nikos1890 141 Report post Posted March 28, 2016 ...κριμα...pepe δεν τα ειπαμε φετος ..την επομενη σεζον... οποιος ανεβει στο bansko τα επομενα σαββατοκυριακα ....ας με ενημερωσει αν θελει να μοιραστουμε τα εξοδα κινησης... Θελω να ανεβω Βουλγαρια και ειμαι μονος μου....ολα τα ταξιδιωτικα γραφεια σταματησαν τις εκδρομες !! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 28, 2016 Pepe είσαι τρομερός , την μια Ζάκυνθο , την άλλη Μπανσκο , λες και ειναι εδώ διπλα!! Δεν σε γνώρισα φέτος , αλλα σε αυτο φταίγω εγω. Του χρόνου , αν ολα πανε καλα το καλοκαιρι , θα ειμαι οργανωμενος καλύτερα! Καλο καλοκαίρι !!! Χρηστο και εγω θα χαρώ να σε γνωρίσω και να σκιαρουμε μαζι!!!Και αν θέλεις και μπορεις ,ελα εδω ,ξερεις πος ειναι,εγω Λαγανα ειμαι 1 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 28, 2016 γεια σου ρε πεπε!!!οπως οι απο πανω κ εγω σου δινω ραντεβου για του χρονου στο μπανσκο!!! 2 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted March 28, 2016 Όχι Νικο,για φετος αυτο ηταν Καλό Καλοκαίρι τότε Pepe. Xάρηκα που γνώρισα απο κοντά εσένα και την οικογένεια σου. Νάστε καλά και καλή αντάμωση. 1 Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 28, 2016 Ευχαριστώ Δαμιανε,χαρικαμε και εμεις που σε γνωρίσαμε και συχαριτηρια για το κουραγιο σου και επιμονή σου στα σκι και στα βουνά !!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 28, 2016 Χρηστο και εγω θα χαρώ να σε γνωρίσω και να σκιαρουμε μαζι!!! Και αν θέλεις και μπορεις ,ελα εδω ,ξερεις πος ειναι,εγω Λαγανα ειμαι Το καλοκαίρι δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα λογω της δουλειάς που κάνω ! χαχα , Εχους φιλους στην Ζάκυνθο στο Αργάσι που έχω χρόνια να τους δω! Να μην έχουμε τίποτα περιεργες εξελίξεις αυτο το καλοκαίρι με αυτα που γινονται γενικώς , να μαζεψουμε κανα φραγκο για να τα φάμε με το καλο του χρόνου στα βουνά!!!! 1 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted March 28, 2016 Σαββατο 26-3-16 12 Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted March 28, 2016 Απιστευτη χιονοπτωση την Κυριακη 15 Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted March 28, 2016 Και η επομενη μερα (Δευτερα 28-3-16) 12 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 28, 2016 το πατσαβουροειδές 12 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 29, 2016 (edited) Δεν βλέπω ανάποδη φωτο και ανησυχώ! Λοιπον , καθιερώθηκε, σε καθε πακέτο φωτογραφιών θα ποσταρω και μια ανάποδα γιατί παρατηρώ πως ειναι γουρλίδικο και την επόμενη μερα ρίχνει χαρτοπετσετες! Edited March 29, 2016 by Χρήστος Μ. 3 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted March 29, 2016 Καλα την Κυριακη λογω χιονοπτωσης, μειναμε με τον Κυριακο 10 νοματεοι ολοι κι ολοι στις πιστες μεχρι 16:00 και κατι.Στο τελος μας εδιωξαν! 7 Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted March 29, 2016 ...Στο τελος μας εδιωξαν! ευγε ! παντα τετοια ! 1 https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 29, 2016 Καλα την Κυριακη λογω χιονοπτωσης, μειναμε με τον Κυριακο 10 νοματεοι ολοι κι ολοι στις πιστες μεχρι 16:00 και κατι.Στο τελος μας εδιωξαν! Καλα σας κανανε ,ηταν αγενεια αυτο... 2 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 29, 2016 Αρμένικη[emoji14] Στάλθηκε από το κινητό μου... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 29, 2016 Την Καρβοδευτέρα ειχε στρωσιμο πολυ καλο και τελεια ορατοτητα. Έκλεισε για λιγο καναμισάωρο, μετα παλι ηλιο και εκανες σχεδον μονος στην πιστα οτι ηθελες Έχω κ καναδυό βιντεάκια για τους γκουρού θα τα βάλω στο συμβουλές Στάλθηκε από το κινητό μου... 25 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 29, 2016 Μπραβο ρε Κυριάκο ,εχεις καλιτερευεις παραααα πολυ ααπο περση που σε γνορισα 4 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 29, 2016 Wow! Πολλά μπράβο για την φωτογραφία! Άψογη! 4 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted March 29, 2016 Εγινε πολυ καλος ο μικρος!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted March 29, 2016 Απο κοντα τον μικρο! 9 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted April 3, 2016 θαυματα του στερκου !! 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted April 3, 2016 Πολυ καλος ο Στερκος αλλα αν δε βρεξεις πισινο ...ψαρια δεν εχει! 4 Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted April 3, 2016 Πρωινη σημερα - βγηκε καλο ski Μετα τις 13.00 10 Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted April 3, 2016 Αντέχει για το άλλο ΣΚ; Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted April 3, 2016 ..ναι αραγε αντεχει ; δωστε μια ενημερωση... Share this post Link to post Share on other sites