ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 10, 2017 (edited) Μετά την σπατάλη των 35 εκ, το να κάνω φασαρία για την "ορθή λειτουργία", για να έχω χιονοδρομικάκι του αυθημερόν μου είναι αδιάφορο. Όπως πλέον μου είναι αδιάφορο αν θα κάνω 2-3 αυθημερόν στον συγκεκριμένο Παρνασσό. Κανένα πέρσι, ένα πρόπερσι. Και φέτος κανένα μέχρι στιγμής. ΠΡοτιμώ να μαζεύω τον χρόνο μου, τις υποχρεώσεις μου, τα λεφτά μου και να κάνω έστω και 4ήμερο σε Άλπεις, παρά 4 αυθημερόν στον συγκεκριμένο Παρνασσό. Και φτηνότερα και καλύτερα θα μου έρθει. Άρα η άποψή σου είναι επειδή ο Ιωάννης Ξυπόλιτος πεταξε 10-15 από τα 35 μύρια που έπεσαν, να παρατήσουμε όλοι τον Παρνασσό να σκουριάσει και ακόμα ένα από 10.000.000 πραγματάκια που η Ελλάδα κάνει λάθος και φταίνε για την πτώχευσή της, να μην το κάνει σωστά. Ωραία η άποψή σου μπορείς να ιδρύσεις τον Σύλλογο με τίτλο: "Επειδή είναι Λίγο Λάθος η Χιονοδρομία στην Ελλάδα ας την Καταστρέψουμε Τελείως και να μην Προσπαθήσουμε να Βελτιωθεί, αλλά να πάμε Ολοι Άλπεις να ενισχύσουμε την Αυστριακή Οικονομία ενώ σε κάθε Ευκαιρία να Δυσφημούμε τα Ελληνικά Χιονοδρομικά ακόμα και με Ψεύδη*". ΕΧΛΛΧΕΚΤΠΒΟΑΑΟΕΔΕΧΨ Μετά όμως να μη ρωτάς γιατί πτωχεύσε η χώρα. Η άποψή σου είναι ακριβώς (άποψή μου το παρακάτω) ο λόγος που πτωχεύσαμε και ο ωχαδερφισμός που έχει καταστρέψει την Ελλάδα. Κρίμα για την ανεργία, τους φόρους και την μείωση συντάξεων που προκαλεί η άποψή σου. Απόψεις είναι έχουμε κάθε δικαίωμα να διαφωνούμε, διαφωνώ ριζικά με την δικιά σου και έχω κάθε δικαίωμα να το λέω, όπως και εσύ. Απλά ειλικρινά απορώ στο forum του Ελληνικού Συλλόγου Τορυσιτικής Χιονοδρομίας με Άρθρο 1: Βελτίωση της Χιονοδρομίας, τι θέση έχει η άποψή σου, η άποψη του metero και η άποψη του President και κυρίως γιατί δεν απαντιέται γραπτά από το Προεδρείο. Δεν είπα να μην την πεις, λέω γιατί την ακούμε πιο συχνά από όσο ακούμε το ότι μπορεί να βελτιωθεί η χιονοδρομίας στην Ελλάδα ειδικά από τη στιγμή που πια για τον Παρνασσό είναι σχεδόν δωρεάν και μάλιστα σίγουρα (για μένα και για τις θέσεις του Συλλόγου το σίγουρα, θα χαρώ να το αναλύσουμε) θα συνεισφέρει θετικά στην Οικονομία της χώρας. Το ξαναγράφω για τελευταία φορά "ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΕΖΟΝ 200-300-500-1000 ΕΥΡΩ" *το ψεύδη πάει στο σκι στις Άλπεις είναι φτηνό και στο ότι δεν έχει ποιότητα και διαφορετικότητα το σκι στον Παρνασσό. Και αφιερωμένες στην άποψή σου η 6 υπερμέρες που μου έχει ήδη δώσει ο Παρνασσός με κόστος 167 ευρώ συνολικά εκ των οποίων τα 130 ήταν φόρος που πήγε στο Ελληνικό κράτος ή λεφτά απευθείας σε Έλληνες πολίτες. Πολύ φτηνότερα και πολύ καλύτερα μου ήρθε, όλες πούδρα όλες λιακάδα. Edited February 10, 2017 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted February 10, 2017 Άρα η άποψή σου είναι επειδή ο Ιωάννης Ξυπόλιτος πεταξε 10-15 από τα 35 μύρια που έπεσαν, να παρατήσουμε όλοι τον Παρνασσό να σκουριάσει και ακόμα ένα από 10.000.000 πραγματάκια που η Ελλάδα κάνει λάθος και φταίνε για την πτώχευσή της, να μην το κάνει σωστά. Ωραία η άποψή σου μπορείς να ιδρύσεις τον Σύλλογο με τίτλο: "Επειδή είναι Λίγο Λάθος η Χιονοδρομία στην Ελλάδα ας την Καταστρέψουμε Τελείως και να