ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 4, 2017 (edited) καλησπέρα και από εμένα. Καλλιόπη παγωμένη, σε βαθμό ταλαιπωρίας. μια μέρα θα σου δανείσω το "εγχειρίδιο ωραρίου κατάβασης ανοιξιάτικου χιονιού ανά πλαγιά Παρνασσού ώστε να πετυχαίνεις μόνο σούπερ χιόνι" που είχε γράψει ο Χαμομήλιας . 13.34 ήταν πολύ καλή.... Ζήσαμε και το "λούκια μόλις έπεσε ο ήλιος", δεν μπορείτε να φανταστείτε για πότε πάγωσε η κρούστα. Edited March 4, 2017 by ΜΙΚ 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted March 4, 2017 :shock: 240/20=12 ανά μέρα Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
talarian 175 Report post Posted March 4, 2017 μια μέρα θα το εκδώσω το "εγχειρίδιο ωραρίου κατάβασης ανοιξιάτικου χιονιού ανά πλαγιά ώστε να πετυχαίνεις μόνο σούπερ χιόνι". 13.34 ήταν πολύ καλή.... δεν υπάρχει χιόνι που να μην είναι σούπερ!!! απλά κάποια τα απολαμβάνεις περισσότερο.... Περιμένω με ανυπομονησία το εγχειρίδιο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 4, 2017 Πολύ σωστή επισήμανση! Κυνηγώντας τα φιλέτα. Αυτό θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής μέρας. Και παρόλο που δεν ήταν όλες οι κατεβάσεις σε εύκολο χιόνι, ήταν όλες απολαυστικές! παρεμπιπτόντως, το Soul μου έχει πάρει τα μυαλά! 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
giomiki 2,822 Report post Posted March 4, 2017 Ωραίο σφιχτό, ψιλοπαγωμενο,γρήγορο πιστιαρικο χιόνι απο το πρωι σε όλα τα Κελάρια.Τι ωρα σουπιασε δεν ξερω γιατί πήγαμε Σαχάρα ή μάλλον Ζαχαρα!!Ωραίο χιόνι και εκει και στα εκτός της.Τα νεα μου Elan amphibio 12 εκπληκτικα στην πιστα,στην σουπα και στο εκτος πεδιο!!Και εκεί που λέγαμε να φύγουμε λόγω ανωτέρας βίας συναντάμε στον Ηρακλή μια παλιοπαρεα που δεν χρειάστηκε και πολύ να μας πείσει να τους ακολουθήσουμε σε εναν Παρνασσό που δεν ειχαμε ξαναδεί...Λούκια Ηρακλή, Δία, Καλλιοπη και εσπρέσσο στον Βάκχο για κλείσιμο!!Να 'στε καλά παιδιά,ευχάριστουμε για την βόλτα και την παρεα!! 10 Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted March 4, 2017 Θαυμάσια μέρα και χθες που ανέβηκα. Ψηλά η βάση παρέμεινε σκληρή έως παγωμένη (Βάκχος), πιο κάτω ζαχαρόχιονο.Σούπα πουθενά. Μαλάκωσαν και τα εκτός δίπλα στον Βάκχο και έκλεισε η μέρα υπέροχα.Δεν ξέρω πως περιγράφεται το σημερινο χιόνι εκτός, αλλά με τα 74αρια πιστοπέδιλα πήγαινα όπου ήθελα όπως ήθελα.Βρήκα και την ρατρακιά κάτω από το 6απλο δίπλα στο απότομο απέραστη (!) και το διασκέδασα . 5 Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 4, 2017 Εχει τετοια χιονια απο την καθαρη...τριτη. Χαρα στην υπομονη σας. Ελπιζω να ειστε ολοι αυριο πανω. Το χιονοδρομικο θελει ενισχυση. Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted March 5, 2017 Parnassus firn snow rotation manual.Hours,incredibly enjoyable slopes and tips. Αυτος πρεπει να ειναι ο τιτλος της διεθνούς έκδοσης....απίστευτη σαχαρα ,5 χιόνια στην καλιόπη ,μολις γυρισε ο ήλιος στο τέλος κατευθείαν κρούστα. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 5, 2017 Τελικα απο τους χθεσινους ποσοι μειναν πανω για...επαναληψη; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 5, 2017 (edited) Parnassus firn snow rotation manual.Hours,incredibly enjoyable slopes and tips. Αυτος πρεπει να ειναι ο τιτλος της διεθνούς έκδοσης....απίστευτη σαχαρα ,5 χιόνια στην καλιόπη ,μολις γυρισε ο ήλιος στο τέλος κατευθείαν κρούστα.Οταν ταλεγα στον δριβαΠου εκλεινε λιφτ λογω θερμοκρασιας Οτι δεν βαζεις γενικο ωραριο αλλα διαχειριζεσαι πλαγιες και συνθηκες γραφατε οτι δεν ξερω τι λεω... Τεσπα ας ειχε πιστερ το χιονοδρομικο να κανει γκρουπακια. Σκεφτειτε τι μαυρο χάλι ειναι καθημερινες με τα λιφτ κλειστα. Επεισεις για τον πολυ κοσμο χκπ ειναι το μπωλ στα κελαρια. Ουτε τον παγο μπορουν, ουτε την σουπα. Αρα εχουν ενα παραθυρο 11 με 2 το πολυ. Καλουνται γι αυτο να πληρωσουν για τις 3 φορες που θα αναιβουν οικογενειακα σκ 25×2×;=..... συν διανυχτερευση συν βενζινες φαγητο.... Μετα το παιζουμε ιαβερηδες οτι μολις μπει ο μαρτης ο ελληνας δεν θελει σκι.. Με τετοια μυαλα... Εμεις χρησιμοποιουμε το καρπουλι. Τα χρηματα που αφηνουμε ειναι συγκεκριμενα και λιγα σχετικα με μια οικογενεια (φυσικα επειδη παμε σχετικα συχνα ειναι πολλα στο συνολο της σεζον). Εχουν φροντισει να μας ελατωσουν τα κινητρα να παμε καθημερινες. Το σκ αντικειμενικα το καρπουλι αποτελει φυρα για το χιονοδρομικο και την ευρυτερη περιοχη. Ο στοχος θα επρεπε να ειναι να ανεβασουμε τις οικογενειες μας τουλαχιστον 5 σκ την σεζον. Το χκπ οχι μονο δεν εχει κανει τιποτα για αυτο αλλα εχει βαλει και εμποδια με την τιμολογιακη πολιτικη του. Οι πελατες στα ελληνικα χιονοδρομικα ειναι συγκεκριμενα γκρουπ. Ουτε κινεζοι ουτε... γιαπωνεζοι. Τοσες μελετες εχουν γινει...τοσα χρηματα εχουν δωθει γι αυτες... Edited March 5, 2017 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 5, 2017 Και το χτεσινό trace: http://snow.traceup.com/stats?id=9604&vId=2443229 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
elias 230 Report post Posted March 5, 2017 Πραγματικά ωραία μέρα , με ωραία παρέα (ήρθε και το πρώτο εκτός ) με ένα μικρό πιτ-στοπ για την αναπλήρωση δυνάμεων και συνέχεια μέχρι να καταρρεύσουν οι τετρακέφαλοι .Να είμαστε καλά και καλή συνέχεια !!! 4 Share this post Link to post Share on other sites
giomiki 2,822 Report post Posted March 5, 2017 Χθεσινες... 13 Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted March 5, 2017 Τα Πάντα Όλα...εντος εκτός όνειρο ζούμε σε μια απίστευτη σαιζον... ...οι καθημερινές είναι μεγάλο θέμα...κρίμα! 3 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 5, 2017 Τα Πάντα Όλα...εντος εκτός όνειρο ζούμε σε μια απίστευτη σαιζον... ...οι καθημερινές είναι μεγάλο θέμα...κρίμα! Εσείς που πάτε και γαζώνετε μόνοι σας συνέχεια πρέπει να σας ξετρυπώσουμε, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση 2 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 6, 2017 Το βίντεο από τo Σάββατο 10 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted March 6, 2017 ειναι φοβερη αυτη η ανοιξη... 2 Share this post Link to post Share on other sites
george A. 89 Report post Posted March 6, 2017 Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους όταν κάνεις σκι σε ένα σχεδόν άδειο χιονοδρομικό γιατί πολύ θεωρούν με τόση ζέστη το χιόνι δεν είναι καλό.....!!!!Και γυρνάς το απόγευμα στο σπίτι σου με ένα τεράστιο χαμόγελο (αξία ανεκτίμητη)...νιώθεις πολύ τυχερός που έχεις ενα τόσο ωραίο βούνο τόσο κοντά σου !! Καλη συνέχεια σε όλους ! 11 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 6, 2017 Απο το on parnassos. Α αναγκη να μπει στο κουτι με τα υποθετα η προειδοποιηση < μη το καταπινετε, βαλτε το στον κ@λο σας>. Τετοια εποχη εγω εχω μια, βρε και δυο εγνοιες το τι θα βρω μπροστα μου.. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 6, 2017 Δεν ξερεις εσυ ...ουτε αυτος που εβαλε την πινακιδα ..ΑΥΤΟΙ...... ΞΕΡΟΥΝ ! Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 6, 2017 Μπα Κοιτα δεν ειναι γκρεμος απο κει. Ειναι μια πολυ ωραια καταβαση με συγκεκριμενες...δυσκολιες. Αναλογα με την εποχη και το χιονι. Επισεις ειναι ενα σημειο που εχω προειδοποιηθει...α ρμοδιως... οτι αν μου συμβει κατι θα με κατεβασει...ο θεος... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 6, 2017 Εγώ νομίζω ότι αν δεν το ξέρεις το μέρος, καλώς υπάρχει η πινακίδα για να σε αποθαρρύνει από το να το μάθεις μόνος σου. Μην ξεχνάμε ότι εκεί σιμά υπάρχει και η μπανάνα και άλλα λούκια που κάποιες χρονιές είναι όντως γκρεμοί. 6 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted March 8, 2017 Νέκρα ο παρνασσος και τα γυρω χωριά Υπάρχει υπουργός τουρισμού σαυτη τη χώρα? How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites