Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
georgetziker

Ερώτηση Για Blizzard Slr Carbon

Recommended Posts

Δεν μπορώ να καταλήξω όμως για αγορά πεδίλου!

οταν ανεβεις στο βουνο βρες αυτον που σου ειπα και θα σε καθοθηγησει να παρεις σωστο πεδιλο!!!

• Like 1

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Αυτο θα σου έλεγα και γω. Ενας άνθρωπος που ειναι γνωστης, θα σε δει απο κοντα να κανεις σκι και θέλει να πάρεις σωστο σκι (για να πιάσουν τόπο τα μαθηματα του) σιγουρα θα σε καθοδηγήσει σωστά. Tip για τα μαθηματα: προγραμμάτισε μια σειρά μαθημάτων και πες το στον δάσκαλο. Πχ υπολογίζω να κάνουμε 3-4 διωρα. Ετσι θα μπορέσει να κανει ενα σωστο πλάνο και να σε διδάξει σωστά και δομημένα και οχι ad hoc. Μου το ειπε και μένα ενας φιλος.

Edit: για το μαθημα, ίσως να ειναι καλο να πας να νοικιάσεις ενα ζευγάρι σκι, μεσαίου επιπέδου, καλα ομως. Σαν αυτα που δίνουν για ski-test. Ετσι θα εχεις και εσυ άποψη πως παει ενα πιο μαλακό πεδιλο απο αυτο που εχεις.

Edited by GiGi
  • Like 1

σωστος ο τζιτζις!!! αν προγραματισεις μαθηματα θα παιξει 100% και πολυ καλητερη τιμη

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Παλικάρια δεκτά όλα αυτά που μου λέτε αλλά δεν μπορώ καταρχάς να δώσω 300 και Ε για μαθήματα σκι και άλλα τόσα μετά για αγορά εξοπλισμού και όλα αυτά Σ/Κ που όλοι ξέρετε τι σημαίνει αυτό για να ανεβαίνω 10 ΜΑΧ φορές το χρόνο για σκι.

Μου είναι αδύνατο (σίγουρα είναι το σωστό και το θέλω αλλά είναι έξω από τις οικονομικές μου δυνατότητες)

Ούτε θέλω να κατέβω τις κόκκινες στα μαχαίρια με την ταυτότητα στα χέρια!

Απλά θέλω να αγοράσω ένα πιο φιλικό πέδιλο να συνεχίσω αυτά που κάνω και να ευχαριστηθώ τις ελάχιστες ώρες μου στο βουνό!

Αυτό είναι όλο!

Απλά δεν γνωρίζω τις κατηγορίες των πεδίλων πχ μεταξύ pursuit και experience της rossigniol!

Και τα ύψη που θα έπρεπε να διαλέξω για 1.72 ύψος και 67κιλά

ski_nordica-dobermann-spitfire-ti-fdt-20

Ναι σούπερ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κατέληξα σε αυτό σαν λίγο πιο fun πέδιλο όχι πολύ σκληρό να μπορώ να το δουλεύω και στις χωραφιασμένες πίστες που συναντώ σχεδόν πάντα και να μου συγχωρεί και τα λάθη μου που είναι πολλά!

• Like 2

Αντε καλοτσουλητα! Γράψε μας εντυπώσεις οταν τσουλήσεις!

Ηρθαν τα πέδιλα ελπίζω να δοκιμαστούν μέσα στη βδομάδα

Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι οι δέστρες nordica είναι μεταβαλόμενες ανάλόγος τη μπότα όπως με του ενοικίου ενώ στου αδερφού μου που πήρε τα ίδια σε 1.70 αντί για 1.62 που πήρα εγώ του έχει δέστρες καρφομένες marker

post-7018-0-53206900-1420738332_thumb.jpg

post-7018-0-87678400-1420738354_thumb.jpg

• Like 2

σου τα εδωσε με demo δεστρες.δεν ξερω για ποιο λογο

Edited by Olga

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Το οποίο πρέπει να με προβληματίσει είναι κατωτέρας ποιότητας?

Τα περισσότερα σκι πίστας κυκλοφορούν με δεστρες σαν αυτές της φωτο. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι τα αλλα δεν ειχαν αυτην τη δεστρα αλλα μια marker καρφωμένη, ισως να ηταν ελλατωματικη πχ και να την αντικατέστησε με μια spare που ειχε. Δεν σημαίνει οτι δεν ειναι καλής ποιότητας παντως κάποια απ τις δυο. Μπορεις να δεις τον τύπο της marker (καταξιωμένη εταιρία του χώρου) και να ψάξεις τα spec της. Ξερω παντως πως η marker φτιάχνει δεστρες για λογαριασμό της nordica. (Φασον ενα πράγμα)

Δεν ειναι demo δεστρες αυτες, ειναι κανονικο rail συστημα.Πολλα σκι στη κατηγορια αυτη βγαινουν ειτε με rail ειτε καρφωτα.

• Like 4

Τι εννοείς το αντίθετο?

Ο Χρηστος bluehunter εννοεί οτι μπορει και να ειναι καλύτερη η καρφωμένη marker απο τη "μαμισια".

Οχι - τη ρυθμιζομενη θεωρω καλυτερη.Γιωργο στην Cervinia θα εχουμε αντικειμενο συζητησης,προσφατα αλλαξα δεστρες και εκανα μεγαλη κουβεντα με τους Βουλγαρους.

georgetziker - Βαλε τη μια μποτα στις δικες σου δεστρες και την αλλη στου αδελφου σου. Εκει που καθεται η μποτα πιο ψηλα [για ιδιες μποτες μιλαμε παντα] εστω και 0.5 cm εκει ειναι και το πλεονεκτημα.

• Like 1

Οσο πιο ψιλά ειναι η μπότα ,τοσο καλητερο ελενχο στης στροφές εχεις(μιλαω για πίστα,αλλα πιστευω ισχει και για εκτος,απλα δεν εχω πείρα )

Είναι πλεονέκτημα δηλαδή να κάθεται πιο ψηλά?

Ακριβως,και απ οτι ξερω στους αγωνες υπαρχει οριο.