μην Προσπαθήσουμε να Βελτιωθεί, αλλά να πάμε Ολοι Άλπεις να ενισχύσουμε την Αυστριακή Οικονομία ενώ σε κάθε Ευκαιρία να Δυσφημούμε τα Ελληνικά Χιονοδρομικά ακόμα και με Ψεύδη*". ΕΧΛΛΧΕΚΤΠΒΟΑΑΟΕΔΕΧΨ Μετά όμως να μη ρωτάς γιατί πτωχεύσε η χώρα. Η άποψή σου είναι ακριβώς (άποψή μου το παρακάτω) ο λόγος που πτωχεύσαμε και ο ωχαδερφισμός που έχει καταστρέψει την Ελλάδα. Κρίμα για την ανεργία, τους φόρους και την μείωση συντάξεων που προκαλεί η άποψή σου. Απόψεις είναι έχουμε κάθε δικαίωμα να διαφωνούμε, διαφωνώ ριζικά με την δικιά σου και έχω κάθε δικαίωμα να το λέω, όπως και εσύ. Απλά ειλικρινά απορώ στο forum του Ελληνικού Συλλόγου Τορυσιτικής Χιονοδρομίας με Άρθρο 1: Βελτίωση της Χιονοδρομίας, τι θέση έχει η άποψή σου, η άποψη του metero και η άποψη του President και κυρίως γιατί δεν απαντιέται γραπτά από το Προεδρείο. Δεν είπα να μην την πεις, λέω γιατί την ακούμε πιο συχνά από όσο ακούμε το ότι μπορεί να βελτιωθεί η χιονοδρομίας στην Ελλάδα ειδικά από τη στιγμή που πια για τον Παρνασσό είναι σχεδόν δωρεάν και μάλιστα σίγουρα (για μένα και για τις θέσεις του Συλλόγου το σίγουρα, θα χαρώ να το αναλύσουμε) θα συνεισφέρει θετικά στην Οικονομία της χώρας. Το ξαναγράφω για τελευταία φορά "ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΕΖΟΝ 200-200-500-1000 ΕΥΡΩ" *το ψεύδη πάει στο σκι στις Άλπεις είναι φτηνό και στο ότι δεν έχει ποιότητα και διαφορετικότητα το σκι στον Παρνασσό. Και αφιερωμένες η 6 υπερμέρες που μας έχει ήδη δώσει ο Παρνασσός με κόστος 167 ευρώ συνολικά Μιχάλη, προωθώντας αυτό http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=19808&do=findComment&comment=399476 αντί να προωθήσετε εκδρομές σε ελληνικά ΧΚ νομίζω ότι ο σύλλογος δίνει μεγάλη βάση στις εκδρομές εκτός ελλάδος. Και μετά μου λες εσύ περι πτώχευσης. Στα καλάβρυτα πρέπει να πάτε ΟΛΟΙ όσοι είναι μέλη του συλλόγου Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 10, 2017 (edited) Μιχάλη, προωθώντας αυτό http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=19808&do=findComment&comment=399476 αντί να προωθήσετε εκδρομές σε ελληνικά ΧΚ νομίζω ότι ο σύλλογος δίνει μεγάλη βάση στις εκδρομές εκτός ελλάδος. Και μετά μου λες εσύ περι πτώχευσης. Δεν έχω σε βίντεο την ΓΣ του Συλλόγου που είπα ακριβώς αυτό που λες. Δημοκρατία έχουμε με μαύρισαν. Φυσικά παν μέτρον άριστον προς Θεού και εγώ ο ίδιος λέω αν έχεις λεφτά μια βδομάδα Άλπεις και 30 φορές Ελλάδα είναι η ιδανική σεζόν για έναν χιονοδρόμο. Αλλά έχεις δίκιο παραπροτρέπει ο Σύλλογος το σκι σε Άλπεις και Βαλκάνια χωρίς αντίστοιχη προώθηση και προσπάθεια για βελτίωση του σκι στην Ελλάδα. Σήμερα ο Σύλλογος ρίχνει 500 ανθρωποώρες κόπο για σκι σε Βαλκάνια και Άλπεις και 30 ανθρωποώρες για βελτίωση και προώθηση του σκι στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει το ανάποδο Edited February 10, 2017 by ΜΙΚ 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
chrisrov 25 Report post Posted February 10, 2017 (edited) Αντί να τρωγόμαστε για το αν είναι καλύτερο - προτιμότερο - οικονομικότερο ή οτιδήποτε άλλο μια βδομάδα στον Παρνασσό ή μια βδομάδα στις Άλπεις, εγώ θα πρότεινα να ασχοληθούμε λίγο με το αν είναι παράτυπη ή όχι η απόφαση του ΧΚΠ στη μέση της σεζόν να υπολειτουργεί τις καθημερινές. Το αν ο σύλλογος θα πρέπει να υποστηρίζει τις εκδρομές στο εξωτερικό ή όχι, είναι θέμα του συλλόγου και θα πρέπει να συζητηθεί σίγουρα, αλλά είναι ξεχωριστό από τις απατεωνιές του ΧΚΠ. Το να καταγγείλεις κάτι που είναι απατεωνιά και παρατυπία, δεν βλέπω πώς επηρεάζεται από το αν προτιμάς να πας στις Άλπεις ή όχι. Edited February 10, 2017 by chrisrov 4 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 10, 2017 Να αναφερω εγω οτι εχω κανει στον Χελμο με τον Οδυσσεα και τον Θυμιο Non stop χωρις ουρες 9,00- 4.30 . 19 φορες δαφνη αγκυρα και 5 στυγες = 9κλμ vertikal ολα απεραστα. Το δαφνη αγκυρα ειναι 10 min = 3 ωρες λιφτ και στυγα 13 min = 1ωρα λιφτ και σπαστη ξεκουραση 7,5-4 = 3,5ωρες καθαρο σκι μονο απεραστα σε μια μερα... 4 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 10, 2017 Δεν με βλεπω να τελειωνω την 10καρα.... Ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο που κανει ο παρνασσος. Τοσα χρονια αυτο εχει μαθει να κανει. Ουδεποτε υπηρξε σοβαρη αντιδραση. Αμα ξερεις οτι τα ζωα σαν και του λογου μου θα αναιβουν και αμα τα λεφτα δεν ειναι δικα σου να τα κλαις.... Ζωο πραγματικο ειμαι, καλα μου κανουν.... το τριανταρι το καταπια, τους καμπινεδες τους καταπια,τους εργολαβους με την ...μιζερεια τους καταπια, το 25 αρι το καταπια.... Ζωο παχυδερμο... Εχω να ανεβω παρνασο απο την μερα που το πουλησε ο μπακογιαννης και αυτοκτονησαν οι κλανομαγκες αραχωβιτες.... Φυσικα καοοια στιγμη θα παω, εξ αναγκης...και θα σκασω 25....σιγα μξν ξαναγορασω πολαπλη. Ναχω κινητρο εξτρα να μην ξαναπατησω. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 10, 2017 Να αναφερω εγω οτι εχω κανει στον Χελμο με τον Οδυσσεα και τον Θυμιο Non stop χωρις ουρες 9,00- 4.30 . 19 φορες δαφνη αγκυρα και 5 στυγες = 9κλμ vertikal ολα απεραστα. Το δαφνη αγκυρα ειναι 10 min = 3 ωρες λιφτ και στυγα 13 min = 1ωρα λιφτ και σπαστη ξεκουραση 7,5-4 = 3,5ωρες καθαρο σκι μονο απεραστα σε μια μερα... Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση, για να κάνεις σε αυτό το χιονοδρομικό, με αυτά τα λιφτ το παραπάνω, πόσα πλήρωσες και τι έσοδα είχε το χιονοδρομικό εκείνη την ημέρα; Αυτό είναι το πρότυπο για ένα βιώσιμο οικονομικά χιονοδρομικό; Για να κάνει αποσβέσεις του εξοπλισμού; για να πληρώνει τα έξοδα λειτουργίας του; Αναζητείται βιώσιμο μοντέλο. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted February 10, 2017 (edited) Ωραία η άποψή σου μπορείς να ιδρύσεις τον Σύλλογο με τίτλο: "Επειδή είναι Λίγο Λάθος η Χιονοδρομία στην Ελλάδα ας την Καταστρέψουμε Τελείως και να μην Προσπαθήσουμε να Βελτιωθεί, αλλά να πάμε Ολοι Άλπεις να ενισχύσουμε την Αυστριακή Οικονομία ενώ σε κάθε Ευκαιρία να Δυσφημούμε τα Ελληνικά Χιονοδρομικά ακόμα και με Ψεύδη*". ΕΧΛΛΧΕΚΤΠΒΟΑΑΟΕΔΕΧΨ Μετά όμως να μη ρωτάς γιατί πτωχεύσε η χώρα. Η άποψή σου είναι ακριβώς (άποψή μου το παρακάτω) ο λόγος που πτωχεύσαμε και ο ωχαδερφισμός που έχει καταστρέψει την Ελλάδα. Κρίμα για την ανεργία, τους φόρους και την μείωση συντάξεων που προκαλεί η άποψή σου. Απόψεις είναι έχουμε κάθε δικαίωμα να διαφωνούμε, διαφωνώ ριζικά με την δικιά σου και έχω κάθε δικαίωμα να το λέω, όπως και εσύ. Απλά ειλικρινά απορώ στο forum του Ελληνικού Συλλόγου Τορυσιτικής Χιονοδρομίας με Άρθρο 1: Βελτίωση της Χιονοδρομίας, τι θέση έχει η άποψή σου, η άποψη του metero και η άποψη του President και κυρίως γιατί δεν απαντιέται γραπτά από το Προεδρείο. Δεν είπα να μην την πεις, λέω γιατί την ακούμε πιο συχνά από όσο ακούμε το ότι μπορεί να βελτιωθεί η χιονοδρομίας στην Ελλάδα ειδικά από τη στιγμή που πια για τον Παρνασσό είναι σχεδόν δωρεάν και μάλιστα σίγουρα (για μένα και για τις θέσεις του Συλλόγου το σίγουρα, θα χαρώ να το αναλύσουμε) θα συνεισφέρει θετικά στην Οικονομία της χώρας. Το ξαναγράφω για τελευταία φορά "ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΕΖΟΝ 200-300-500-1000 ΕΥΡΩ" *το ψεύδη πάει στο σκι στις Άλπεις είναι φτηνό και στο ότι δεν έχει ποιότητα και διαφορετικότητα το σκι στον Παρνασσό. Και αφιερωμένες στην άποψή σου η 6 υπερμέρες που μου έχει ήδη δώσει ο Παρνασσός με κόστος 167 ευρώ συνολικά εκ των οποίων τα 130 ήταν φόρος που πήγε στο Ελληνικό κράτος ή λεφτά απευθείας σε Έλληνες πολίτες. Πολύ φτηνότερα και πολύ καλύτερα μου ήρθε, όλες πούδρα όλες λιακάδα. Δεν κατάλαβα από που προκύπτει ότι θέλω να ιδρύσω σύλλογο. Εγώ με το σκι ασχολούμαι διότι μου αρέσει και θα πηγαίνω εκεί που θέλω, όπως θέλω και όποτε θέλω. Όλα τα υπόλοιπα είναι χαζομάρες. Και ως φορολογούμενος αρνούμαι να επιδοτήσω το σκι σου. Η χώρα πτώχευσε γιατί χρηματοδότησε (=κατασπατάλησε) πράγματα που δεν έπρεπε. Edited February 10, 2017 by mil Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 10, 2017 Να αναφερω εγω οτι εχω κανει στον Χελμο με τον Οδυσσεα και τον Θυμιο Non stop χωρις ουρες 9,00- 4.30 . 19 φορες δαφνη αγκυρα και 5 στυγες = 9κλμ vertikal ολα απεραστα. Το δαφνη αγκυρα ειναι 10 min = 3 ωρες λιφτ και στυγα 13 min = 1ωρα λιφτ και σπαστη ξεκουραση 7,5-4 = 3,5ωρες καθαρο σκι μονο απεραστα σε μια μερα... Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα με το ΧΚΚ ότι δεν πας για ΣΚΙ-SKI αλλά για να κάνεις βόλτα με τα ΛΙΦΤ - εάν δεν σου αρέσει ο καφές τους :LMAO: Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 10, 2017 (edited) Να αναφερω εγω οτι εχω κανει στον Χελμο με τον Οδυσσεα και τον Θυμιο Non stop χωρις ουρες 9,00- 4.30 . 19 φορες δαφνη αγκυρα και 5 στυγες = 9κλμ vertikal ολα απεραστα. Το δαφνη αγκυρα ειναι 10 min = 3 ωρες λιφτ και στυγα 13 min = 1ωρα λιφτ και σπαστη ξεκουραση 7,5-4 = 3,5ωρες καθαρο σκι μονο απεραστα σε μια μερα... 57 Βάκχους 4 Ηρακλήδες (πρωτοχρονιά ) όλα απέραστα καμία ξεκούραση μόνο πούδρα, ίσως ένα πιπι δε θυμάμαι. 300 επί 61 18.300 vertical ή 1200 επί 61 73χλμ σκι. Edited February 10, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 10, 2017 (edited) Αντί να τρωγόμαστε για το αν είναι καλύτερο - προτιμότερο - οικονομικότερο ή οτιδήποτε άλλο μια βδομάδα στον Παρνασσό ή μια βδομάδα στις Άλπεις, εγώ θα πρότεινα να ασχοληθούμε λίγο με το αν είναι παράτυπη ή όχι η απόφαση του ΧΚΠ στη μέση της σεζόν να υπολειτουργεί τις καθημερινές. Το αν ο σύλλογος θα πρέπει να υποστηρίζει τις εκδρομές στο εξωτερικό ή όχι, είναι θέμα του συλλόγου και θα πρέπει να συζητηθεί σίγουρα, αλλά είναι ξεχωριστό από τις απατεωνιές του ΧΚΠ. Το να καταγγείλεις κάτι που είναι απατεωνιά και παρατυπία, δεν βλέπω πώς επηρεάζεται από το αν προτιμάς να πας στις Άλπεις ή όχι. Αυτό ακριβώς λέω. Μπες στις ΟΕ και γράψε επιστολές που θεωρείς ότι πρέπει να στείλει το προεδρείο. Βρε πήγαινε για σκι όπου θες. Άσε μας ήσυχους όμως μπας βελτιώσουμε τα πανέμορφα Ελληνικά χιονοδρομικά και κυρίως μην γράφεις εδώ μέσα ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι είναι μάταιο να προσπαθείς να τα βελτιώσεις και ότι δεν μπορούν να γίνουν καλά και ότι είναι ακριβά και και και. Edited February 10, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 10, 2017 (edited) Δεν κατάλαβα από που προκύπτει ότι θέλω να ιδρύσω σύλλογο. Εγώ με το σκι ασχολούμαι διότι μου αρέσει και θα πηγαίνω εκεί που θέλω, όπως θέλω και όποτε θέλω. Όλα τα υπόλοιπα είναι χαζομάρες. Και ως φορολογούμενος αρνούμαι να επιδοτήσω το σκι σου. Η χώρα πτώχευσε γιατί χρηματοδότησε (=κατασπατάλησε) πράγματα που δεν έπρεπε. Να πας όπου θες, να ιδρύσεις ότι σύλλογο θες ή να μην ιδρύσεις. Άσε μας όμως να προσπαθήσουμε να μην επιδοτεί καθόλου το σκι μας και να σταματήσει η κατασπατάληση των χρημάτων σου και μου. Το ότι με φόρο βεζνίνη ένα ευρώ το λίτρο τελικά δεν επιδοτεί καθόλου το σκι μου το κράτος θες να σου κάνω και άλλες πράξεις εκτός από το ότι 200.000 επισκέπτες το χρόνο ο Παρνασσός άντε να πούμε 10 με 30 λίτρα βενζίνης ο καθένας μας κάνει μόνο από φόρο στη βενζίνη κάπου ανάμεσα σε 2 και 6 εκατομύρια ευρώ και γράφεις ΣΥΝΕΧΩΣ μπαρούφες edit ψεύδη edit στοιχεία που είναι ανακριβή και παραπλανούν για τα Ελληνικά χιονοδρομικά και ο Σύλλογος στο επιτρέπει να το αφήσουμε απέξω. Ότι τα χιονοδρομικά που λειτουργούν σωστά δεν προκαλούν ποτέ ζημιά στον προυπολογισμό καμία χώρας επιλέγεις να το αγνοείς. Αν λειτουργούν όπως ο Παρνασσός σήμερα ίσως και μπορεί να υπάρχει περίπτωση πράγματι να μην συμφέρει και πολύ το κράτος ο Παρνασσός, αν βελτιωθεί όμως δεν υπάρχει περίπτωση το Ελληνικό κράτος να βγει ζημιωμένο. Αν επιμένεις ότι η ύπαρξη του Παρνασσού ζημιώνει το κράτος νέο thread να το συζητήσουμε. Edited February 10, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
chrisrov 25 Report post Posted February 10, 2017 (edited) Αυτό ακριβώς λέω. Μπες στις ΟΕ και γράψε επιστολές που θεωρείς ότι πρέπει να στείλει το προεδρείο. Βρε πήγαινε για σκι όπου θες. Άσε μας ήσυχους όμως μπας βελτιώσουμε τα πανέμορφα Ελληνικά χιονοδρομικά. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πει τη γνώμη του. Κάποιος μπορεί να πει "εμένα δε με νοιάζει ο Παρνασσός, οπότε δεν ασχολούμαι και μαζεύω λεφτά να πάω στις Άλπεις γιατί..... γιατί .... γιατί...". Εσένα που σε νοιάζει ο Παρνασσός όμως, εκείνη τη στιγμή οφείλεις να μην παρασύρεις την κουβέντα, αλλά να την κρατήσεις στην απατεωνιά του ΧΚΠ και στην καταγγελία της. Φυσικά και θα αντιπαραθέσεις και τη δική σου γνώμη, χωρίς όμως να τα μπλέξεις αυτά τα δύο μεταξύ τους. Άλλη κουβέντα το ένα, άλλη το άλλο. Όσο ξεφεύγει και όσο έρχεσαι σε αντιπαράθεση για άλλα θέματα που ναι οκ, μπερδεύονται, αλλά ξεφεύγει η κουβέντα, τόσο το ΧΚΠ νομιμοποιείται να αυθαιρετεί πάνω στο κεφάλι σου. Πολύ ευχαρίστως να γράψω επιστολή αν μου ζητηθεί, θα χρειαστώ όμως και τη βοήθεια ενός νομικού, γιατί δεν είμαι ειδικός και δε θέλω να πω ανακρίβειες και να εκτεθώ. Επίσης, πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Edited February 10, 2017 by chrisrov Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 10, 2017 (edited) Εσένα που σε νοιάζει ο Παρνασσός όμως, εκείνη τη στιγμή οφείλεις να μην παρασύρεις την κουβέντα, αλλά να την κρατήσεις στην απατεωνιά του ΧΚΠ και στην καταγγελία της. Φυσικά και θα αντιπαραθέσεις και τη δική σου γνώμη, χωρίς όμως να τα μπλέξεις αυτά τα δύο μεταξύ τους. Άλλη κουβέντα το ένα, άλλη το άλλο. Όσο ξεφεύγει και όσο έρχεσαι σε αντιπαράθεση για άλλα θέματα που ναι οκ, μπερδεύονται, αλλά ξεφεύγει η κουβέντα, τόσο το ΧΚΠ νομιμοποιείται να αυθαιρετεί πάνω στο κεφάλι σου. Πολύ ευχαρίστως να γράψω κείμενο αν μου ζητηθεί, θα χρειαστώ όμως και τη βοήθεια ενός νομικού (όπως είπα ήδη 2 φορές), γιατί δεν είμαι ειδικός και δε θέλω να πω ανακρίβειες και να εκτεθώ. Απόσπασμα από επιστολή του 2015 και του 2016 που επέλεξε το Προεδρείο του ΣΤΧ να μη φύγει ποτέ. -Αποζημίωση - μεταφορά μονάδων στην επόμενη χιονοδρομική περίοδο χιονοδρόμων κατόχων ετήσιων ή άλλων καρτών πολλαπλών διαδρομών για το κλείσιμο της Φτερόλακκας στις 28.02.2015 και το συνολικό κλείσιμο του χιονοδρομικού στις 11.04.2015 χωρίς εξ'αρχής προειδοποίηση, σε συνδυασμό με τις κακές υπηρεσίες κατά τη λειτουργία του χιονοδρομικού. Αντίστοιχη αποζημίωση για την σεζόν 2015-2016 λόγω της έλλειψης χιονοπαγίδων και την μη λειτουργία αναβατήρων παρά την ύπαρξη χιονιού. Σημειωτέων ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά κάθε σεζόν αλλά ειδικά τις δυο τελευταίες σε σχέση με τις δηλώσεις προθέσεων του χιονοδρομικού σχετικά με τη διάρκεια της σεζόν και το ποιοι αναβατήρες θα λειτουργούν Σαββατοκύριακα και καθημερινές. -Βάση ποιών μελετών επιλέχθηκαν τα "Φαραωνικά" έργων της φάσης 2 τα οποία ομολογουμένως προσφέρουν ελάχιστα στον χιονοδρόμο, και γιατί δεν έγιναν έργα που θα διορθώσουν και τα λάθη της φάσης 1. Mε ποια λογική σχεδιάστηκε ο αναβατήρας Ερμής να έχει δυναμική 1600 άτομα την ώρα προς Φτερόλλακα και μόλις 400 προς Κελλάρια. Ποιες ενέργειες θα γίνουν για την ουσιαστική βελτίωση του χιονοδρομικού με την επέκταση, τη λειτουργία του ΑΟΦΣ και τον συνδυασμό του με το σχεδιαζόμενο χιονοδρομικό κέντρο της Δαύλειας? Όλοι όσοι γνωρίζουν τον Παρνασσό ξέρουν ότι οι αναβατήρες μπήκαν εκεί που δεν έχει χιόνι και δίπλα υπάρχουν σημεία με άφθονο χιόνι για τα οποία δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια επέκτασης -Καθημερινά οι επισκέπτες χιονοδρόμοι αναφέρουν ότι το χιονοδρομικό πρακτικά υπολειτουργεί, με κλειστούς αναβατήρες, προβληματικό στρώσιμο στις πίστες, χαμηλές ταχύτητες σε όσους αναβατήρες λειτουργούν ακόμα και χωρίς αυτό να δικαιολογείται από την ένταση των ανέμων, ενώ συνεχώς έρχονται αναφορές για υποστελέχωση του προσωπικού ασφαλείας του χιονοδρομικού Θα χαρώ να το ξανακινητοποιήσουμε όλοι μαζί επιτέλους να φύγει μια πολύ γερή επιστολή και να βοβαρδιστούν με τηλέφωνα όλοι οι αρμόδιοι. Υ.Γ. Είναι θέμα των moderators να διαχωρήσουν θέματα. Πιθανότατα αυτή η κουβέντα είναι για νέα thread πχ το ένα είναι "μαζική κινητοποίηση χιονοδρόμων για τα εγκλήματα του Παρνασσού", άλλο "οικονομική συνεισφορά χιονοδρομικού στην Εθνική Οικονομία", το άλλο είναι "θέλω να πάω για σκι στις Άλπεις μόνο, εδώ θάβουμε το σκι στην Ελλάδα" και το τρίτο είναι "πόσο θα επιτρέπεται να γράφουμε ψέματα, ανακρίβειες και να κατηγορούμε άδικα τα Ελληνικά Χιονοδρομικα". Έχω βαρεθεί να ανοίγω thread την τελευταία φορά που το έκανα μου είπαν ότι έχω πολυήμερο παραλήρημα. Edited February 10, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
chrisrov 25 Report post Posted February 10, 2017 Θα χαρώ να το ξανακινητοποιήσουμε όλοι μαζί επιτέλους να φύγει μια πολύ γερή επιστολή και να βοβαρδιστούν με τηλέφωνα όλοι οι αρμόδιοι. Αυτό είναι όντως μια προσπάθεια ουσιαστική που θα πρέπει να γίνει. Για μένα, δεν πρέπει να είναι τεράστιο το κείμενο, ούτε να μπλέκει διάφορα θέματα λειτουργίας. Υπάρχουν άπειρα. Θα πρέπει να αναφέρεται σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Στην προκειμένη περίπτωση, στην απόφαση μειωμένης λειτουργίας τις καθημερινές. Επίσης, θα πρέπει να κοινοποιηθεί σε social media, σε έντυπα σχετικά με το χώρο... όπου γίνεται τέλος πάντων. Και δεν θα πρέπει να υπάρχει μόνο επιστολή διαμαρτυρίας, αλλά και επίσημη καταγγελία. Υ.Γ. Είναι θέμα των moderators να διαχωρήσουν θέματα. Πιθανότατα αυτή η κουβέντα είναι για νέα thread πχ το ένα είναι "μαζική κινητοποίηση χιονοδρόμων για τα εγκλήματα του Παρνασσού", άλλο "οικονομική συνεισφορά χιονοδρομικού στην Εθνική Οικονομία", το άλλο είναι "θέλω να πάω για σκι στις Άλπεις μόνο, εδώ θάβουμε το σκι στην Ελλάδα" και το τρίτο είναι "πόσο θα επιτρέπεται να γράφουμε ψέματα, ανακρίβειες και να κατηγορούμε άδικα τα Ελληνικά Χιονοδρομικα". Έχω βαρεθεί να ανοίγω thread την τελευταία φορά που το έκανα μου είπαν ότι έχω πολυήμερο παραλήρημα. Υπάρχει ένα γενικό thread που λέγεται Παρνασσός. Οπότε, όλα αυτά είναι σχετικά. Είναι λογικό σε έναν δημόσιο διάλογο να ακούγονται πολλές φωνές διαφορετικές μεταξύ τους και η κουβέντα να κινδυνεύει να ξεφύγει. Είναι θέμα αυτού που συμμετέχει στην κουβέντα όμως, αν τον ενδιαφέρει πραγματικά κάτι συγκεκριμένο, να θωρακίζει τον διάλογο και να τον επικεντρώνει εκεί, στο συγκεκριμένο. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 10, 2017 Ειναι γνωστο οτι ... αντιπαθω τους ...καμπινεδες. Αλλα οτι τετοιες μερες ο καμπινες του ....βαγκου...ειναι κλειστος το λες και η κορφή της μ@λ@κιας.... Εμ βεβαια σιγα μην πανε βολτα τα τακουνια στον προφητη... Μην παρεξηγηθω προτιμω τον ηρακλη. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι μπηκαν οι καμπινεδες στον βακχο. Για να μην ανοιγει ο ηρακλης; Για να μην δουλευει καθημερινες; Για να τους λεμε ηλιθιους; Για να μας μπαινει στο νου οτι τα...φαγανε; Τι ψαχνεις τωρα... Εδω καταψερε ανθρωπος να ειναι πιο απανθρωπα εκνευριστικος απο Δριβα.... στην ενημερωση του χιονοδρομικου. Δεν κρατιεμαι.... Γνωριζω κυριε μου οτι σας πληρωνουν.. .ψιχουλα και σας λενε τι να γραψετε.... αλλωστε σκι δεν νομιζω να... Αλλα.... Τον καρανικα τι τον εχετε; 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 10, 2017 Ειναι γνωστο οτι ... αντιπαθω τους ...καμπινεδες. Αλλα οτι τετοιες μερες ο καμπινες του ....βαγκου...ειναι κλειστος το λες και η κορφή της μ@λ@κιας.... Εμ βεβαια σιγα μην πανε βολτα τα τακουνια στον προφητη... Μην παρεξηγηθω προτιμω τον ηρακλη. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι μπηκαν οι καμπινεδες στον βακχο. Είπαμε ΕΣΠΑ. Ακόμα περιμένω εσάς που λέτε ότι δεν ήταν απαραίτητο να μπουν καμπίνες για να ληφθεί το ΕΣΠΑ να το τεκμηριώσετε με έγγραφα να το τρίψουμε και αυτό στη μούρη του Ξυπόλιτου. 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 10, 2017 Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα με το ΧΚΚ ότι δεν πας για ΣΚΙ-SKI αλλά για να κάνεις βόλτα με τα ΛΙΦΤ - εάν δεν σου αρέσει ο καφές τους :LMAO: Χα χα τρολια σκετη εισαι ρε συ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 10, 2017 Δεν ηταν απαραιτητο να μπουνε καμπινες στον βακχο, στο συνδετικο,στον ηνιοχο, στην ηρα με αυτην την σειρα. Αντιθετα δεν ειναι οικονομικα βιωσιμο να μπουνε. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ που να συνδεει εσπα και υποχρεωτικες καμπινες. Αν θελουμε να ειμαστε σοβαροι να δουμε πια προσωπα ειναι πισω απο το παρακατω γαιτανακι Μελετη ecosign-μελετη για την προσβαση αμεα στο χιονοδρομικο-αντιπροσωπος-ακυρωση πρωτου διαγωνισμου-καρατομηση δριβα <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 10, 2017 Εγω παντος 9klm vertical lft served απεραστες πουδρες στις αλπεις δεν εχω κανει ποτε και εχω παει πολες φορες σε 2 ωρες ψαχνεις να βρεις καθαρη γραμμη με το ντουφεκι Για crousing σε πιστες παω πασο φυσικα 2 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 10, 2017 και αντε μαζευεις λ7 και πας αλπεις....ποιος σου λεει οτι δεν θα ναι σαν φετος που πηγε ενας φιλος μου κ εκανε μονο σε τεχνιτο και διπλα ειχε χωμα...κ εδω ειχε πουδρα μεχρι τ @@ με 7$ βενζινη το ατομο... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosFRC4 59 Report post Posted February 10, 2017 Ρε παιδια να πω μια ιδεα: Δεν υπαρχει κανενας δημοσιογραφος λατρης του σκι να βγαλει παλι το μπαχαλο στα καναλια και τα εντυπα; απο οτι καταλαβα την προηγουμενη φορα μονο ετσι κινητοποιηθηκαν. Βεβαια δεν ξερω εαν εφαγαν χερι και απο αλλου εκτος ΜΜΕ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 10, 2017 Ναι ο hellbent πιανει την ουσια. Οι πιστες του παρνασσου ειναι για μια μερα. Των καλαβρυτων για μιση. Του μαιναλου για μια ωρα. Το εκτος του παρνασσου για διημερο, των καλαβρυτων για τριημερο, του μαιναλου για μια μερα. Τι ορειβατικο του παρνασσου για μια βδομαδα. Χιονιου και καιρου επιτρεποντως. Δυστυχως ετσι και δεν βοηθα για εκτος δεν λεει να κατσεις. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 10, 2017 Το εκτος του παρνασσου διημερο χλωμο το βλεπω.... ισως φετος που εχουν απηυδησει πολλοι και δεν ερχονται πια, να μενει και κατι για την επομενη μερα τις παλιες εποχες δεν εμενε τιποτα μιλαμε για lift served οχι φωκιες βαλε και τα 5 λουκια μεσα που θελουν περπατημα Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 10, 2017 Για μενα. Για σενα...κανα τριωρο και αν... Αλλα συνηθως τετοιες μερες δεν δουλευουν αμεσως διας και σαχαρα. Ασε που θελει πια περπατημα ο τυριας. Ετσι καιγονται ποδαρια και περισευει κατι για την αλλη μερα. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites