Jump to content
vro

Χ.κ. Μαινάλου 2016-17

Recommended Posts

Δεν έχει το χιονοδρομικό ρατράκ;

Από τη πίσω μεριά υπήρχε παρθένα και προκλητική η λάκκα Κομίνη με το κλειστό σαλέ στη κορυφή και το εγκαταλελειμένο λιφτ.

Και ρατράκ υπάρχει και έμπειροι χρήστες. Το χιόνι δεν ήταν ότι καλύτερο για πάτημα/στρώσιμο.

Η Λάκκα Κομίνη έχει άλλα προβλήματα, για τα οποία δεν ευθύνεται το χ/κ.

• Like 1

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες...

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν θα ξαναπατήσεις στο Μαίναλο.

Και δε θέλω εξυπνάδες... ξέρω που μένεις... και που παρκάρεις...

• Like 1

Και ρατράκ υπάρχει και έμπειροι χρήστες. Το χιόνι δεν ήταν ότι καλύτερο για πάτημα/στρώσιμο.

Η Λάκκα Κομίνη έχει άλλα προβλήματα, για τα οποία δεν ευθύνεται το χ/κ.

Η ερώτηση για το ρατράκ ήταν ρητορική.

Αφού η απότομη κεντρική πίστα ήταν στρωμένη, προφανώς υπάρχει ρατράκ.

Και δε νομίζω να έριξε άλλο χιόνι στην στρωμένη απότομη κεντρική πίστα και άλλο στις άστρωτες (και κλειστές) λιγότερο απότομες διπλανές της. Το χιόνι τουλάχιστον στη πίστα Αλεξία που την κατέβηκα και την είδα με τα μάτια μου, ήταν άφθονο και μια χαρά για στρώσιμο. Κάτι που με κάνει να υποπτεύομαι ότι το ίδιο ακριβώς ίσχυε και για τις άλλες κλειστές πίστες αριστερά.

Μάλλον οικονομία στο περέλαιο μου μυρίζει.

Δε λέω, καλά πέρασα στο Μαιναλάκι. Αλλά αν δεν επισημαίνουμε τα προβλήματα ποτέ δεν θα δούμε τα καλύτερα.

Edited by pka
  • Like 1

3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΣΑΙ!!!!!!!????? ΕΛΕΟΣ!!!!! ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Η ερώτηση για το ρατράκ ήταν ρητορική.

Αφού η απότομη κεντρική πίστα ήταν στρωμένη, προφανώς υπάρχει ρατράκ.

Και δε νομίζω να έριξε άλλο χιόνι στην στρωμένη απότομη κεντρική πίστα και άλλο στις άστρωτες (και κλειστές) λιγότερο απότομες διπλανές της. Το χιόνι τουλάχιστον στη πίστα Αλεξία που την κατέβηκα και την είδα με τα μάτια μου, ήταν άφθονο και μια χαρά για στρώσιμο. Κάτι που με κάνει να υποπτεύομαι ότι το ίδιο ακριβώς ίσχυε και για τις άλλες κλειστές πίστες αριστερά.

Μάλλον οικονομία στο περέλαιο μου μυρίζει.

Δε λέω, καλά πέρασα στο Μαιναλάκι. Αλλά αν δεν επισημαίνουμε τα προβλήματα ποτέ δεν θα δούμε τα καλύτερα.

Αφού τα ξέρετε όλα ρε παιδιά, τί ρωτάτε;;;

• Like 1

....καμια φορά σκεφτομαι τι ωραία που ήταν η εποχή χωrις το ιντερνετ! Για παράδειγμα για να δουμε τι καιρό είχε στο βουνό έπρεπε να ανέβουμε ...επάνω, και επειδή έπρεπε να ξέρουμε το πρωί πως θα ειναι η κατάσταση πέρναμε το αυτοκινητο και ανεβέναμε 1-2 η ώρα το ...βράδυ....

Τι ωραία!

Τώρα μπαίνω σε αυτην την εδώ τη λ,αλ@#@! και στο βουνό ΔΕΝ ανεβαίνω....

• Like 3

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Ελπιζω να διαβαζουν οι υπευθυνοι του χιονοδρομικου και καμμια κριτικη.

Το βασικο μειονεκτημα της καταστασης στο μαιναλο ειναι ο αυταρεσκος τοπικος <αυτισμος>.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Αφού τα ξέρετε όλα ρε παιδιά, τί ρωτάτε;;;

Δεν ρωτω, ενημερώνω και τους υπόλοιπους για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί, για να μη τη πατήσουν από τα παπαγαλάκια.

Γιατί αν περιμένουμε ενημέρωση από το χιονοδρομικό, ζήσε μάη μου.

Υπάρχει μόνο παραπληροφόρηση με εμφανέστατη σκοπιμότητα να παρασύρουν το κόσμο για να ανέβει.

Εμένα προσωπικά δεν με χάλασε, αλλά άλλος ίσως να στενοχωρόταν αν ανέβαινε στο Μαίναλο:

α) χωρίς πληροφόρηση από το faceebook του χιονοδρομικού ότι είναι κλειστό το μεγαλύτερο μέρος του χιονοδρομικού

β) με την πληροφορία από το snowreport ότι όλες οι πίστες είναι ανοικτές ενώ αυτό ήταν ψέμα

Ομολογώ ότι δεν τσέκαρα το snowresorts.gr που υποτίθεται ότι ενημερώνεται από το ίδιο το χιονοδρομικό, αλλά κι αυτό τα ίδια θα έλεγε. Σήμερα τα δίνει όλα ανοικτά. Εκτός κι αν αυτό ισχύει, και τα άφησαν κλειστά για το ΣΚ και τα άνοιξαν για τη Δευτέρα. Οπότε του ζητώ συγνώμη (του snowresorts).

Τελικά το ΧΚ Μαινάλου τα καταφέρνει καλά. Ο κόσμος έχει αποδεχθεί τη δικαιολογία του μικρου μεγέθους, οπότε συγχωρεί καταστάσεις που αλλού θα ήταν ασυγχώρητες. Φαίνεται ότι οι δημόσιες σχέσεις και τα παπαγαλάκια κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Μα την αλήθεια, αν ήταν στο χερι μου θα έκλεινα τα πάντα στα social media όσον αφορά "ενημερώσεις", "κριτικές" , κτλ κτλ - με όλο τον σεβασμό αλλα και με πολύ εκνευρισμό. Δεν ειναι προσωπικό.

Θα το έκανα με τρόπο που δεν θα έκθετε ουτε ΕΜΕΝΑ που έχω κληθεί να βγάλω το φιδι απο την τρύπα , ουτε καποιον άλλο που εμπλέκεται στο "αδύνατο να γινουμε τέλειοι" . Δεν είναι πρωτάθλημα καλλιτεχνικου πατιναζ κυριοι , είναι χιονοδρομία στην ..μεσόγειο ΘΑΛΑΣΣΑ...

Τους πελάτες ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΗ. Πιο πολύ με ενδιαφέρουν όσοι έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη να κάνουν μια δουλίτσα να φάνε ψωμί - ΤΟ ΑΝ ΕΓΩ θα φάω το ψωμί των άλλων μπαμπεσικα είναι κάτι που αφορά όχι τον πελάτη αλλα τα όργανα που έχουν θεσπιστεί για τον έλεγχο. Με ενδιαφέρουν οι επιχειρηματίες που έχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ να περιμένουν για ένα μηνα ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (γαμ΄#$@ την ΠΘΥΤΑΝΜΑ ΜΟΥ) να πατησει το ποδι του ένας άνθρωπος ΜΠΑΣ ΚΑΙ όχι να ξεχρεώσουν ΑΛΛΑ να περνά ο καιρός λιγότερο βασανιστικά....το γΕ΅$#@@ΝΟ το τεφτέρι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ....

΄Μπορώ να πω πολλά για τον πελάτη, ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΝΩ γιατι μπορεί και να έρθει μια βολτα να δει πως ειναι το χιονι, να πιει ένα τσάι ---δΕΝ ΓΑΜΕΙΟ@#$ΤΑΙ ας φέρει το δικό του παγουρι!!!!..... ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΝΩ, .....εκεί που πρέπει να νιώσω ευθυνη , υποχρεωση, και σιωπη ειναι στον επιχειρηματία...εκει τον ντοπιο , που ειναι έτοιμος να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.....

Αίντε...

Αυτο το μύνημα ειναι συμβολικό, δεν αναφέρεται σε κανεναν προσωπικά, τα έχω μαζεμένα απο όλες τις ενημερώσεις σε όλα τα social . ....

bye

Edited by Χρήστος Μ.
  • Like 1

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Μάλλον δε μιλάμε για το ίδιο χ/κ.

Εάν θέλετε πληροφορίες για το χ/κ Μαινάλου, πάρτε και κάνα τηλέφωνο. Υπάρχουν διαθέσιμα δύο κινητά, στα οποία απαντούν οι υπεύθυνοι.

Αν τώρα, ψάχνετε για το τέλειο χ/κ εντός Ελλάδος, αυτό δεν είναι το χ/κ Μαινάλου. Ψάξτε στον Παράδεισο...

• Like 1

πετάχτηκε και το Μαίναλο τώρα να μας πει για σκι

• Like 1

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Ρε μαγκες γκρινια ακομα και εδω? Με τετοιο χιονι? Σταματήστε και πηγαίντε να το απολαύσετε... σε όποιον δεν αρεσει ας παει παρνασσο. Όταν εχει χιονι γκρινιαζετε,οταν δεν εχει γκρινιάζετε γιατί δεν εχει και δεν εχει σκι για φετος κλπ ... καποτε οι πατεραδες μας πηγαιναν στο μαιναλο με ενα μονο λιφτ (κατω απο την ανατολικη) και βεβαζαν πετρελαιο οι ιδιοι για να κατέβουν 100 μέτρα..

Edited by panoskap
  • Like 4

Ρε μαγκες γκρινια ακομα και εδω? Με τετοιο χιονι? Σταματήστε και πηγαίντε να το απολαύσετε...

Ααααα, δέ θέλω τέτοια... Αφού πρέπει κάτι να φταίει...

• Like 1

Ρε μαγκες γκρινια ακομα και εδω? Με τετοιο χιονι? Σταματήστε και πηγαίντε να το απολαύσετε... σε όποιον δεν αρεσει ας παει παρνασσο. Όταν εχει χιονι γκρινιαζετε,οταν δεν εχει γκρινιάζετε γιατί δεν εχει και δεν εχει σκι για φετος κλπ ... καποτε οι πατεραδες μας πηγαιναν στο μαιναλο με ενα μονο λιφτ (κατω απο την ανατολικη) και βεβαζαν πετρελαιο οι ιδιοι για να κατέβουν 100 μέτρα..

τότε δεν πλήρωναν ΕΝΦΙΑ και 24% ΦΠΑ

• Like 3

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Ελπιζω να διαβαζουν οι υπευθυνοι του χιονοδρομικου και καμμια κριτικη.

Το βασικο μειονεκτημα της καταστασης στο μαιναλο ειναι ο αυταρεσκος τοπικος <αυτισμος>.

η παλιά σχολικη <μεθοδος> ηταν γραψτο 10000 φορες να σου πεσουν τα δαχτυλα να δουμε αν το ξαναξεχασεις...

Μάλλον δε μιλάμε για το ίδιο χ/κ.

Εάν θέλετε πληροφορίες για το χ/κ Μαινάλου, πάρτε και κάνα τηλέφωνο. Υπάρχουν διαθέσιμα δύο κινητά, στα οποία απαντούν οι υπεύθυνοι.

Αν τώρα, ψάχνετε για το τέλειο χ/κ εντός Ελλάδος, αυτό δεν είναι το χ/κ Μαινάλου. Ψάξτε στον Παράδεισο...

