Alexx_Vls 128 Report post Posted December 31, 2015 (edited) Τα πράγματα ειναι απλά, οποίος θέλει να κάνει σκι πρέπει να ειναι στη γόνδολα 8:15, δεν θα συναντήσει ουρές στα αλλα λιφτ ίσως μόνο kolarski και plato...τέλος πάντων η πίστα μέχρι το χωριό θα ανοίξει σύντομα (ήδη κάποιοι κατέβαιναν αν και ειναι κλειστή), το Chalin valog θέλει κι άλλο χιόνι αλλα πιστεύω τώρα που θα έχει χαμηλές θερμοκρασίες θα λειτουργήσουν το τεχνητό, η μισή tomba και η todorka θα ανοίξουν και αυτές σύντομα (το πάνω μισό της tomba θέλει ακόμη πολύ χιόνι), ίσως ανοίξει και η shiligarnik 1 (ή αλλιώς 5) η οποία θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη με ρατρακ, τέλος θα ανοίξει μάλλον η bunderitza και το πάνω μισό της balkaniada μέχρι το λιφτ bunderitza 2 όπου έκαναν πολύ τεχνητό από το Νοέμβριο κιόλας!!! Το Plato θέλει κι άλλο χιόνι :/ καλή χρόνια σε όλους!!!! Edited December 31, 2015 by Alexx_Vls 2 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 31, 2015 Alexx,εσει ποτε θα εισαι εκει; Καλη χρωνια Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted December 31, 2015 Η tomba θα ανοίξει αύριο την πατάνε αυτή τη στιγμή και η πίστα μέχρι το χωριό παίζει να ανοίξει...Pepe εγώ δεν ξέρω ποτέ θα ανέβω αλλα σκοπεύω να ανέβω όταν θα ειναι σε πλήρη λειτουργία Share this post Link to post Share on other sites
as002 25 Report post Posted January 2, 2016 http://original.livestream.com/bansko πιο αντικειμενικη πληροφορηση από banskο δεν νομιζω να υπαρχει στην περιοχή. 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 2, 2016 Καλα ηταν σημερα,ξεκίνημα με τον Χρηστο και την Μαρία ,στς 9-9,20 κοσμο οχι παρα πολυ ,αλλα δούλεβαν και αλες πίστες ,αργοτερα σε μια -δυο πίστες γινοταν χαμος!!! Αυτα απο σημερα,θα δουμε πος θα παει αυριο 3 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted January 2, 2016 (edited) Σημερινές και χθεσινές!!!! Χιόνι ως επι το πλείστον τεχνητό αλλα από αύριο και μετά έρχονται τα καλά!!!! Edited January 2, 2016 by Alexx_Vls 3 Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted January 2, 2016 Καλα ηταν σημερα,ξεκίνημα με τον Χρηστο και την Μαρία ,στς 9-9,20 κοσμο οχι παρα πολυ ,αλλα δούλεβαν και αλες πίστες ,αργοτερα σε μια -δυο πίστες γινοταν χαμος!!! Αυτα απο σημερα,θα δουμε πος θα παει αυριο Από αύριο μέχρι τέταρτη θα ανέβω κ εγώ ,μου έδωσε ο Κυριάκος το τηλ σου.Θα σε πάρω τηλ όταν είμαι εκεί. Share this post Link to post Share on other sites
oxydo.dd 37 Report post Posted January 3, 2016 Ελα να μαζευομαστε σιγά σιγά! Έξω απ το ξενοδοχείο οι φωτός! Sent from my LG-D855 using Tapatalk 3 Addicted to snow... Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 3, 2016 Από αύριο μέχρι τέταρτη θα ανέβω κ εγώ ,μου έδωσε ο Κυριάκος το τηλ σου. Θα σε πάρω τηλ όταν είμαι εκεί. Το βουλγαρικό νουμερο σου εδωσε ;; 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 3, 2016 ναι Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 3, 2016 Αρκετό χιονι στο μπανσκο,απο αυριο θα ειναι σουπερ πανο!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
spiros1970 1 Report post Posted January 4, 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Δεν έχω έρθει ποτέ Μπάνσκο, βλέπω όμως έριξε καλό χιόνι. Αξίζει για ΣΚ 09-10/01 από Θεσσαλονίκη; Κι αν ναι, με λεωφορείο ή αυτοκίνητο; Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 4, 2016 Ωραία. Αρχίζω να λοκάρω. People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted January 4, 2016 http://www.banskoski.com/shiligarnik-webcam ωραια ριχνει...Αντε να δουμε... spiros 1970 αν αυτο που εριξε και ριχνει δε το λιωσει με βροχες τεταρτη πεμπτη απο το τερμα της γονδολας και πανω πιστευω να ειναι καλα το σκ.Με αμαξι ειναι πολυ βολικα.σε 2.30 περιπου ωρες απο θεσσαλονικη θα εισαι εκει. Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 4, 2016 Πεπέ................... για πες !!!!!!!!!!!!!!!!! σαν καλύτερος γνώστης της περιοχής.............. www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 4, 2016 Τωρα ρίχνει καλαααα Βροχη δεν νομιζω ,κανει κρυο ,απο εδω και περα θα ειναι σουπερ ,αντε να πατήσουν και της πίστες 8 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 4, 2016 BBQ ,ζεστό ρακί και χιόνια εξω!!! Σημερα 80% της πίστες-χωράφια Τομπα και ulen σουπερ σκι ,σκι δρόμος μεχρι κατο ανοικτός ,αλλα πιέζεις τη ζωη σου ροτις τε την Όλια !!!! 4 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 4, 2016 5 Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted January 4, 2016 Σουπερ μέρα σήμερα με πολύ χιόνι 14 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 4, 2016 Αυτος αριστερα μαλον ειναι εγω!!!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted January 4, 2016 Αλλά κ πολύ κόσμο. . Να κ ο Πεπε , που ήταν με όλοι την οικογένεια κ χάρηκα πολύ που τους γνώρισα! 8 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 4, 2016 Και εμεις χαρήκαμε !!! Άκουσα οτι στο σκι δρομο ειχες περιπέτειες Πες μας πος επηζισατε 1 Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted January 4, 2016 Κ λίγες φοτο ακόμα [emoji6] 17 Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted January 4, 2016 Off topic : Γκουχου...γκουχου...δεν ξέρω τώρα ποιος φοράει τέτοια "πράγματα" για να κάνει σκι, αλλά ευχαρίστως του χαρίζω ένα " Μ " (μι) . 2 https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted January 5, 2016 ωραιο μπουφαν... 1 Share this post Link to post Share on other sites