tsak8 15 Report post Posted February 5, 2017 Γεια σας! Με λένε Χρήστο. Απο Χαλανδρι. Πρόσφατα προσπαθώ να επανακαμψω στην χιονοδρομια και μαζί με την γυναίκα μου να μεταδώσουμε στον μικρό μας γιο (5) την αγαπη για το βουνό και το σκι. Η αρχή ήταν πολύ καλή, ελπίζω να τα λέμε! 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted February 5, 2017 Καλώς ήρθες στη παρέα μας!! Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 6, 2017 Καλως ηρθατε χρηστο Στάλθηκε από το κινητό μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 6, 2017 Καλως ήρθες, Χρήστο! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 6, 2017 Καλωσηρθες Χρηστο! Μπραβο και που επανακαμπτεις και που βαζεις το νεο μελος μεσα. Σας ευχομαι ευτυχισμενες στιγμες στα βουνα μας. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsak8 15 Report post Posted February 6, 2017 Ευχαριστώ παιδιά! Πήγαμε Παρνασσό το Σάββατο μετα απο χρόνια. Το σώμα προσπαθούσε να θυμηθεί, οχι ιδιαιτέρα πετυχημένα αλλά τσουλησαμε! Ο μικρός ενθουσιάστηκε, έμαθε μόνος να στρίβει βαζοντας το βαρος του αντίστοιχα και δεν ήθελε να σταματησει το μεσημερι! Ο δάσκαλος που του εκανε μάθημα μετά μου ειπε οτι φανερα το εχει! Βουρ μαθήματα για όλους οσο αντέξει η τσέπη! Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites