ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted November 27, 2016 (edited) Ναι καλα σιγα μην εχει και ουρες ..... κακε [emoji14] Ποιος θα κατεβει την πεμπτη την στυγα με καναδεζα να παραμιλαει Ωτοστοπ στο ratrack που λογικα θα παταει Λεωνιδα ακουυυυυυυυυς !!!!! Ελα μην παρω τα Three... και απο hellbent γινω τρεις μαντρες [emoji813] πόσο ζηλευω την ευχερεια σου να κυνηγας αλλα και να πετυχαίνεις την πουδρα φρέσκια.......που θα πάει όμως, λίγο ακόμη να μεγαλώσουν-σω......και θα σου μιασω:-))) και εδώ πάνου, έχει ψηλότερα βουνά και πιο πολύ πουδροκρυο......ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ :-)) ΥΓ τα στενα "snowboard" που φοράς, παίρνουν φώκιες[emoji16] [emoji48] Edited November 27, 2016 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 27, 2016 (edited) Ποιος θα κατεβει την πεμπτη την στυγα με καναδεζα να παραμιλαει Ωτοστοπ στο ratrack που λογικα θα παταει.......... Εγώ........ χαχαχα Και χωρίς πλάκα Πέμπτη ή Παρασκευή μάλλον θα κατέβουμε Καλάβρυτα με Κονκαν..... λες να μας κάτσει και σκι???? Edited November 27, 2016 by vangelis_k 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 209 Report post Posted November 27, 2016 Για την τριτοτεταρτη χαίρονται:-)) ΥΓ Κυριακό αστούς , εμείς ΣΚ bansko σε τριζατο χιόνι, ενώ αυτοί ακόμη και να βάλει κάτου, ανοιξιάτικο πετροσκι με ουρές θα "ευχαριστιουνται" :-)))))) καλησπέρα και απο μένα. Τι ενοείς σκ στο bansko? παιζει να ανοίξει κάτι εκεί? Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted November 27, 2016 Επειδη τσ γραπτα μενουν Θα ανοιξει η στυγα την βδομσδα που ερχεται; Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 27, 2016 Επειδη τσ γραπτα μενουν Θα ανοιξει η στυγα την βδομσδα που ερχεται; Ο μόνος που ξέρει. Ρώτα τον απευθείας. Έψαξα και στο Διάυγεια για σένα αλλά δε βρήκα κάτι 9 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 209 Report post Posted November 27, 2016 Ο μόνος που ξέρει. Ρώτα τον απευθείας. Έψαξα και στο Διάυγεια για σένα αλλά δε βρήκα κάτι LoL Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 28, 2016 Σε λίγες ώρες ξεκινάει το skydiving της θερμοκρασίας. Στη Βόρεια Ελλάδα ρεαλιστικά περιμένουμε σιγά σιγά στις κάμερες να βλέπουμε χιόνι και στη Νότια Ελλάδα από το βράδυ. Με αυτά που βλέπω τώρα καταρχάς πανηγυρίζουμε και ψιλοκερώστε ενώ πάω να βάλω χιονολάστιχα. Θα το γράψω για ακόμα μια φορά με μια κακοκαιρία δύσκολα ανοίγει χιονοδρομικό. Αν φυσάει πχ θα υπάρχουν σημεία που δεν θα πιάσουν σχεδόν τίποτα. ΑΛΛΑ: Αυτή η κακοκαιρία έχει πολύ πολύ υγρασία και πριν γυρίσει σε Βορινή σχεδόν όλα τα χιονοδρομικά θα απολαύσουν και κάποιες ώρες χιονόπτωσης από Νοτιάρα. Βέβαια οι πιο πολλές ώρες χιονιού θα είναι από Βορινή. Με αυτά που βλέπω τώρα και όσο μπορείς να υπολογίσεις πέτρες και βράχια και γκαζόν θεωρώ ρεαλιστικό το να ανοίξουν μέχρι τη Τετάρτη Πέμπτη κάποια εκ των ΒασιλίτσαΚαιμάκΚαλάβρυταΠήλιο3-5 για σκι. Δύσκολο, θα εξαρτηθεί από το πόσο όρεξη έχουν να δουλέψουν αυτό το χιόνι και πόσες χιονοπαγίδες και χωματουργικά έχουν αλλά ρεαλιστικό. Πιθανό κάποια να φάνε μισόμετρο που να φτάνει. Παράλληλα όπως λέω τόσο καιρό πιο πολύ ελπίζω να μας ανοίξει σεζόν οι επόμενες κακοκαιρίες τις οποίες βλέπουμε να φτιάχνονται στις 04 και 06 του μήνα που είναι Νοτιάρες με καλές θερμοκρασίες. Είδατε με λίγο θετική σκέψη όλα γίνονται. Αν και υπάρχουν ακόμα ρεαλιστικά κάποια ελάχιστα σενάρια που δεν θα έχουμε Ελληνικά Χιονοδρομικά ανοιχτά στις 7 του μήνα κερώστε και βάλτε και χιονολαστιχα. Καλή βδομάδα σε όλους μακάρι να κάνουμε σκι μέσα της αλλά και να μη κάνουμε πιθανότατα θα κάνουμε την επόμενη. 11 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
VAG_P 161 Report post Posted November 28, 2016 Να...αυτά γράφεις φίλε ΜΙΚ και χαμογελάω σαν χαζός απ'το πρωί και νομίζουν όλοι γύρω μου ότι έχω κάνει botox!!! (κι ας μην βγουν...δεν πειράζει...η ελπίδα είναι μεγάλη υπόθεση!!!) 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 28, 2016 Σήμερα: Sent from my iPhone using Tapatalk 16 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted November 28, 2016 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted November 28, 2016 Σήμερα: Sent from my iPhone using Tapatalk Ωραία τα Μπαρουμ!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted November 28, 2016 Λέω να τα φορέσω κι εγώ. Εύχομαι να τα βγάλω το Απρίλιο, όχι όπως πέρυσι βάλε βγάλε… Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted November 28, 2016 Ο μόνος που ξέρει. Ρώτα τον απευθείας. Έψαξα και στο Διάυγεια για σένα αλλά δε βρήκα κάτι Εινσι επιστημη τελικα η μετεωρολογια, ξαδελφη της ...θεολογίας. Η ερωτηση δεν ειχε να κανει με την,οποια, προβλεψημότητα, αλλα με την σκποπιμοτητα να ανοιγουν, με το ζορι, πιστες για λογους...μαρκετινκ. Τεσπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, χομπι ειναι κσι πρεπει να ζησουν οι ορθοπεδικοι.... καμμια μα καμμια ...διαυγεια δεν μπορει να ασχοληθει με μαζοχιστικες συμπεριφορες και συνδρομα στερησης. Αλλωστε η σοβαροτητα δε μπορει να ειναι...υποχρεωτικη. Μου θυμιζει την γνωστη ειδηση < σοκ σπο την γιασγιασ που σκοτωθηκε επειδη προσπαθησε να αυτοκτονησει!> Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 28, 2016 Λέω να τα φορέσω κι εγώ. Εύχομαι να τα βγάλω το Απρίλιο, όχι όπως πέρυσι βάλε βγάλε… Τρίτη χρονιά φέτος, αυτή τη φορά και εγώ ελπίζω να χρειαστούν, γιατί τις πρώτες δύο ήτανε άστα να πάνε! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted November 28, 2016 Τοχει στωσει καλαβρυτο στο παρκινγκ θα ριξει μπολικο απ οτι φαινεται 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 28, 2016 Μια χαρά το πάει. In webcams we trust, and in XKK Αύριο το πρωί θα έχουμε υπέροχο ξύπνημα στις κάμερες. Ακόμα πιο ωραίο θα έχουμε μεθαύριο...Πέμπτη Παρασκευή λογικά όλο και κάποιος θα ξυπνήσει πολύ πρωί να το δει από κοντά... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΥΓΚΟΠΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ SNOW-FORECAST ΣΕ ΛΙΓΟ. Η κακοκαιρία της επόμενης βδομάδας ακόμα έχει 80+% να έρθει με κρύο, ένα κύριο run έτρεξε μόνο του ψηλά. Α ρε Παρνασσέ να είχες χιονοπαγίδες τσάμπα θα χαθεί χιόνι πάλι 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 29, 2016 (edited) Τώρα ουσιαστικά πέφτει κομπλέ η θερμοκρασία στη Νότια Ελλάδα. Χάσαμε πολύ νερό σαν βροχή χαμηλά ΧΚΠ ΧΚΚ. Λογικά σε λίγες ώρες θα αρχίσει να ρίχνει αυτό το κύμα της κακοκαιρίας σχεδόν σε όλα τα χιονοδρομικά. In webcams we trust. Δε θέλω πανικό για την επόμενη βδομάδα, τώρα μας έφερε το κρύο μας ψιλοεξαφάνισε την κακοκαιρία. Θα έρθει και το κρύο και καλή η κακοκαιρία θα δείτε. Edited November 29, 2016 by ΜΙΚ 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 29, 2016 Περιμένουμε ένταση των φαινομένω κάπου το μεσημέρι, το κύριο και πιο δυνατό θα πέσει το βράδυ, στη Βόρεια Ελλάδα κάπου αύριο το πρωί θα σταματήσει ενώ στη Νότια θα συνεχιστεί μέχρι αύριο το μεσημέρι απόγευμα. Λέω να πάω γραφείο σήμερα και με πολύ προσοχή να βλέπω να χιονίζει στις κάμ...εεεε να εργάζομαι με πάθος 7 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 29, 2016 Κάποιος έχει πωρωθεί! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted November 29, 2016 Δεν είναι ο μόνος. Εδώ κάποιοι σκέφτονται καταδρομικές προς την απέναντι μεριά των βορείων συνόρων της χώρας... 3 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted November 29, 2016 (edited) Εγώ προσπαθώ στους γύρω τριγύρω να δείχνω συγκρατημένος, το θέμα είναι όμως ότι το μυαλό είναι αλλού[emoji300] [emoji301] Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 29, 2016 by fANis 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted November 29, 2016 Δεν νομίζω https://www.facebook.com/kosaitis Quote Share this post Link to post Share on other sites
kagkelarios 24 Report post Posted November 29, 2016 Ρε παιδια δεν βλεπω τπτ ακομα από καμερες ουτε παρνασσο ουτε καλαβρυτο.... Quote JIB & JIB AGAIN www.bodysolutions.gr www.cycleland.gr www.boardsnwheels.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted November 29, 2016 Περιμενε βρε πουλακι μου, χιόνι θα πέσει, άστο να παγωσει λίγο... 1 Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
kagkelarios 24 Report post Posted November 29, 2016 μα εχω ετοιμασει τα παιχνίδια μου.....σωλήνες καγκελα όλα ετοιμα ..... :animier: 1 Quote JIB & JIB AGAIN www.bodysolutions.gr www.cycleland.gr www.boardsnwheels.gr Share this post Link to post Share on other sites