Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

γεμιζετε λεωφορειο χαχαχχα

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Μα το λεοφοριο ,δικο μας ειναι!

Ενας απο την παρεα εχει και ετσι μαζευόμαστε και την κανουμε!!!

• Like 1

περνατε απο κοζανη?

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Παρόν! (ξετρελάθηκα με το βουνό !! )

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Αχ ! Συγνωμη που δε προλαβα παιδια,γυρισαμε απο Pamporovo λιγο αργα. Εχουν κατακλυσει τα ΧΚ της Βουλγαριας πολλες χιλιαδες Τουρκοι (5.000 περιπου στο Pamporovo) και γινεται πανικος μεγαλος! Οι ανθρωποι δεν εχουν το θεο τους (αλαχ δηλ.χα-χα) Οπου σταθεις και οπου βρεθεις περνουν σφαιρα διπλα σου,ταχυτητες 70-80 χλμ./ωρ. Ατομα με πολυ μικρη γνωση χιονοδρομιας και το SKI POLICE στην κυριολεξια αδιαφορο (αυτο συμβαινει παντου στη Βουλγαρια αλλα χτες ξεφυγε η κατασταση) - στα ΑΡΝΗΤΙΚΑ του Pamporovo λοιπον .Εγιναν πολλα παραπονα και το κερασακι στην τουρτα - ΑΚΟΥΣΟΝ - παραπονεθηκαν και οι Αγγλοι στο τελος! Κλαιω!!! τι να πω. Αποτελεσμα ολων 20 + ΑΤΥΧΥΜΑΤΑ, λιγοι ευτυχως οι σοβαρα τραυματιες με καταγματα (ενα μπροστα μου)- γυρισμενα γονατα-κοπαν.κεφαλια(λιγοι με κρανος) ανοιγμενες μυτες(πολλες),παντου στις πιστες ειχε ΑΙΜΑΤΑ! Πολεμος κανονικος σας λεω! Σημ. 24/1 με 8/2 κλειστα τα σχολεια σε Τουρκια και φευγουν διακοπες. Καθε χρονια το ξεχναω, ετσι και φετος την πατησα. Κατι ξερει ο Pepe, 15 Φεβρ. θ ανεβει!

Και είχα απορία γιατί στης 25/1 δεύτερα ,είχε σχεδόν ίδιο ή περισσότερο κόσμο από Κυριακή 24/1!

Ακομη δεν εχω συνελθει απ το σοκ Γρηγορη! Η δε γυναικα μου οσο σκι ηξερε το ξεχασε σε λιγα λεπτα απο το φοβο της. Το κακο μ αυτη την ιστορια ειναι οτι καθε χρονο χειροτερευει η κατασταση.

Αυτη την εβδομαδα ειναι τα σχολια κλειστά για διακοπες και στα χιονοδρομικά γινετε χαμος ,στο μπανσκο παλι οχι τοσο πολυ γιατι ειναι και πιο μεγαλο ειναι και πιο ακριβό απο τα αλλα

Στο μπανσκο ξεκίνησε να χιονιζει απο το πλατό και πανω

• Like 1

Προβλέπει να χιονιζει σημερα και λιγο αυριο αλλα πιστευω ειναι αρκετα για να τελιοποιητει η κατασταση!!!!

Μια εβδομαδα μου έμεινε να ξαναγυρίσω στο τόπο μου:) :) :)

• Like 3

15 εκατοστά φρέσκο χιόνι σήμερα, οι θερμοκρασίες έπεσαν και γίνεται ξανά παραγωγή τεχνητού χιονιού, προβλέπεται ενα υπέροχο Σαββατοκύριακο τυχεροί όσοι θα ειναι πάνω!!!!!

• Like 1

Με τον Προμαχωνα όμως τι γινεται;;;;.....

Αυτοί έχουν αγριέψει και κλείνουν τους δρόμους 24ωρα!....

Edited by Χρήστος Μ.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Βρε πες εσει οτι θες να πας και εγω θα κανονισω να περασουμε με τα ποδια και απο την αλλη μερια να μας περιμενει λεοφοριο να μας παει πανω :) :) :)

• Like 3

Καλησπερα παιδια! Θα ανεβασω γυναικα με μωρο θεσσαλονικη και θα φυγω για Bansko 20-23/03.

Δεν εχω ιδεα για τιποτα,μου ειπαν ενα ξενοδοχειο διπλα στο λιφτ Uniquato να κλεισω και βλεπω ειναι σε καλη τιμη.

Αλλα θελω βοηθεια ! Ποιος ειναι ο πιο καλος τροπος να παω απο θεσσαλονικη την Κυριακη και να γυρισω την Τεταρτη?

Θα εχει χιονι τοσο αργα το Μαρτιο η θα χασω τα λεφτα και τις μερες μου τζαμπα???

Οτι πληροφοριες μπορειτε να δωσετε παρακαλω ειναι ευπροσδεκτες!

Nidecker Score

Θα έχεις δικό σου αυτοκίνητο Θεσσαλονίκη ή θα νοικιάσεις? Ρωτάω γιατί μια εναλλακτική θα ήταν να συνεννοηθείς με explosivo για τη δυνατότητα μεταφοράς προς και από αν σου βγαίνει οικονομικότερα.

Συνήθως έχει χιόνι αλλά κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί βλέπεις τι γίνεται φέτος...

Για το ξενοδοχείο δεν γνωρίζω

1162895.jpg

δεν θα εχω αυτοκινητο,ψαχνω για κανα ski bus αλλα δεν ξερω ποιες μερες ανεβοκατεβαινουν κλπ

Nidecker Score

Το να πας Κυριακή με ski bus είναι εύκολο - δεν ξέρω όμως για την επιστροφή μιας και Τετάρτες είναι οριακό να έχουν τα γραφεία ταξίδι για Μπάνσκο. Συνήθως έχουν απο Πέμπτη και Παρασκευή. Οποτε μάλλον θα πρέπει να κάτσεις στο βουνό άλλη μια μέρα! :) Οχι και άσχημα!! :)

Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο (ξεκίνα απο Explosivo) για να σου που περισσότερα και με πιο σιγουριά!

Πάτα δεξιά στο banner του explosivo για να βρεις πληροφορίες ( τηλέφωνο κτλ ) και να συνεννοηθείτε. καλύτερα έτσι

• Like 2

1162895.jpg

το ξενοδοχειο ειναι φοβερο!οχι παντως φθηνο για μπανσκο και ακριβως απο κατω στο ισογειο εχει το πολυ καλο εστιατοριο με ευρωπαικη κουζινα Victoria!ειναι ακριβως απεναντι απο το kempinski

• Like 2

δεν μπορω να βρω πουθενα τα δρομολογια λεωφορειων για bansko και επιστροφη....Τι πραγμα ειναι αυτο....?

Θα παρω τα τηλεφωνα μου αυριο και ελπιζω να βγαλω ακρη.Το ξενοδοχειο που εκλεισα ειναι διπλα στη γονδολα ακριβως,αλλα αυτο επειδη δεν εχω ιδεα τι σημαινει?Η γονδολα σε ανεβαζει στο χιονοδρομικο και απο εκει παιρνεις αλλα λιφτ ή η γονδολα σε ανεβαζει απευθειας στην κορυφη βουνου και ξεκινας καταβαση??

Nidecker Score

Πάρε στην Eχplosivo , έχει λεωφορείο / ski van για να σας πάει και να σας γυρήσει. Μάλιστα επειδή θέλετε να πάτε Κυριακή θα πάτε σχετικά άδειοι γιατί κυριακές πηγαίνει να παραλάβει κόσμο που πηγαίνει τις πέμπες - παρασκευές , αντιστοιχα την πέμπτη πάλι θα γυρήσετε σχετικά άδειοι κατα ανάλογο τρόπο. Τηλέφωνο και θα σας πουν αμέσως και έχουν και ωραία Ski Van !

Η γόνδολα ειναι αυτο:

post-193-0-07284100-1454878543_thumb.jpg

και από τα 900 υψόμετρο στα φλατ της πόλης , σε πάει στο πλατό της Banderishka Polyana στα 1600 που ειναι αυτο:

post-193-0-86824200-1454878742_thumb.jpg

και απο κει υπάρχουν καρέκλες που σας πάνε μέχρι τα 2600 περίπου με δεκάδες επιλογές στα ποδια σας ! :)

δηλαδή απο εδώ , κατω απο την περίφημη κορυφή της Todorka! :

post-193-0-90382300-1454879177_thumb.jpg

Εδώ ο Χαρτης του χιονοδρομικου:

http://www.piste-maps.co.uk/Piste-Maps/Bulgaria/Bansko-PisteMap-2014.jpg

Προσωπικά ξετρελάθηκα με αυτο το βουνο ! Είναι φανταστικά , ζηλέυω !!!!!

Edited by Χρήστος Μ.
  • Like 7

Βλέποντας τον καιρό διαπίστωσα πως δυστυχώς αν δεν πέσει η θερμοκρασία το Σάββατο θα φάει πολυ βροχή απο τη βάση και κάτω :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Evinha
      Evinha
      (49 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts
      460,950
  • Member Statistics

• Total Members