vro 10,257 Report post Posted February 15, 2018 (edited) Προσωπικά θα καθόμουν σπίτι. Πάρα πολύ αέρα.Νομιζω οτι καποια στιγμη θα κοψει και θα βγαλει και ηλιο.Το τι θα ανοιξει και ποτε..... Αν ανοιξει η 7 θαναι.......θεικα.... Και εγω θα κατσω σπιτι.... Εχει πεσει μια.... απορυθμιση στο sf δινει πιο πολυ αερα χαμηλα παρα ψηλα στον παρνασσο. Προφανως κανει μεσο ορο με διαφορετικη σταθμιση που σημαινει θα πεσει νωρις το πολυ μποφωρ. Ποσο κατω δεν ξερω. Edited February 15, 2018 by vro Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 15, 2018 (edited) Με τα τελευταια. Προβλεψεις ε; Στο χκκ Δειχνει να κοπαζει στις 12 ο αερας ψηλα, νωριτερα χαμηλα και να βγαζει ηλιο. Στο χκπ ο αερας ψηλα δεν μας κανει το χατηρι και παει προς απογευμα. Και εδω παιζουν διαστηματα με ηλιο. Αρα οτι ανοιξει θαναι συνδιασμος ποσοτητας (μαλλον αρκετα περισσοτερο στο χκπ) και θελησης χιονοδρομικου. 9,20 το sf τα δινει ακριβως αναποδα με την ανακολουθια στον αερα να υπαρχει ακομα. Υπαρχει ασταθεια, μην σας παρω στο λαιμο μου. Ευκολη μερα δεν θα ειναι απο διαφορες αποψεις. Ο τολμων νικα, μια στο τοσο... Edited February 15, 2018 by vro 2 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 16, 2018 Συμφωνα με την πρωινη ενημερωση του SR . 1 μετρο παρνασσος 10 ποντους καλαβρυτα 5 ποντους μαιναλο. Ο μωριας εφαγε μουτζα. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted February 16, 2018 Συμφωνα με την πρωινη ενημερωση του SR . 1 μετρο παρνασσος 10 ποντους καλαβρυτα 5 ποντους μαιναλο. Ο μωριας εφαγε μουτζα. Τέτοια μουτζα τα καλάβρυτα ας την τρωνε μία στις δέκα μερες μή σου πώ και μία στις είκοσι. προχθες τουλάχιστον βάλανε πολύ και φέτος είναι η χρονιά τους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 16, 2018 Δεν τους χάλασε φέτος. Για ένα μήνα σχεδόν, και μάλιστα μέσα στις γιορτές, είχαν επάρκεια χιονιού και πλήρη λειτουργία ενώ οι απέναντι ψάχνανε πέτσες από γιαούρτι για να τσουλήσουν. 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 16, 2018 Με τα τελευταια. Προβλεψεις ε; Στο χκκ Δειχνει να κοπαζει στις 12 ο αερας ψηλα, νωριτερα χαμηλα και να βγαζει ηλιο. Στο χκπ ο αερας ψηλα δεν μας κανει το χατηρι και παει προς απογευμα. Και εδω παιζουν διαστηματα με ηλιο. Αρα οτι ανοιξει θαναι συνδιασμος ποσοτητας (μαλλον αρκετα περισσοτερο στο χκπ) και θελησης χιονοδρομικου. 9,20 το sf τα δινει ακριβως αναποδα με την ανακολουθια στον αερα να υπαρχει ακομα. Υπαρχει ασταθεια, μην σας παρω στο λαιμο μου. Ευκολη μερα δεν θα ειναι απο διαφορες αποψεις. Ο τολμων νικα, μια στο τοσο... Επεσα μεσα στο χκπ Βγαινει και ο ηλιος http://www.snowreport.gr/snowcam/parnassos/livadi/livadi.html Στο χκκ μεχρι τωρα μαλλον επεσα εξω. Δεν βλεπω και τιποτα..... 2 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted February 16, 2018 (edited) Δεν τους χάλασε φέτος. Για ένα μήνα σχεδόν, και μάλιστα μέσα στις γιορτές, είχαν επάρκεια χιονιού και πλήρη λειτουργία ενώ οι απέναντι ψάχνανε πέτσες από γιαούρτι για να τσουλήσουν. και έχει και συνέχεια το πράγμα. Μην τα φοβάστε φέτος τα καλάβρυτα. εχουν τιγκάρει. περάσαν το σκόπελο των προηγούμενων ημερών χωρίς να κλείσουν ουτε΄τη δαφνη και πάνε για λήξη της σεζόν με το χρυσό. Το πρώτο κριτήριο τελικά είναι ό καιρός. Edited February 16, 2018 by ted 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 16, 2018 Μεσα και στο χκκ. Να με ακουτε.... Χαχαχ θα φαω πισα και πουπουλα..... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted February 16, 2018 καλή διασκέδαση μάγκες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 16, 2018 (edited) Για αυριο εννοεις..... Λοιπον αυριο για τα χιονοδρομικα που ξερω χκκ, χκπ, μαιναλο. Δεν θα πεφτει καρφιτσα. Ουρες ατελειωτες απο τον δρομο. Αρα Παμε προετημασμενοι να το υποστουμε. Αν δεν μπορουμε....δεν παμε. Για οοοιον θελει σχετικες μοναξιες αυριο ανοιγει για το τριημερο ο ολυμπος. Αν ημουν πανω εκει θα πηγαινα. Edited February 16, 2018 by vro 2 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted February 16, 2018 Βλέπω τις κάμερες καλαβρυτα και Παρνασσό. τρεχατε ποδαράκια μου . ειναι δύσκολη η δουλειά αλλά όλοι ξερετε τις δυσκολίες του καθενός. Γνώμη μου για αυριο: ο παρνασσός θα τα 'εχει καταφέρει χωρίς αμφιβολία (μπορεί να να φοβηθεί τις χιονοστιβάδες κατα φτερόλακκα μεριά-έχουν συμβεί και πολλά φ'ετος) νομίζω όμως πως και τα Καλάβρυτα θα είναι πλήρως έτοιμα - έχει αρκετό φως ακόμα . Quote Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted February 16, 2018 Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted February 16, 2018 Βλέπω τις κάμερες καλαβρυτα και Παρνασσό. τρεχατε ποδαράκια μου . ειναι δύσκολη η δουλειά αλλά όλοι ξερετε τις δυσκολίες του καθενός χιονοδρομικού. Γνώμη μου για αυριο: ο παρνασσός θα τα 'εχει καταφέρει χωρίς αμφιβολία (μπορεί να να φοβηθεί τις χιονοστιβάδες κατα φτερόλακκα μεριά-έχουν συμβεί και πολλά φ'ετος) νομίζω όμως πως και τα Καλάβρυτα θα είναι πλήρως έτοιμα - έχει αρκετό φως ακόμα . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 16, 2018 Πέρσι έφαγα όχι μία αλλά τρεις φόλες στον Παρνασσό. Ελπίζω αύριο να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 16, 2018 Πέρσι έφαγα όχι μία αλλά τρεις φόλες στον Παρνασσό. Ελπίζω αύριο να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Sorry χρήστο δεν αντεξα. Σβύστω. https://youtu.be/K-7ahZU5tFI 2 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 16, 2018 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted February 16, 2018 (edited) οχι μη το σβήσεις πάντως Edited February 16, 2018 by ted Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 16, 2018 Πρόβλεψη καιρου για αυριο. Θα βρεχει Ανθρωπους Σε ουρες. Υπερμερα ουρές με θέα. 4 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 16, 2018 Βάση πρόγνωσης είναι ιδανικό για χιονοστιβάδα. Το νου σας Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 16, 2018 Κάτι μου λέει ότι το λούκι του Ηρακλή θα παίζει μόνο για αυτοκτονικούς... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted February 17, 2018 Συμφωνα με την πρωινη ενημερωση του SR . 1 μετρο παρνασσος 10 ποντους καλαβρυτα 5 ποντους μαιναλο. Ο μωριας εφαγε μουτζα. 10 εκ? Μάλλον ξέχασαν να προσθέσουν άλλο ένα μηδενικό στα Καλάβρυτα 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 17, 2018 Βρήκα τον μιχαλη σημερα και μετα τον εχασα..... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted February 17, 2018 Τον βρήκα εγώ!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 17, 2018 (edited) Μετά την σχεδόν θανατηφόρα εμπειρία μου με τον vro του έχω βάλει πομπό και κάνω σκι ακριβώς αντιδιαμετρικά στο χιονοδρομικό από όπου κάνει αυτός, gioand αλλά και λοιποί φίλοι χιονοδρόμοι δοκιμάστε το. Έχω λιώσει στο σκι και δεν έχω κινδυνέψει ακόμα, θα το συνεχίσω το πείραμα. Μια χαρά θα είναι αύριο ΧΚΚ ΧΚΠ, θα θαφτείτε στο χιόνι στη συνέχεια, νυστάζω, φιλάκια. Edited February 17, 2018 by ΜΙΚ 7 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted February 17, 2018 Τον βρήκα εγώ!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk α μωρή χ@μουρ@ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites