Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Χρήστος Λάππας

Χ.κ. 3-5 Πηγάδια 2018-19

Recommended Posts

Έργο της ομάδας εργασίας θα είναι η διενέργεια μακροσκοπικού ελέγχου και καταγραφής της υφιστάμενης

λειτουργικής κατάστασης των τεχνικών υποδομών, των εγκαταστάσεων και του πάγιου και κινητού Η/Μ

εξοπλισμού του Χ/Κ 3-5 Πηγάδια, και η σύνταξη πρακτικού στο οποίο θα αναφέρονται με λεπτομέρεια όλες οι

διαπιστώσεις, και το οποίο πρακτικό θα υποβληθεί το αργότερο μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2019 στο Γραφείο

του Δημάρχου και στον γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προς ενημέρωση των Δημοτικών

Συμβούλων.

Εγώ όταν διαβάζω τέτοια πράγματα τρελαίνομαι.

Όχι γιατί έχει σήμα ( δεν υπάρχει μεγαλύτερο αστειο, από το σήμα του ΕΟΤ)

Αλλά γιατί ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει τι έχει, 20 χιλιόμετρα από το δημαρχείο.

Λες και είναι σε άλλον πλανήτη.

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Σοβαρά;

Δες τους λογαριασμούς της ΔΕΗ του χιονοδρομικού.

Το χρέος όλο το πλήρωσε ο φορολογούμενος.

Αλλά αφού θες λινκ να σου δώσω ένα

www.κοινή λογική/έξτρα κερδοφορία/3-5 πηγάδια/πηξαμε στο τάληρο/θα βρει η επιτροπή τα ...χαμένα ευρω.

Για όσους θέλουν να θυμούνται

Το χρέος στην ΔΕΗ τον Οκτώβρη του 2016 είχε φτάσει τα 80000 ευρώ και η ΔΕΗ τότε κατέβασε τους διακόπτες.

Διακανονιστηκε δηλαδή το ανέλαβε ο δήμος με την ουσιαστική πτώχευση του χιονοδρομικου. Οι μετεπειτα ενοικιαστές αρχίσανε από το μηδέν με σαφώς λιγότερα κανόνια( συντήρηση μηδέν ) και μέτρο στην λειτουργία όσων μηνανε.

Έχω κάνει σκι αρχές Γενάρη πηγάδια, με την κεντρική να είναι η μόνη σοβαρή πίστα σε λειτουργία πανελλαδικά.....δεν νομίζω να τους βάλανε μέσα τα κανόνια, τουλάχιστον όχι κάθε χρονιά.

Κοίτα ένα σοβαρό χιονοδρομικό θα είχε στατιστικά πριν και μετά τα κανόνια.

Αλλά εδώ μιλάμε για το αλαλούμ.

Δεν είναι τυχαίο που κανείς δεν τολμάει να βάλει κανόνια αν δεν είναι με τα λεφτά των άλλων, βλέπε μετσοβο-ανηλιο.

Και εγώ θέλω να κάνω σκι, αλλά όχι με τα λεφτά της κυρά Κατίνας από την Δραπετσώνα.

Δυστυχώς είμαι ασήμαντη μειοψηφία....

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Κοίτα ένα σοβαρό χιονοδρομικό θα είχε στατιστικά πριν και μετά τα κανόνια.

Αλλά εδώ μιλάμε για το αλαλούμ.

Δεν είναι τυχαίο που κανείς δεν τολμάει να βάλει κανόνια αν δεν είναι με τα λεφτά των άλλων, βλέπε μετσοβο-ανηλιο.

Και εγώ θέλω να κάνω σκι, αλλά όχι με τα λεφτά της κυρά Κατίνας από την Δραπετσώνα.

Δυστυχώς είμαι ασήμαντη μειοψηφία....

Αν δεν θες να κάνεις σκι επιδοτούμενο.......πρέπει να βγεις έξω δυστυχώς :-( ή φώκιες και γλύτωσες από τις τύψεις :-)

Για το κανόνια και την ελλιπή συντήρηση το γνωρίζω και εγώ.

Ελλειματική η λειτουργία για το χιονοδρομικό, κερδοφόρα για τους ... (μην τα ξαναλέμε).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...