παιχνιδιάρικο.

Μην δενεις κόμπο ότι γράφω απλά από ότι κατάλαβα στα λέω.

Δεν ξέρω τώρα πως πας στα νούμερα. Ενώ είσαι ψηλός έχεις χαμηλά κιλά και μεγάλο πόδι. Αν η μπότα σου είναι 46 σίγουρα θες wide σανίδι. Δεν νομίζω να κάνω λάθος

Θοδωρής.......με αγάπη!

Με μια μετατροπή http://www.frostyrider.com/tips/size-guide.htm...

Τώρα για σανίδι σχεδόν σίγουρα πας για wide αφού μπότα θα φοράς και κάνα νουμερο παραπάνω. Αλλά πριν την σανίδα μπότες εχεις δικές σου; θέλεις για σετ ή ρωτάς μονο για σανίδι;

Πάντως σίγουρα λόγω κιλών και freestyle πας για κοντό σανίδι... Ενδεικτικά να είναι μέχρι το πηγούνι σου. Λογικά θα σου πουν και άλλοι την γνώμη τους...

Edited by karimpas

Είναι στάνταρ ότι μπορεί να φοράει μεγαλύτερο νούμερο μπότα? Εγώ από 45 μισό αθλητικό μπότα πήγα 44

Θοδωρής.......με αγάπη!

Είναι στάνταρ ότι μπορεί να φοράει μεγαλύτερο νούμερο μπότα? Εγώ από 45 μισό αθλητικό μπότα πήγα 44

44; και σίγουρα δεν πονάς;:P εγώ αντίθετα σε όσες δοκιμασα απο 45 ήμουν 46 μισο..τέλος πάντων στο θέμα μπότα θέλει δοκιμή απο τον ίδιο... Για αυτό Ρώτησα ώστε να τις είχε μαζί του στο μαγαζί για δοκιμή με δέστρα... Και φυσικά αυτό που μου μάθανε οτι καλύτερα δικιά σου καλή μπότα σαν πρώτη αγορά και μετά σανίδα

• Like 1

44; και σίγουρα δεν πονάς;:P εγώ αντίθετα σε όσες δοκιμασα απο 45 ήμουν 46 μισο..τέλος πάντων στο θέμα μπότα θέλει δοκιμή απο τον ίδιο... Για αυτό Ρώτησα ώστε να τις είχε μαζί του στο μαγαζί για δοκιμή με δέστρα... Και φυσικά αυτό που μου μάθανε οτι καλύτερα δικιά σου καλή μπότα σαν πρώτη αγορά και μετά σανίδα

Και όμως δεν πονάω :P ίσως επειδή σε all star ας πούμε φοράω44

Όσο για τον εξοπλισμό πόσο δίκιο έχετε όλοι που το λέτε. Πρώτα μπότα και μετά όλα τα άλλα.

Edited by tpal12

Θοδωρής.......με αγάπη!

Πρωτα πας για μποτες να δουμε τι νουμερο μποτα φορας. Εαν φορας 46 και στην μποτα πας για wide. Υπαρχουν εταιρειες οπως burton,nitro κτλ που το εξωτερικο της μποτας ειναι ενα νουμερο μικροτερο απ'οτι αλλες

http://www.youtube.com/watch?v=ndn8WgwHpBE .

Μεγεθος σανιδιου 152 - 157 , κατα προτιμηση μεινε στα μικρα μεγεθη αφου το θες για freestyle. 158 ουτε να το σκεφτεσαι!!! Για αρχαριο και για καποιον που θελει να κανει freestyle στα κιλα σου ειναι τελειως λαθος επιλογη.

Edited by detox

1.59 kai 1.60 ξεχασε το . ειναι μεγαλο

καπου 1.55 με 1.56καλυτερα...αλλα πρωτα παρε μποτες. Ισως επειδη θες wide σανιδα να μπορεσεις και λιγο πιο κοντο

πχ 1.54

ΥΓ εδω ειμαστε ολοι. Μην χαιρεστε.... :yes

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

παιδια μποτα και δεστρα εχς παρει

Μποτα :Burton την Moto

δεστρα :Freestyle της Burton

ευχαριστω παντος εχω βρει και σανιδι και σε λιγες μερες θα το εχω και αυτο ;)

Γιατι 2015??? Βρες το περσινο τουλαχιστον. Ειναι ιδια και θα δωσεις λιγοτερα χρηματα..Κριμα ειναι για entry level σανιδι να δωσεις ολο το ποσο!

Eαν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα παρε αυτο http://www.blue-tomato.com/de-DE/product/Rome-Reverb+Rocker+Wide+153+2014-301195765-no+color/?back=cGVBFg !!! Εχει και καλυτερο σχημα..