GiGi 3,474 Report post Posted March 3, 2015 (edited) Η αξιόπιστη λειτουργία της δεστρας ειναι ο λόγος που κατόπιν ενημέρωσης μας απο τον parnass για τη διαθεσιμότητα, ειπαμε να υπαρχει μια προεργασία απο τους ενδιαφερόμενους και να καλέσουν το κατάστημα (η αλλο της αρεσκείας τους εαν επιθυμούν) προκειμένου να συντηρηθούν, τεσταριστουν κλπ. Παμε για να περάσουμε καλα οχι να κλάψουμε. Edited March 3, 2015 by GiGi Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 3, 2015 Το ski test ακυρωθηκε.εμεις το προχωραμε;ο καιρος πως θα ειναι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 3, 2015 Δείχνει χιονοπτώσεις έντονες. Τα λοκάλια τι λένε; Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,474 Report post Posted March 3, 2015 Το ski test ακυρωθηκε.εμεις το προχωραμε;ο καιρος πως θα ειναι; Δείχνει χιονοπτώσεις έντονες. Τα λοκάλια τι λένε; Νομίζω πως πρέπει να το ξαναδούμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 3, 2015 Ελπίζω το χιονοδρομικό να βάλει και την ανάλογη μουσική 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted March 4, 2015 (edited) Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. Edited March 4, 2015 by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 6 Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 4, 2015 τελικα θα γινει η θα αναβληθει? Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 6, 2015 τελικα θα γινει η θα αναβληθει? Πήρε μια παράταση λόγω κακοκαιρίας και θα γίνει 28-29 Μαρτίου: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18349&do=findComment&comment=351053 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted March 26, 2015 (edited) Are you ready? Εγώ θα ντυθώ ανεμοβλογιά νομίζω σε αρκετούς θα θυμίσω εντελώς 80's... Edited March 26, 2015 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted March 26, 2015 Are you ready? Εγώ θα ντυθώ ανεμοβλογιά νομίζω είμαι εντελώς 80's... Φοβάμαι ότι....... ότι και να ντυθείς μάλλον δεν θα φαίνεσαι...... το ραντεβού είναι στα τυφλά........... Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Athos 12 Report post Posted March 28, 2015 παιδιά σας ζηλεύω πρέπει να έχετε μεγάλες αποθήκες εγώ εκτός απ τη τζιτζιρίτζι που τη φοράω ακόμα τα έχω πετάξει όλα Quote Share this post Link to post Share on other sites