Το χοντραίνεις το πράγμα. Και εδώ και σε άλλα θέματα, με χαριτωμενιές και υπονοούμενα.

Επειδή το φόρουμ όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, χρησιμοποιείται από πολύ περισσότερους από αυτούς που γράφουν σε αυτό για να αντλήσουν αξιόπιστες πληροφορίες, έχεις κάποιο λόγο να πιστεύεις ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς οπως τα περιέγραψα;

Δηλαδή τι;

Έκανα άσχημα που έγραψα ότι το μεγαλύτερο μέρος του χιονοδρομικού ήταν κλειστό χωρίς πληροφόρηση (ή με εσφαλμένη πληροφόρηση);

Ή εσύ πιστεύεις ότι είμαι χαζός που πιστεύω ότι όσο εύκολα έστρωσαν την απότομη κεντρική πίστα, το ίδιο εύκολα θα έστρωναν αν ήθελαν και τις υπόλοιπες;

Επαναλαμβάνω, πέρασα καλά, και από Παρνασσοκαλάβρυτα προφανώς χίλιες φορές καλύτερα.

Αλλά και το στραβό να λέγεται και όχι να καλύπτεται με χαριτωμενιές και υπονοούμενα.

Edited by pka
  • Like 2

τότε δεν πλήρωναν ΕΝΦΙΑ και 24% ΦΠΑ

Οχι, με αυτά τα χρήματα τότε πληρώναμε τους λογαριασμους μας στα μπουζούκια.

1. Και εδώ και σε άλλα θέματα, με χαριτωμενιές και υπονοούμενα.

2. Έκανα άσχημα που έγραψα

3. Ή εσύ πιστεύεις ότι είμαι χαζός

4. ...όσο εύκολα έστρωσαν την απότομη κεντρική πίστα, το ίδιο εύκολα θα έστρωναν αν ήθελαν και τις υπόλοιπες;

5. Αλλά και το στραβό να λέγεται και όχι να καλύπτεται με χαριτωμενιές και υπονοούμενα.

1. Με παρακολουθείτε; Δεν είστε υποχρεωμένοι.

2. Πολύ καλά κάνατε.

3. Ο τελευταίος χαζός εδώ μέσα είμαι εγώ.

4. Το ''αν ήθελαν'' δεν ισχύει. Ήθελαν και πολύ μάλιστα.

5. Το πώς γράφει ο καθένας το επιλέγει. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ να γράψω κάτι σοβαρό, γι' αυτό επιλέγω τις χαριτωμενιές. Άμα μού 'κοβε για κάτι καλύτερο εδώ θα ήμουν;

• Like 2

τωρα δεν το κοβουμε....

το προβλημα με απλα λογια ειναι οτι εγω τα σπαω τα ποδαρια μου παντου

τα παιδακια τα παρκαρω στην φλαταδουρια.

αν ομως εχω μαζι μου την γνωστη κατηγορια <μεσος-η>

περα απο τον δρομο, αν δεν εχουν πατησει κατι αλλο ουτε αετο μπορουν ουτε εκτος...

αρχιζουν την γκρινια και δεν τους πειθεις να ξαναρθουν ευκολα.

αν το καταλαβαινουν στο χιονοδρομικο καλώς

αλλιως τρια νερα κυρα βαγγελιω

ναμαστε καλα.

• Like 1

Βασίλη, φέτος και μέχρι στιγμής, το χιόνι δεν βοηθάει για καλό πάτημα.

Επειδή ήμουν στο βουνό από το Σάββατο το πρωί με την σχολή χειμερινού βουνού σας λέω ότι το Σάββατο, όλη την ημέρα έβαζε χιόνι πάρα πάρα πολύ βαρύ, με πάρα πάρα πολύ υγρασία...από το καταφύγιο μέχρι την το τέρμα του αετού και επιστροφή στο καταφύγιο με μια στάση μισής περίπου ώρας σε μια πλαγιά όπου κάναμε εκπαίδευση, και οι πιο ακριβές μεμβράνες δεν τα κατάφεραν...όλοι μούσκεμα!!!

Το βράδυ έβαζε πάλι αρκετό χιόνι, πιο ξερό.

Την άλλη μέρα από το καταφύγιο μέχρι την Οστρακίνα συναντήσαμε 5 διαφορετικές ποιότητες χιονιού !!! Και όλα αυτά μέσα σε 30-35 ώρες!!!

Το θέμα χιόνι και διαχείριση αυτού, μάλλον είναι πιο περίπλοκο από όσο μπορούμε να νομίζουμε.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 2

Δεν χρειάζεται "καλό" πάτημα η συγκεκριμένη βορινή τουλάχιστον , χρειάζεται πάτημα ΟΤΑΝ αυτό οφελεί.

Με αυτην την απλή συλογιστική έχουν μεγαλώσει αρκετές γενιές ΟΧΙ μόνο στο μικρό Μαίναλο (μικρό όμως ειναι το μάτι σας και οποιος δεν μπορει να κάνει σκι εκεί απλά του βρωμάει...), αλλα και στο μικρό βέρμιο και στα μικρά πηγάδια (μικρά είν' τα μάτια σας...).

Ετσι είναι τα συνοικιάκά χιονοδρομικά , όπου δεν είμαστε στα 2,500 υψόμετρο βάσης , όπου δεν ειμαστε στην κεντρική ευρώπη σε πιο ψυχρό στύγμα, όπου ειμαστε ως επι των πλείστων καλοκαρινή χώρα.

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Να πάτε αλλου, ας πουμε να πάτε Παρνασσό (αχαχαχα) , τι θελετε και ταλαιπωρείστε στο Μαίναλο, στα Πηγάδια , στον Λαιλιά.... Στο κάτω-κάτω δεν θέλουμε πελάτες όπου θα μας κάνουν την ζωή δύσκολη με παρενοχλήσεις. Δεν μας νοιάζουν οι πελάτες, μας νοιάζει η τουριστική αναπτυξη , μας νοιαζει ο εσωτερικός χειμερινο τουρισμος που βασίζεται στην απόλαυση της χιονισμένης φύσης... αμα ΔΕΝ, πάτε στις Αλπεις που ειναι και πολύ γαμάτα!....Ελευθεριά έχουμε (ίσως , περίπου τελος πάντων..) , ελευθερη οικονομία έχουμε, ελευθεροι άνθρωποι ειμαστε.

Οχι εκ της διοικήσεως , αλλα εγώ ετσι θα μιλαγα ή δεν θα μίλαγα καθόλου. δεν ξέρω μπερδευτηκα...

:P

Edited by Χρήστος Μ.
  • Like 2

μου λες οτι δεν εχετε αναγκη τον ξυπολιτο για να τα κανετε μπαχαλο.

Οχι, το λάστιχο το τεντώσαμε - στην κριτική - απο την άλλη μεριά αυτήν την φορά. Προ κρίσεως που δεν ξέραμε που ξοδεύαμε και που νομίζαμε οτι είναι δικά μας τα λεφτά, ασκουσαμε ευκολα κριτική γιατι είμαστε κακομαθημενοι , δεν εχουμε δουλεψει πραγματικά ποτέ στην ζωή μας κτλ , τώρα που εμβαθύναμε στα χρέη και γίναμε πιο σκεπτικιστές κρινουμε το μπακάλικο το δικο μας , σαν να μην ειναι δικο μας , σαν να ειμαστε απεσταλεμενοι της Μερκελ με φορεμένο στην γκλάβα μας το καπέλο της διανοησης - μιας ας πουμε γερμανικής υπεροψίας. (τους σιχαίνομαι τους Γερμανούς , αυτο νομίζω το καταλάβατε...)

Ετσι είμαστε οι Ελληνες ,δεν μπορούμε να κρινουμε πάνω στην μέση οδο, ή θα είμαστε κουβαρντάδες με λεφτά άλλων , ή θα είμαστε σχολαστικοί επικρατές στο "Να η Ευκαιρία" λόγω φαντασιοπληξίας.

Η πραγματικότητα ειναι οτι με αυτον τον τρόπο ΠΑΛΙ κρατάμε τον εαυτο μας έξω απο τον χορό. Τα χιονοδρομικά θέλουν υποστηριξη όπως ειναι και ειναι πολύ καλύτερα από ότι ήταν παλιότερα ..... αυτά δεν άλλαξαν , εμείς αλλαξαμε και φορέσαμε τα αποκριάτικα ευρωπαίου διανοούμενου...

Οσοι εργάζοντε πάνω στα χιονοδρομικά , εγάζοντε σε ένα παρόν δίχως άυριο και η κρίση μας τραβάει όλους απο κει που ξεκινήσαμε πριν χρόνια.... ας μην κάνουμε τα ίδια λάθη......

• Like 2

μπλα μπλα μπλα

10 μερες τον χρόνο (και αν) που το...λοφακι εχει φρεσκο, αν ειμαι τυχερος και το πετυχω θα χαρω φρεσκαδουρα,

και αν δουλευει ο αετος θα κανω 50 καταβασεις και οχι μονο 2-3 με τις φωκιες.

αν ημουν και πιο νεους σιγα μην ερχωμουν και στην γουβα, εχει πιο ωραια μερη για φωκιες το...λοφακι.

φυσικα τετοιο πουρο που ειμαι δεν φαντασιωνομαι οτι ειμαι βλαχοραιντερ στα 60 υψομετρικη, ουτε μπερδευω τα ελατακια με....ρομπολα.

αλλα οτι εχασα σε μπαφους τα κερδιζω σε τσιπουρο....

τεσπα χαρισμα σας τα...δυσκολα...χιονια...μην σας τα φαω...

λεω τωρα, εστω και σκατοδουλεια να γινοταν σε εκεινη την ερμη την...πιστα.

κανα σουβλακι παραπανω θα πουλουσε ο ανθρωπος να μην παει φυλακη και μετα αντε να βρητε αλλον...

φιλικά.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Αν δεν ανακοινωθεί δεν μπορώ να δώσω περισσότερα στοιχεία  Ποσα ξέρεις ..πονηρουλη  μου  🤣
    • ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΗΜΙΣΗ εν όψει της 2ης επαναληπτικής ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.   Αγαπητά μέλη  Σας ενημερώνουμε πως και η 1η επαναληπτική ετήσια Γενική Συνέλευση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοφηφία για την σύγκλησή της. Εν όψει της 2ης επαναληπτικής ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και βάσει του άρθρου 18 του καταστατικού: << όσοι επιθυμούν να εκλεγούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Ελεγκτικής Επιτροπής , υποβάλλουν σχετική αίτηση προς το ΔΣ μέσα στην προθεσμία που ορίζεται από το ΔΣ, υπό τον όρο να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο>>, όποια από τα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να στέλνουν στο e-mail : snowclub@snowclub.gr  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ την Πέμπτη 15 Μαϊου 2025, το ονοματεπώνυμό τους καθώς και ότι είναι υποψήφιοι για το ΔΣ ή για την Ελεγκτική Επιτροπή. Ο κατάλογος των υποψηφίων θα ανακοινωθεί σε όλα τα μέλη την Παρασκευή 16/05/2025 μέσω e-mail και θα αναρτηθεί στο Forum/Ανακοινώσεις.           Ο Πρόεδρος                       Η Γενική Γραμματέας   Κορνήλιος Κυριακίδης                Μαρία Μπίστη
    • Κάτι τέτοιο δεν κάνει ο Πατάκης εδώ στην Αθήνα αλλά και το ταξιδιωτικό γραφείο που έχει και το  Snowbus Explosivo στη Θεσσαλονίκη;
    • Άκουσα να αναφέρεται από γνωστά άτομα με στόχο να γίνονται δύο εκδρομές τον μήνα μια εβδομαδιαία και μια 4ημερη  Αν δεν ανακοινωθεί δεν μπορώ να δώσω περισσότερα στοιχεία 
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

No users celebrating today