PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 30, 2015 Αυριο το βραδυ αρραβωνιάζεται ο γιος μου -ΑΓΑΘΟΣ 3 και σαν πατερας του εύχομαι να ειναι γερος και οτι το καλυτερο στην απο εδω και περα συνεχεια τις ζωης του ευχομαι σε ολους εσας που εχετε παιδια σε ηλικια αρραβώνων να βιώσετε και εσεις την χαρα που εχω εγω - σαν γονεας δεν περιμενα, οτι θα ειμαι τοσο χαρουμενος - υπερήφανος- και τοσο στα συννεφα ανεβασμενος τα παντα γυρο μου ειναι τελεια και πανεμορφα ευχομαι σε ολους να ζησουν το ιδιο που ζω και εγω και η κυρια αννα το μικρο μας παιδι μεγαλωσε -αν και δεν το πιστευαμε μιας και στα ματια μας ητανε σαν να μην αλλαξε τιποτα απο τοτε που ετρεχε στην αυλη μας με το μικρο του ποδηλατο !! και ξαφνικα ξεκινά την δικοι του πορεία στην ζωη με την κοπελα που επέλεξε μακαρι να ειμαστε γεροι και να καμαρώσουμε και εγγονια --για να προλαβουμε να τους μαθουμε και σκι υσ χαλάλι το τινες - και μαντονα ντι καβιλιο που θυσιαστήκανε μας εμεινε το κοπαονικ κλπ φωτο απο δευτερα 20 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted October 30, 2015 Η ώρα η καλή! ♡ Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted October 30, 2015 Αντε οι ωρες οι καλες !!! Να ειστε ολοι γεροι, μικροι μεγαλοι και να καμαρωσετε εγγονια γρηγορα !!! 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted October 30, 2015 Η ώρα η καλή!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted October 30, 2015 Οι ωρες οι καλες Νικολα - μη σκας για το ski,οι μικρες Αλπεις εδω διπλα μας ειναι -θετικη ενεργεια (βλεπε Δρινιας) και ολα θα πανε κατ ευχη! Τις καλυτερες ευχες απο μενα και τη Γεωργια! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
yannisnm 734 Report post Posted October 30, 2015 Να είστε όλοι γεροί για απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted October 30, 2015 (edited) Κάθε ευτυχία και δύναμη στα παιδιά σου και η αγάπη τους να τους οδηγεί πάντα στο καλύτερο! Edited October 30, 2015 by Nifadas 1 Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted October 30, 2015 Η ωρα η καλη και καθε ευτυχια Νίκο!να τους χαίρεσαι! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted October 31, 2015 Παντα τέτοιες χαρές να έχετε πρόεδρε και να ζήσουν τα παιδια με καλούς απογόνους! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted October 31, 2015 Να σου ζήσουν Νίκο. Πάντα γεροί να είναι!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted October 31, 2015 Να σας ζήσουν Νικόλα............ και γρήγορα Παππούς !!!!!!!!!!!! 1 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted October 31, 2015 Η ώρα η καλή πρόεδρε!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 1, 2015 και μια μικρη - πρωτη δοση !! 8 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted November 1, 2015 Νικο με το ski πως τα παει η αραββωνιαρα ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted November 1, 2015 Η ώρα η καλή Νίκο! Να σας ζήσουν! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 1, 2015 Νικο με το ski πως τα παει η αραββωνιαρα ??? Ουσιαστική ερώτηση! Η ώρα η καλή Νίκο! 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 1, 2015 Νικο με το ski πως τα παει η αραββωνιαρα ??? :respect:exei υψοφοβια !! οποτε την γλυτωσε την μιρλα ο αγαθος! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 1, 2015 4 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 1, 2015 Ολα τα καλά να έχουν τα παιδιά! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
idas 563 Report post Posted November 1, 2015 Να ζήσουν Νίκο, κάθε ευτυχία!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted November 2, 2015 Κάθε ευτυχία στα παιδιά Νικόλα.Να είναι πάντα αγαπημένοι. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 2, 2015 kai μια και ειμαι ακομη χεσμενος απο την χαρα μου παρτε μερικες ακομα φωτο συμπεθεροι!! απο τα τρικαλα ! και κουμπαροι ευχομε σε ολους τα εχουν την ιδια χαρα με εμενα !!-οταν θα ερθει η ωρα τους υσ γκου-γκουχου μεσιε λαππα ..για σενα η ωρα ηρθε 10 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 2, 2015 Εγώ είμαι μικρούλης ακόμα! 6 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted November 2, 2015 Εγώ είμαι μικρούλης ακόμα! ετσι μπραβο νεαρε ! ακομα δεν εβγαλες δοντακια ( τα τριτα ) και θελουν να σε παντρεψουν ! φιλοι σου λεει μετα... 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted November 2, 2015 (edited) να σας ζησουν προεδρα !...και επειδη το θεμα το ειχαμε και καποια αλλη φορα...την γραβατα την εκανες ( παλι ) ρομπα! πολυ μακρυα την εκανες αυτη θα φορα brother !να αφηνεις ειπαμε την κυρια Αννα γι αυτες τις "λεπτομεριες". κατα τ αλλα εισαι κουκλος !και με το καλο και παππους ! Edited November 2, 2015 by giannis-ski 3 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites