Alexx_Vls 128 Report post Posted January 5, 2016 (edited) Αύριο ίσως ανοίξει η shiligarnik 1 (5) που απ'οτι φαίνεται πατήθηκε και μετά προτεραιότητα έχει το plato και η balkaniada Edited January 5, 2016 by Alexx_Vls Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 5, 2016 Παιδια σημερα ηταν η χηροτερη μερα απο ολες Πίστες χωράφια ακομα και ι τομπα και ι ιουλεν ,χιονι οντος αρκετό αλά χιονίζει μεχρι το προι και δεν πατιτικαν !! 2 Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 5, 2016 Πεπέ μέχρι πότε θα είσαι επάνω??????? www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 5, 2016 Αύριο φευγω ,δυστιχως !! Ξανα αρχές Φεβρουαρίου Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 6, 2016 Ο.κ την άλλη φορά.................. www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted January 6, 2016 Ξερουμε τι παιζει τωρα πανω με βροχες κλπ γιατι το σκεφτομαι και εγω για αυριο η σκ??? Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted January 6, 2016 Εχθες το βράδυ έβρεξε ,έλιωσε λίγο το χιόνι, αλλά έχει ακόμα στο χωριό. Όσο για της πίστες δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση επάνω ,αλλά λογικά είναι μια χαρά, γιατί χιόνισε πολυ της προηγούμενες μέρες. 1 Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted January 6, 2016 Αυτό είναι από εχθές από ένα φίλο στο Facebook, κ μου είπε ότι κ εχθές φουλ φρέσκο χιόνι. 3 Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted January 6, 2016 Έτσι είναι τώρα το χιόνι στο χωριό, αλλά ρίχνει ένα ψιλό βροχή 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted January 6, 2016 Παρσκευη πολυ καλη μερα και λιγο το Σαββατο για Βουλγαρια,μετα ανεβαζει θερμοκρασια. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted January 6, 2016 Αύριο παίζει να ανοίξει η balkaniada είδα ρατρακ αλλα επειδή δεν έριξαν καθόλου τεχνητό εκεί κρατάω μικρό καλάθι για το plato άγνωστο ακόμη... Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted January 6, 2016 Πολυ βροχη στο μπανσκο...Αντε να δουμ το βραδυ τι θα γινει.. Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 8, 2016 Στο Bansko τι γινετε ρε παιδια απο χιονι απο πιστες, τι ειναι ανοιχτο, τι προβλεπεται για την καιρικη συνεχεια, βρεχει, χιονιζει τι γινετε? Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 9, 2016 Μολις κατεβηκαμε απο το βουνο.... Για να μην λεω πολλα τα περιμενα χειροτερα.... Γενικα καλουτσικα ειναι το μισο χιονοδρομικο σε λειτουργια απο κοσμο το εχω δει και χειροτερα παροτι μισο..... Γενικα εαν ειχαμε χιονι Ελλαδα δεν θα εκανα 1500 κμ.... Αλλα απο το ολοτελα καλη και η παναγιωτενα..... Αν ειναι κανεις αυριο η Δευτερα ας μιλησει..... www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 9, 2016 Συμφωνώ με τον Βαγγέλη. Το μισό λειτουργεί. Όπου δεν υπήρχε τεχνητό χιόνι, ήταν κλειστά. Μίλησα δύο-τρεις φορές στο pmr Βαγγέλη με τον συνσκιέρ μου.Σκέφτηκα θα μας άκουσε και κανείς άλλος. Αύριο κατά τις οκτώμιση στον γόνδολα. Με pmr ανοικτά φίλε μου. Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 9, 2016 Δεν εχω πμρ μαζι μου.... Θα ημαστε στο παρκινκ στο τερμα της γονδολας περιπου την ιδια ωρα ελα εκει....να βρεθουμε οπωσδηποτε www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,247 Report post Posted January 9, 2016 σε εχει φάει η ξενιτιά χαλκιδέε 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 9, 2016 Τι κανει ο ανθρωπος για να κανει το κεφι του ε !!!!!!, 2 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 9, 2016 Δεν εχω πμρ μαζι μου.... Θα ημαστε στο παρκινκ στο τερμα της γονδολας περιπου την ιδια ωρα ελα εκει....να βρεθουμε οπωσδηποτε Θα φοράω κόκκινο γαρύφαλο στο κράνος μου!!!! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted January 9, 2016 Πατάνε το plato αυτή τι στιγμή!!! Μέχρι στιγμής αυτά ειναι ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 9, 2016 Το πλατο ηταν ωραιο εχθες που ηταν απατητο.... Σημερα ειχε σφιξει δεν αξιζε... Οσο μου επιτρεπετε να το πω!!!! www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 9, 2016 (edited) Κάποιος moderator να διαχώριζε τα ποστς σε 2014/2015 και 2015/2016? Done. Edited January 9, 2016 by Χρήστος Λάππας "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 9, 2016 Εμεις παμε ξανα ,όπιος θελει ας ερθει!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 9, 2016 Πάντως για το χιόνι που βλέπω ότι έχει το μπανσκο όχι 1500 ούτε 500 δεν θα έκανα Βαγγέλη!Συνωνόματε χαρά στο κουράγιο σου! Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted January 10, 2016 Χτες Σαββατο λιγοτερο απο 100 χλμ ανατολικα (σε ευθεια)! 14 Share this post Link to post Share on other sites