vro 10,258 Report post Posted November 15, 2016 εξαιρετικη η θαλασσα για μπάνιο ειδικα χθες, αλλά φυσικα και σημερα... ελιες τέλος εδω στο νοτιοδυτικο ακρο του μωριά και παιζει επιστροφη (ομπαμα θελοντως) πότε εχουμε χειμώνα? 2 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted November 15, 2016 Ελα τριπολη να δεις χειμωνα απο τωρα.. 1 Quote "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 15, 2016 Αχ πάρτον εκεί για το χειμώνα σε ικετεύω Για να μιζεριάσετε λίγο όσοι νιώθετε καλά και για να μιζεριάσουν και άλλο οι μίζεροι ενημερώνουμε τους φίλους τηλεθεατές ότι το χιόνι που έπεσε σήμερα συστυχώς θα λιώσει και όπως είναι φυσιολογικότατο για τέτοια εποχή η επόμενη κακοκαιρία θα είναι ιδανική για να ξεπλύνει με μπόλικη βροχή ακόμα και το τελευταίο βρώμικο λιφτ στα χιονοδρομικά μας. Οπότε μέχρι 23 του μήνα νομίζω χιόνι θα έχει μείνει μόνο πάνω από τα 2500 μέτρα στην Ελλάδα. Για την συνέχεια φυσικά από 25 του μήνα και μετά όπως είναι φυσιολογικότατο θα έχουμε νέες κακοκαιρίες με πιο πολύ κρύο και φυσικά κάθε καλή πιθανότητα να κάνουμε πολύ νωρίς σκι φέτος είναι ανοιχτή. Θα σας έγραφα ότι 5 Δεκέμβρη θα έχουμε Ελληνικό Χιονοδρομικό ανοιχτό αλλά έχω κάτι επιφυλάξεις ακόμα. Αυτά, πάω για σκι σε φανταστικό χιόνι, φιλάκια, να χαμογελάτε είναι μεταδοτικό. 8 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted November 15, 2016 Ελα τριπολη να δεις χειμωνα απο τωρα.. να εισαι νεστάνη 9 το πρωι να μου τον δείξεις Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted November 16, 2016 Καθε μερα ειμαι νεστανη στο εργοταξιο... Quote "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted November 16, 2016 Ελα τριπολη να δεις χειμωνα απο τωρα.. Πάντως Ιεράτικα έχει μια θάλασσα να την πιεις! Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted November 16, 2016 Να σου στειλω πρωινη πρωινη φωτογραφια απο ομιχλωδη και παγωμενη Τριπολιτσα??χαχα 3 Quote "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 17, 2016 Εδώ το χιόνι είναι πάλι φανταστικό...και δίπλα λιώνουν στο windsurf χωρις στολή Από 24 του μήνα η τάση είναι σαφώς να το λες χειμωνιάτικο το σκηνικό στο Ελλάντα. Μέχρι τότε χαζοσυννεφιες με ζεστούλικες θερμοκραασίες 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted November 17, 2016 Απαισιόδοξες οι εκτιμήσεις των Αμερικανών για το χειμώνα στην περιοχή μας. Βέβαια το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Για την ώρα φαίνεται το δεύτερο μισό του μήνα, να κυλάει με θερμοκρασίες λίγο πάνω απο τις μέσες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 17, 2016 Δεν πολυβγήκαν αυτά των αμερικανων τα τελευταία χρονια. Οσο τα κοιταω δεν μπορεις να πεις οτι ειναι σοβαρή προγνωση. Δοκιμες κανουν που την επομενη μέρα αν τρεξουν το μοντελο βγαζει αλλα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 17, 2016 Για φέτος ή θα καούμε ή θα ψηθούμε..... διαλέχτε και πάρτε Άλπεις πάντως το ξεκίνησε καλύτερα από πέρυσι !! Για να δούμε..... Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted November 17, 2016 Δεν πολυβγήκαν αυτά των αμερικανων τα τελευταία χρονια. Οσο τα κοιταω δεν μπορεις να πεις οτι ειναι σοβαρή προγνωση. Δοκιμες κανουν που την επομενη μέρα αν τρεξουν το μοντελο βγαζει αλλα Κί'όμως πέρυσι βγήκαν. Οκτώβριο, αν θυμάμαι καλά, είχα ανεβάσει κάτι αντίστοιχο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 17, 2016 Αυτό θυμάμαι και εγώ. Αλλά δεν θέλω να πιστέψω ότι θα έχουμε τέταρτο σερί τζούφιο χειμώνα. 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted November 17, 2016 Ακόμη κι'έτσι είναι και λίγο τύχη το χιόνι. Πέρυσι κρύος Δεκέμβρης, με ελάχιστο υετό. Καιρός είναι, ότι θέλει κάνει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted November 17, 2016 Oσο και τύχη ναχεις , αν οι θερμοκρασίες δεν ειναι κατω απο 2 βαθμους χιονι δεν πεφτει ): 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted November 17, 2016 8 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 17, 2016 Ναι βγηκαν για λιγους μηνες σε 2 3 σημεια απο τα 10 που προεβλεψαν Παιδια οτι και να διαβαζετε δεν υπαρχει προγνωση πανω απο 15 αντε 20 μαξ 30 μερες απλα ταση τελος. Ουτε 7 μερες δεν υπαρχει βασικα Κανενας δεν εχει ιδεα τι χειμωνα θα κανει και ειναι το μονο που ειναι αληθεια. Μπορει να κανει οτι το 12 μπορει και οτι το 16 Φοραω μποτες και παω για σκι φιλια 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted November 17, 2016 Αντε δωσε μας λιγο ελπιδα γιατι ψιχοπλακωθηκα με την ιδεα του μια απο τα ιδια και φετος 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted November 17, 2016 Καθε μερα ειμαι νεστανη στο εργοταξιο... ναι αλλά οταν πέρασα ειχες δουλειά τεσπα ανοιξα το παραθυρο, εμεινα με το κοντομανικο, αποτελεσμα στο κρεβατι απο χθες με υποθερμία....(35, φυσικα το θερμομετρο ειναι απο τα...jumbo.....) ρίγη, φλις και σκουφο... τζαμπα το εμβολιο.... είδες οι ζέστες? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 17, 2016 Αντε δωσε μας λιγο ελπιδα γιατι ψιχοπλακωθηκα με την ιδεα του μια απο τα ιδια και φετος Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φας καναδέζες 3 μέρες και καλή πούδρα άλλες 5 στην Ελλάδα φέτος. Παρακάλα να κάνει καλή σεζόν να φάει και ο λαουτζίκος κάτι. Θα κάνει κανονικό χειμώνα παιδιά θα το δείτε πάμε για 20-30 χιονοπτώσεις φέτος Πωπω δυο ώρες σκι και πιάστηκα, αυτά τα γρήγορα συρόμενα αν έχει τόσο ωραίο χιόνι χωρίς ουρές με σκοτώνουν. Δε πάω πάλι αύριο, σερφάκι μάλλον 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted November 17, 2016 Να σου στειλω πρωινη πρωινη φωτογραφια απο ομιχλωδη και παγωμενη Τριπολιτσα??χαχα Στείλε για να μπούμε σε χειμερινό mood! [emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 19, 2016 Εξαιρετικό χιόνι και σήμερα εδώ. Έκανα καλό ζέσταμα και δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου. Τελικά πρώτη μέρα σκι της σεζόν όσο και να γυμναστείς κάτι θα πονέσει Δυστυχώς για το σκι στην Ελλάδα η επόμενη κακοκαιρία 25 του μήνα θα είναι με ζέστη οπότε μόνο Καιμακ και πάλι οριακά ίσως δει χρήσιμο χιόνι Από βδομάδα θα αρχίσει να φαίνεται η μεθεπόμενη κακοκαιρία αρχές Δεκέμβρη που ίσως μας χιονίσει καλά τα βουνά 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 20, 2016 (edited) Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους τηλεθεατές για την μικρή αναβολή στο να χιονίσει στα χιονοδρομικά μας μιας και αυτή η βδομάδα είναι σαφώς με ζεστές κακοκαιρίες αλλά από 30 του μήνα με τον Ηπειρωπτικό αντικυκλώνα να περνάει σε καλή θέση σίγουρα κατεβάζουμε τις θερμοκρασίες σε αυτές που επιτρέπουν άνετα χιόνι στα χιονοδρομικά μας. Πιστεύω από αύριο θα ξυπνάω με αυτό το γουρλωμένο μάτι κάθε πρωί που θα φαίνονται πόσες και πως θα έρθουν οι κακοκαιρίες και με κάθε run που ανεβαίνει θα αρχίσουμε να έχουμε αντίστροφες μετρήσεις για Ελληνικά χιονοδρομικά ανοιχτά. Ο καιρός γαρ εγγύς Edited November 20, 2016 by ΜΙΚ 7 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted November 20, 2016 Αμήν γιατί βαρέθηκα το κολύμπι...! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 21, 2016 (edited) Μπα, από βδομάδα κολύμπι που βγαίνεις από το νερό και αράζεις παραλία τέλος. Κολύμπα μέχρι τη Κυριακή όσο προλαβαίνεις. Το κρύο με το τσουβάλι μπαίνει, με το βελόνι βγαίνει. Με τα σημερινά δεδομένα και όσο μπορούμε να αναλύσουμε μια "σταθερή εικόνα" 8 ημέρες μπροστά μοιάζει να είμαστε μπροστά στην πρώτη γερή είσοδο κρύου του φετινού χειμώνα. Ένας πολύ ωραίος Ηπειρωτικός Αντικυκλώνας θα σχηματιστεί σίγουρα το ερώτημα είναι που ακριβώς το κέντρο και ποια η έκταση του. Θα στείλει κρύο σίγουρα στην ευρύτερη περιοχή Βαλκανίων - Τουρκίας και ακόμα φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το που ακριβώς. Αυτό το κρύο όμως είναι υπεραρκετό, ακόμα κι να μην έρθει ακριβώς επάνω μας, να μας διατηρήσει σε θερμοκρασίες που θα επιτρέπουν χιόνι στα χιονοδρομικά μας, μιας και Adbul έτσι δεν έρχεται με τίποτα και το κρυο για να βγει θέλει 20 μέρες. Σε συνδυασμό με τον Αζορικό που μοιάζει να έχει κέφια και κυρίως με την απουσία τερατοχαμηλών στην Αγγλία οδηγεί σε κακοκαιρίες κάθε 2-3 μέρες να περνάνε από την Ελλάδα. Συνοπτικά πολύ φοβάμαι ότι κάθε πρωί αυτής της βδομάδας όσο πλησιάζει ειδικά η Παρασκευή θα είμαστε κοντά στο να δούμε σιγά σιγά το ποια Ελληνικά Χιονοδρομικά θα έχουν φέτος έναρξη σεζόν το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη. Edited November 21, 2016 by ΜΙΚ 10 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites