Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΑΛΕΞΗΣ

Ενδιαφέρον Για Τον Σύλλογο.

Recommended Posts

1.Eσύ το χαρακτηρίζεις εύκολη καραμέλα αλλά έλα μου ντε που 2. ήταν ο λόγος ίδρυσης του Συλλόγου, βασική πρόβλεψη του καταστατικού κλπκλπ (μαζί με την ελεύθερη έκφραση των χιονοδρόμων).

Και προσωπικά δεν δεν έχω κανένα πρόβλημα που δεν τα λύνετε, έχω τεράστιο πρόβλημα που δεν κάνει καν σοβαρή προσπάθεια.

Αν και το νυν και επόμενα ΔΣ πιστεύει αυτή τη φράση σου προσωπικά (και φυσικά εκφράζω μόνο τη δικιά μου άποψη, πιθανόν ο Σύλλογος να έχει λαμπρό μέλλον ακόμα και να μην προσπαθήσει καθόλου για την βελτίωση των εδώ χκ) θεωρώ πως ο Σύλλογος θα μείνει ένα, εξαιρετικό δε λέω, εβδομαδιαίο άντε διβδόμαδο τουριστικό πρακτορείο για τις Άλπεις χωρίς σοβαρό μέλλον.

1.Το χαρακτηριζω ευκολη καραμελα για καποιον που καταλαβαινω αμεσως πως το λεει για να υπεκφυγει της ερωτησης ..γιατι δεν γινεσαι μελος !Ευκολα καταλαβαινεις ποιος ενδιαφερεται για την επιλυση των προβληματων ενος Χ/Κ.

2.Δεν ειναι αποκλειστικος λογος υπαρξης του συλλογου και το ξερεις πολυ καλα.Αντιθετα με οτι υποστηριζεις ,απο καθε ΔΣ και αναλογα με τις συγκυριες ειτε περισσοτερο ειτε λιγοτερο ,παντα υπηρχε πιεση και προσπαθεια αναδειξης και επιλυσης προβληματων στα Χ/Κ.

Ολα αυτα βεβαια μεσα στα επιτρεπτα και λογικα επιπεδα ...Δεν μπορει πχ οπως ειχες προτινει , ο συλλογος να οργανωση διαδηλωση στο υπουργειο διαμαρτυρομενος γιατι δεν το ενα και δεν το αλλο στον Παρνασσο ,εν μεσω κρισης και οταν ο Ελληνας ψαχνει στα σκουπιδια να φαει !Θα καταντουσαμε γραφικοι!

Αντιθετα με τις εσφαλμενες αυτες αποψεις, δινουμε λαβη σε καποιο μελος του φορουμ ,να λεει οτι ο συλλογος δεν κανει τιποτα!Κανουμε δηλ κακο στον συλλογο !

• Like 1

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Δεν μπορει πχ οπως ειχες προτινει , ο συλλογος να οργανωση διαδηλωση στο υπουργειο διαμαρτυρομενος γιατι δεν το ενα και δεν το αλλο στον Παρνασσο ,εν μεσω κρισης και οταν ο Ελληνας ψαχνει στα σκουπιδια να φαει !Θα καταντουσαμε γραφικοι!

Αντιθετα με τις εσφαλμενες αυτες αποψεις, δινουμε λαβη σε καποιο μελος του φορουμ ,να λεει οτι ο συλλογος δεν κανει τιποτα!Κανουμε δηλ κακο στον συλλογο !

Και όπως έχουν γράψει πάρα πολλοί εδώ και και είναι στο καταστατικό του Συλλόγου και στις θέσεις του "το χιονοδρομικό είναι πλουτοπαραγωγική πηγή και η απαξίωσή του οδηγεί σε απώλεια εσόδων για το κράτος που οδηγεί σε ακόμα πιο πολλούς να ψάχνουν στα σκουπίδια ειδικά από τη στιγμή που πετάχτηκαν σχεδόν όλα στα σκουπίδια 32 εκατομύρια ευρώ"

Φοβάμαι ότι το κύριο και μοναδικό πρόβλημα του συλλόγου που τον κάνει να χάνει μέλη είναι ότι αυτή η φράση έχει ξεχαστεί εντελώς.

Και όπως λέει ο miscelano σε άλλο thread και το φωνάζω χρόνια για μένα το βασικό είναι να υπάρχει συνεχής και σίγουρα ετήσια επιστολή με τα προβλήματα που παρατήρησαν οι χιονοδρόμοι και προτάσεις βελτίωσης. Για μένα πρέπει και άμεσα να υπάρχει στην πρώτη σελίδα του Συλλόγου έστω 2 γραμμές "καταστροφή του Πηλίου, τεράστια κενά στην ασφάλεια", "συνεχής απαξίωση του Παρνασσού", "ως πότε τα Καλάβρυτα θα λένε ψέματα" κλπκλπ

Αλέξη αν τα χιονοδρομικά δεν θέλουν να βελτιωθούν αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παλέψεις να τα ξεκουνήσεις να βελτιωθούν. Πάντως στα 3 χιονοδρομικά που μίλησα απευθείας με την διοίκηση σαφώς και θέλουν να βελτιωθούν και πολλές φορές απορούν γιατί ενώ μιλάν με τον Σύλλογο δεν συνεχίζετε ο διάλογος ειδικά εκεί που ο Σύλλογος θα μπορούσε να τα βοηθήσιε να διεκδικήσουν πράγματα.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Kαι για να καταλάβω, το βρίσκουμε απόλυτα αποδεκτό να κλεινουν Υπουργεία για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που προσφέρει μόνο εκτόνωση σε οπαδούς και τίποτα στην Εθνική οικονομία (μόνο που πληρώνουμε αστυνομικούς να φυλάνε τα γήπεδα από το πιθανό επίδομα αυτού που μαζεύει σκουπίδια που λες).

Αλλά για ένα χιονοδρομικό που πρσφέρει φύση και άθληση, και σήμερα πετάει στα σκουπίδια χρήματα και έχει ήδη προσφέρει εκατοντάδες εκατομύρια ευρώ σε ανάπτυξη και θα μπορούσε να προσφέρει άλλα τόσα είναι λάθος?

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Άλλο το ποδόσφαιρο -και δη το ελληνικό- κι άλλο η χιονοδρομία στην Ελλάδα. Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί.

ωχ!! ωχ! καημενε σύλλογε με το [βαριδιο ]καταστατικο σου . !! που ολοι το αναφωνούν για το παραμικρο ...λες και οτι γράφτηκε πριν 15 χρονια πρεπει να εφαρμόζονται κατα γραμμα ΣΗΜΕΡΑ ..

Λες και σημερα ειναι το ιδιο με πριν 15 χρονια στην καθημερινωτητα τις χιονοδρομιας [και οχι μονο ]

Κυβερνήσεις υπεγραφαν συμβολαια με τον λαο και δεν τηρήθηκαν -..κυβέρνησή καταργεί τον ΕΝΦΙΑ ..αλλα συνεχιζεται - κανουμε δημοψήφισμα και γινετε το οχι -ναι ..και δεν τρεχει τιποτα .........Αλλα εμεις εκει !! το καταστατικο λεει αυτο -..και παραπανίσιες τριχες

Εμεις ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ήμαστε το ιδιο με πριν 15 χρονια ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ αλλα θελουμε ο συλλογος να συνεχιση αυτο που ηθελα να εκπροσωπεί πριν 15 χρονια Αυτο εκ τον πραγμάτων δεν μπορει να γινει ..αυτα τα χκ εχουμε και δεν θα αλλάξουν γιατι δεν μπορουν με 3 μηνες σεζον ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

Στο ζουμι τωρα - συλλογος για μενα ..ειναι μια παρεα με το ιδιο παθος -χομπυ για βουνο και σκι Οπου μεσα απο ενα συλλογο να βγαίνει μια δυναμικη - για εκδρομες συναντισεις -καποια σεμιναρια -και κυριος αυτο το φορουμ οπου μπορει ο καθενας να βγει και να πει ολα τα αρνητικά - θετικα τον χκ ...και μεσα απο την ενημερωση τον μελων του συλλογου να σχηματίζεται η εικονα τις ποιότητας τον χκ στην ελλαδα -και οχι μονο Και μετα - αν μπορει να πιεσει για κατι καλυτερο [που σιγουρα δεν μπορει ]

Δεν εχουμε την δυναμη τις πιεσεις για σχεδον τιποτα - και θελετε παραδειγμα ..παρτε ενα απλο

Ανακοινωση απο τον συλλογο οτι αυτο το σκ θα εχει καταπληκτικό καιρο και χιονι και σκι στα καλαβρυτα - παρνασσο αλλα να μην παει κανενας για να δώσουμε το παραδειγμα τις διαμαρτυρίας ...χαχαχχαχα γελώ και μονο με την σκεψη για το ποιο μελος θα ακολουθήσει αυτη την γραμμη του συλλογου !!

οταν ολοι θα ημαστε η πρωτη στην αφετηρία του λιφτ

Οποτε ξεχναμε σε καποιο ντουλαπι το τι ειπαμε πριν 15 χρονια και κοιταμε τι συμβαίνει γύρω μας σημερα . Καλο το καταστατικο σαν καποια βαση και νομιμότητα για να υπαρχη καποια σειρα ..αλλα μεχρι εκει

• Like 3

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Το έγραψα και σε άλλο σχετικό thread και το αναφέρω κι εδώ.

Ενδιαφέρον για το σύλλογο για αρκετούς σημαίνει κίνητρο/λόγος, πείτε το όπως επιθυμείτε.

Το κίνητρο μεταφράζεται διαφορετικά για τον καθένα. Για κάποιους μπορεί να είναι οικονομικό, αν και πλέον υπάρχουν τόσες προσφορές που δε νομίζω ότι ασχολούνται με το σύλλογο, όσοι ενδιαφέρονται για εκπτώσεις. Για εμένα προσωπικά και προφανώς και για μια ακόμα μερίδα ανθρώπων το κίνητρο είναι το καλό της χιονοδρομίας - όπως εγώ τουλάχιστον το έχω στο μυαλό μου. Κι επειδή αυτό είναι πολύ γενικό αναφέρω κάποια παραδείγματα:

-όπως έγραψε και ο miscelano, ο ΜΙΚ και άλλοι, οι εμφανείς, στοχευμένες δημόσιες παρεμβάσεις στα ΧΚ. Μπορεί να πετύχουν, μπορεί όχι, αλλά θα έχει γίνει προσπάθεια.

-εκδηλώσεις στα χκ που να προσκαλούν και από τα μεγάφωνα κόσμο να συμμετάσχει. Έχουμε ακούσει για την ημέρα με το λίμπο παλαιότερα κλπ. Ακόμα και πάρτυ στο σαλέ μπορεί να γίνει. Με αυτό τον τρόπο οι χιονοδρόμοι θα γνωρίσουν και το σύλλογο.

-δράσεις για παιδάκια!!! Από δημιουργία αποθήκης ρούχων που έχει συζητηθεί και παλαιότερα, συναντήσεις κι εκδηλώσεις έως βοήθεια στη δημιουργία κάποιου είδους πάρκου/χώρου.

-σεμινάρια, μαθήματα, εκδηλώσεις σχετικές με χιονοδρομία.

-επαφές και με άλλους συλλόγους/ομάδες και γιατί όχι και από κοινού διοργάνωση των παραπάνω!

-να προωθηθεί περισσότερο η σύσταση ομάδων, κάποιου τύπου διοίκησης και άλλων χκ. Με την κρίση καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι οι βόρειοι να κατεβαίνουν κι αντίστροφα.

-το θέμα του χρόνου και τόπου της Γ.Σ. Το αναφέρω με επιφύλαξη αυτό γιατί δε γνωρίζω κατά πόσον μπορεί να αλλάξει κάτι, όπως να υπάρχει διαδικτυακή επικοινωνία με όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν ή κάτι αντίστοιχο.

Όλα αυτά είναι απλά οι δικές μου ιδέες και αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να αριθμηθούν στη συνέχεια πολλά εμπόδια για τη μη πραγματοποίησή τους.

Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι ο σύλλογος ασχολήθηκε με τη νομική/φορολογική του τακτοποίηση και πλέον θέλει να επαναπροσδιορίσει τους στόχους του. Προφανώς κάποιους θα καλύψει και κάποιους όχι, γιατί καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα. :yes

• Like 4

-όπως έγραψε και ο miscelano, ο ΜΙΚ και άλλοι, οι εμφανείς, στοχευμένες δημόσιες παρεμβάσεις στα ΧΚ. Μπορεί να πετύχουν, μπορεί όχι, αλλά θα έχει γίνει προσπάθεια.

-εκδηλώσεις στα χκ που να προσκαλούν και από τα μεγάφωνα κόσμο να συμμετάσχει. Έχουμε ακούσει για την ημέρα με το λίμπο παλαιότερα κλπ. Ακόμα και πάρτυ στο σαλέ μπορεί να γίνει. Με αυτό τον τρόπο οι χιονοδρόμοι θα γνωρίσουν και το σύλλογο.

-δράσεις για παιδάκια!!! Από δημιουργία αποθήκης ρούχων που έχει συζητηθεί και παλαιότερα, συναντήσεις κι εκδηλώσεις έως βοήθεια στη δημιουργία κάποιου είδους πάρκου/χώρου.

-σεμινάρια, μαθήματα, εκδηλώσεις σχετικές με χιονοδρομία.

-επαφές και με άλλους συλλόγους/ομάδες και γιατί όχι και από κοινού διοργάνωση των παραπάνω!

Ολα αυτά που λες ειναι απόλυτα σωστά και δεν νομίζω κανείς να διαφωνεί.

το ερώτημα ειναι ποιος θα τα κάνει ? τα 7 ατομα του ΔΣ, ειναι πρακτικά αδυνατον

Μονο αν συμμετάσχουν ενεργά και στο ΔΣ και στις Ομαδες εργασίας και αναλάβουν πρακτικά οσοι τα πιστεύουν και τα προτείνουν μπορεί να γίνουν καποια απο αυτά.

• Like 3

το ερώτημα ειναι ποιος θα τα κάνει ? τα 7 ατομα του ΔΣ, ειναι πρακτικά αδυνατον

Μονο αν συμμετάσχουν ενεργά και στο ΔΣ και στις Ομαδες εργασίας και αναλάβουν πρακτικά οσοι τα πιστεύουν και τα προτείνουν μπορεί να γίνουν καποια απο αυτά.

Εδώ λοιπόν εντοπίζεται το πρόβλημα, αλλά δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο του συλλόγου μας. Γενικώς ισχύει και μή νομίζουμε οτι συμβαίνει μόνο σ' εμάς.

• Like 2

Το marizaki το βαζει σωστα.

Τα club ξεκινανε απο τα μικρα (αλλα σημαντικα για τα μελη τους) και πανε στα μεγαλα οταν και αν μπορουν.

Με απλα λογια ενα club των 100 ενεργων κανει μια διαμαρτυρια για πχ το υπερβολικο ημερισιο πασο. Ενα club των 5000 βαζει θεμα συνδιαχειρησης και ποσα και που χιονοδρομικα.

Εδω ειχαμε το αναποδο.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

marizaki +10000 (απάντησα και στο άλλο)

Η δομή και η λειτουργία του συλλόγου είναι το βασικό θέμα από αυτά που διαβάζω. Μπορεί λοιπόν ο σύλλογος να έχει το ΔΣ του και τις ομάδες συντανισμού ανά τα χιονοδρομικά στην Ελλάδα... αλλά για να γίνει αυτό θέλει οπως έγραψα σε άλλο ποστ, χρόνο και άτομα με όρεξη και γνώσεις...

Μην ξεχνάμε πως εδω δεν μιλάμε για ένα σύλλογο στην Αθήνα αλλά για ένα σύλλογο που εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα αν έτσι τον θέλουμε. Αρα δεν μπορούν να τρέχουν μόνο τα παιδιά από την Αθήνα και την Θεσ/νίκη και να οργανώνουν τα πάντα! Πολύ δύσκολο

Edited by garsak
  • Like 3

To ski or not to Ski....!!!

Το θέμα εκδρομή σε Ελληνικά χιονοδρομικά το έθεσα

Πριν από λίγο καιρό υπάρχει και το αντίστοιχο τοπικ

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=20365

αλλά δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον πέραν ενός η δυο ατόμων .

Μια εκδρομή δεν οργανώνεται με λόγια , θέλει να ενδιαφέρονται και τα μέλη και ούτε εσυ ούτε κανένας άλλος έδειξε ενδιαφέρον

Προφανώς ο καθένας προτιμάει να πάει μόνος του όποτε έχει διάθεση .

Επιπλέον οι άγνωστες συνθήκες λειτουργίας των χιονοδρομικών έχουν παίξει τον ρόλο τους

οταν ΄λες να ενδιαφερθω τι εννοεις ? να την οργανωσω ?? ενδιαφερομαι να παω σα χιονοδρομος οταν και εφοσον επιτρεπουν τα οικονομικα μου...υπαρχουν εκλεγμενοι γιαυτη τη δουλεια ....??

ο καθενας παει μονος του μαλλον γιατι δεν εχει καποια καλυτερη προταση που να τον βολευει αλλα

και γιατι η παρεα του εχει αλλα πλανα ,αυτο αλλωστε κανεις εσυ και αλλες παρεες και γω επισης.

πρεπει να βρεθει μαλλον μια χρυση τομη ωστε να βρισκονται οι παρεες αυτες και δε γινεται με

εκδρομη στο εξωτερικο η δυο .....γνωμη μου παντα

Δεν εχουμε την δυναμη τις πιεσεις για σχεδον τιποτα

Οποτε ξεχναμε σε καποιο ντουλαπι το τι ειπαμε πριν 15 χρονια και κοιταμε τι συμβαίνει γύρω μας σημερα . Καλο το καταστατικο σαν καποια βαση και νομιμότητα για να υπαρχη καποια σειρα ..αλλα μεχρι εκει

Νικολάκι μου δεν έχω τίποτα με σένα, με την άποψή σου έχω

Καταρχάς μην γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν. Ο Σύλλογος μια χαρά έχει καταφέρει ήδη να πιέσει σε πάρα πολλά πράγματα στο παρελθόν και Παρνασσό και Καλάβρυτα που ξέρω. Από ανοιχτά λιφτ μέχρι στρώσιμο μέχρι ενημέρωση μέχρι επικοινωνία και πάρα πολλά άλλα. Όποιος θέλει ημερομηνίες και ώρες ας πάρει τηλέφωνο. Θα θέλαμε να μπορεί να πιέσει και να βελτιώσει το δεκαπλάσιο? ναι. Έχει καταφέρει απολύτως τίποτα? όχι.

Οπότε αυτή τη καραμέλα βγάλτην από το μυαλό σου επειδή εσύ δεν μπορείς και δεν θες να βελτιώσεις το Πισοδέρι και άσε εμάς να παλέψουμε να βελτιώσουμε όσα χιονοδρομικά μπορούν τα μέλη μας να συντονιστούν να βελτιωθούν και κυρίως να μη σταματάμε να απαιτούμε τον Σύλλογο να έχει ακόμα μεγαλύτερο βάρος σε αυτόν τον τομέα.

Στο δεύτερο σκέλος σου ή υπάρχει επίσημη απόφαση ΓΣ που ακυρώνει κομμάτι του καταστατικού ή αλλάζει το καταστατικό ή διαλέγεις άλλο Σύλλογο να συμμετάσχεις σαν μέλος ΔΣ.

Μπορούν όλα τα μέλη του Συλλόγου να έχουν ότι άποψη θέλουν, αν είναι ακριβώς αντίθετη με το καταστατικό δυστυχώς δεν έχουν δικαίωμα να την εκφράζουν, πέρα από κάποιες προτάσεις να αλλάξει το καταστατικό ειδικά αν είναι μέλη του ΔΣ. Και ναι είναι απόλυτα δημοκρατικό αυτό που λέω.

Αν η πρότασή σου είναι να βγει το "βελτίωση της χιονοδρομίας στην Ελλάδα" από κύριος σκοπός στο καταστατικό γράψτο, παραιτήσου από μέλος του ΔΣ και θα συζητηθεί στην ΓΣ. Αν δεν είναι άσε μας στην ησυχία μας να πιέζουμε ο Σύλλογος να κάνει το βασικό σκοπό του καταστατικού του μέχρι μια ΓΣ να αποφασίσει να το βγάλει.

.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

ηρθε ο καιρος να τα πουμε και απο κοντα στις 13 μαιου ..δεν γινετε να τα λεμε μονο εδω στο φορουμ ..θα ειμαι εκει ..θα σε περιμενω να τα πουμε .

και τωρα που σου απαντω σταματαω απο την δουλεια μου .οποτε στη γσ ερχεσαι πρωι -πρωι και αναλυουμε οτι θελεις

και μην μου πεις μετα .δεν πρόλαβα -δεν ηξερα - ξεχασα - ειχα γιορτη ειχα ειχα κλπκλπ :yes

13 Μαΐου μα γιατί η ΓΣ είναι 30 Μαρτίου [emoji851]

Sent from my iPad using Tapatalk

30 μαρτη ειναι η πρωτη.

Δεν τους φτανει η διαρκεια να πλακονονται γι αυτο τους δωσαμε παρατα.

Edited by vro
  • Like 4

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

2 ήμερη συνάντηση εκτός των πόλεων για εκτόνωση και επαναπροσδιορισμό και ανανέωση των όρκων αγάπης και αφοσίωσης ... οι περιοχές που θα επιλέγουν θα πρέπει να είναι οινοπαραγωγικές και να έχουν σκουφί σε αρνίσια παιδάκια

• Like 1

30 μαρτη ειναι η πρωτη.

Δεν τους φτανει η διαρκεια να πλακονονται γι αυτο τους δωσαμε παρατα.

αφού δεν θα θα είσαι ......... με τη θα πλακώνονται

Sent from my iPad using Tapatalk

2 ήμερη συνάντηση εκτός των πόλεων για εκτόνωση και επαναπροσδιορισμό και ανανέωση των όρκων αγάπης και αφοσίωσης ... οι περιοχές που θα επιλέγουν θα πρέπει να είναι οινοπαραγωγικές και να έχουν σκουφί σε αρνίσια παιδάκια

Σωστος!!! ΓΣ στο σκληθρο στον θωμα η στον κοντοσωρο στο ξινο νερο!!!

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

ξαναδιαβασα το τοπικ και μενω στο ποστ 155 του προεδρου... ξαναδιαβαστε το, σκεφτητε τι γραφτηκε απο μελος του δς και επαναπροσδιοριστε τι θελει να κανει ο συλλογος...θελει να διωρθωσει τα κακως κειμενα των χιονοδρομικων μας??? η αυτα που ξεκινησε να κανει προ 15ετιας ειναι πλεον ξεπερασμενα και ο συλλογος υπαρχει για να μαζευεστε καθε 2η τεταρτη και να συζητατε σε ποιο χιονοδρομικο των αλπεων θα ειναι η επομενη εκδρομη χωρις να προσπαθητε να διορθωσετε η εστω να αναφερετε-φωναξετε το τι μπου@@@@λο ειναι τα χκ μας γιατι απλα δεν γινεται......

εγω σαν χρηστος απο τη κοζανη οταν θα βρω το χρονο φυσικα και θα παω (οπως εχω κανει πολλες φορες στο παρελθον) στις αλπεις, αλλα το λιμανι μου ειναι η βασιλιτσα-πισοδερι-πηγαδια-καιμακ κλπ που τις περισσοτερες φορες θα τσουλησω εκει, εκει θα μαθω τα παιδια μου να τσουλανε και θελω το καλητερο για το βουνο στο σπιτι μου...

Edited by miscelano
  • Like 6

Στην αρχική σελίδα εκεί που εξηγεί γιατί κάποιος να γίνει μέλος γράφει διάφορους λόγους και τι προσφέρει ο σύλλογος στα μέλη , προφανώς ο καθένας από μας κάποια από αυτά τον καλύπτουν και για αυτά ασχολείται . Δεν είναι υποχρεωτικό να τον ενδιαφέρουν όλα .

Για να γνωρίσω/συναναστραφώ με κόσμο που έχει τα ίδια χόμπι και για να χιονοδρομούμε παρέα.

Για να έχω πλήρη πρόσβαση στις πληροφορίες γύρω από τη χιονοδρομία (ελληνικά και ξένα χιονοδρομικά κέντρα, νέα, πρόβλεψη καιρού, δραστηριότητες στα βουνά κα).

Για να συμμετάσχω σε εκδηλώσεις του Συλλόγου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου (εβδομαδιαίες συναντήσεις ,εκδρομές, πάρτι, επιμορφωτικά σεμινάρια κα).

Για να ανέβω επίπεδο στο σκι, σνόουμπορντ με την βοήθεια συμβουλών από μέλη του Συλλόγου.

Γιατί θέλω με τη γνώμη μου να συνεισφέρω μέσα από τις Ομάδες Εργασίας του Συλλόγου για την καλυτέρευση των συνθηκών χιονοδρομίας στη χώρα μας

Για να έχω επιπλέον πλεονεκτήματα αν γίνω και μέλους του Συλλόγου.

Για να συμβάλλω στην βελτίωση της χιονοδρομίας στην Ελλάδα συμμετέχοντας στην αντίστοιχες δραστηριότητες του συλλόγου (ημερίδες, συσκέψεις και συζητήσεις με τους επίσημους φορείς της χιονοδρομίας στη χώρα μας, κα).

• Like 2

ξαναδιαβασα το τοπικ και μενω στο ποστ 155 του προεδρου... ξαναδιαβαστε το, σκεφτητε τι γραφτηκε απο μελος του δς και επαναπροσδιοριστε τι θελει να κανει ο συλλογος...θελει να διωρθωσει τα κακως κειμενα των χιονοδρομικων μας??? η αυτα που ξεκινησε να κανει προ 15ετιας ειναι πλεον ξεπερασμενα και ο συλλογος υπαρχει για να μαζευεστε καθε 2η τεταρτη και να συζητατε σε ποιο χιονοδρομικο των αλπεων θα ειναι η επομενη εκδρομη χωρις να προσπαθητε να διορθωσετε η εστω να αναφερετε-φωναξετε το τι μπου@@@@λο ειναι τα χκ μας γιατι απλα δεν γινεται......

εγω σαν χρηστος απο τη κοζανη οταν θα βρω το χρονο φυσικα και θα παω (οπως εχω κανει πολλες φορες στο παρελθον) στις αλπεις, αλλα το λιμανι μου ειναι η βασιλιτσα-πισοδερι-πηγαδια-καιμακ κλπ που τις περισσοτερες φορες θα τσουλησω εκει, εκει θα μαθω τα παιδια μου να τσουλανε και θελω το καλητερο για το βουνο στο σπιτι μου...

Καταρχήν σε παρακαλώ μην αναφέρεσαι σαν πρόεδρο όταν μιλάς για το Νίκο. Έτσι δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις.

Δεύτερον τον τελευταίο χρόνο μόνιμα σφαζόμαστε με το Νίκο για ανάλογες τοποθετήσεις. Αυτό από μόνο του σου τρώει πολύ ενέργεια και πάλι αυτό περνάει ή αναφέρετε από κάποιους που θέλουν να επικρίνουν τον σύλλογο και το σύνολο των παιδιών που προσπαθούν. Είναι πολύ άδικο για κάποιους άλλους.

Και πάλι όμως όλοι έχουν να προσφέρουν ή να υπάρχει και μια άλλη γνώμη. Δεν διεκδικώ και το αλάνθαστο. Αυτό που θέλω εγώ να περάσω είναι ότι αν λειτουργούν όλα καλά και κάνουμε τη δουλειά μας, άσε τον γκατζερο να οργανώνει 4 εκδρομές στις Άλπεις. Και αυτό μέλη φέρνει και έσοδα.

Άσε τον Νίκο να κάνει το δικό του χαβαλέ. Έχει και αυτός φανατικούς όπως ο Vro. Αν υπάρχουν άλλοι 20 που γράφουν έγκυρη ενημέρωση για όλα τα ΧΚ χειμώνα καλοκαίρι τι θα μένει ως snowclub.gr.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Καταρχήν σε παρακαλώ μην αναφέρεσαι σαν πρόεδρο όταν μιλάς για το Νίκο. Έτσι δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις.

Δεύτερον τον τελευταίο χρόνο μόνιμα σφαζόμαστε με το Νίκο για ανάλογες τοποθετήσεις. Αυτό από μόνο του σου τρώει πολύ ενέργεια και πάλι αυτό περνάει ή αναφέρετε από κάποιους που θέλουν να επικρίνουν τον σύλλογο και το σύνολο των παιδιών που προσπαθούν. Είναι πολύ άδικο για κάποιους άλλους.

Και πάλι όμως όλοι έχουν να προσφέρουν ή να υπάρχει και μια άλλη γνώμη. Δεν διεκδικώ και το αλάνθαστο. Αυτό που θέλω εγώ να περάσω είναι ότι αν λειτουργούν όλα καλά και κάνουμε τη δουλειά μας, άσε τον γκατζερο να οργανώνει 4 εκδρομές στις Άλπεις. Και αυτό μέλη φέρνει και έσοδα.

Άσε τον Νίκο να κάνει το δικό του χαβαλέ. Έχει και αυτός φανατικούς όπως ο Vro. Αν υπάρχουν άλλοι 20 που γράφουν έγκυρη ενημέρωση για όλα τα ΧΚ χειμώνα καλοκαίρι τι θα μένει ως snowclub.gr.

δεν εχω κατι κατα του νικου ρε κονκανα!!!ισα ισα τον συμπαθω αλλα οπως λεει κ ο μικ με την αποψη του διαφωνω!!!

• Like 1

δεν εχω κατι κατα του νικου ρε κονκανα!!!ισα ισα τον συμπαθω αλλα οπως λεει κ ο μικ με την αποψη του διαφωνω!!!

Ούτε εγώ. Με τις απόψεις του και τους χειρισμούς του έχω διαφωνία. Απλά εγώ είμαι στο ΔΣ μαζί του.

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

φευγω απο σκαφοτεχνικη για πισοδερι και η γνωμη μου ειναι αυτο που εγραψα ..σαν νικος και οχι δσ που απλος παρευρισκομαι μαζι με το υπολοιπο δσ

νεωτερα απο πισοδερι αυτιο ..

...η αυτα που ξεκινησε να κανει προ 15ετιας ειναι πλεον ξεπερασμενα και ο συλλογος υπαρχει...

Δεν είναι ξεπερασμένα. Οι συνθήκες αλλάζουν τη συμπεριφορά του συλλόγου. Για παράδειγμα, τότε, διοργανώναμε 4-5 εκδρομές εντός Ελλάδος και μία εκτός και μάλιστα σε περίοδο που δεν λειτουργούσαν τα ελληνικά χ/κ. Με την πάροδο του χρόνου, το ενδιαφέρον για τις εσωτερικές εκδρομές μετριάστηκε, κάποιες -ελάχιστες- φορές ο σύλλογος εκτέθηκε σε ξενοδοχεία και τελικά, Γειά...

Θέλω πολύ να ανακοινώσουμε πάλι πρόγραμμα με 4-5 εκδρομές εντός Ελλάδος, ΟΜΩΣ, πόσοι θα θυσιάσουν το ski τους από πιθανή αχιονία για την παρέα;

• Like 5