crs 477 Report post Posted February 19, 2017 Για σήμερα να ξεκινήσουμε ή όχι.Τι λένε τα λοκάλια; Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted February 19, 2017 Πριν καμια ώρα έρειχνε χαρτοπετσέτες πάνω. Συνήθως όταν χιονίζει είναι και σχετικά ανοιχτός ο καιρός οπότε ναι θα έλεγα 1 http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted February 19, 2017 Η καμερα στην ελιμεια δειχνει να εχει αερα κ προβληματιζει..... Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted February 19, 2017 Χθες μόνο Τυμφαία$$$$ καταπληκτική μέρα 11 Share this post Link to post Share on other sites
marakidiet 289 Report post Posted February 19, 2017 Τρεις κατεβασιες προλαβαμε γιατι..... Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 13 Share this post Link to post Share on other sites
marakidiet 289 Report post Posted February 19, 2017 Τρεις κατεβασιες προλαβαμε γιατι.....20170219_131134.jpg20170219_131138.jpg20170219_131147.jpg Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
marakidiet 289 Report post Posted February 19, 2017 Ζητουνται πουδροπεδιλα για αυριο. Ηρθε η ωρα να δοκιμασουμε. Αν οχι αυριο πότε????!!!!!! Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 19, 2017 απαπαπαπ!!!!πιπερι στο στομα!!!ακου πουδροπεδιλα!!! 3 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 19, 2017 (edited) Τρεις κατεβασιες προλαβαμε γιατι.....20170219_131134.jpg Τι έγινε, βρήκε φέτος πολύ χιόνι Ελλάδα ο Αι Βασίλης και δεν γύρισε Λαπωνία; :-)))) Edited February 19, 2017 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 19, 2017 ξεσκιστηκε!!!πανω απο μετρο εχει ριξει!!! 5 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 19, 2017 ξεσκιστηκε!!!πανω απο μετρο εχει ριξει!!!Έπρεπε να "ξεσπάσει" και η Πίνδος κάποια στιγμή φέτος....Άργησε αλλά θάφτηκε. Από ποιότητα τι λέει το χιόνι που έπεσε? Από τι υψόμετρο το στρώνει; 2 Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted February 19, 2017 Δεν είμαι ειδικός, αλλά πούδρα δεν θα το 'λεγα.Βαρύ με αρκετή υγρασία.Στις 14:00 που φύγαμε και έριχνε εφημερίδες(μπ λ τ νι το λένε στο χωριό μου για όποιον ξέρει βλάχικα) το έστρωνε από τη Σμίξη! 4 Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,474 Report post Posted February 19, 2017 (μπ λ τ νι το λένε στο χωριό μου για όποιον ξέρει βλάχικα) Χρήστο σε παρακαλώ πάρα πολύ εξήγησε το λίγο αυτό που μου στραμπούληξε τη γλώσσα! Μπράβο παιδιά, καλά να περνάτε! 3 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 19, 2017 Έπρεπε να "ξεσπάσει" και η Πίνδος κάποια στιγμή φέτος....Άργησε αλλά θάφτηκε. Από ποιότητα τι λέει το χιόνι που έπεσε? Από τι υψόμετρο το στρώνει; βαρυ πολυ μου ειπαν....αυριο παρτε φαρδια και να ειστε κερωμενοι... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 19, 2017 Ποσό φαρδιά;;; θα εισαι επάνω;;; Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 19, 2017 Ποσό φαρδιά;;; θα εισαι επάνω;;; εσυ αγορινα δεν εχεις αναγκη!!!πανω θα ειμαι!!θα σε δουμε??? οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 19, 2017 Επειδή το εχουμε κανει τσατ, εχω το κινητό σου, θα δώσω στίγμα! Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted February 19, 2017 Χρήστο σε παρακαλώ πάρα πολύ εξήγησε το λίγο αυτό που μου στραμπούληξε τη γλώσσα! Μπράβο παιδιά, καλά να περνάτε! Δεν μπορώ να στο εξηγήσω...αςξεκινήσουμε από τα βασικά... 1ο μάθημα:νιάου(δεν προφέρεται ακριβώς όπως το διαβάζεις αλλά για να μη μπλέξεις...) Απάντηση:χιόνι 1 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 19, 2017 Νιάου είναι μια κυρια στο ανηλιο που έχει καταπληκτικά παιδάκια!!!χεχεχεχ 2 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted February 20, 2017 Το χαμόγελο σημερα έφυγε μονο οταν βγηκα απατητο. Η πιστα ομως ηταν ΠΑΝΓΙΑΜ. Χρηστο και Μαρια χαρηκα παρα πολυ για την γνωριμία ελπίζω να τα ξαναπούμε 2 http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted February 20, 2017 Βαρύ και ασήκωτο; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 20, 2017 Πολύ βαρύ...δεν τσουλουσε με τίποτα...καψαμε τα πόδια μας....μόνο η πιστα έλεγε που κ αυτή έγινε χωράφι σε χρόνο ντετε απ το φρέσκο... 1 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 20, 2017 Πολύ βαρύ...δεν τσουλουσε με τίποτα...καψαμε τα πόδια μας....μόνο η πιστα έλεγε που κ αυτή έγινε χωράφι σε χρόνο ντετε απ το φρέσκο... Καλά κάναμε λοιπόν και πήγαμε Ελατοχώρι που όλως παραδόξως ήταν πολύ καλά! 1 Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted February 20, 2017 Μιλτο κ Γιαννη χαρήκαμε κ θα τα ξαναπουμε άμεσα. Χρήστο ξαναχαρήκαμε, ευχαριστούμε για την προμήθεια! Να αναφέρουμε οτι το snoweport εγραφε ότι εχει ισχυρό αέρα από τη μεση κ πάνω, κατι που δεν ίσχυε, εκτός και είμασταν σε άλλο βουνό. Περί χιονιού τα είπανε παραπάνω. Καιρός τέλειος, άξιζε μια μέρα άδεια. Θα επιστρέψουμε σύντομα, λογικά το τριήμερο. 4 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 20, 2017 Καλά κάναμε λοιπόν και πήγαμε Ελατοχώρι που όλως παραδόξως ήταν πολύ καλά! μλκια κανατε αλλα νταξ το προσπερνω Θα επιστρέψουμε σύντομα, λογικά το τριήμερο. αντε με το καλο!!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites