kosaitis 689 Report post Posted March 21, 2016 (edited) Παρασκευή 18/03 όμοια κοτλέ με την πρώτη μέρα φωτο 2 ημέρα Edited March 21, 2016 by kosaitis 14 Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 21, 2016 (edited) Σάββατο 19/03 λίγο παραπάνω κόσμος απο τις δύο προηγούμενες ημέρες φωτο 3η μέρα Edited March 21, 2016 by kosaitis 17 Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted March 21, 2016 ....φοβερες μερες στο bansko...kosaitis... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 21, 2016 Σπάνιες!!!!!! 2 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
mario79 60 Report post Posted March 22, 2016 Φοβερο τριημερο στο μπανσκο!!!πολυ καλο χιονι(για πιστα μιλαω) και μονο ηλιο!το καλυτερο της σεζον!οσοι προλαβανε πηγαν!κοσμος οχι πολυς!το χινι μαλακωνε το μεσημερι πολυ λιγο μονο στα τελειωματα των πιστων πριν παρεις τα λιφτ,λεπτομερειες δηλ!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 22, 2016 Σπάνιες!!!!!! Και πολύτιμες. Φέτος δε θα είχε κλείσει η σεζόν χωρίς αυτό το τριήμερο που είμασταν επάνω. Όχι ότι χορτάσσαμε φέτος χιόνι αλλά λίγο πετροσκί Ελλάδα (5 μέρες), και 3+4 μέρες Μπόροβετς - Μπάνσκο, ας πούμε ότι έσπασε λίγο η πίκρα. Το τελευταίο τριήμερο δε ήταν το καλύτερο χιόνι που πατήσαμε φέτος. Μακάρι να έβγαινε κι άλλο. Ο Κώστας (kosaitis) σκυλί μαύρο, έκανε σχεδόν 150 χλμ σε 3 μέρες... Κώστα πάντα τέτοιες αντοχές να έχεις εύχομαι κι ας μένουμε πίσω σου ασθμαίνοντες... 1 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 22, 2016 (edited) Πάνο ξεπέρασα την φοβία από τον τραυματισμό του 2013 και ξεσάλωσα αλλάζοντας και πέδιλα από Rossignol Radical SL 1,60 (αγωνιστικό σλάλομ) που με κούραζαν εύκολα σε Atomic Temper TI 1,73 (πέδιλο για σκληρό για πίστα) με τα οποία μπορώ να κάνω ώρες σκι.Ωραία περάσαμεεεεεε. Ο σταθερός ρυθμός παντού.Αργά και με προσοχή απο τους αρχάριους γκαζοφονιάδες στις μπλέ πίστες που μπορεί να σε κουρέψουν πηγαίνοντας σους ,δυνατά στις κόκκινες και μαύρες πίστες. Εκεί όποιος κάνει σχετικά γρήγορο σκι, ξέρει και σκί, άρα δεν κινδυνεύεις. Edited March 22, 2016 by kosaitis Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted March 22, 2016 ...παιδια ....θελω να ανεβω καποια απο τα σαββατοκυριακα του Απριλιου πριν κλεισει το χιονοδρομικο αλλα δεν εχω παρεα... Οποιος φιλος απο εδω θελει και μπορει να με παρει με το μεταφορικο του μεσο....με χαρα θα ερθω για να μοιραστουμε τα εξοδα κινησης... Παρακαλω οποιος το σκεφτεται , ας με ενημερωσει.. Share this post Link to post Share on other sites
marakidiet 289 Report post Posted March 22, 2016 Καλησπέρα. Ψάχνω για δωμάτιο και έχω λίγο χαθεί τόσα που έχει κ με ποικίλα σχόλια. Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο ξενοδοχείο που έχετε ήδη πάει; πάνω από όλα μας νοιάζει η καθαριότητα κ προτιμάμε βέβαια κοντά σχετικά στη γόνδολα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 22, 2016 Για ποτε; Share this post Link to post Share on other sites
marakidiet 289 Report post Posted March 22, 2016 (edited) Πέμπτη 24/03 απόγευμα με Κυριακή 27/03 επιστροφή Edited March 22, 2016 by marakidiet Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 22, 2016 Εχει διαμέρισμα απεναντι του λιφτ ,θα ροτισω τιμη ,εγω εδω ειμαι για πρωτοχρονιά το νικιαζανε 50 ευρω μαζι με πάρκινγκ ,τωρα πιστευω θα ειναι φτηνότερα ,εχει ενα ξενοδοχιο ,λέγετε trinity ,αλλα ειναι κατο στο πεζόδρομο ,με τα ποδια απο το λιφτ ,12 λεπτα,κατε προι εχει λεοφοριο απο το ρεσεπσιον μεχρι το λιφτ φρεε,και παλυ απο 4,30 μεχρι 5,30 να σε φερει πισο Εχω και αλλο κοντα στο λιφτ ,αλλα δεν ξερω τιμη ,αν θελεις στειλε μου πμ και πες μου,οτι θελεις να παω να ροτισω !! Αν ερθεις πες,εμεις θα φιγουμε 27 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted March 22, 2016 Στο Pamporovo ειχε περισσοτερα χλμ (Κυριακη 20-3-16) αλλα θα ρθουμε Pepe το Σαββατο με τη Γεωργια και τον Κυριακο να σε δουμε! 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 22, 2016 Ελατε απο τη παρασκευη Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 23, 2016 (edited) Καλησπέρα. Ψάχνω για δωμάτιο και έχω λίγο χαθεί τόσα που έχει κ με ποικίλα σχόλια. Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο ξενοδοχείο που έχετε ήδη πάει; πάνω από όλα μας νοιάζει η καθαριότητα κ προτιμάμε βέβαια κοντά σχετικά στη γόνδολα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Sunrise. Διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου 40/ημέρα με πρωινό σε μπουφέ, καλό για 3 άτομα,1 κρεβατοκάμαρα με 2 κρεβάτια, σαλόνι με καναπέ κρεβάτι και τραπεζαρία, χωλ, μπάνιο, σκι λεωφορείο για γόνδολα που απέχει 200 μέτρα, δωρεάν φύλαξη σκι και στέγνωμα μπότες,σάουνα,χαμαμ,πισίνα. Δείπνο σε μπουφέ 8/άτομο.Καθαρό και τίμιο για τα λεφτά του.Εχω μείνει 3 φορές. Στείλε email. Εμένα τις δυο τελευταίες φορές δεν μου ζήτησαν προκαταβολή για την κράτηση. Edited March 23, 2016 by kosaitis 2 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 23, 2016 Τί κάνεις το τριήμερο; :innocent: 1 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 23, 2016 Σήμερα τι παίζει επάνω, την γλυτωνει την βροχή? People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 23, 2016 Στα 1600 δεν πιστεύω να τη γλιτώνει, αλλά από τα 1800 και πάνω θα είναι χιονόνερο και χιόνι από τα 1900-2000. Έχει χιόνι το βουνό, δεν πιστεύω να γίνει μεγάλη ζημιά. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 23, 2016 Βλέπω τις κάμερες και...γιαϊξ ! Νερό βλέπω. .. Έχει μειωθεί το κόστος στις καρτες στα 46 leva ? People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 23, 2016 Ναι carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted March 24, 2016 Σήμερα Πέμπτη το απόγευμα ανεβαίνω στο Bansko. Αν είναι κάποιος εκεί, τα λέμε. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 24, 2016 Εγω!!!!!! Τωρα στην μπανδερισκα πολιανα και πανο χιονιζει Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted March 24, 2016 ok Pepe. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted March 24, 2016 Δαμιανε,Σαββατο πρωι ειμαστε πανω! Share this post Link to post Share on other sites
marakidiet 289 Report post Posted March 24, 2016 Ps υπολογιστε ωρα/ουρα στον προμαχωνα. Share this post Link to post Share on other sites