Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 18, 2015 https://vimeo.com/ondemand/streifmovie 5 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 18, 2015 Unfortunately, this title is unavailable in your region. Learn more Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 18, 2015 Ασε το βρηκα στο itunes Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 18, 2015 Τωρα μας λες για το πιο γνοστο,το πιο επικίνδυνο (ενα απο τα πιο επικιντυνα),το πιο δυσκολο !!!! Το The Streif !!!! Ο νικητής μενει στην ιστορια του παγκόσμιο σκι για παντα!!!! Παμε να το δουμε ,οργανωμένο του χρωνου; 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted November 19, 2015 Περισσότερα εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Hahnenkamm,_Kitzb%C3%BChel Εχει ενδιαφέρον ο πίνακας των χρόνων. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 30, 2015 "Μην τις καρφώνετε πολύ βαθιά τις πόρτες, θα τις πάρω μαζί μου:" http://youtube.com/watch?v=QKoETt3bjXU 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 30, 2015 Wow! Το trailer του φιλμ Streif τώρα το βλέπω! Αμέσως θυμήθηκα , πριν περίπου 10 χρόνια το αντίστοιχο φιλμ για την ελευθερη κατάβαση The thin Line. Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε όλη αυτήν την "θεατρικότητα" ενός ντοκυμαντερ που απέχει σχεδόν 10 χρόνια και ακόμα μεγαλύτερη όταν απέχει δεκαετίες!... Αλλά ειδικά το streif με ξάφνιασε!! 1 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 30, 2015 (edited) Πολλά περιέργα μαζεύονται… Μετα το drone που έπεσε ένα μέτρο πίσω από τον Hirscher, έχουμε πόρτες που θέλουν να κάνουν DH. Edited December 30, 2015 by Pant Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 30, 2015 (edited) Υπάρχει κάποιο τορεντ για να καταβάσω το streif ? Αν κάποιος έχει χρόνο ας μου στείλει Plz μύνημα ! Thanx. Εδώ ο φίλος μας που πηρε την πόρτα στον ώμο δεν μπορεσε να το "μαζέψει" , και έχει και ένα θεματάκι με τις γωνίες της χαράξης , παραλίγο να αγκαλιάσει την κολώνα στο finish line.... πω πω.... Edited December 30, 2015 by Χρήστος Μ. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted December 30, 2015 Κι εγώ το ψάχνω και δεν το έχω βρει! Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 30, 2015 (edited) Δοκιμάστε αν είναι αυτό edit: από kickass link: Streif One Hell Of A Ride Edited December 30, 2015 by Kyriakoschar 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 2, 2016 Αυτή είναι η ταινία, αλλά δυστυχώς ο ήχος είναι στα γερμανικά κι όχι στα αγλλικά που λέει το torrent. Δυστυχώς δεν έχω βρειι υπότιτλους αγγλικούς, για ελληνικά ούτε κατά διάνοια βέβαια. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 3, 2016 Ούτε εγώ εχω βρει υπότιτλους, θα πρέπει να στηριχτώ στα γερμανικά μου, σίγουρα δεν βολεύει τόσο, αλλά θέλω πολύ να τη δω, την κρατάω για ωραία φάση να την απολαύσω καθώς πρέπει! Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 3, 2016 Την είδα χτες τελικά - χωρίς να γνωρίζω γερμανικά. Έχει κάποια κομμάτια όπου μιλάει ο Bode Miller (ίσως και κάποιος άλλος- δε θυμάμαι) στα αγγλικά και κάπως σώζεται. Απ' ό,τι διάβασα η RedBull που έχει κάνει την παραγωγή δεν έκανε αρχικά κάποια προσπάθεια υποτιτλισμού ή μεταγλώτισης και επίκειται δεύτερη παραγωγή με αγγλική ομιλία και νέο αφηγητή (ή/και υποτίτλους). Δε ξέρω ωστόσο αν στο αρχικό DVD συμπεριλαμβάνονταν υπότιτλοι αγγλικοί (το IMDB λέει ότι είχε). Όπως και να χει το βλέπεις πολλές φορές αν είσαι λιγάκι αρρωστάκι (όπως οι περισσότεροι από εμάς νομίζω) και απολαμβάνεις πλήθος εικόνων από τοπία, τεχνικές λεπτομέρειες προετοιμασίας του αγώνα και σύντομα στιγμιότυπα από περίφημες καταβάσεις, προετοιμασίες αθλητών κτλ. 2 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites