DimiG 276 Report post Posted January 16, 2018 Όντας απόλυτα εξαρτημένος επί 15ετία και βάλε, κάνω έκκληση προς κάθε υπεύθυνο, δώστε του ότι ζητήσει,ΝΑΙ σε όλα,υπογράψτε τα πάντα νύχτα,αρκεί να γυρίσει!!! Χωρίς πλάκα τώρα ο τύπος είναι τα σα εκ των σω για το forum, και κάνει καραμπάμ η απουσία του! .... 16 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted January 16, 2018 Λυπήσου τις κοπελουδες. 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted January 16, 2018 Μαθαίνω πως είναι με κανονική άδεια και θα εμφανιστεί άμα τη λήξει της. Ψυχραιμία και υπομονή. 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 16, 2018 (edited) Για στείλε το τηλέφωνό σου Dimi Παιδιά ο καιρός θέλει κάποιον χρόνο και δυστυχώς δεν τον έχω. Έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα αρκετοί εδώ μέσα. Όπως έχω πει η διάθεση με το κλίμα που υπάρχει και το δούλεμα που μας ρίχνουν τα χιονοδρομικά χωρίς ο Σύλλογος να κάνει το παραμικρό δεν μου δίνουν και το κίνητρο να ξυπνήσω μια ώρα νωρίτερα να δω καιρό. Κάτσε σπίτι τις επόμενες δυο μέρες πάντως Edited January 16, 2018 by ΜΙΚ 14 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted January 16, 2018 (edited) Ο λαός απαιτεί τον ΜΙΚ στη Βουλή. Γη και ύδωρ, ερθ εντ γουoτερ στο ΜΙΚ. Αν και νιούφης στην κοινότητά σας, χωρίς να θέλω να προσπεράσω άλλους επίδοξους μετεωρολόγους, ο ΜΙΚ μου αρέσει και μένα πολύ. Edited January 16, 2018 by Εσθλός 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 17, 2018 Ο ΕΣΤΟΥΧ, ζητει προγνωστη καιρου με ειδικοτητα τα Ελληνικα Χιονοδρομικα Κεντρα. Γνωση του Abdul θα θεωρηθει προσθετο προσον. Επισης η γνωση της χιονοδρομικης γλωσσας (ΑΝΕΒΑ, ΦΟΛΑ, ΜΠΟΥΧΟΣ, ΠΟΥΔΡΟΜΕΡΑ κτλ) ειναι απαραιτητη!!! Πληροφοριες στο Δ.Σ. του συλλογου. 4 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 17, 2018 Μικ πέρα απ' τη πλάκα είσαι κίνητρο να μπούμε στο φόρουμ να διαβάσουμε τι λες...και αν δεν λες να σε ρωτήσουμε για να σου ζαλισουμε τ @@....ξεκολα με τις επικίνδυνες καφετέριες έχεις δίκιο...1000 δικιά αλλα τη πρόγνωση μας την οφείλεις....άσε τις δουλειές λοιπόν και βγάλε προγνώσεις στον λαο.!!!!κ εμείς κάναμε παιδιά αλλά για σκι πάμε [emoji14] Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted January 17, 2018 Μιχαλη μια εφαρμογουλα και θα χεστουμε στο ταληρο. Ρε σεβαστητε την αποχη του ανθρωπου. Οταν ειναι ετοιμος και θελει θα επιστρεψει. 6 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted January 18, 2018 Ρε σεβαστητε την αποχη του ανθρωπου. Οταν ειναι ετοιμος και θελει θα επιστρεψει. Γιατί; Τί τον θέλεις; Απ' όταν σταμάτησε να γράφει, χιονίζει συνεχώς. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted January 18, 2018 Και φυσαει Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted January 18, 2018 Απ' όταν σταμάτησε να γράφει, χιονίζει συνεχώς. :respect: :respect: Quote Share this post Link to post Share on other sites
marakidiet 289 Report post Posted January 20, 2018 ΜΙΚ, νοιώσε περήφανος!!!, κάτι μάθαμε και δεν την πατήσαμε σήμερα (στο παρα πέντε ομολογώ-6.30 αποφασίστηκε η συνέχεια του ύπνου) 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites