bujinkan 2,507 Report post Posted February 15, 2015 το dinner in the sky τωρα και στην αθηνα http://dinnerinthesky.gr/#section-schedule 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 15, 2015 Το έψαξα..120 το άτομο Quote "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 15, 2015 Εχω κλεισει ηδη τραπεζι για μενα και την παρεα μου.28 φλεβαρη 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted February 15, 2015 Dust το νου σου μην σου πέσει το πιρούνι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 15, 2015 Για τουαλετα ουτε συζητηση ... Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted February 15, 2015 Οτι του φανει του λολοστεφανη ... Αμερικανιες !!!!!!! Sent from my iPad using Tapatalk 3 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 15, 2015 Για τουαλετα ουτε συζητηση ... Σε καλύπτει το site για αυτό το ζήτημα: Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα;Ναι, όπως σε ένα κανονικό εστιατόριο: ρωτάτε τον σερβιτόρο και… κατεβαίνετε. Είναι λιγότερο διακριτικό, γιατί θα συνοδεύεστε από 22 άτομα, αλλά είναι εξαιρετικά σύντομο! Αυτό που δεν περίμενα είναι το παρακάτω: Μπορώ να καπνίζω;Το κάπνισμα απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της γαστρονομικής “πτήσης”. Αφ’ενός το γεγονός ότι οι συνδαιτημόνες είναι δεμένοι για λόγους ασφάλειας(*) καθιστά τις κινήσεις δυσκολότερες και το κάπνισμα όχι τόσο ευχάριστο, αφ’ετέρου ο άνεμος μπορεί να μεταφέρει τις στάχτες και να δημιουργήσει εγκαύματα. (*) Ωραίο δείπνο, δεμένος σε μπάκετ κάθισμα .... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 15, 2015 (edited) Οτι του φανει του λολοστεφανη ... Αμερικανιες !!!!!!! Sent from my iPad using Tapatalk βελγικη ιδεα ειναι Edited February 15, 2015 by Χρήστος Λάππας Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 15, 2015 (edited) Σε καλύπτει το site για αυτό το ζήτημα: Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα; Ναι, όπως σε ένα κανονικό εστιατόριο: ρωτάτε τον σερβιτόρο και… κατεβαίνετε. Είναι λιγότερο διακριτικό, γιατί θα συνοδεύεστε από 22 άτομα, αλλά είναι εξαιρετικά σύντομο! Αυτό που δεν περίμενα είναι το παρακάτω: Μπορώ να καπνίζω; Το κάπνισμα απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της γαστρονομικής “πτήσης”. Αφ’ενός το γεγονός ότι οι συνδαιτημόνες είναι δεμένοι για λόγους ασφάλειας(*) καθιστά τις κινήσεις δυσκολότερες και το κάπνισμα όχι τόσο ευχάριστο, αφ’ετέρου ο άνεμος μπορεί να μεταφέρει τις στάχτες και να δημιουργήσει εγκαύματα. (*) Ωραίο δείπνο, δεμένος σε μπάκετ κάθισμα .... δλδ εσυ τι περιμενες? να εισαι χυμα στο κυμα και στο τσακιρ κεφι να ριξεις και καμια ζεμπεκια Edited February 15, 2015 by Χρήστος Λάππας Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 15, 2015 Ένα quote της προκοπής θα μάθουμε να κάνουμε ρε νέος; 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 15, 2015 Ένα quote της προκοπής θα μάθουμε να κάνουμε ρε νέος; Αφου ειμαι νεος στα φορα και στην τεχνολογια φιλαρακι Quote Share this post Link to post Share on other sites