stjarna 1,255 Report post #76 Posted January 6, 2015 Εχει κανενα χιονοδρομικο στην αθηνα;γτ σε βλεπω που τρωγεσαι εδω και δυο μηνες για να χιονισει στο L.A μαρεσει το χιονι!!! ασε που εχω μια φανταστικη κατηφορα εξω απο το σπιτι μου!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,580 Report post #77 Posted January 6, 2015 (edited) αθηνα παντως δεν το βλεπω να ριχνει αλλο!!! Στοίχημα? Λιακαδόχιονο τις επόμενες ώρες στην Αθήνα. Περιμένουμε μια καλή καταιγίδα από το απόγευμα και άλλες μια δυο αύριο. Να θυμάστε το μόνο που χρειάζετε για να χιονίσει είναι υγρασία και διαφορά θερμοκρασίας. Η υγρασία πετάει συνέχεια σε όλα τα κούμουλα και μόλις βρει λίγο παραπάνω διαφορά (χτυπάει ο ήλιος την Αθήνα πχ, ή έρθει μια κρυα μάζα πιο ψηλά) χιονίζειειειει itiotis πονάω ρε φίλε η συμφωνία δεν είναι ακόμα για φουλ χιόνι τα βουνά, ζεσταματάκι στις μπλεδούρες είχαμε πει και 20 του μήνα έχω μαγνητική πάλι. Μακάρι να σας το κάνει πιο νωρίς. Μεσοπρόθεσμα τάση για ίχνη κακοκαιρίας το διάστημα 10-13 και τάση για θάψιμο των βουνών και χειμώνα κανονικό 19 του μήνα. Υ.Γ. Αγαπητή Χριστίνα. Νομίζω θα τους ενδιαφέρει για την ανώτερη. Έχουμε μια ξαφνική μπούκα ψύχους στα 500 που αξίζει ένα λεπτό. Υ.Γ. Γιάννη θερμά συγχαρητήρια για τις προγνώσεις σου. Άψογος στην σύγκλιση. Έλα εδώ και γράψε. edit: Γυμνος ή γυμνή τον Περικλή αν δεις 100 νιφάδες έξω από το σπίτι σου? Edited January 6, 2015 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post #78 Posted January 6, 2015 σε παω στοιχηιμα! οτι θες!!!!! λιακαδα εχει!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post #79 Posted January 6, 2015 το γυμνο δεν το γλυτωνουν οι χιονοδρομοι του παρνασσου δλδ....!!!!χαχαχα Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
skempes42 9 Report post #80 Posted January 6, 2015 Μικ αύριο υπαρχει περίπτωση ο αερας να επηρεασει στυγα και αρτεμης ???? Ευχαριτω Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,580 Report post #81 Posted January 6, 2015 (edited) Πρόγνωση καιρού για αύριο για ΠαρνασσοΚαλάβρυτα. Ελάχιστες πιθανότητες κοντά στο 0 να έχουν πρόβλημα τα λιφτ από αέρα Πρόγνωση ποιότητας πούδρας για το Hokkaido και για τα Ελληνικά Χιονοδρομικά Ποτέ δεν είπε κανένας για χιονοπόλεμο στη Νέα Μάκρη αλλά δεν είναι και απίθανο Edited January 6, 2015 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,085 Report post #82 Posted January 6, 2015 τελικά τζιφος ο χιονοπολεμος παραλια νεας μακρης... ξεροβορι... δεν θαθελα να ημουν σε αμαξι απεναντι (νοτια ευβοια)... αρχιζουν τωρα τα υπαρξιακα... αυριο ή πεμπτη? παρνασσο¨η καλαβρυτα? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,580 Report post #83 Posted January 6, 2015 Μηδέν από του τέλους μακάριζεν Τα ψάρια και η πούδρα τρώγονται φρέσκα 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,085 Report post #84 Posted January 6, 2015 μιχαλη 5αρι βοριας στις κορφες.... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post #85 Posted January 6, 2015 Για αύριο ο Παρνασσός: Καλά πλάκα μου κάνετε? Φωνάζει: "ΑΝΕΒΑ, ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!'. Η πλαγιά του Ηρακλή και του Οδυσσέα φυσικό εμπόδιο για το σημερινό 5ακι του αέρα αλλά αύριο θα είμαστε κομπλέ. Κορυφές ίσως δούμε καμμιά πέτρα αλλά οι πλαγιές πιστεύω ότι θα είναι μούρλια. Πάρτε αντιηλιακό... Θα κάνω κοπάνα από τι δουλεία και ελπίζω να πιάσει. Πιστοσκί ή τάβλες, ίδια απόλαυση Lokali speaking 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,580 Report post #86 Posted January 7, 2015 Xιονοδρομικά: "ΑΝΕΒΑ, ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!'. Διαστημικές μέρες για σκι αύριο και μεθαύριο. Να προσθέσω ότι ίσως είναι από τις καλύτερες μέρες της σεζόν και ανεβείτε γιατί είναι πολύ πιθανό να μην ξαναέχουμε τόσο καλές συνθήκες σύντομα. Το Σαββατοκύριακο μοιάζει Δυτικοανεμοδαρμένο αλλά αλλάζουν οι προγνώσεις και θα ανέβουν οι θερμοκρασίες οπότε διαστημικά Καναδικά σκι τέλος. Μεσοπρόθεσμα αυτό το πράγμα την επόμενη βδομάδα θα ρίξει κάποια χιόνια αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τι και πως. Μακροπρόθεσμα χειμώνας με θάψιμο των βουνών στο χιόνι από τις 19. Αθήνα: Ήλιος, χιονοκαταιγίδα, ήλιος με χιονοκαταιγίδα ENJOY THE SHOW. Σήμερα θα βγει μια καταιγίδα σίγουρα, έχουμε ελπίδες και για αύριο. 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post #87 Posted January 7, 2015 μικ θα ριξει κι αλλο εδω αθηνα????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,580 Report post #88 Posted January 7, 2015 Τι δεν καταλαβαίνεις στο παραπάνω post? Δεν τα γράφω καλά ρε παιδιά να αλλάξω κάτι? Τα στοιχεία δείχνουν ότι άλλη μια χιονοκαταιγίδα θα τη φάμε μέσα στη μέρα, όπως κατέβαινα είχε μια στα Δυτικά και σίγουρα ρίχνει στην Άνδρο οπόοτε θα έρθει 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post #89 Posted January 7, 2015 (edited) συγνωμη δεν το προσεξα καλα!!!!!! Edited January 7, 2015 by stjarna Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,580 Report post #90 Posted January 7, 2015 (edited) Κοιτάτε ψηλά για γλάρουςΜην πανικοβαλεστε που δίνει μισο μέτρο το snowforecast, σε λιγες ωρες θα το παρει πισω. Ενα τρεξιμο είναι 06 δεν τους δινουμε σημασια. Αν το κρατησει άλλα 3 4 τρεξιματα θα κανουμε παρτυ.Εθεάθει Έλληνας υπερηλικας με εξιτήριο απο νοσοκομείο χιονοδρόμος, χωρίς Έλληνες φίλους, με παρέα μόνο Γιαπωνεζες σε πλαγιες του Χελμού. Αναρθρες κραυγες έβγαζε.ΑΝΕΒΑ ΑΥΡΙΟ ειπε, πιστάρες και έχει μερικες Γιαπωνεζες ακόμα. Edited January 7, 2015 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post #91 Posted January 7, 2015 Τα στοιχεία δείχνουν ότι άλλη μια χιονοκαταιγίδα θα τη φάμε μέσα στη μέρα, όπως κατέβαινα είχε μια στα Δυτικά και σίγουρα ρίχνει στην Άνδρο οπόοτε θα έρθει Eίμαι κέντρο και δεν έχω οπτική επαφή, αλλά έχω μεταφέρει, από το μεσημέρι, στη σύζυγο που είναι στην Πεύκη την πρόβλεψη του μάγου της φυλής και, παρ' όλο που της φαινόταν αφύσικο με τόσο ήλιο εκείνη την ώρα ότι θα δει πάλι κάτι εντυπωσιακό, πριν λίγο με ενημέρωσε ότι "το σούπερ σύννεφο έρχεται, έχει καλύψει όλη την Πεντέλη και έχει αυτό το γκρι-ροζ χρώμα". Για να δούμε.... Γιώργος Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,457 Report post #92 Posted January 7, 2015 Ισχυει Πευκη-Κηφισια έχουν απο πανω τις πέντε θάλασσες! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post #93 Posted January 7, 2015 ηρθε και απο εδω το συννεφακι!!!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post #94 Posted January 7, 2015 (edited) Πω πω, αναρωτιεμε αν με αυτες τις συνθηκες θα μεινει τιποτα επανω... http://gr.snow-forecast.com/resorts/Mount-Parnassos/6day/top 105, τι λετε τωρα ρε παιδια, δεν εχω ξαναματαδει κατι τετοιο. Edited January 7, 2015 by spider 1 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post #95 Posted January 7, 2015 Πω πω, αναρωτιεμε αν με αυτες τις συνθηκες θα μεινει τιποτα επανω... http://gr.snow-forecast.com/resorts/Mount-Parnassos/6day/top 105, τι λετε τωρα ρε παιδια, δεν εχω ξαναματαδει κατι τετοιο. omg τι λες τώρα!!! 11 bf δηλαδή = Σφοδρή θύελλα. Στα 12 bf χαρακτηρίζεται ως τυφώνας. Αναρωτιέμαι από τους 40 πόντους που δίνει, πόσο θα πιάσει... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,580 Report post #96 Posted January 7, 2015 (edited) Πω πω, αναρωτιεμε αν με αυτες τις συνθηκες θα μεινει τιποτα επανω... http://gr.snow-forecast.com/resorts/Mount-Parnassos/6day/top 105, τι λετε τωρα ρε παιδια, δεν εχω ξαναματαδει κατι τετοιο. Μην πανικοβαλεστε που δίνει μισο μέτρο το snowforecast, σε λιγες ωρες θα το παρει πισω. Ενα τρεξιμο είναι 06 δεν τους δινουμε σημασια. Αν το κρατησει άλλα 3 4 τρεξιματα θα κανουμε παρτυ. Χιονοδρομικά: Ήδη το πήρε πίσω, η αίσθησή μου είναι ότι την επόμενη βδομάδα θα περάσει μια νορμάλ κακοκαιρία με εικοσάποντα-σαραντάποντα στα χιονοδρομικά. Η προγνωσημότητα είναι χαμηλή, λογικά αύριο θα ξέρουμε. Η αλήθεια είναι Στάθη ότι δεν το έχω ξαναδεί στο sf τόσο χιόνι και κυρίως τόσο αέρα έκανε ρεκόρ!!! Ανέβα αύριο μεθαύριο, ίσως το σκ έχουμε θέμα με δυνατούς ανέμους. Αθήνα: ΧΙΟΝΊΖΕΙΕΙΕΙΕΙ. Λογικά περιμένουμε ξεσπάσματα χιονιού μέχρι αύριο το πρωί, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς θα έχει αρκετά ανοίγματα ο καιρός να θαυμάσουμε φεγγάρι. Πολύ προσοχή στους δρόμους αν βγει ξαστεριά θα παγώσει το σύμπαν. Αύριο το μεσημεράκι (μάλλον) θα έχει τελειώσει η κακοκαιρία. Edited January 7, 2015 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post #97 Posted January 7, 2015 Χιονοδρομικά: Ήδη το πήρε πίσω, η αίσθησή μου είναι ότι την επόμενη βδομάδα θα περάσει μια νορμάλ κακοκαιρία με εικοσάποντα-σαραντάποντα στα χιονοδρομικά. Η προγνωσημότητα είναι χαμηλή, λογικά αύριο θα ξέρουμε. Η αλήθεια είναι Στάθη ότι δεν το έχω ξαναδεί στο sf τόσο χιόνι και κυρίως τόσο αέρα έκανε ρεκόρ!!! Ανέβα αύριο μεθαύριο, ίσως το σκ έχουμε θέμα με δυνατούς ανέμους. Αθήνα: ΧΙΟΝΊΖΕΙΕΙΕΙΕΙ. Λογικά περιμένουμε ξεσπάσματα χιονιού μέχρι αύριο το πρωί, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς θα έχει αρκετά ανοίγματα ο καιρός να θαυμάσουμε φεγγάρι. Πολύ προσοχή στους δρόμους αν βγει ξαστεριά θα παγώσει το σύμπαν. Μακαρι να μπορουσα να ανεβω οπως λες, αλλά δυστυχως δεν. Το σαββατοκυριακο θα ειμαι ξανα Καλαβρυτα, ελπιζω να σε δω εκει.... Εχουμε και vol.2... 2 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post #98 Posted January 7, 2015 Ρίχνει χαρτοπετσέτες Αγια Παρασκευή!!! 3 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,580 Report post #99 Posted January 8, 2015 (edited) Kαλημέρα από την ψιλοχιονισμένη Αθήνα. Μάλλον δεν θα χιονίσει άλλο εδώ, μικρή πιθανότητα για ένα ακόμα ξέσπασμα. Ωραίο ήταν πολύ προσοχή στους δρόμους. Για την Νότια Ελλάδα και το Πήλιο υπέροχες συνθήκες για σκι αύριο με πολύ καλή ποιότητα χιονιού στις πίστες και εξαιρετικό εκτός πίστας. ΑΝΕΒΑ για σκι. Στην Βόρεια Ελλάδα πλην Καιμάκ ,συγνώμη δεν το είχα καταλάβει, αλλά η ποιότητα χιονιού έχει χαλάσει και θερμή παράκληση κάποιος να μας εξηγήσει τι έγινε και πάγωσε το χιόνι. Πρόταση για αύριο: Πήλιο Το Σαββατοκύριακο και ειδικά το Σάββατο υπάρχει η τάση για ισχυρούς Δυτικούς ανέμους που χτυπάνε τα γνωστά ψηλά εκτεθειμένα λιφτ (Καλάβρυτα, Βασιλίτσα, Καιμάκ) θα ρώταγα τους τοπικούς πόσο επηρεάζει αυτός ο αέρας κάθε βουνό. Όπου οι άνεμοι δεν δημιουργήσουν πρόβλημα η εκτόξευση της θερμοκρασίας που θα φέρουν θα χαλάσει σιγά σιγά το χιόνι αλλά πιστεύω και το Σάββατο θα κρατήσει καλή ποιότητα ειδικά το πρωί. Την Κυριακή κοπάζουν οι άνεμοι και περνάμε σε "Ελληνικό" σκι με ψηλές θερμοκρασίες και περίεργες ποιότητες χιονιού. Από Δευτέρα νέα διαταραχή από τα Δυτικά που θα βαθύνει στο Αιγαίο θα δώσει αξιόλογες χιονοπτώσεις στα χιονοδρομικά και η επόμενη βδομάδα το πιο πιθανό είναι να μας βρει με εξαιρετικές συνθήκες για σκι. Η μακροπρόθεσμη τάση παραμένει για νέα σοβαρή είσοδο του χειμώνα από τις 19 του μήνα και μετά. Edited January 8, 2015 by ΜΙΚ 13 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
SpyrosA 89 Report post #100 Posted January 8, 2015 Για ΣΚ να παίξουμε δλδ Καλάβρυτα; Αξίζει; Quote Share this post Link to post Share on other sites