Blue hunter 1,147 Report post Posted January 4, 2015 Παντως απο τη σκια που ειδα δεν τα πας και ασχημα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted January 4, 2015 Παντως απο τη σκια που ειδα δεν τα πας και ασχημα. xaxaxaxaxaxax Quote Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted January 4, 2015 Δεν μπορώ να καταλήξω όμως για αγορά πεδίλου! Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 4, 2015 Δεν μπορώ να καταλήξω όμως για αγορά πεδίλου! οταν ανεβεις στο βουνο βρες αυτον που σου ειπα και θα σε καθοθηγησει να παρεις σωστο πεδιλο!!! 1 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 4, 2015 (edited) Αυτο θα σου έλεγα και γω. Ενας άνθρωπος που ειναι γνωστης, θα σε δει απο κοντα να κανεις σκι και θέλει να πάρεις σωστο σκι (για να πιάσουν τόπο τα μαθηματα του) σιγουρα θα σε καθοδηγήσει σωστά. Tip για τα μαθηματα: προγραμμάτισε μια σειρά μαθημάτων και πες το στον δάσκαλο. Πχ υπολογίζω να κάνουμε 3-4 διωρα. Ετσι θα μπορέσει να κανει ενα σωστο πλάνο και να σε διδάξει σωστά και δομημένα και οχι ad hoc. Μου το ειπε και μένα ενας φιλος. Edit: για το μαθημα, ίσως να ειναι καλο να πας να νοικιάσεις ενα ζευγάρι σκι, μεσαίου επιπέδου, καλα ομως. Σαν αυτα που δίνουν για ski-test. Ετσι θα εχεις και εσυ άποψη πως παει ενα πιο μαλακό πεδιλο απο αυτο που εχεις. Edited January 4, 2015 by GiGi 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 4, 2015 σωστος ο τζιτζις!!! αν προγραματισεις μαθηματα θα παιξει 100% και πολυ καλητερη τιμη Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted January 5, 2015 Παλικάρια δεκτά όλα αυτά που μου λέτε αλλά δεν μπορώ καταρχάς να δώσω 300 και Ε για μαθήματα σκι και άλλα τόσα μετά για αγορά εξοπλισμού και όλα αυτά Σ/Κ που όλοι ξέρετε τι σημαίνει αυτό για να ανεβαίνω 10 ΜΑΧ φορές το χρόνο για σκι. Μου είναι αδύνατο (σίγουρα είναι το σωστό και το θέλω αλλά είναι έξω από τις οικονομικές μου δυνατότητες) Ούτε θέλω να κατέβω τις κόκκινες στα μαχαίρια με την ταυτότητα στα χέρια! Απλά θέλω να αγοράσω ένα πιο φιλικό πέδιλο να συνεχίσω αυτά που κάνω και να ευχαριστηθώ τις ελάχιστες ώρες μου στο βουνό! Αυτό είναι όλο! Απλά δεν γνωρίζω τις κατηγορίες των πεδίλων πχ μεταξύ pursuit και experience της rossigniol! Και τα ύψη που θα έπρεπε να διαλέξω για 1.72 ύψος και 67κιλά Quote Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted January 5, 2015 http://www.skibill.gr/shop/product_info.php?cPath=284_285&products_id=5657 Παιδιά νομίζω ότι κατέληξα εδώ (1,62) να το προχωρήσω? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 5, 2015 Ναι σούπερ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted January 5, 2015 Κατέληξα σε αυτό σαν λίγο πιο fun πέδιλο όχι πολύ σκληρό να μπορώ να το δουλεύω και στις χωραφιασμένες πίστες που συναντώ σχεδόν πάντα και να μου συγχωρεί και τα λάθη μου που είναι πολλά! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 5, 2015 Αντε καλοτσουλητα! Γράψε μας εντυπώσεις οταν τσουλήσεις! Quote Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted January 8, 2015 Ηρθαν τα πέδιλα ελπίζω να δοκιμαστούν μέσα στη βδομάδα Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι οι δέστρες nordica είναι μεταβαλόμενες ανάλόγος τη μπότα όπως με του ενοικίου ενώ στου αδερφού μου που πήρε τα ίδια σε 1.70 αντί για 1.62 που πήρα εγώ του έχει δέστρες καρφομένες marker 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 8, 2015 (edited) σου τα εδωσε με demo δεστρες.δεν ξερω για ποιο λογο Edited January 8, 2015 by Olga Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted January 8, 2015 σου τα εδωσε με demo δεστρες.δεν ξερω για ποιο λογο Το οποίο πρέπει να με προβληματίσει είναι κατωτέρας ποιότητας? Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 8, 2015 Τα περισσότερα σκι πίστας κυκλοφορούν με δεστρες σαν αυτές της φωτο. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι τα αλλα δεν ειχαν αυτην τη δεστρα αλλα μια marker καρφωμένη, ισως να ηταν ελλατωματικη πχ και να την αντικατέστησε με μια spare που ειχε. Δεν σημαίνει οτι δεν ειναι καλής ποιότητας παντως κάποια απ τις δυο. Μπορεις να δεις τον τύπο της marker (καταξιωμένη εταιρία του χώρου) και να ψάξεις τα spec της. Ξερω παντως πως η marker φτιάχνει δεστρες για λογαριασμό της nordica. (Φασον ενα πράγμα) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted January 8, 2015 Το αντιθετο νομιζω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted January 8, 2015 Το αντιθετο νομιζω. Σορυ Γιωργο απαντησαμε ταυτοχρονα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted January 8, 2015 Τι εννοείς το αντίθετο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
maylo 132 Report post Posted January 8, 2015 σου τα εδωσε με demo δεστρες.δεν ξερω για ποιο λογο Δεν ειναι demo δεστρες αυτες, ειναι κανονικο rail συστημα.Πολλα σκι στη κατηγορια αυτη βγαινουν ειτε με rail ειτε καρφωτα. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 8, 2015 Τι εννοείς το αντίθετο? Ο Χρηστος bluehunter εννοεί οτι μπορει και να ειναι καλύτερη η καρφωμένη marker απο τη "μαμισια". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted January 9, 2015 Οχι - τη ρυθμιζομενη θεωρω καλυτερη.Γιωργο στην Cervinia θα εχουμε αντικειμενο συζητησης,προσφατα αλλαξα δεστρες και εκανα μεγαλη κουβεντα με τους Βουλγαρους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted January 9, 2015 georgetziker - Βαλε τη μια μποτα στις δικες σου δεστρες και την αλλη στου αδελφου σου. Εκει που καθεται η μποτα πιο ψηλα [για ιδιες μποτες μιλαμε παντα] εστω και 0.5 cm εκει ειναι και το πλεονεκτημα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted January 9, 2015 Είναι πλεονέκτημα δηλαδή να κάθεται πιο ψηλά? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 9, 2015 Οσο πιο ψιλά ειναι η μπότα ,τοσο καλητερο ελενχο στης στροφές εχεις(μιλαω για πίστα,αλλα πιστευω ισχει και για εκτος,απλα δεν εχω πείρα ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted January 9, 2015 Είναι πλεονέκτημα δηλαδή να κάθεται πιο ψηλά? Ακριβως,και απ οτι ξερω στους αγωνες υπαρχει οριο. Quote Share this post Link to post Share on other sites