vro 10,272 Report post Posted January 19, 2017 Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted January 19, 2017 Μου τοχαν πει αλλα....οταν εχει φρεσκαδουρα στο μαιναλο...παρε δευτερο βρακι...λουτσα εγεινα...ξεβρακωτος οδηγησα... Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted January 19, 2017 Μαλιστα... Εχασα 2 κιλα... Με τρια μικρα κομματια κοτοπιτα, μια μικρη υγειας με στεβια μισο λιτρο νερο και ενα λιτρο καφε.... Λαθος μου επρεπε να πιω τουλαχιστον ενα λιτρο νερου ακομα. Αφυδατωση...εξ ου και η...λουτσα... 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted January 19, 2017 Vro ο δρόμος από Καρδαρά πώς ήταν? Ήθελε αλυσίδες? Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted January 19, 2017 Το πρωι ισως αν σε σταματουσε καποιος...προς το τελος. Στην επιστροφη..λαμπικο. Εχει πεσει και το αλατακι του. Εχουμε δικο μας ανθρωπο στον δρομο. Με προσοχη παντα, αφοβα. 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted January 20, 2017 Δεσμευση πιστωσης 20 χιλιαδων ευρω εκανε ο δημος τριπολης για τον εκχιονισμο του δρομου καρδαρας-χιονοδρομικο. Σημαντικη βοηθεια για το χιονοδρομικο. Ο εκχιονισμος του δρομου ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα των ελληνικων χιονοδρομικων Αλλα χιονοδρομικα ειναι τυχερα και ειναι πανω σε δημοσιους δρομους που πρεπει να μεινουν ανοικτοι πχ πισοδερι. Αλλα εχουν ενεργη συμπαρασταση του δημου πχ μαιναλο. Να πουμε οτι δημοσιο και δημοτικες αρχες δεν εχουν υποχρεωση να ανοιγουν τον δρομο πιυ οδηγει μονο στο χιονοδρομικο. Ειναι θεμα αποψασης και προτεραιοτητων. Φυσικα απο καπου θα κοπουν αυτα τα χρηματα. Αρα οφειλει και το χιονοδρομικο που παιρνει αυτη την ενισχυση να ανοιγει και να ειναι σωστο στην δουλεια του.. Κακα τα ψεματα ομως, ενα σοβαρο χιονοδρομικο πρεπει να εχει τον δικο του εκχιονισμο γιατι αλλες προτερεοτητες εχει το χιονοδρομικο αλλες το...χωριο. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 20, 2017 Ξεκινά και το skibus για το Μαίναλο: http://mainaloski.gr/index.php?id=243 4 Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 20, 2017 (edited) κάτι τέτοιο δηλαδή !!!????? Edited January 20, 2017 by metero Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 20, 2017 Μπραβο, πολυ καλη κινηση το ski bus για το βουνο. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted January 20, 2017 Έχει και ωραία περιήγηση / ξενάγηση της Αθήνας .. Κάτι σαν το Athens tour bus ας πούμε.. θα μπορούσε να έχει και ξεναγό από τις 6 μέχρι 7.20 3 Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 20, 2017 κάτι τέτοιο δηλαδή !!!????? Aντε, μισες δουλειες κανεις... 1 Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 20, 2017 bugs 1 Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 22, 2017 Έxω αναφέρει ότι το Μαίναλο είναι πανέμορφο και αξίζει να το επισκεφτείς; Εξαιρετική μέρα σε ένα μικρό αλλά εξαιρετικά συμπαθητικό χιονοδρομικό στο οποίο με την σωστή παρέα μπορείς να λιώσεις στο σκι! Πολύ καλό χιόνι εντός, με διάφορες ποιότητες εκτός -παρόλο που ο @#$%vro ( ) μας είχε φάει όλες τις καλές πούδρες- λυσσάξαμε όσο αντέχαν τα πόδια μας (το πάνω πιατάκι δεν σε αφήνει να ξεκουραστείς καθόλου) και μετά μαζευτήκαμε στην οστρακίνα για γκλούτεν φρι βετζετέριαν χοιρινές και γίδες βραστές. Το Trace κάτι ψιλά τα έγραψε:http://snow.traceup.com/stats?id=9604&vId=2214713 18 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted January 22, 2017 (το πάνω πιατάκι δεν σε αφήνει να ξεκουραστείς καθόλου) Ειναι ενα ζητημα αυτο στο μαιναλο. Ειναι και λιγο αργο, Και συνεχως ορθιος στα ποδια σου. . . 1 Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 22, 2017 δεν σταματαει ποτε ομως...αυτο ειναι το κυριοτερο....οσοι καναμε και κανουν snowboard ειναι λιγο αγγουρι...αλλα αποζημιωνεσαι μολις βγαινεις επανω 3 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted January 22, 2017 Μπροστα στην ταχυτητα του <νεου λιφτ> της σαχαρας ο αετος ειναι φεραρι... Τα .. δοκιμασα με διαφορα δυο ημερων... Και στον αετο οτι και να γινει λες παλιο ειναι. Στην σαχαρα τι να πεις; παλιωσε γρηγορα; 5 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Sueng 457 Report post Posted January 22, 2017 (το πάνω πιατάκι δεν σε αφήνει να ξεκουραστείς καθόλου) Ειναι ενα ζητημα αυτο στο μαιναλο. Ειναι και λιγο αργο, Και συνεχως ορθιος στα ποδια σου. . . Τόσο καιρό νόμιζα πως μόνο εγώ είχα το πρόβλημα και το έριχνα στην αγυμνασιά μου... 2 Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted January 22, 2017 Τόσο καιρό νόμιζα πως μόνο εγώ είχα το πρόβλημα και το έριχνα στην αγυμνασιά μου... Δεν ξερω, μπορει να οφειλεται και στη δική μου αγυμνασιά, δεν ειμαι εξαλλου κανενας μυωδης τυπος. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 22, 2017 Ενώ εγώ με την υπεργυμνασμένη κορμάρα ε; 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 22, 2017 το κορμι σου το φιδισιο κρατατο και λιγο ισιο 5 οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted January 22, 2017 Τόσο καιρό νόμιζα πως μόνο εγώ είχα το πρόβλημα και το έριχνα στην αγυμνασιά μου... Δεν ξερω, μπορει να οφειλεται και στη δική μου αγυμνασιά, δεν ειμαι εξαλλου κανενας μυωδης τυπος. Ενώ εγώ με την υπεργυμνασμένη κορμάρα ε; διαγωνισμό αγυμναστων σκιερ το καναμε το θέμα. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 22, 2017 οντως το τοπιο ειναι φανταστικο οπως φανταστικη ηταν και η μερα και φανταστικα τα χαμηλα πλανα του Λαππα ειπαμε ομως οτι τραβηξει νταξ.. :Pη επομενη μερα που θα ειμαστε κανονικα παρεα θα εχουμε πλανα υπερπαραγωγης 4 DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 22, 2017 11 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted January 22, 2017 Δηλαδη εχεις παραπονο οτι δεν αφησα πουδρες;; Να ξες οτι οσο πιο ανατολικα τοσο πιο γρηγορα χαλαει το χιονι. Το καλυτερο τοχει παντα η λακα κομινη. Το χειρωτερο ξες που... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted January 22, 2017 (edited) η απόφαση πάρθηκε στον θανόπουλο 7 παρά για Μαίναλο μετά απο φόβο μου ότι ο καιρός μπορεί να έκλεινε Παρνασσό.Πλάνη μεγάλη,υπερμέρα ήτανε λιώσανε στο σκι πάνω απο τα συνεφα.....Όμως ειλικρινά δεν περιμέναμε και εμείς πως θα εξελιχθεί η μέρα.Πολύ ωραίο βουνό πολυ ωραίο σκι πολυ χιόνι ,δεν ειχε ουρές λιώσαμε. Ειδικα οι τρείς τελευταιες κατβάσεις στην βορινή με τα πιστιάρικα μου ρουφηξαν όλο το είναι μου... αλλά το καλύτερο κομμάτι ήταν η παρέα στην Οστρακίνα απο φίλους που ειχαμε καιρο να δουμε. Skimad Πετρόπουλος Βασιλόπουλος Λυγγίτσος Λάππας και ο Πατσιος στο βουνό ούτε ραντεβού να δίναμε. Νομιζω οτι το Μαίναλο αξίζει πάαααρα πολυ να το επισκεπτόμαστε όπως επίσης και την εξαιρετική Οστρακίνα του Γιώργου.Εις το επανιδείν λοιπόν! υ.γ αααααρε Λάππα μοντέλο με έκανες.!!! Skimaaaaad ιδια στολη ρε?? ούτε να είχαμε συνεννοηθεί.....αχαχαχαχα. Edited January 22, 2017 by skister 4 Share this post Link to post Share on other sites