kaps 2,736 Report post Posted February 9, 2017 Πολιτισμενη χωρα..... οχι σαν εμας. Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted February 9, 2017 Πόσο πιο ανθρώπινη θα ήταν η Αθήνα αν έμπαιναν τέτοια σε οποιονδήποτε παρκάρει γαϊδουρινά... 4 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 9, 2017 Το αστείο είναι πως έχουμε την ψευδαίσθηση ότι οι Βούλγαροι είναι πίσω από μας...... 5 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 9, 2017 Το αστείο είναι πως έχουμε την ψευδαίσθηση ότι οι Βούλγαροι είναι πίσω από μας...... Α καλα αυτο ξαναπεστο!!!! Δεν εχουμε καταλαβει οτι ειμαστε οι πιο γυφτοι σε Ολη την Ευρωπη........ Δοκιμασε Π.Χ. να καπνισεις σε εσωτερικους χωρους σε Βουλγαρια, Ρουμανια, Τουρκια......... 2 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 9, 2017 Πάνω απ τα σύννεφα 8 Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted February 9, 2017 Α καλα αυτο ξαναπεστο!!!! Δεν εχουμε καταλαβει οτι ειμαστε οι πιο γυφτοι σε Ολη την Ευρωπη........ Δοκιμασε Π.Χ. να καπνισεις σε εσωτερικους χωρους σε Βουλγαρια, Ρουμανια, Τουρκια......... Γιατί τη έχουν οι γυφτοι .... ! [emoji16] Sent from my iPad using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 9, 2017 εβαλε καλα ε? Στάλθηκε από το κινητό μου... Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 9, 2017 Προσοχή στο mostra γιατί χθες καμμιά δεκαριά αυτοκίνητα βρέθηκαν έτσι Οι βούλγαροι δεν αστειεύονται Και αυτό το αυτοκίνητο είναι σερβικό ,οι Βούλγαροι δεν θα πάρκαρα έτσι γιατί ξέρουν τι θα γινόταν Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 9, 2017 Pepe τα μισά ήταν Βουλγάρικα. Εχει γίνει χαμός στο δρόμο από χιόνι και κίνηση και αυτά στη στροφή του Μόστρα εμπόδιζαν την κυκλοφορία. Προχθές δεν τους ενόχλησε η αστυνομία, χθές όμως.... Αυτοί που ήταν στο τέλος την γλύτωσαν, υποθέτω πως δεν έφτασαν οι μπάρες για κλείδωμα! Πάντως χρειάζεσαι 1 ώρα για να ανέβεις με το αυτοκίνητο μέχρι πάνω... - Κυριάκο έβαλε 30 εκ. χιόνι από τη Κυριακή. 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 9, 2017 Εγώ για αυτό θα ανέβω σε κανα 10ημερπ Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 9, 2017 Εγώ για αυτό θα ανέβω σε κανα 10ημερπ από περιέργεια τι κάνεις όταν η αστυνομία σου κλειδώσει το αυτοκίνητο; Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 9, 2017 Πας κάτω ,πισο από το queen's pub ,εκεί έχει ένα πάρκινγκ με όλα τα αυτοκίνητα που είναι σικομενα από το γερανό ,εκεί πλιρονεις και το περνεις Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 9, 2017 όχι αυτά ήταν ακινητοποιημένα,όπως στην φωτογραφία. Δεν τα σήκωσε γερανός. Με αυτά ρωτάω τι γίνεται. Πως και πόσο πληρώνουν Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 9, 2017 Νομίζω 50 λέβα ,δεν τα σικοσαν γιατί δεν πρόλαβαν αλλά η διαδικασία είναι την ίδια 1 Share this post Link to post Share on other sites
stelioskrete 23 Report post Posted February 13, 2017 (edited) Γνωρίζετε αν έχει νυχτερινό στο Bansko? Φίλε pepe θα είμαι πάνω 23-28/2 αν έχεις viper η με κάποιο τρόπο να βρεθούμε... Edited February 13, 2017 by stelioskrete Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted February 13, 2017 ..οχι δεν εχει νυχτερινο... Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 14, 2017 Σανίδα αλλά καθώς πρέπει. Εγγλέζικη εκδοχη; 6 Share this post Link to post Share on other sites
Alex_StreetKa 134 Report post Posted February 15, 2017 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 15, 2017 Μπα, οι αποκριες θα 'ναι... People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
alexsik13 20 Report post Posted February 21, 2017 Ξέρει κανεις να μου απαντήσει αν εχουν περιοριστει οι πρωινες ουρες στη γονδολα,ή αν παραμενουν αναμονη 1 ωρα +?? Θα ειμαι πανω σκδ Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 21, 2017 Στις 8 η ωρα δεν εχει ουρα .Στις 9:30 θα ευχαριστηθεις ουρα !!! 1 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted February 21, 2017 Θα εχει μεγαλη καθυστερηση στην Τηλεκαμπινα ( Ειδικα το ΣΚΔ της Καθαρας Δευτερας ) Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 21, 2017 Οι ουρές τέλος !!! Οι λευκές εβδομάδες τελιοσαν,εχτές είχε στην 9,30 αρκετή αλλά πριν της 9 ηθαν 15 λεπτά ,από σήμερα πιστεύω μιονουντε ,καθαρά Δευτέρα για εμάς δεν είναι αργία ,δεν θα έχει κοσμο Share this post Link to post Share on other sites
katzik 16 Report post Posted February 21, 2017 Απο χιονι πως ειναι ? Πετρες καθολου? Παγωμενο? Share this post Link to post Share on other sites
xmen 1,197 Report post Posted February 22, 2017 (edited) Την Κυριακή η ουρά ήταν των 40 λεπτών. Την Δευτέρα της μίας ώρας, γεμάτη ώρα, χορταστική. Το απόγευμα υπήρχε πρόβλημα στην καμπίνα που μας κράτησε αρκετή ώρα όρθιους στην ουρά λίγο πριν την επιβίβαση, είχε μπλοκάρει όλη η κίνηση του κόσμου από το βουνό προς τα κάτω. Τελικά, μετά από πολύ ώρα, η λύση βρέθηκε δουλεύοντας το ως δύο ανεξάρτητες καμπίνες με μετεπίβαση στον ενδιάμεσο σταθμό. Την Τρίτη η ουρά ήταν των 40 λεπτών, οπότε προτιμήσαμε ένα ωραίο "πειρατικό" ταξί. Edited February 22, 2017 by xmen Share this post Link to post Share on other sites