Jump to content
Koumparos

Χ.κ. Βόρας (Καϊμάκτσαλάν) 2017-18

Recommended Posts

Τα κανόνια λειτουργούν πάνω και προσπαθούν να ανοίξουν το μετερίζι.

Δύσκολο....

post-911-0-25740000-1512838261_thumb.jpg

Ειναι απογοητευση σκετη...

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

δεν ανοιγει με τοσο λιγο χιονι το χκ...και αν ανοιξει για μενα ειναι μ@@@@....ξεχασατε τι εγινε πριν μερικα χρονια στα πηγαδια??

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Από αύριο έχουν σκοπό να ανοίξουν το σαλέ.

Για πίστα ακόμα δεν...

Κανα πάρτι δεν θα κάνουν;

Edited by Χρήστος Λάππας

Snow is on my D.N.A.

Αμάν ζημιά, και φαίνεται να έχει πολύ καλή μέρα αύριο, με πολύ κρύο βέβαια... έχω αμάξι στο συνεργείο και δουλειά γμτ ... επίσης από τις φώτο φαίνεται δύσκολο για πετροσκί ... περιμένουμε ανταποκρίσεις από όποιον τυχερό ανέβει

post-6405-0-28377600-1513717788_thumb.jpg

post-6405-0-81463700-1513717807_thumb.jpg

• Like 8

ναι Γρηγόρη μάλλον δεν το ξύρισε

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1162895.jpg

ναι Γρηγόρη μάλλον δεν το ξύρισε

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φέτος δεν ήταν πρόβλημα ο αέρας, αλλά οι υψηλές Τ, όσο ψηλότερα τόσο περισσότερο χιόνι, γι αυτό και η Κρεμαση είναι μέρα νύχτα με τις πίστες μπροστά που βλέπουν οι κάμερες, 20/11 κάναν σκι εκεί πάνω.

Πρέπει να ήταν απίστευτα!!!!!!! :veryangry::veryangry:

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ημερα σημερα. Αρκετο κρυο αλλα πολυ χιονι στην Κρεμαση με εξαιρετικη ποιοτητα. Οι πουδρες εκτος πιστας ηταν απιστευτες. Το υψομετρο ευνοησε την πιστα. Λειτουργουσε και το Μετεριζι με τεχνητο.

• Like 9

Επ'ισηςκαμια πληροφορία για το βουνο..βγάζει ομίχλη?θέλω να κανονίσω να πάω αλλά άλο καιρο δίνει ενα site άλλο καιρο άλλο..οταν λέει συνεφιασμένος με 1μποφόρ τι πιθανότητες εχει για ομίχλη?φέν εχω πάει ποτέ καιμάκ

• Like 1

Πολύ χαίρομαι, αλλά και ζηλεύω, που άνοιξε ο Βόρας. Ένα βουνό που θέλω πολύ να το επισκεφτώ κάποια στιγμή. Όποιοι πάνε να βγάλουν φωτογραφίες.

Μηδέν άγαν.

Επ'ισηςκαμια πληροφορία για το βουνο..βγάζει ομίχλη?θέλω να κανονίσω να πάω αλλά άλο καιρο δίνει ενα site άλλο καιρο άλλο..οταν λέει συνεφιασμένος με 1μποφόρ τι πιθανότητες εχει για ομίχλη?φέν εχω πάει ποτέ καιμάκ

με την ομίχλη δεν βγάζει άκρη ούτε ο μικ... βουνό είναι

τον αέρα να φοβάσαι .... αν λέει ένα bf πάνε με 1000

Edited by jorge_ver

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ημερα σημερα. Αρκετο κρυο αλλα πολυ χιονι στην Κρεμαση με εξαιρετικη ποιοτητα. Οι πουδρες εκτος πιστας ηταν απιστευτες. Το υψομετρο ευνοησε την πιστα. Λειτουργουσε και το Μετεριζι με τεχνητο.

Ελα που βγήκες να μας πεις πως ηταν καταπληκτικα σημερα ... Συντονιστες

για επιληφθειτε του θέματος σας παρακαλώ... Εγω έμαθα πως ηταν χάλια και πως κατι βλαμενα πινανε καφέδες στις λάσπες και ανεβαζανε στα σοσιαλ μιντια φωτο αρχείου !

• Like 2

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Για ομίχλη βλέπω το youweather, που από την εμπειρία μου έχει καλή προβλεψιμότητα, έχω σκιάρει στο καιμακ με ήλιο πάνω στα σύννεφα όταν όλα τα άλλα γύρω από θεσνίκη ήταν μέσα στην ομίχλη αλλά και το αντίθετο ....

http://www.youweather.com/el-gr/weather-forecast-low-clouds/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CF%8C%CF%81%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BD.html

Επίσης, θέμα έχει με αέρα η καρέκλα που σε ανεβάζει στην κρέμαση ... οπότε πρέπει να τα ελέγχεις και τα δύο ...

Όπως ακριβώς τα λέει ο hakem. Στο παραπάνω καιρικό ιστότοπο έχει επιλογή πρόβλεψη χαμηλής νεφωσης με ένδειξη υψομέτρου. Αν η κορυφή της νεφωσης είναι κάτω από 2000μ.είσαι τελεια. Ο αέρας να μην είναι πάνω από 30 χλμ.

• Like 2

carpe diem

Ελα που βγήκες να μας πεις πως ηταν καταπληκτικα σημερα ... Συντονιστες

για επιληφθειτε του θέματος σας παρακαλώ... Εγω έμαθα πως ηταν χάλια και πως κατι βλαμενα πινανε καφέδες στις λάσπες και ανεβαζανε στα σοσιαλ μιντια φωτο αρχείου !

Εννοείται πως κανω καλαμπούρι!!!

Σήμερα λεει άνοιξε ολα το Χ/Κ...;

Edited by leonidastria

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Δυστυχως 2 φωτο που εχω ειναι απο τη πισω πλευρα του Προφητη Ηλια. Συντομα θα εχει βιντεο απο την αρκουδα ομως. Δεν μπορει να ανοιξε ολο. Η Σαραντοβρυση δεν εχει αρκετο ακομα.

Edited by alpineman
  • Like 2

Το Σάββατο σε περιμένω.

Όπως και όλους σας. Εκτός απροόπτου θα είμαι πάνω.

Για να είμαστε δίκαιοι, φέτος το χιονοδρομικό που άνοιξε πρώτο είναι το Καιμάκ με την κρέμαση και το μετερίζι, παρ' ότι η ιστορία θα γράψει το Πισοδέρι λόγω baby lift ...

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Ο Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας συγκαλούν  Καταστατική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου (άρθρα 10,11,12 του Καταστατικού και συγκεκριμένα το άρθρο 12 παρ. ιγ), την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 11.00 στο 4ο ΚΑΠΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Αγίας Τριάδος 20, 16674 Γλυφάδα Αττικής Θέμα μόνο : Τροποποίηση του Καταστατικού. Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στις εργασίες της Καταστατικής.Συνέλευσης. έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη για την περίοδο 2024-2025. Παρακαλούμε όπως, μέχρι την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου,  μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας στο: snowclub@snowclub.gr.     Ο Πρόεδρος                                                       H Γενική Γραμματέας Κυριακίδης Κορνήλιος                                                Μπίστη Μαρία  
    • https://www.protagon.gr/epikairotita/kosmos/alpeis-kleiston-logw-elleipsis-xioniou-megalo-xionodromiko-kentro-44343019323   Κι είναι μόνο η αρχή!
    • Ψιχάλα εδώ και κάμποση ώρα στη Γλυφάδα, με 26 βαθμούς. 
    • από την μια έχεις δίκιο. Από την άλλη είμαι πολύ επιρρεπής. Σήμερα μπορεί να θέλω ένα directional για carving, μετά βλέπω ένα video, k τρώω κόλλημα για κάτι άλλο K επειδή δεν με παίρνει να έχω 5-6 σανίδια, καλο είναι να μπορώ να πουλήσω κάτι σχετικά εύκολα
    • Η 2η προ-χειμερινή συνάντηση του Συλλόγου είναι γεγονός.....   Να ξεκινήσουμε να κατεβάζουμε τα χειμωνιάτικα σιγά σιγά!   Τα μέλη λοιπόν, και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας, σας καλούν στη συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 από τις 21:00 και μετά στο Dia Noche, Λεωφ.Ποσειδώνος 18, Άλιμος.   https://maps.app.goo.gl/Q9RE8RwmPVLtXzua6   Tηλέφωνα επικοινωνίας 6937009885 Δημήτρης Καρυστηναίος 6976101568 Ισιδώρα Σουμάνη   
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. dimis_viper
      dimis_viper
      (40 years old)
    2. Mixalis Dineris
      Mixalis Dineris
      (38 years old)